![]() |
Meşhur Farketmez Bestesine Yeniçerilerden Cvp =)
[url]http://www.facebook.com/video/video.php?v=213046540516&ref=nf[/url]
|
Cevap: Meşhur Farketmez Bestesine Yeniçerilerden C
sivasin taraftari artik birlesin yahu
|
[B]hiç beqenen yok mu besteyi yorum yapan olmamış beste hakkında[/B] :S
|
yok mu yorum yazan arkadaslar ????
|
helal olsun güzel beste kızlara 2. cvp oldu duysun zeynep avcı
|
bravo yigidolar =) Tüm arkadaslarıma paylasTırcam onlara ulascak merak eTmeyinn =))
|
herkes face te paylaşsın arkadaşlar
|
payLasıorz Paylastırıoruz =)))
|
arkadaşlar sivastan arkadaşlarımız uğraşmış belkide sivasta ilk defa düzgün kendimize ait bir beste yazılmış ama siz hiç ilgi göstermiyorsunuz
|
[QUOTE=sinan-58;537213]arkadaşlar sivastan arkadaşlarımız uğraşmış belkide sivasta ilk defa düzgün kendimize ait bir beste yazılmış ama siz hiç ilgi göstermiyorsunuz[/QUOTE]
aynen katılıyorum...bızde beste cok ama destekleyen yok |
[QUOTE=merkez_emre;537258]aynen katılıyorum...bızde beste cok ama destekleyen yok[/QUOTE]
yok abi yok gerçektende bu taraftarda iş yok kimsenin ilgi gösterdiği yok |
[QUOTE=aslanefe58;537496]ben ilgi gösteriyorum!!!
kusura bakmayın ama hayatımda bu kadar saçma ve kötü bi beste!!! duymadım. sonuna kadar zor dinledim. ayrıca sivassporla ve bu siteyle ne alakası var..onu da anlamadım!!![/QUOTE] hayatında 4 mısra bırsey yazmadıysan anlamanda beklenemez zaten...biz sivasspor ıcın yazdık demedık zaten baslıgı okuman anlamam yeter zaten durumu.... |
son zamanların en iyi bestesi bilmeyen yoktur zaten ama anlamayan var gibi tebrikler arkadaşm...
|
cok güzeeelllll cok begendim...............
|
ABİ SİVASSPORLA ALAKALI OLSA DAHA GUZEL OLURDU YANI..
|
iyi bari beste inaşallah güzel bir bestedir.çünkü güzel olur.
|
belkide yanlıış yapdık koymakla modern tribun kulturunu takıpcısı oldugumuz ıcın sitede de sadece kırmızı beyaz samp. sivas tezahuratından baska beste bilmeyenler icin yanlıs seçim...
|
[B]Mardinliler bile yaptıktan sonra biz geç bile kaldık :D
Yapanların emegine saglık :)[/B] |
Yeniçeriler in yaptığı her şey güzeldir . Besteyi açamıyorum sözlerini yazarmısınız ? :)
|
[B]facebooka qir farkeder kapak olsun son olsun yaz qelir ordan dinlersin... ayrıca kötü diyen arkadaş bide sen yapta qörelim ya anlamayanlar yazmasın bişey...[/B]
|
Arkadaşalr ellerinize dillerinize herşeyinize sağlık... Aylardır facebookta dolanan bu bestenin(daha öncekini kast ediyorum) yeniçerilere ait olduğunu bilmediğim için utandım kendimden. Merak etmeyin 2 haftaya bu yeni bestede bilinecek paylaşmaya başladım bile....
|
Ayrıca devamını bekliyorum herkes öğrenecek merak etmeyin kırmızııııı-beyazzzz demekten başka şeyleride besteleride...
|
[QUOTE=fatihada58;537667]Arkadaşalr ellerinize dillerinize herşeyinize sağlık... Aylardır facebookta dolanan bu bestenin(daha öncekini kast ediyorum) yeniçerilere ait olduğunu bilmediğim için utandım kendimden. Merak etmeyin 2 haftaya bu yeni bestede bilinecek paylaşmaya başladım bile....[/QUOTE]
[B]eywallah paylaştıqın içinde tşk ederiz inş... öqrenirler bizim de tek istediqimiz o ama cok zor :([/B] |
Emeğe geçen herkes teşekkürler sağlam beste olmuş. Kezman'da gerçekten ilk defa küfür etmeden beste yapmış hepimizi şaşırtı :)
|
valla az önce dinledim çok manyak bi beste olmuş yaw,adeta çarşının yaptığı bestelere benzemiş.ama biraz da SİVASSPOR ile bağlantı sağlanabilseymiş bence daha güzel olurmuş diyorum.yinede yapanların ellerine,yüreğine sağlık.
|
guzel ellerınıze saglık dıyenlere eyvallah ama lütfen surayı anlayalım...farketmez bestesi mersın taraftarından bır arkadasımızın kız arkasına yazdıgı bı r bestedir yanı mersın takımına yazmamısdır...daha sonra kızlar buna cvp yazdı bır ıkı kısı daha cvp verdı erkeklerden bızde onlara bir cvp yazdık yani bunda takımlar arasında bırsey yok ki sivassporla alaka soruyorsunuz...lütfen....
|
Emeğinize sağlık güzel olmuş,devamı her alanda gelir umarım ...
|
Yav şuraya sözlerini de yazın . Hiç bir şey zor değil facebook da izlemeyen kalmıyacak süper bi beste .
|
Abi güzel beste de sivas la alakalı olmayınca kimse takmıyor . Sivas la alakalı olsa daha çok ilgi görürdü . Yoksa kimse takmıyor . Sen bizim taraftarı herkesten iyi bilirsin kırmızı beyaz şampiyon sivas de dünya ya yayarlar . Koca forum da 10 kişi ilgi gösteriyor . Bunlar la hiç bişe yapılmaz . YENIÇERILER
|
[QUOTE=merkez_emre;537720]guzel ellerınıze saglık dıyenlere eyvallah ama lütfen surayı anlayalım...farketmez bestesi mersın taraftarından bır arkadasımızın kız arkasına yazdıgı bı r bestedir yanı mersın takımına yazmamısdır...daha sonra kızlar buna cvp yazdı bır ıkı kısı daha cvp verdı erkeklerden bızde onlara bir cvp yazdık yani bunda takımlar arasında bırsey yok ki sivassporla alaka soruyorsunuz...lütfen....[/QUOTE]
[B]Bazıları sivassporla alakalı olsaydı daha güzel olurdu diye konuşuyolar.. Burda bestenın nerden cıktıgı ne amaçla yazıldıgı belirtilmiş daha neden ustune gidiliyor !! Şarkıda emegi geçen herkeze teşekkürler....[/B] |
[QUOTE=sinan-58;537213]arkadaşlar sivastan arkadaşlarımız uğraşmış belkide sivasta ilk defa düzgün kendimize ait bir beste yazılmış ama siz hiç ilgi göstermiyorsunuz[/QUOTE]
[B]cok haklısın kardeşim hep boyle saten yazan cok ama destekleyen yok [/B] |
[QUOTE=aslanefe58;537496]ben ilgi gösteriyorum!!!
kusura bakmayın ama hayatımda bu kadar saçma ve kötü bi beste!!! duymadım. sonuna kadar zor dinledim. ayrıca sivassporla ve bu siteyle ne alakası var..onu da anlamadım!!![/QUOTE] [B]tabı sen kaç kere beste yaptın soyler mısın anlamamam gayet normal. konunun başlıgını okumadan yorum yapma bızde sıvasspora yazdık demedık saten tam okumadan ıncelemeden konuşma [/B] |
[B]sonsuz teşekkürler kardeşim çok güzel bi çalışma[/B]
|
besteyi yazan herkesin yüreğine sağlık şahane olmuş :) diğer yazı yazanları da pek sallamayın kendilerinin ne kadar taraftar olduklarını zaten belli etmişler.
|
[B]yapanların yüreğine sağlık.Sivasta modern tribünün takipçisi olmayan kişilerin yazdıklarına kulak asmayınız.[/B]
|
beste güzel olmus ağbey basda emeğe saygı
fakat konu ney farkeder farketmez tartısması nasıl cıkdı zeynep avcı kım ne yapmıs bırı bana anlatabılırmı |
biri bana anlatsa bedne karsılık vermek ısterım
DUMAN ın yaptığını bılen varmı ?? bilen yoksa youtube a Akartuna Diss Duman yaazsın hem ögrenır hem benı dınler saygılarımla |
[QUOTE=Akartuna58;537849]beste güzel olmus ağbey basda emeğe saygı
fakat konu ney farkeder farketmez tartısması nasıl cıkdı zeynep avcı kım ne yapmıs bırı bana anlatabılırmı[/QUOTE] [B]mersinli bir arkadaş askere gitmeden önce kız arkadaşına bir beste yapar.beste acaip güzeldir facebbok youtube ve izlesene gibi değişik video paylaşım sitelerinde rağbet görür.izleyenlerin %99 unun hoşuna gider. bir kaç kız da onlara kontra yeni bir beste yazar ve cevap vermiş olur.ardından bizim bir kaç arkadaşımız da güzel bir şekilde bu beste ile karşılık verir .olay budur.[/B] |
[B]helaliniz var gencler zaten bizin sivasin usagi sinirlenmedikce boyle beste yapmaz :d eyce olmus paylastirdim usahlara :)[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:55. |