![]() |
Neden Sivasspor'dan Oyuncu Yok?
[B]Fatih Terim milli takım aday kadrosunu açıkladı ve Sivasspor'umuzdan tek bir oyuncu milli takıma çağrılmamıştır. Neden Fatih Terim neden Sivasspor'umuzdan neden oyuncu çağırmıyorsun?
İşte milli takım aday kadrosu: KALECİLER 1- SİNAN BOLAT (Standart Liege) 2- UFUK CEYLAN (Manisaspor) 3- VOLKAN DEMİREL (Fenerbahçe) SAVUNMA OYUNCULARI 4- GÖKHAN GÖNÜL (Fenerbahçe) 5- SABRİ SARIOĞLU (Galatasaray) 6- CEYHUN GÜLSELAM (Trabzonspor) 7- EREN GÜNGÖR (Kayserispor) 8- BEKİR İRTEGÜN (Gaziantepspor) 9- İBRAHİM KAŞ (Getafe) 10- GÖKHAN ZAN (Beşiktaş) 11- HAKAN BALTA (Galatasaray) 12- İBRAHİM ÜZÜLMEZ (Beşiktaş) ORTA SAHA OYUNCULARI 13- KAZIM KAZIM (Fenerbahçe) 14- TUNCAY ŞANLI (Middlesbrough) 15- EMRE BELÖZOĞLU (Fenerbahçe) 16- NURİ ŞAHİN (B.Dortmund) 17- YUSUF ŞİMŞEK (Beşiktaş) 18- MEHMET TOPAL (Galatasaray) 19- CANER ERKİN (CSKA Moskova) 20- ARDA TURAN (Galatasaray) HÜCUM OYUNCULARI 21- HALİL ALTINTOP (Schalke) 22- MEVLUT ERDİNÇ (Sochaux) 23- NİHAT KAHVECİ (Villarreal) 24- SEMİH ŞENTÜRK (Fenerbahçe) 25- SERCAN YILDIRIM (Bursaspor)[/B] |
Cevap: Neden Sivasspor'dan Oyuncu Yok?
[B]Bu kadroyla pek birşey yapacağını sanmıyorum[/B]
|
[B]NE HALİ VARSA GÖRSÜN TERİM EFENDİ.ANADOLU DÜŞMANI ZATEN KENDİSİ.[/B]
|
[FONT="Century Gothic"]FFF ßıktık artık gardaşlarr yoRum yazmanın faydası yok ßu adam SİVASSPOR
düşmanı[/FONT] |
[B]Tanıyan Varsa Tanıyorum desin qardaslar BEKİR İRTEGÜN [/B]
|
[QUOTE=Buraq58;523982][B]Tanıyan Varsa Tanıyorum desin qardaslar BEKİR İRTEGÜN [/B][/QUOTE]
[B]TANIYORUM GARDAŞ:D GAZİANTEPSPORUN DEFANS OYUNCUSU.[/B] |
türkiyeden başka bir yerde top oynayan her oyuncumuz mutlaka birgün milliformayı giyiyor ne kadar enteresan.mevlütün fransada pek başardıgı birşey yok ama milli takımda oynayacak.canerde öyle.csk da yedek bekleyen adam milli takımda yer kaplayacak
|
tamam sivasspordan oyuncu almamış da neden İbrahim Toraman gibi Sivasımızın öz çocuğu yok bu kadroda?
|
Arkadaşlar çağırmazsa çağırmasın neden bu kadar kafanıza takıyorsunuz.
Performansı yüksek olunca çokmu iyi oluyor. İşte Mehmet Yıldız Musa Aydın örneği. ilk yarı çok iyi oynadılar transfer haberleri ne derken ikinci yarı takımı şampiyonluktan ettiler. Keşke bu kadar göz önünde olmasalardıda doğru düzgün oynasalardı 2 - 3 hafta önce şampiyonluğu ilan etmiştik. Milli takıma çağırılan medyatik futbolcu yerine, ibrahim dağaşan gibi göz önünde olmayan ama işini en iyi şekilde yapan futbolcular olsun bence daha iyi. Fatih Terim'in kadroya çağırdıklarınıda gördük. ne yaptılar sanki. Guruptan bile çıkamayacak büyük ihtimal. |
Fatih terim takıntılı birisi, Emre belezoğlunun performansını herkes biliyor. Hala adamı kadroya alıyor. Galatasaraydan sabiriyi alana kadar, Sivasspor'dan alsana Abdurrahman'ı. Fatih terimin artık futbolcularla anlaşmasımı vardır nedir anlamadım ben. Insallah kötü sonuçlar alırız ve fatih terimden [U]kurtuluruz.[/U]
|
[B]Bu fatih hocayı bir türlü anlayamıyorum sivassporumuza karşı allerjisi var galiba bu milli takım başarılı olurmu derseniz bütün kalbimle başarılı olmasını dilerim yapacak bir şey yok bekleyip göreceğiz[/B]
|
bu sene milli takım için hüsran senesi...demedi demeyin :)
|
Ben her yerde söylüyorum..
Ben Milli Takımı zerre kadar sevmiyorum.. Fatih Terim,Mehmet Aurelio,Kazım Kazım oldukça da sevmeyeceğim.. İnşallah iki maçta da yeniliriz daha sonra dünya kupasına da gidemeyiz.. Euro 2008'de şansa yarı finale çıktım diye kendini bir şey sandı Sinyor Terim! |
ağzıma çok kötü şeyler geliyor ama ya sabır.. sen 16 hafta üst üste lider ol.. 17 hafta liderlik koltuğunda otur.. ligi 2. bitir.. ibrahim dağaşan, murat sözgelmez, hayrettin yerlikaya, sedat bayrak gibi oyuncuları alma.. terimin hastanede beynini almışlar heralde..
|
bir insan ancak bu kadar .... olabilir sezonu ikinci kapattık ve bir tane dahi oyuncumuz yok.bu mu fatih terim
|
Dogru Neden Fatih hoca neden Sivasspor'dan almadin bu kadar basari gösteren Sivasspor'un 2.likle ligi bitiren Sivasspor'un oyunculari hiç mi iyi degil senin gözünde ?? Anlamiyorum !!
|
Fark eden bişey yok adam Gs taraftarı ve onların oyuncularından vaz geçmıyor sabri 100 sene kalsa sag bek oynamaz M.YILDIZ'ı koyarım yine oynatmam ama gelin görunki adam inat ve ayrıca dünya kupasında sadece biz düşen izlemek olcak Ay YıLdız orda olmayacakkk.. bizlere sadece iddaya yapıp maçlar takıp etcezz...tersini idda eden varsa cvp yazsın lutfen.
|
aday kadroda yer alan ibrahim üzülmez hayrettinden dahamı iyi dahamı genç ve dinamik.sorarım kadroda yer alan bekir irtegün sedat bayrakdan dahamı iyi.sorarım kadroda yer alan caner erkin milli takıma bugüne kadar ne kadar katkı sağladı.en azından sivasdan hayrettin ve sedatın yer alması lazım.3 defa hayrettin ve sedatı çağırdı üçündede hiç oynatmadı.
|
Fatih Terim bu kadroyla hic birsey yapamaz, yapsa eyvallah, sabri'den ne bekliyor anlamadim, antepten oyuncu aliyorsun kadroya, yani bizim sivassporda hic mi iyi oyuncu yok. hep 4 buyutulmusler, bence cok sacmaa, tipik bir fatih terim iste, fazla soze gerek yok
|
terim yakında milli takım deil..milli gs yi kuracak...Sivasspordan en az 3 futbolcunun gitmesi lazımdı takıma...Musa..Abdurahman..Sezer..
|
ya rakadaşlr takmayın kafanızı böyle şeylere halen tanıyamadınızmı fatih terim denen adamı adamım insanım diye gezen fakat adamlıkla insanlıkla uzaktan yakından alakası olmayan birisiöyle birini konuşalımki geçekten adamlığıyla vede insanlığıyla konuştuğumuza değsin fatih terim denen adamın bu zamana kadar türkiyeye ve türk futboluna zararından başka ne faydası dokunduki bu yüzden tartışmaya değmez
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:05. |