![]() |
Fotoğraflarla Sivasımızın son hali...
Yurtdışından ve başka şehirlerden hemşehrilerimizi sivasın son halinin eminim merak ediyorlardır.Bende bu son gidişimde bir kaç fotoğraf çekmek istedim.Merak edeceğinizi düşünerek burdan da sizlerle paylaşmak istedim.Malum sitemiz çok aktif olduğundan buraya eklediğim bir çok fotoğraf izinsiz başka sitelerde yayınlandı.bende ismimi yazmak zorunda kaldım affola...
[IMG]http://img26.imageshack.us/img26/1628/dsc3488copy.jpg[/IMG] [IMG]http://img30.imageshack.us/img30/6092/dsc3501copy.jpg[/IMG] [IMG]http://img31.imageshack.us/img31/779/panocopycopy.jpg[/IMG] [IMG]http://img218.imageshack.us/img218/8254/55087133.jpg[/IMG] zamanla elimdeki diğer fotoğrafları da yayınlarım... |
Cevap: Fotoğraflarla Sivasımızın son hali...
müthiş resimler emeğine sağlık
ne memleket olmuş be |
Geliyorum Sivasim az kaldi hasret bitiyor.
|
[B]en gec 20 agustos bitecek insallah bu hasret :) emegine saglik kardesim..[/B]
|
şafak 14 ağustos myway aynen bitecek.kaldı 47
|
vayy be sivasimiz nolmus oyle bir sene icinde:D
gecen sene daha yapim asamasindaydi, baya guzel olmus, insallah gorecem buralari, bu sene olmazsa (belli degil daha) seneye insallah |
Sagolasin Kardesim, Cok Guzel Resimler Bunlar..
|
Teşekkürler fotoların Yener süpersin. Bomba gözüküyor Sivasım:rolleyes:
|
vay be o kadar gezdim oralarda ama resimde daha bir güzel çıkmış
|
cok guzel resımler elıne saglık canm hemen copy :D
|
eline saglik yener kardesim. senden gökmedresenin bir iki resmini taleb etmek istiyorum. insallah yakin zamanda oraya ugrarsin.
|
[B][I]Yener'cim ellerine sağlık, muhteşem fotoğraflar.
Sivas ne kadarda güzelleşmiş ....[/I][/B] |
EVALLAH GARDAŞ SÜPER RESİMLER EMEİNE YÜREİNE SALIK , ALP, ERENLER,
|
Ellerine saglık gardaşım canım memleketimin en güzel geceleri aksu parkına bayıldım bu arada
|
ellerine saglık yener kardeşim.devamını bekliyoruz.makinan da kralmış:)
|
müthiş resimler emeğine sağlık ne memleket olmuş bizim sivas hasu gurbet almanya bu senede gelemiyorum cok özledim seni can sehirim benim türkiyemiz cenetdir saten allahin isinle
|
Arkadaşlar fotoğraflardan memnun olmanıza sevindim.İnşallah 10 temmuzda sivasda olacağım.O tarihde sizlere stadın son halini ve sivasdan yeni kareler çekerek burdan fotoğrafların devamını ekleyeceğim.bazı arkadaşlar özel mesajla fotoğaraf makinasını sormuşlar burdan ona da cevap vereyim.fotoğaf makinası nikon D300.
[IMG]http://www.uncrate.com/men/images/2007/08/nikon-d300.jpg[/IMG] |
eline sağlık gardaş senin gibi sivas sevenleri gönülden kutlarım
|
helal olsun sana gardaş sen ne ii insansın NE CİMBOM NE BEŞİK NE FENER YİĞİDOLAR BİR ÖMRE BEDEL
|
[B]eline emegine saglik cok güzel fotograflar cekmissin[/B]
|
GARDAS BIDE SU EGRI KOPRUNUN RESMINI CEK NEOLUR SANKI CIFTE MINARENIN GOK MEDRESENIN HADI BEKLIYORUZ HA GARDASSSS SELAMLARR YIGITLER DIYARINA
|
çok güzel resimler ellerine sağlık kardeşim sonsuz teşekkürler
|
ellerine sağlık gardaş bizi memleketimize bi daha aşık ettin çok güzel kareler
|
yener fotoğraflar için teşekkürler... kent meydanı ışıklanınca çok güzel olmuş ...birazda ağaç falan dikerlerse meydan daha da güzel olacak...
yeni makinen de hayırlı olsun dslr ye geçmene sevindim ;). ..ışığın eksik olmasın objektifine zelal gelmein :) :D :D :D :rolleyes: |
Resimler cok güzel emegine saglik:)
|
iki kez sivas'a gittim.fakat iyice gezip görme fırsatım olmadı.bu resimler medeniyetlere beşiklik yapmış,cumhuriyet şehri nadide şehirlerimizden sivası keşke iyice gezip görseydim dedirtti bana.bir dahaki gelişimde inşallah:)öyle güzel bir tarihe sahip şehirde yaşıyorsunuz ki sivaslı olmaktan gurur duymalısınız
|
[QUOTE=ezgi58ss1967;575010]iki kez sivas'a gittim.fakat iyice gezip görme fırsatım olmadı.bu resimler medeniyetlere beşiklik yapmış,cumhuriyet şehri nadide şehirlerimizden sivası keşke iyice gezip görseydim dedirtti bana.bir dahaki gelişimde inşallah:)öyle güzel bir tarihe sahip şehirde yaşıyorsunuz ki sivaslı olmaktan gurur duymalısınız[/QUOTE]
Cok Sukur Gurur Duyuyorum Kendi Adima....Insallah Sizlerde Sehi Gorme Firsati Bulursunuz.... |
[QUOTE=ezgi58ss1967;575010]iki kez sivas'a gittim.fakat iyice gezip görme fırsatım olmadı.bu resimler medeniyetlere beşiklik yapmış,cumhuriyet şehri nadide şehirlerimizden sivası keşke iyice gezip görseydim dedirtti bana.bir dahaki gelişimde inşallah:)öyle güzel bir tarihe sahip şehirde yaşıyorsunuz ki sivaslı olmaktan gurur duymalısınız[/QUOTE]
en kötü günde bile sivaslı olmaktan gurur duydum...siz sivaslı değilsiniz galiba? |
kardesm kameran da Super mıs Yalan yok
|
3 . RESIM HANGI CEPHEDEN CEKILMIS CIKARAMADIM
|
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Aksu'yu gormek nasip olmustu bana, gercekten cok guzel yapmislardi, ama bir ara durumu ic acici degildi, simdi ne durumda bilmiyorum, cifte minarenin etrafi yapimdaydi benim sivasta oldugum zamanlari, resimler gercekten cok guzel, insallah allah nasip ederse yazin ordayim...[/B][/FONT][/COLOR]
|
gerçekten çok güzel.uzaktan daha bi hoş geliyor.
|
vayyy canina:D
sivasimiz ne güzel hale gelmis birkere aksu ya gitmistim ama fotorafda daha güzel gözükiyor:D gelismemiz böyle ddevam ederse 10 seneye kölünü de gececegiz:D:D:rolleyes: |
Yener'cim ellerine sağlık. Başka varsa onları da bekliyoruz. Müsadenle ben bu fotografları kopyalıyorum.
AYK |
[B]teşekkürler ellerine sağlık kardeşim sağol
sitede bulunan kardeşlerimizin büyük çoğunluğu gurbette imkanı olan kardeşlerimiz buraya o güzel sivasımın güzel resimlerinden ekleme yaparlarsa bizlerde özlemle bakarız..........[/B] |
on numara olmuş hem sivas ım hem resimler 3 senedir gidemiyorum iyice özledik valla
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:20. |