![]() |
Hadise Beşiktaş'ı Reddetti!!!
[CENTER][IMG]http://i.ekolay.net/i/0219/sivas_hadise_334.jpg[/IMG][/CENTER]
Hadise, 31 Mayıs’ta İnönü Stadyumu’ndaki Beşiktaş kutlamalarında sahne alması için gelen teklifi kabul etmediğini açıkladı. Gerekçe olarak sağlık sorunlarını gösteren Hadise öte yandan yakında Tokyo'da bir konser vereceğini de açıkladı.... Sağlık sorunlarının devam ettiğini ve biraz daha dinlenmeye ihtiyaç duyduğunu belirten Hadise, "Eurovision şarkısı Düm Tek Tek Japonya’da en çok tıklanan ve indirilen şarkı oldu önümüzdeki günlerde Japonya büyükelçiliğinin davetlisi olarak Tokyo’ya gideceğim" dedi. Hadise'nin neden "Hayır!" dediğini herkes tahmin ediyordur sanırım... Toprağından, suyundan havasından almış kızımız... Beşiktaş'a hayır dedim sağlık nedenleri ile ama yakında da Tokyo'ya gideceğim, demek "Ben Sivas'lıyım o yüzden çıkmıyorum" demektir:) Zaten her sorulduğunda da Sivasspor'luyum diyor bir de GS ilk maçının olduğu gün konserde 2-0 yenmişiz tebrik ederim demişti İzmir'de :) Tebrikler Hadise, birde Sivasspor marşı yakışır sana... |
Cevap: Hadise Beşiktaş'ı Reddetti!!!
Hadise Sivasspor'a bir parça yapar artik her halde :D
|
gurbet ellerde sivaslıyım,sivassporluyum dıyemeyenlere örnek olsun..
|
[B]HADİSE SİVASA GEL Bİ KONSER VER ŞAMPİYONLAR LİGİNİ KUTLAYALIM YA...[/B]
|
HLL olsun hadiseye ben ilk duyduğum zamanlar çok kızmıştım ama acele ettim heralde:D Sorry HADİSE:D
|
Helal olsun sana hadise
gönderdigim mesajlari hak ettigini kanitladin sivasli olupta iyi bir mevkide olanlar sivasin her yerde hakkini savunmuyanlara tokat gibi cevap seninle gurur duyuyoruz hadise allah yolunu acik etsin |
Tokyo'dan sonra 4 Eylül'e de ugrarsın artık :rolleyes:
|
burada bu tür lüzumsuz yazılar kalıyor benim açtığım konu siliniyorum sivasspor kimsenin özel eşyası değildir. açılan konularıda silmeyelim lütfen site yönetimine sesleniyorum
|
helal be hemşom benim bu yakışır sana da:D:D
|
Parayı az bulmuştur kesin :)
Profesyonel kişiler asla böyle şey yapmazlar.Bu ay Elazığda da Tarkanla konseri var.Haber gönderdi ona da gelmeyecek.Yerine Yıldız Tilbe gelecek. |
[QUOTE=Siiivasliii;524667]Hadise Sivasspor'a bir parça yapar artik her halde :D[/QUOTE]
yapsın 4 eylül şenliklerinde okusun bence söyleyin:) |
ahhh hadisem :) sendende bunu beklerdim... ee iste sonucda yigide
|
bu adamlardan fedakarlık beklenmez bildiklerı tek şey para para para sivassı neyı tanımaz o şimdi soralım kaç defa gelmış
|
Hadise'ye de bu yakışırdı.E artık bir Sivassporlu olarak Sivasspor için de konser vermesi lazım.
|
cok güzel haber basarilar hadise aslinda baskan bir iyilik yapsa hadise cem yilmaz ismail yk gibi topragimizin insanlarini maclara davet edebilir yada kulüp adina konser verdirebilir futbolcularla beraber bu sivaslilari futbola dahada isitir en szindan maclara daha cok gelmeye baslar
|
[QUOTE=esentepeli58;524782]bu adamlardan fedakarlık beklenmez bildiklerı tek şey para para para sivassı neyı tanımaz o şimdi soralım kaç defa gelmış[/QUOTE]
cok bılıyosun cok ıyı tanıyosun dımı! hemen camuru at .oturdugun yerden cok kolay nasılsa! |
[QUOTE=58_babacan_58;524678][B]HADİSE SİVASA GEL Bİ KONSER VER ŞAMPİYONLAR LİGİNİ KUTLAYALIM YA...[/B][/QUOTE]
mumkunse hazıran baslarında olursa super olur kutlamalara katılmayı ısterım:D |
hadise bize beste yapsana yapsana.....::)
|
[QUOTE=58güven58;524798]cok bılıyosun cok ıyı tanıyosun dımı! hemen camuru at .oturdugun yerden cok kolay nasılsa![/QUOTE]
elazığa da gelmedi hadise.Hatta anlaştıkları halde gelmedi.Bunun açıklaması da bu başka konser zırlalığıydı.Adamlar bütün yerleri posterleriyle doldurdu.Çoğu kişi o geliyor diye bilet aldı.Bir kaç hafta kalası gelmiyorum dedi.Bence sen bilmeden konuşma kardeşim.Çamur falan yok ortada gerçekler var.Şimdi onu dinlemek için bilet alanlar arkasından küfrediyorlar. |
HELAL OLSUN BACIMA ONADA BU YAKISIRDI HAYDI HADİSE SENDE BIR PARCA YAP SİVASPSOR İÇİN
|
[QUOTE=yener_sahin;524887]elazığa da gelmedi hadise.Hatta anlaştıkları halde gelmedi.Bunun açıklaması da bu başka konser zırlalığıydı.Adamlar bütün yerleri posterleriyle doldurdu.Çoğu kişi o geliyor diye bilet aldı.Bir kaç hafta kalası gelmiyorum dedi.Bence sen bilmeden konuşma kardeşim.Çamur falan yok ortada gerçekler var.Şimdi onu dinlemek için bilet alanlar arkasından küfrediyorlar.[/QUOTE]
Sence parayı az bulduğu için mi gelmedi Elazığ'a ya da organizasyonları yapanlarla önceden parada anlaşmamış olamaz heralde... Hatta Beşiktaş Hadise'yi konsere çıkartmak için yeterli parayı veremez miydi? Hele hele Sivas'lı bir sanatçı çıkartmak için bedelinin üzerinde bile para teklif edemez miydi? Bence siz güvensizsiniz... Bu kız açıklamaları ile besbelli gösteriyor neden BJK'nın şampiyonluk kutlamalarına çıkmadığını... Usturupluca ben Sivaslıyım ondan çıkmıyorum diyor yoksa "Sağlık nedenleri ile BJK'nın daveteni reddettim ama yakında Tokyo'ya gidiyorum" ne demek olabilir. Herşey para değil demek ki... Eğer para olsaydı BJK onu herşekilde o sahneye çıkartırdı. |
hmmmmmmmmmmmm
kaynak????:confused: |
[QUOTE=yener_sahin;524887]elazığa da gelmedi hadise.Hatta anlaştıkları halde gelmedi.Bunun açıklaması da bu başka konser zırlalığıydı.Adamlar bütün yerleri posterleriyle doldurdu.Çoğu kişi o geliyor diye bilet aldı.Bir kaç hafta kalası gelmiyorum dedi.Bence sen bilmeden konuşma kardeşim.Çamur falan yok ortada gerçekler var.Şimdi onu dinlemek için bilet alanlar arkasından küfrediyorlar.[/QUOTE]
şimdi elazıgdakı olayla ne alakası var bunun. kadın her yerde sıvaslılıgı ıle ovunurken her yerde sıvasa sahıp cıkarken sız kalkmıssınız tuhaf tuhaf yorumlar yapıyorunuz. babanızın kızı sanacak gorende.. elazıgda ne oldu bıttı bılmeden o konu hakkında yorum yapmam,senınde ne derece olayın ıcerıgını bıldıgın bellı degıl,belkı organızasyonu yapanların bı yamugu oldu sen nerden emınsın bu kadar kardesım.besıktas gıbı bı takım hadıseyı ınonuye cıkartıp bıze bıde ordan gol atmayı hedeflerken hadıse bu oyuna dusmedı dıye sevınırken, dırek saldırıyor muhalefet oluyorsunuz.. ınsanın kendı degerlerının kıymetını bılmemesı cok acı.. |
bazılarına örnek olsun bu yürekli kızın yaptığı. sivasın adını ağzına almayan ünlülerde var yazıık. yürü be hadiseee
|
[QUOTE=sevda58;524900]hmmmmmmmmmmmm
kaynak????:confused:[/QUOTE] Kaynak tüm gazeteler... İstanbulda bir lisenin bahar şenliklerinde söyleşisi olmuş orada söyleşiden sonra gazetecilere kendisi açıklamış. |
[B]Cem Yılmaza kapak olsun Hadise'nin davranışı.[/B]
|
hey gurban oldugumun sivaslisi topragina olurum senin aslan yigidom iyikide cikmadin sahneye canim sivaslim tesekkur ederim sagol
|
işte gerçek taraftar hadise bizim için söle sıradaki parçayı:D
|
[QUOTE=Kibrisli;524664][CENTER][IMG]http://i.ekolay.net/i/0219/sivas_hadise_334.jpg[/IMG][/CENTER]
Hadise, 31 Mayıs’ta İnönü Stadyumu’ndaki Beşiktaş kutlamalarında sahne alması için gelen teklifi kabul etmediğini açıkladı. Gerekçe olarak sağlık sorunlarını gösteren Hadise öte yandan yakında Tokyo'da bir konser vereceğini de açıkladı.... Sağlık sorunlarının devam ettiğini ve biraz daha dinlenmeye ihtiyaç duyduğunu belirten Hadise, "Eurovision şarkısı Düm Tek Tek Japonya’da en çok tıklanan ve indirilen şarkı oldu önümüzdeki günlerde Japonya büyükelçiliğinin davetlisi olarak Tokyo’ya gideceğim" dedi. Hadise'nin neden "Hayır!" dediğini herkes tahmin ediyordur sanırım... Toprağından, suyundan havasından almış kızımız... Beşiktaş'a hayır dedim sağlık nedenleri ile ama yakında da Tokyo'ya gideceğim, demek "Ben Sivas'lıyım o yüzden çıkmıyorum" demektir:) Zaten her sorulduğunda da Sivasspor'luyum diyor bir de GS ilk maçının olduğu gün konserde 2-0 yenmişiz tebrik ederim demişti İzmir'de :) Tebrikler Hadise, birde Sivasspor marşı yakışır sana...[/QUOTE] Hadise Türkiyenin Gururu Bizimde Gururumuz onunla Gurur Duyduk Sivasi Özellikle Nasil tanitdi onu Herkes biliyor bunu Parayla yapmaya kalksaydik bu kadar olmazdi onun sayesinde türkiye bizi daha yakindan tanidi vede dünya Sivassporlu olmasida gayet normaldir Sivasspor Herseyden önde gelir sivasli icin Tekrar tesekkürler Hadiseye Ensar |
sen sivasın değil türküyenin en iyi pop müziği söyleyen sesin seni çok seviyorum hadise:D
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:07. |