SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Gidenlere Teşekkür (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26077)

SivasSpor.Com 22.06.2009 19:55

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/baskan10.jpg[/IMG]

Sivasspor Yönetim Kurulu, başka takımlara transfer olan Bilica, Balili, Tum ve Sylla'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Sivasspor Yönetim Kurulu adına k açıklama yapan kulüp Başkanımız Mecnun Otyakmaz, ''Sivassspor'umuzun başarısında önemli rol oynayan ve sergiledikleri futbol ile taraftarlarımızın gönlünde taht kuran sporcularımız Bilica, Balili, Tum ve Kanfory Sylla'ya teşekkür ederiz. Sivasspor'a hizmetleri asla unutulmayacaktır. Sporcularımıza yeni takımlarında başarılar dileriz'' dedi.

Sivasspor'da geçen sezon forma giyen futbolculardan Brezilyalı oyuncu Fabio Alves Da Silva Bilica Fenerbahçe'ye, İsrailli golcü Pini Felix Balili Antalyaspor'a, Kamerunlu forvet Herve Germain Tum ve Gineli orta saha oyuncusu Kanfory Sylla İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer olmuştu.

Brezilyalı orta saha oyuncusu Sergio Oliveira ve tecrübeli oyuncu Mohammed Ali Kurtuluş'un da ayrılacağı öğrenildi. Sergio'nun Azerbaycan'ın İnter Bakü takımına transfer olacağı, Mohammed Ali'nin ise yurtiçi ve yurtdışından gelen tekliflere göre kararını vereceği belirtildi.

superglam 22.06.2009 20:18

Cevap: bu yapılırmı başkanım

Haklısın kardeşim yedek kulubesinde oturup iki laf etse bize yeterdi. Yazık oldu belkide beleşe gitti. Hele Tum'u hiç içime yediremiyorumm. Başkanımız sonrada açıklama yapıyor hedefimiz ilk beş. Cok kötü bir durum sanırım başkanımız SİVASSPORU bırakacak sözümü unutmayın.

sinan-58 22.06.2009 20:20

[QUOTE=superglam;530171]haklısın kardeşim yedek kulubesinde oturup iki laf etse bize yeterdi... yazık oldu belkide beleşe gitti... hele tumu hiç içime yediremiyorumm.. Başanımız sonrada açıklama yapıyor hedefimiz ilk beş.. çok kötü bir durum sanırım başkanımız SİVASSPORU bırakacak sözümü unutmayın..[/QUOTE]

Başkanım Balili'yi nasıl satarsınız anlamam o bizim herşeyimiz o artık Sivaslı içimizden biri takımda işe yaramasa bile vefa olarak Sivas'ta kalmalıydı ilk defa sizin yaptığınız işin arkasında değilim Başkanım Balili kalmalıydı.

Tum gidebilir her futbolcu gibi ama Balili her futbolcu gibi değildi o içimizden biriydi inş. onu tekrar Sivasımızda görmek isteriz onu çok özlüyeceğiz.

NETLOG 22.06.2009 20:21

BENDE çok seviyorumBu yüzden SİVASSPORU bırakmayı DÜŞÜNÜYORUM:D

altuntas58 22.06.2009 20:22

Gidenlere Teşekkür

[B]Hepinizi tebrik ederim emeklerinize sağlık yolunuz acık olsun[/B]

[B]Kimse merak etmesin Sivassporda giden her futbolcunun yeri doldurulur[/B]

konartr58 22.06.2009 20:26

Futbol takımı kişiler üzerine kurulu olamaz. Balili Sivassporun başarısında çok emeği var. Ama hepimizde biliyoruz ki bu sezon o kadar da katkısı olmadı. Gelecek sezon ne olacak bilemeyiz. O nedenle satılmışsa teknik heyetin görüşleri doğrultusunda satılmıştır.
Hayırlısı olsun diyelim. Gelenler boşluğunu dolduracaktır.

sinan-58 22.06.2009 20:41

Balili'nin takımdaki yeri dolabilir ama kalbimizdeki yeri asla dolmaz ilk defa bir yahudiyi bu kadar çok sevmiştim o Sivas ile özdeşleşmişti o ne pahasına olursa olsun takımda kalmalıydı

kadirakin58 22.06.2009 21:11

Cevap: Gidenlere Teşekkür

Balili'yi niye sattık bilmiyoruz. Belkide Balili gitmek istedi. Ben Balili'nin Sivası ne kadar çok sevdiğini tahmin edebiliyorum. Belkide Balili "Başkan, yaşım ilerledi benim performansım düştü, beni şimdi satsan Sivasspor için en hayırlısı olur, Sivasspor için daha faydalı olmak istesem de olamıyacam, en azından Sivasspor Balili ile bir kez daha transfer ücreti ile kazansın" demiş olabilir, neden olmasın.

mehmetyildiz58 22.06.2009 21:11

Balili kalmalıydı her ne olursa olsun....

carizma0658 22.06.2009 21:36

ARKADAŞLAR FUTBOL BU DUYGUSALLIGA BAKMAMALIYIZ HEPMİZ SEVDİK BAGRIMIZA BASTIK GİDENLERİ VE ÜZÜLDÜK AMA BU FUTBOL BİRİ GELİR BİRİ GİDER ÖNEMLİ OLAN SİVASIN BAŞARISIDIR VE MECNUN BAŞKAN SİVASI ASLA BIRAKMICAKTIR SİZDE BENIM BU SÖZÜMÜ YAZIN Bİ KENARA BAŞKANIMIZIN HEHEFLERİ VAR HERŞEY BÜYÜK SİVAS İÇİN

sevda58 22.06.2009 21:48

En cokta Balili'ye üzüldüm, keske kalsaydi,
insallah yerini dolduran cikar.

erol_58 22.06.2009 21:49

Balili kalmalıydı çok üzülüyorum başka takımda oynamasına tahammül edemiyorum seni unutmayacağız.

Tex 22.06.2009 22:30

Balili'yi Bülent Uygun göndermek istedi ve gönderdi, yazıklar olsun...

GuVeN 22.06.2009 23:28

Arkadaşlar gereksiz sitemler edıyorsunuz! Gelen isimler gidenlerden cok daha iyi, her fırsatda yonetime laf cakmak isteyen ne cok adam var ben anlayamıyorum.

musa18 23.06.2009 01:06

BALILIYE SANSMI VERDILERKI BISEY YAPSIN!!!!!!!!!!!
YAZIKLAR OLSUN BILICAYI GÖNDERDINIZ simdide BALILIyi.... yakinda taraftarda gider UNUTMAYIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nejmi58 23.06.2009 01:10

Bos yere konusup durmayin, hayal edemeyeceginiz oyunculari getirdi bu yönetim. Böyle yönetime sahip oldugumuz icin ne kadar mutlu olsak azdir.

BURAK_06 23.06.2009 01:48

Arkadaşlar kusura bakmayın da ne kadar da çok bliyorsunuz!!!
Şampiyonlar liginde oynaycak takımımız var ve siz hala Yönetime Hocaya laf söylüyorsunuz.Ne kadar nankörsünüz.
Gidenlerin yeri elbet dolar.
Şöyle bi araştırdım da çok iyi oyuncular aldık.
Bence Mehmet de gitmeli.Artık takıma zararı oluyor

sewaz58 23.06.2009 04:32

Takımımıza katkıda bulunan herkese sonsuz teşekkürler... İnşallah kariyerlerinde daha da başarılı noktalara ulaşırlar...

Kokomo 23.06.2009 07:44

Her oyuncumuza tek tek teşekkür ederiz, hakkımız varsa helal olsun ...

skep06 23.06.2009 08:18

Giden futbolcuların hepsine emekleri ve katkıları için teşekkür ediyorum.Yeni transferlerimiz hem genç hem de iyi futbolcular.Umarım takıma uyum sağlarlar.

Buraq58 23.06.2009 09:15

[FONT="Comic Sans MS"][QUOTE=mehmetyildiz58;530198]Balili kalmalıydı her ne olursa olsun....[/QUOTE]

Nasip Kısmet Gardaş Balili Bizde Omur Boyu Kalmıcaktıki

Çok Guzel Transferler Hocalarımıza Bırakalım Transferleri

ßence....[/FONT]

kaya0758 23.06.2009 10:38

[B][I]m.ali ve balili kalmalıydı.iki
side sivasa çok şey vermiş oyunculardı.yzık oldu.[/I][/B]

pover58 23.06.2009 10:43

balilinin ne çok seveni varmış elbet faydası oldu kimse inkar etmez sivasspor ne baliliye nede bilica ya bagımlı degil biri gider biri gelir sporda duygusallıga yer yok muhammedin iki yıldır kahrını çektik öyleyse onuda göndermeyelim olurmu böyle bişey.balilide diger topçularımızdan biriydi ve gitti işi rastgelsin ne diyelim oturup agıt yapacak degiliz.aynı oyuncularla devam etmwek mümkün degil taze kan lazım yeni yetenekler alıyoruz daha nice balili nice bilica lar çıkacak bu takımdan siz merak etmeyin.

PACHTEN_YIGIDO 23.06.2009 11:37

olmadi hem de hic olmadi

tum cok yaramisti bize

Alişan 23.06.2009 16:17

[QUOTE=SivasSpor.Com;530162][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/baskan10.jpg[/IMG]

Sivasspor Yönetim Kurulu, başka takımlara transfer olan Bilica, Balili, Tum ve Sylla'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Sivasspor Yönetim Kurulu adına k açıklama yapan kulüp Başkanımız Mecnun Otyakmaz, ''Sivassspor'umuzun başarısında önemli rol oynayan ve sergiledikleri futbol ile taraftarlarımızın gönlünde taht kuran sporcularımız Bilica, Balili, Tum ve Kanfory Sylla'ya teşekkür ederiz. Sivasspor'a hizmetleri asla unutulmayacaktır. Sporcularımıza yeni takımlarında başarılar dileriz'' dedi.

Sivasspor'da geçen sezon forma giyen futbolculardan Brezilyalı oyuncu Fabio Alves Da Silva Bilica Fenerbahçe'ye, İsrailli golcü Pini Felix Balili Antalyaspor'a, Kamerunlu forvet Herve Germain Tum ve Gineli orta saha oyuncusu Kanfory Sylla İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer olmuştu.

Brezilyalı orta saha oyuncusu Sergio Oliveira ve tecrübeli oyuncu Mohammed Ali Kurtuluş'un da ayrılacağı öğrenildi. Sergio'nun Azerbaycan'ın İnter Bakü takımına transfer olacağı, Mohammed Ali'nin ise yurtiçi ve yurtdışından gelen tekliflere göre kararını vereceği belirtildi.[/QUOTE]

Sivassporumuza daha çok futbolcu gelir gider gelenler daima kendini gösterip başka takımlara transfer olabilirler buda sivassporun bir avantajıdır. Kendi bünyesinde yetiştirip diğer kulüplere satışı yapılıyor gelenler bunun bilincinde ve kendini göstermek için herşeylerini ortaya koyuyorlar o nedenle giden arkadaşlarımıza bizde teşekkür ediyoruz gelenlerede hoş geldin diyoruz

sivasli215 23.06.2009 19:22

[B]balili
bilica
herve tum
..... mehmet yıldız, sezer badur, musa, kamanan,... kim var sırada merak ediyorum???

bu takımın iskeleti bozuldu bir kere! gidenlerin yerine daha kalitesiz oyuncu alınıyor,anlat sn baskan,avrupa da türkiyeyi en üst makamda temsil görevini bu şekilde mi yerine getireceksin????

seneye ligde de zor günler sivassporu bekliyor,bırakın şampiyonluğu bu mantaliteyle devam edersek küme düşmemeye oynamazsak şaşarım!!!
bu lafımda umarım haklı çıkmam......[/B]

sinan-58 23.06.2009 20:32

[QUOTE=pover58;530326]balilinin ne çok seveni varmış elbet faydası oldu kimse inkar etmez sivasspor ne baliliye nede bilica ya bagımlı degil biri gider biri gelir sporda duygusallıga yer yok muhammedin iki yıldır kahrını çektik öyleyse onuda göndermeyelim olurmu böyle bişey.balilide diger topçularımızdan biriydi ve gitti işi rastgelsin ne diyelim oturup agıt yapacak degiliz.aynı oyuncularla devam etmwek mümkün degil taze kan lazım yeni yetenekler alıyoruz daha nice balili nice bilica lar çıkacak bu takımdan siz merak etmeyin.[/QUOTE]

kardeşim haklısın bir futbolcu gider bir futbolcu gelir ve olduda balili gitti onun kadar kaliteli olan agbetu geldi ama balilinin değeri bir futbolcudan öteydi o artık sivaslıydı türk olacaktı belkide müslüman ilk defa bir yahubiyi bu kadar çok sevmiştik oda bizi seviyordu onu asla unutmayacağız bir gün dönmesini bekliyeceğiz balili içimizden biri

Aydogan58 24.06.2009 03:56

Tüüüüüüüüüüü

Yaziklar olsun size,, Balilliyi nasil kiyipta sata bildiniz,,,???

o bu takimin Maskotuydu, o Bizden-Siradan Biriydi ,, o Sivasliydi,,

10 000 000€ verselerdi satilmiyacakti, o Satlik Degil Denecekti..........

o`` 58 veya 60 dakikada sahaya ciktigi zaman icimizi heycanlandirip güc
guvet ve heycan yaradiyordu , sahadakilerde kislik uykusundan uyanip macin temposunu artiriyorlardi..........

siz tutun takimin bel kemigini satin,,,, kulubedeki 3üncü klass yedek parcalarin tursusunu kurun,,
gidecekleri göndermezler gitmiyenleri gönderirler.

bunuda ha buraya yaziyorum................Yemiyenin Malini Yerler Anam.....

önce topculari gönderirsiniz,,,, sonrada seyirciler kendileri gider zaten ,, merak etmeyin.........

[I]bu benim görüsüm artik, baskalari yorumlayipda parazitlik yapmaya gerek yok[/I]

Aydogan58 24.06.2009 04:55

türkiyenin 1 nr. kalecisi:

Volkan Ünlüyü ne zaman göndermeyi düsünüyoruz,,,

FC Schalke 1 ...../......SivasSpor 1

Aydogan58 24.06.2009 04:58

[QUOTE=kadirakin58;530196]Balili'yi niye sattık bilmiyoruz. Belkide Balili gitmek istedi. Ben Balili'nin Sivası ne kadar çok sevdiğini tahmin edebiliyorum. Belkide Balili "Başkan, yaşım ilerledi benim performansım düştü, beni şimdi satsan Sivasspor için en hayırlısı olur, Sivasspor için daha faydalı olmak istesem de olamıyacam, en azından Sivasspor Balili ile bir kez daha transfer ücreti ile kazansın" demiş olabilir, neden olmasın.[/QUOTE]

hahahaha güleyimde bosa ziyan olmasin ,, asil bir Sivasli onu hic bir zaman birakmazdi.

Aydogan58 24.06.2009 05:02

[QUOTE=sivasli215;530487][B]balili
bilica
herve tum
..... mehmet yıldız, sezer badur, musa, kamanan,... kim var sırada merak ediyorum???

bu takımın iskeleti bozuldu bir kere! gidenlerin yerine daha kalitesiz oyuncu alınıyor,anlat sn baskan,avrupa da türkiyeyi en üst makamda temsil görevini bu şekilde mi yerine getireceksin????

seneye ligde de zor günler sivassporu bekliyor,bırakın şampiyonluğu bu mantaliteyle devam edersek küme düşmemeye oynamazsak şaşarım!!!
bu lafımda umarım haklı çıkmam......[/B][/QUOTE]

bende katiliyorum.

bu yüzden sivasi bende terketmeyi düsünüyorum.

Aydogan58 24.06.2009 05:11

[QUOTE=BURAK_06;530259]Arkadaşlar kusura bakmayın da ne kadar da çok bliyorsunuz!!!
Şampiyonlar liginde oynaycak takımımız var ve siz hala Yönetime Hocaya laf söylüyorsunuz.Ne kadar nankörsünüz.
Gidenlerin yeri elbet dolar.
Şöyle bi araştırdım da çok iyi oyuncular aldık.
Bence Mehmet de gitmeli.Artık takıma zararı oluyor[/QUOTE]

bu dünyanin 2nci bir yönüde var..
umarim önemli bir puan macinda bir daha yüzlesip,,bu gönderdiklerimiz arkadaslardan biri de cikar bize gönderir.:D

hiko58 24.06.2009 08:41

balilinin gitmesi konusunda sayın başkanımızın bir tasarrufu yok. herşey hocanın planlaması.taki ibrahim dağaşanın orta sahaya filistin bayrağını diktikten sonra bülent uygun baliliye tavır almaya başladı. geriye dönüp bakınız. oynatmamaya yedekte bekletmeye başladı. eskiden ikinci yarı başlar başlamaz oyuna giren balili o günden sonra son on dakikalarda yada hiç alınmamaya başladı. baliliyi seviyorduk. çok iyi bir futbolcuydu. bence bunun altında dinsel ırkçılık yatıyor gibi. ama bunda başkanın hiç bir kabahati yok.

ZALIM_58 24.06.2009 12:26

ya ne saçmalıyosunuz yok dinsel ırkçılık yok ayrımcılık demekki balilinin miladı doldu ne yani para kazanmak için futbolcu satılmazmı yani okudum şaşırdım her futbolcu satlıktır arkadfaşlar bunu unutmayın keşke mehmet yıldızda satılsa parayı veren her futbolcuyu alır

Salim58 24.06.2009 13:05

gidenlere güle güle gelenlere hoşgeldin demek en güzeli

GuVeN 24.06.2009 16:10

[QUOTE=Aydogan58;530570]bende katiliyorum.

bu yüzden sivasi bende terketmeyi düsünüyorum.[/QUOTE]

sanada tesekkur eder senıde yollarız hemserım!kımseyı bıseler ıcın zorlayan yok.transferlerımızde cok kotu degıl,ben yonetımın bu senekı transfer polıtıkasını begenıyorum.umarım bilicanın eksıklıgını gıderecek bı stoperde alabılırsek daha ıyı olacak.

slasher//z 24.06.2009 16:25

Bilica,
Balili,
Tum,
Sylla...

4 Ü DE İLK11 İN AS ADAMLARI

YAZIK OLDU BENCE..:(

SEVDAMSIN58 24.06.2009 22:24

GIDENLER VE GELENLER OLACAK COK GUZEL TRANSFERLER YAPILDIGINI DUSUNUYORUM INSALLAH YIGITCE MUCADELEMIZI DEVAM ETTIRIRIZ VE BUSEZONUN IKINCI YARISINDAKI SIKINTILARIDA BIRDAHA YASAMAYIZ
BENCE SART NE OLURSA OLSUN MEHMET YILDIZDA TRANSFER OLMALIYDI HEM KENDISI HEMDE SIVASSPOR UN IYILIGI ICIN BANA GORE MEHMET YILDIZIN SIVASSPORDAKI YAPABILECEGININ HEPSI BUKADAR DI HA KOTUMU SAGOLSUN COK SEY VERDI AMA BIR TRANSFER COK SEYI DEGISTIREBILIRDI KENDISI ICIN BENCE

hursit0658 25.06.2009 11:54

tum nereye gitti yaaa oda süper oyuncuydu valla gidenler büyük kayıp

murtes 29.06.2009 09:48

ne vedalı taraftarlarımız varmışta haberim yok yav arkadaşlar elin oglu ne kaka ne ronaldinyo nede rikardinyo demiyo satıyor balili kim ya satılmayacak büyük takım taraftarı alışmalı böyle seylere gelene sevinmek negüzel ama kimse gitmesin sivasa futbolcu darucazanesi açalım hepsi sivasta kalsın

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:52.