![]() |
Transfer Gündemi
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/Sivasspor_Logo.jpg[/IMG]
Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayan Sivasspor, gelecek sezon Avrupa Kupalarını da düşünerek güçlü bir ekip oluşturmayı hedefliyor. Kırmızı Beyazlılar, önemli oyuncu transferleri ile yeni sezona iddialı girmeyi hedefliyor. Şampiyonlar Ligi'nde iki ön eleme oynayacak olan Sivasspor, kadosunu yenileyerek güçlendirmek için kolları sıvadı. İlk olarak yabancı transferde Tunuslu Hamed Namouchi ile anlaşan kırmızı-beyazlılar, yurt içinden transfer edilecek oyluncular için de temaslarını sürdrürüyor. Galatasaray'dan ayrılması kesinleşen Hasan Şaş ile yakından ilgilenen kırmızı-beyazlılar, bu oyuncuyu tecrübesi ile takımın ağabeyi konumuna getirmek ve Avrupa deneyiminden de yararlanmayı hedefliyor. Görüşmelerin sürdüğü ve [B]Hasan Şaş'ın önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalayabileceği bildirildi. [/B]Orta alanda da gücünü artırmayı hedefleyen kırmızı-beyazlılar Gençlerbirliği'in başarılı oyuncusu Mehmet Nas ile görüşüyor. Forvet hattını da güçlendirmeyi hedefleyen Sivasspor, Kocaelispor'da çok başarılı bir sezon geçirmesine rağmen takımın düşmesine engel olamayan golcü oyuncu Taner Gülleri için düğmeye bastı. Bu oyuncunun da Sivasspor' sıcak baktığı ve forma giymek istediği öğrenildi. Kırmızı-Beyazlılar ayrıca Bank Asya Birinci Ligi takımlarından Altay'ın golcüsü Şeymuz ile de yakından ilgileniyor. [B]GİDECEKLER BELLİ GİBİ[/B] Sivasspor'un yeni sezonda kadrosunda düşünmediği isimler de netlik kazanmaya başladı. Sivasspor'un Mohammad Ali'nin yanı sıra, Balili, Sylla, Sergio, Diallo gibi isimleri gözden çıkardığı öğrenildi. Ayrıca golcüsü Mehmet Yıldız'a iyi bir teklif gelmesi halinde bu oyuncunun da verileceği belirlendi. Sivasspor defans hattını ise yine yabancı stoper ile güçlendirecek. Bilica'nın başka bir takıma transferinin gerçekleşmesi halinde alternatifinin hazır olduğu ve Bülent Uygun'un halen Fransa liginde top koşturan bir oyuncu ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. Transfer çalışmalarının önümüzdeki haftadan itibaren hız kazanması bekleniyor. |
Cevap: Transfer Gündemi
Bu takımda kimse kalıcı değildir.Herkes gidebilir.Gidenlerininde yerini dolduracak isimler mutlaka vardır.Bu konuda yönetime güvenimiz tamdır.
|
Önceden bahsi geçtimi bilmiyorum ama şimdi aldığım bir bilgiye göre Denizlispor'dan Çağlar Birinci'ye talibiz...
|
mehmet yıldız ile taner güleri süper bir ikili olur.. mehmeti göndermeyin nolur takımın yiğidosu
|
[QUOTE=58xtanerx09;526339]mehmet yıldız ile taner güleri süper bir ikili olur.. mehmeti göndermeyin nolur takımın yiğidosu[/QUOTE]
Bırak kardeşim ne yiğidosu ya biz onu dağ sanıyorduk o sadece dal çıktı Ufak bir transfer olayında dağıldı gitti. Ama umalım da kendini çabuk toplayıp dediğin gibi yiğidomuz olur |
[QUOTE=yigidoss;526340]Bırak kardeşim ne yiğidosu ya biz onu dağ sanıyorduk o sadece dal çıktı Ufak bir transfer olayında dağıldı gitti. Ama umalım da kendini çabuk toplayıp dediğin gibi yiğidomuz olur[/QUOTE]
hatırladırım birader 14 gol attı bu sezon takımın en iyisi mehmet yıldız dır bunu herkes kabullensin.. |
cok yanlis cok... hasan bi kere bizim anadolu gentilmenligimizi karalar gecer.. ikincisi taneri ne icin aliyoz.. bankdami oturcak mehmet yildizla kamanani keserse bülent hoca helal.. ücüncüsü bize taner gibi yasli oyuncular degilde.. avrupdan yetenekli genc oyuncular lazim...
|
[QUOTE=Kibrisli;526336]Önceden bahsi geçtimi bilmiyorum ama şimdi aldığım bir bilgiye göre Denizlispor'dan Çağlar Birinci'ye talibiz...[/QUOTE]
Onu almaya gucumuz yetmez, Fenerbahce ve Besiktasda Istiyorlar.. |
[QUOTE=Kibrisli;526336]Önceden bahsi geçtimi bilmiyorum ama şimdi aldığım bir bilgiye göre Denizlispor'dan Çağlar Birinci'ye talibiz...[/QUOTE]
alırız inşallah abi bilgi kesin doğrudur ama inşallah büyük kulüpler devreye girmez |
adı geçen futbolcuların transfer edilmek istenmesi demek sivassporun geleceğinin karanlık olduğunun göstergesidir. bir gösterge daha var menejer zihniyetiyle yönetilen takımın geleceği olmaz. sinan engin in çalıştığı takımlara bi bakın. elini attığı her takım sallanıyor. olgun perker ile birlikte giresun spora el attılar giresun zarzor ligde kaldı.ee bir menejerde sivasta var bülent uygun. sivassporun geleceği karanlıktır bunu bilesiniz. adı geçen futbolculara bakarsanız bana hak vereceksinizdir.
|
[QUOTE=GokhanTurna;526352]alırız inşallah abi bilgi kesin doğrudur ama inşallah büyük kulüpler devreye girmez[/QUOTE]
valla bjk, fb ve anderlecht'te istiyormuş... İsteyen arkadaşlar vardı onların bilgisi olsun ciddi ciddi görüşüyoruz bilginiz olsun... |
Taner Güleri bence süper... olur hem mehmet yıldıza da rakip çıkar,bu şekilde daha başarılı olur...
|
gönderin gitsin artık şu mehmet yıldızı bitirdi bizi bu adam yeter artık
|
[FONT="Century Gothic"]Mehmet Yıldız Sonn ZamanLarDa qoL atamasa Bile Artık Kalp`imizde
qideRse Büyük Kayıp...!;)[/FONT] |
Bence adı geçen transferler çok da olumlu değil. Hasan Şaş orta sahayı güçlendirmek için alınan ve tecrübesi olan bir futbolcu. Süper Ligde 2 maç oynar, 3 maç yatar ama Avrupa maçlarında ne yapacağız. Sonra Hasan, çok iyi bir pasör değil ki. Topu aldımı ayağında dolaştıran ve hemen dikine kaleye giden, gol atma heveslisi bir futbolcu. Onun yaptığını 3 kat daha iyisini yapan HERVE TUM var. Hemde pasda veriyor. Bize orta sahayı çekip çevirecek, pasörlük yapacak bir futbolcu lazım (Eski MOHAMED ALİ modelinde bir futbolcu mesela).
Taner Gülleri, çok iyi bir golcü ama modeli eskimiş. Madem iyi bir golcüye ihtiyaç var, gönder Mehmet Yıldız'ı, koy KAMANAN ve BALİLİ'yi yanyana işte sana gol ayakları. Yani bence de bu futbolcular ileriye dönük oyuncular değil gibi geliyor ama şu da var. BÜLENT HOCA'da kolay kolay yanılmaz transferde. Bakalım, bekleyip göreceğiz. AYK |
[B]Bu sezon çok güçlü olmalıyız devler liğinde top koşturmak kolay değil[/B]
|
kadro zaten dar degilmi çok önemli futbolcular var onları göndermeyin m.yıldız balılı kadroyu daha zengin bir hale getirmek şart ve önümüzde uzun bir avrupa maratonu başlıoo düşmanlara karşı daha güçlü bir SİVASSS
|
[B]Artık bu haber eğer doğru ise bizim sistem değişikliğine gitmemiz söz konusu demektir. 2 Pivot Santrafor ve Diri orta saha pas yapan pres yapan günümüz futbolun şablonuna geçeceğiz anlamı taşıyor. Mutlaka üst düzey Profesyonel bir takım halini aldığımız şu 2 sezonda duygusallığa yer yoktur. Kimse unutmasınki Futbol nankör bir meslektir. Sezon sonunda taşlar yerlerinden mutlaka oynar. Mehmet Yıldız gitsede kalsada bizim için duygusal anlamda önemli bir oyuncu, lakin hiçkimse baki değildir. Artık sistemimiz çözüldü bir çok takım bunun önlemini rahatça alıyor (Ankaraspor, Gaziantep, Belediye, Konyaspor) ve bizden puanlar alıyordu. Şimdi hocamıza güvenip düşüncelerine saygı duymalıyız. Kafasında oluşturduğu modele yakın oyuncular istemesi vede adapte amaçlı almasını buradan tartışmak yerine onların oluşturduğu takımı desteklememiz gerekiyor. Sezonun 2. yarısından beridir söylüyorum yada söylüyoruz. Orta sahamız yol geçen hanı gibi 4 defans 2 orta saha 4 forvet gibi oynuyoruz. Buda orta sahası güçlü olan ve özellikle ayağa hızlı seri pas yapan takımlara karşı zorlanmamıza yol açıyordu. Bunu şu adı geçen transferlerden anlıyorumki artık radikal bir kaç karar alma yoluna gidiyoruz. Hasan Şaşın gelmesi kadar normal bir şey olamaz. Hem prof. bir topçu Galatasarayın formasını giydiği zamanlardaki agresifliğin Anadolu takımında devam etmeyeceğini gayet iyi bilir. Bunun bilincinde olmayacak kadar geri zekalı bir oyuncu değil Hasan Şaş. Şeyhmus ve Taner ise ne kadar yaşlı isede çok iyi birer pivot Santrafor özelliğine sahip. Hem fizikliler hemde başarıya açlar. Arkadaşlar bu çok önemli. AÇ olmak. Önümüzde ya 4 maçlık bir Avrupa macerası olacak yada daha fazlası. İstemek önemli. Transferlere takılmayalım. Desteğin peşinden gidelim. Seyirci değil taraftar olalım. Şarkılar marşlar ezberleyelim. Grupları birleştirelim. Kampanyaları destekleyelim. Herkesin çapına göre bir durum söz konusu. Kiminin parası çok maddi; kiminin ciğeri geniş, gür sesi ile. Büyüklerimiz her zaman iyi şeyleri yapmaya çalışır bizler sizler merak etmeyelim yeterki... [/B]
|
[QUOTE=58xtanerx09;526342]hatırladırım birader 14 gol attı bu sezon takımın en iyisi mehmet yıldız dır bunu herkes kabullensin..[/QUOTE]
bende sana hatırlatırıım kardeşim 150 gol kaçırmış 14 tane atmış. ve bütün toplar mehmet yıldızda toplanmış. kaçırdığı gol sayısı yaklaşık bu kadar. yani futbolu iyi gözlemlemek lazım. aynı toplar o kadar baliliye toplansaydı gol pasları baliliye atılsaydı yaklaşık 30 golle gol kralı olurdu. üstelik kendi beceriksizliğinden dolayı takım arkadaşlarına bağırıp çağırarak oyundan düşmedine sebep oluyordu. nasıl izliyorsunuz maçları hala anlayamadım. |
[B]artık önümüze bakalım...yok mehmet kaçırdı, balili oynasaydı gol kralı olurdu, artık bunlar boş sözler...
bizler sadece izlediklerimizden ve gazetede okuduklarımızdan öğrendiklerimizle yorum yapıyoruz...demekki bülent hoca son zamanlarda balilinin performansını beğenmiyordu...yoksa niye oynatmasın...[/B] |
[QUOTE=yigido_sampiyon;526430][B]artık önümüze bakalım...yok mehmet kaçırdı, balili oynasaydı gol kralı olurdu, artık bunlar boş sözler...
bizler sadece izlediklerimizden ve gazetede okuduklarımızdan öğrendiklerimizle yorum yapıyoruz...demekki bülent hoca son zamanlarda balilinin performansını beğenmiyordu...yoksa niye oynatmasın...[/B][/QUOTE] [B]Evet haklısın en iyisini HOCA bilir illede Taner GÜLLERİ[/B] |
insallah iyi transferler yapariz, ama haberi okursam, cok kisi kalici degil, insallah bir uyum sorunu olmaz takimda
|
Hasan ŞAŞ Ne Yapacak
Tüm takımlar kadrolarını gençlerden kuruyor.Sivas Spor Galatasaray'da hiç bir varlık gösteremeyen Hasan ŞAŞ'ı transfer ediyor.35'lik Hasan SİVAS'ta ne yapacak çok merak ediyorum.
|
[QUOTE=58xtanerx09;526342]hatırladırım birader 14 gol attı bu sezon takımın en iyisi mehmet yıldız dır bunu herkes kabullensin..[/QUOTE]
Şampiyonlukta O nun sayesinde Kaçtı. |
[B]Merhaba arkadaşlar.. Sivasspor Futbolcularımızdan Onur Tuncer 'e destek olmak ve Onu sevdiğimizi göstermek için Facebook ta onun adına bir sayfa açtık , Facebookta ona destek olmak için lütfen aşağıdaki linki tıklayıp Futbolcumuzun Hayranı olalım.. biraz çorbada tuzumuz olsun diyorsanız listemizdeki herkese gönderip futbolcumuza destek çıkalım lütfen.. Şimdiden Teşekkürler..[/B]
[url]http://www.facebook.com/pages/Onur-Tuncer/89271114242?ref=nf[/url] [B]Not : RüStü ElmaS abi'ye yardımlarından dolayı teşekkür ederim..[/B] |
M yildiz takimimiza cok büyük katkilar sagladigi malumunuz!Ama busene ikinci yaridan sonra yani GS transferi gündeme geldikten sonra takima cok büyük zarari olmustur hata sampiyonlugu mehmet beyin sayesinde kayib ettik diye bilirim bir futbolcu 17 hafta formsuz olamaz olursa yedek kulübesinde oturmasi gerekir diye düsünüyorum.Ben yönetimin yerinde olsam mehmeti bir dakika tutmam.Mehmetim kusura bakma dost aci söyler.Emre asik sana bu formayi hayata giyemiyeceksin derken dogru söylüyormus?Sen ilk yarida oynadin futbolun ucte birini oynasan acik ara sampiayonduk sende gol kirali ozaman ne gs,sen avurpadan teklifler alirdin ama simdi sen gs besinden kosuyorsun ama yüzüne bakan yok.Tabi bundada vardir bir hayir bülent hoca ve baskan daha iyisini bilir elbet vardir bir düsündükleri yinede hepinize sonzuz tsk bizlere bu heycani ,sevinci yasatiniz icin butün sivasspor camiasina tesekürler.
|
sayin yonetim degerli arkadaslarim okudugum kadariyla herkes memleketi icin fikirlerini sunuyor dogruda ediyor ama su bir gercek biz ne kadar istesekte arzulasakta hersey masa basinda bitiyor bu sivasspora acik yansidi bana soracak olursaniz mehmet yildiz gitsin SEBEP: bir transfer dedi kodusu cikti adam bitti 2. yari mehmet yok sahada nitekim kendiside acikladi neden bir mehmet yada mehmet gibileri yuzunden sampiyonlugu turkiye kupasini kaybetsin.Adam dune kadar butun kuluplerden kovuluyor istifa etmek zorunda kaliyor bugun 2 kupa aldi diye 2. imparator kesildi basimiza hic kimse benim gozumde Bulent UYGUN Mecnun OTYAKMAZ olamaz hasan SAS ne alaka kardesim adamin kendi faul zaten nasil abilik yapacak nasil top oynuyacak forma sansi yok yasi 40 a gelmis zaten abilikse muhammet aliyi gonderme o sehrimizin cocugu yapsin abiligini abi lazimsa...
|
ben sivaslı degilim ama sivasın birşeyler başarmsası istiyorum bu sene avrupa kupalrıda var çok önemli tarsferler yapmaları lazım bence sivasa [COLOR="Red"]AMR HASSAN ZAKİ [/COLOR]bu forveti almalarını isterim hep çok pahalı degil hemde çok iyi takip ettigim biri.orta sahayada [COLOR="red"]Vitor Silva Assis de Oliveira Júnior[/COLOR]çok iyi 22 yasında ve brezilyada kesfedilmeye bekleyen birisi para varsa bir araştırılmalı derim. ayrcıda iç trasnferde [COLOR="red"]ENGİN BAYTAR [/COLOR]düşünülmelidir ilgilenelere
|
son zamanlarda fatih terimin milli takımdaki 'fatih ve adamları' anlayışının sivassporumuzda geliştiğini üzülerek görüyorum. bana hiç kimse gs'yi sahadan silen balili - kamanan ikilisinin futbol icabı oynatılmadığını anlatmasın. 'bülent ve adamları' anlayışı bizi şampiyonluktan etmiştir. devre arasında mehmet bi tabuydu. sanki o gidince şampiyonlukta gidecek havası vardı. şimdi aynı şey bülent uygun için var. hiç kimse onsuz başarılı olacağımıza inanmıyor. oysa bu takım bu yönetimle aklı başında her hocayla şampiyonluğa oynar. göreceğiz bu sayfalarda aynı mehmet'te olduğu gibi bir çok kardeşimizin artık bülent'i istemiyoruz diyeceği günler yakındır. haa yine olan sivassporumuza olur biraz daha vakit kaybedilir o ayrı....
|
hayirlisi.. insallah iyi transferlere imza ataariz.. bide gönderigimiz futbolcular isimize yarayan futbolcular olmasin dagasan, kamanan gibi
|
kadro kesinlıkle güçlü olmalı ve bu konuda başkanımıza ve hocamıza güvenıyorum
|
[B]Taner Gülleri yi takımda görmek isterim gerçekten de keşke hacettepeden de Tozo yu alsak çok beyeniyorum o futbolcuyu[/B]
|
Allah aşkına hasan şaş gibi ölü futbolcuların ne işivar sıvasda genc savasşı futbolscuları almak varken hasa gibi adamlar bu saatten sonra para bakarlar kapris yapıp takımda huzur bozarlar seregn yalçınnın eskişehire yaptıgı gibi adam saten bülent uygunla nerdeyse aynı yasta onu hiç iplermi
|
[QUOTE=yigidomustafa58;526866][B]Taner Gülleri yi takımda görmek isterim gerçekten de keşke hacettepeden de Tozo yu alsak çok beyeniyorum o futbolcuyu[/B][/QUOTE]
Taner Gülleri İBB ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:54. |