SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Elimizden Geleni Yaptık! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26709)

SivasSpor.Com 08.08.2009 22:07

Elimizden Geleni Yaptık!

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=11499&token=12890[/IMG]

Sivasspor Teknik Direkörü Bülent Uygun, Turkcell Süper Lig’in ilk haftasında 2-1 mağlup oldukları Trabzonspor maçı sonrası karşılaşmayı değerlendirdi!.

Kadro düzeninde yaşadıkların sıkıntının kendilerine pahalıya mal olduğunu söyleyen Uygun şöyle konuştu:

“Ligin ilk maçları her zaman zor oluyor. İyi işler yapmak isteyen bir takıma karşı bizde elimizden geleni yaptık. Kadro düzenimizdeki sıkıntılar bize pahalıya mal oldu. Lig uzun bir maraton. Kendi evimizde yenilmiş olmamız sıkıntı verici, onun dışında kötü bir şey yok. Transferlerimizin geç olması bizim tam olarak forma girmemizi engelledi. Milli takım arasında formumuzu bulup herkesin gıpta ile baktığı bir Sivasspor olmak istiyoruz.

kongre 58 08.08.2009 23:13

Cevap: Elimizden Geleni Yaptık!

YA HOCAM YENILMEK KÖTÜYDÜDE SU ALLAHIN LAZLARININ KONUSMALARINA FIRSAT VERMEK DAHA KÖTÜ

Ayşegül 08.08.2009 23:14

Elinden gelenin bu olduğuna inanmıyorum Bülent Uygun...neyse sağlık olsun

alperen2009 08.08.2009 23:15

uefa macimizin yeri ve zamani uefa tarafindan degistirilimistir, ilk macimiz deplasmanda oynanacakti ama schaktarin supe kupa maci nedeniyle, ilk mac sivasa alinmis, ve ikinci macta 27 sinden 25 ine alinmis yaani 5 gunde 3 mac yapacagiz isimiz cok zor

[url]http://www.haber7.com/haber/20090808/Shakhtar-Donetsk-Sivas-macinin-yeri-degisti.php[/url]

ofozturk 08.08.2009 23:15

evet en kötüsü de lazlara yenilmek.
kasımpaşaya yenilsek daha iyiydi valla.
neyse inş düzelir hocam.
ortasahayı ve defansı adam etmeniz laızm acilen.

ShabbatShalom 08.08.2009 23:15

bir kerede konulma be hoca 1 kerede işini yapta şu sözleri söyleme be...suç bende elimizdne geleni yaptık beni arabistan liginden istiyorlar yok mourinho beni takibe aldı..kes te bir kez işine bak..2 3 oyuncu istiyorz senden oyuncu dedik 5. lig kralı değil...

kasko 08.08.2009 23:18

Ya bir de elimizden geleni yaptım demez mi.Ya biz başka maç izledik ya da sen.Trabzon oynadı biz seyrettik.Elinden gelen bu mu hocam...

sivasli215 08.08.2009 23:19

[B]haftaya da fb yener bizi

ilk 2 hafta 0 puanla son sıralarda bir sivasspor!!!

nereden nereye, yanlış transfer politikasının sonu budur...[/B]

alperen2009 08.08.2009 23:20

bende inanmiyorum isimiz cok zor derhal orta saha ve savunmaya takviye sart
avrupada oynacak olan bir takim hangi mantikla elindeki savunma ve orta saha oyuncularini satiyor anlamak mumkun deyil.
bilicayi cok arayacagiz

edebiyatisyen 08.08.2009 23:20

Elinde neyin kaldı ki hocam. Defans bozuk bari yasin veya Mbambe yi bir dene kaybedecegin neyin kaldı ki

fatihada58 08.08.2009 23:21

:) :) :) :) :) :) :) :) zorumdan gülüyorum....

sevda58 08.08.2009 23:21

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Green"][B]Bulent hoca elinizden geleni yapmadiniz, boyle gidersede bizi cok zor bir lig bekliyor, bizi su hamsilerin diline dusurdunuz ya, boyle mikrop trabzonspor taraftarinin diline dusurdunuz, ben boyle cirkef, yuzsuz, mikrop taraftar gormedim, koltuklarimizi kirdilar. belki bizi yendiler ama halen adam olmayi basarmadilar... neyse hocam insallah bundanda ders cikartirsin diyecem ama her mac bunu demekten biktim[/B][/COLOR][/FONT]:mad:

fatihada58 08.08.2009 23:23

Tolunay kafkas geldi aklıma bi anda aklıma nedense... ertuğrul sağlam.... ne bilem ya ölesine geliyolar soldan soldan...

GuVeN 08.08.2009 23:25

elimizden gelen buysa hocam allah yardımcımız olsun. bız bu sene hıc ılk 10 demeyelım elımızden gelen buysa yazıkk.. sadece yazık..

starkhan 08.08.2009 23:27

Neymiş efendim elimizden geleni yapmışmıyız.Gerçi dogru sölüyorya elimizden geleni bu.Sen kadroya takviye yapacan yerde elindekileri gönder yerlerine dogru düzgün adamlar alma sonra tabiki elinden geleni ancak bu kadar olur.Önce elimizdeki bombalardan(Hayrettin gibi) kurtulacagımız yerde en iyi adamları yolladık sonrada haklı olarak bu kadronun yapabileceği bu demek istiyor adam.Sanki ben yaptım bu kadroyu Hey Allahım ne diyim bilmiyorumki

yigidogurbettee 08.08.2009 23:29

İşte Rakibimiz..!!!

+18 Şiddet ve Korku İçeriklidir..

[url]http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=59619[/url]

Transferlere ihtiyacımız oldugu aşikar...! duygusal davranıp bız yenerız bız ederız demeye gerek yok.. anderlecte öyle dedik elendik. Trabzonu kesın yenerız dedık elendik..! kesinlikle transferler şartt..! VE BÜYÜK LOKMA YE BÜYÜK KONUŞMA..! bizde seviyoruz sivassporu ama ne zaman büyük konussak hüsranla karşılasıyoruz ve hayal kırıklığına uğruyoruz..!

kartalyiğido 08.08.2009 23:30

İsim vermek istemiyorum, elinden geleni yapmayan arkadaşlar var.

GuVeN 08.08.2009 23:36

[QUOTE=yigidogurbettee;545182]İşte Rakibimiz..!!!

+18 Şiddet ve Korku İçeriklidir..

[url]http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=59619[/url]

Transferlere ihtiyacımız oldugu aşikar...! duygusal davranıp bız yenerız bız ederız demeye gerek yok.. anderlecte öyle dedik elendik. Trabzonu kesın yenerız dedık elendik..! kesinlikle transferler şartt..! VE BÜYÜK LOKMA YE BÜYÜK KONUŞMA..! bizde seviyoruz sivassporu ama ne zaman büyük konussak hüsranla karşılasıyoruz ve hayal kırıklığına uğruyoruz..![/QUOTE]

aynen kardesım.futboldan zerre kadar anlamadan ezecez gurleyecez tarzında bagırmaktan baska bıse bılmeyen bı suru ınsan var. bellıydı boyle olacagı.. hazırlık maclarından bellıydı taaa.. onu aldık bu geldı bu gelmedı bu kararsız dıye dıye getırdıler buralara ıslerı..

efsane5858 08.08.2009 23:37

[QUOTE=sivasli215;545155][B]haftaya da fb yener bizi

ilk 2 hafta 0 puanla son sıralarda bir sivasspor!!!

nereden nereye, yanlış transfer politikasının sonu budur...[/B][/QUOTE]

hocam ilk 2 hafta 0 puan demissin takimina biraz güven bence böyle yorumlar karamsarligin sonucudur bu kadar karamsar olmayin

Yadigar Barcin 08.08.2009 23:41

Fikstür cekildiginde ilk 3 haftada 7 puan aliriz aciklamalarini unutmadik, ama 1 puan alirsak 3 mactan öpelim basimiza koyalim!!!
Eger elimizden gelen bu deyip caresine bakmazsak vay geldi basimiza, acil care, baska yolu yok, biz Taraftar pes etmek istemiyoruz hala ümidimizi korumak istiyoruz, careside siz sorumlularda!!!!

GuVeN 08.08.2009 23:42

[QUOTE=efsane5858;545202]hocam ilk 2 hafta 0 puan demissin takimina biraz güven bence böyle yorumlar karamsarligin sonucudur bu kadar karamsar olmayin[/QUOTE]

efsane kardesım karamsar olmamak ımkansız.. kım ıstemez 2 hafta 6 puan banko demeyı? ama takımda bı ısık versın.. taraftar umutlanır.

cenk5821 08.08.2009 23:46

hocam elimizden gelen bu değil ya bu olamaz trabzon takır takır oynadı biz seyrettik hakemde cabası boyle bir hakem ben gormedim yazık gercekten su transferler gelsede takıma monte etseniz lig basladı onumuzde avrupa ligi maclari var:(:mad:

Berkkaya5858 08.08.2009 23:49

İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA TOPARLANIRIZ BÜLENT HOCA ASLINDA KENDİSİDE PİŞMAN OLMUŞ KADROYU BOZDUĞUNA BAK KONUŞMALARINDA ANLAŞILIYOR ARTI TRANSFER ŞART ARTIK NE ZAMAN YAPACAKLAR ANLAMIYORUM BU SAATTEN SONRA GELECEK TAKIMA UYUM SAĞLAYACAKMI

cenk5821 08.08.2009 23:50

:confused:ugur kavuk en kotu transferimiz bugun 2 kanat coktu resmen pas hataları defans hatalari diallo olsaydı onu bari vermeseydik:mad:

Ahwettt 09.08.2009 00:13

Dogru söylüyorsun hoca elinden geleni yapıyorsun Şmpiyonluğa oynayan takıma 2. liğden transfer yaparak, Kendini dev yansında görerek Sayın başkanımızın ypacağı tek şey var 10 tane transfer yapıta kaçtanesini lk 11 de oynattığını sorması ve transfer yapıpta oynattığın futbolcualrın nasıl oynadığı sorması bu gidişleee macern yüzünden Sivassporu küme düşüreceksin

efsane5858 09.08.2009 00:14

[QUOTE=58güven58;545214]efsane kardesım karamsar olmamak ımkansız.. kım ıstemez 2 hafta 6 puan banko demeyı? ama takımda bı ısık versın.. taraftar umutlanır.[/QUOTE]

güven kardesim trabzonun orta sahasi cok iyi oldugu icin top yapamadik ve yenildik olabilir ama bu demek degilki her maci kaybedicez 3-1 yendigimiz anderlecht macini unutmayin

carizma0658 09.08.2009 00:16

ah be ahhhhh sakatlar var bi yandan eskı kadro altındı yok bi yandan :mad:

kasko 09.08.2009 00:17

Bugün futbolcular değil sadece taraftar ellerinden geleni yaptı.Hepsi müthişti.Helal olsun onlara.İşte özlenen Sivasspor taraftarı bu.Budur...

sinan-58 09.08.2009 00:19

biz çok şansısız ilk hafta trabzon ikinci hafta fener ve ondan sonra shaktar maçı var ve takım daha oturmadı eksiklerimiz var bu kadar önemli maç ard arda gelincede mağlubiyet kaçınılmaksızın ama ilk haftalar gerçekten facia olacak bizim için

DOGU_BEY 09.08.2009 00:23

[B]bülent hoca lütfen artık ilk göreve başladığındaki bülent hoca ol çizgini duruşunu iyice kaybetmeye başaldın ve gereksiz gereksiz konuşmaları artık bırak insalara anti-patik geliyorsun eski bülent hocamız ol ve takımı bu halinden kurtaracak olan yine sensin sana güveniyoruz ama artık öz eleştiri yap biraz![/B]

subasi29 09.08.2009 00:24

sen elinden geleni yapiyorsun hocam ama futbolcular yapmiyor

CemelliYigit58 09.08.2009 00:38

ya ALLAHini git bulent hoca ya vallahi biz resmen izledik sizde kenardan izlediniz galiba valla sinirden agladim resmen ya su ugur kavukla ersen martini topcu diye oynatiyorsunuz helal olsun size su ugur kavuk ABDURAHMANIN tirnagi olamaz ya yuh size oynadiginiz topada ...

Metal Gear 09.08.2009 00:45

Hocam elinden gelen,Musa'yı çıkarıp orta sahayı tamamen lazolara teslim etmekse evet elinden geleni yaptın!

Hayri Abi 09.08.2009 00:50

Yenilgi durumunda bizim kadar mazeret üreten başka bir takım var mı acaba?

Yok hocaam.Bittii.Elinde iyi bir kadro vardı.Onunla havanı attın,namını yaptın ve göz kırpmadan dağıttın.Evet elinden gelenin en iyisini yaptın.Bu akşam bir kez daha gördük.

Ne güneş vardı,ne de kaygan zemin.En güzel bahane yeni transferler.İyi oldu iyi.

sewaz58 09.08.2009 00:52

Bundan sonra elinden geleni değil de ayağından geleni yapmayı çalış o zaman ... Arkadaş bir maç sonrasında da konuşmadan git evine,bahane bulma daha iyisini ağzımızla dışarıda değil,sahada yapalım çok mu zor ? ... Bir türlü sevemeyeceğim gibime geliyor konuşmalarını ve üslübunu ... biz zaten arkasındayız bu takımın,yenildik gitti ne yapalım inşallah daha da iyi oluruz ...

Hayri Abi 09.08.2009 00:59

Dediğin bi tarafa değsin bari.Elimizden geleni yaptığımız maça bak.Adamlar topu gösterse ne güzel maç yapacaktık.Onlar oynadı biz izledik.Elimizden gelen buysa bu sezonu düşünemiyorum artık.Oynayamadık de bari hocam.Harbiden baymaya başladı şu bahaneler.

yigidogurbettee 09.08.2009 01:01

[QUOTE=58güven58;545198]aynen kardesım.futboldan zerre kadar anlamadan ezecez gurleyecez tarzında bagırmaktan baska bıse bılmeyen bı suru ınsan var. bellıydı boyle olacagı.. hazırlık maclarından bellıydı taaa.. onu aldık bu geldı bu gelmedı bu kararsız dıye dıye getırdıler buralara ıslerı..[/QUOTE]

5 yaşındaki çocuk bile bu yeni oluşan kadronun ne ligde nede avrupada başarı yakalayamayacagını görür, anlar.. Takımın iskeletini bozarak işi ticarete mi döktüler ne yaptılar bilmiyorum ama Takım geçen sezon çok para kazandı ve bu paralarla hiç işe yarayacak transfer yapılmadı.. Alınan oyuncular ( ugur kavuk =balili takası ) , ( erman kılıç = tum , syla takası ) takımımızın as kadrosundaki oyuncular bunlardan daha iyi olduğu aşikar.. Bülent hoca ne yapmaya calısıyor bilemiyorum. Tek bildigim o kadar transfer içerisinden tek işe yarayan cihan yılmaz

GuVeN 09.08.2009 01:03

[QUOTE=efsane5858;545246]güven kardesim trabzonun orta sahasi cok iyi oldugu icin top yapamadik ve yenildik olabilir ama bu demek degilki her maci kaybedicez 3-1 yendigimiz anderlecht macini unutmayin[/QUOTE]

ben o macdada solemıstım skor yanıltmasın bu takım takvıyeler olmazsa gozume hıc ıyı gelmıyo dıye hemserım.. onun ustune bı suru ınsanda kendınce laf sokmustu,nıye kucumsuyosunuz takımı dıye zafer nagralarıyla beraber..

Hayri Abi 09.08.2009 01:03

[QUOTE]Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal da şunları söyledi:
"Sahada iki büyük hata vardı. Hakemin böyle bir havada maç hızlanmışken iki kez su molası vererek oyunu soğuttu. Maç tam ısınmışken bu havada su molası verilir mi anlamak mümkün değil. İkincisi ise futbolcularımızdan Uğur'du. Maç boyunca ne yaptığını anlayamadık. Hocanın ısrarını da hiç anlayamadık."
i büyük hata vardı. Hakemin böyle bir havada maç hızlanmışken iki kez su molası vererek oyunu soğuttu. Maç tam ısınmışken bu havada su molası verilir mi anlamak mümkün değil. İkincisi ise futbolcularımızdan Uğur'du. Maç boyunca ne yaptığını anlayamadık. Hocanın ısrarını da hiç anlayamadık."[/QUOTE]

Aynı muhabbete bağlamışız.Şunların komikliğine bakın.Biri su molasına takmış diğeri transferin zamansızlığına.Yenildiğimizde de delikanlı gibi yenilelim biz.Gerek yok bunlara.Su molasını akıl edene kadar bu adamlar niye oynmadı sorusuna kafayı yor.Ben çıkayım yoksa bu sinirle ceza alacağım.

FANATIK YIGIDO 09.08.2009 01:06

bence maci cevirmek amacina hicbir gayret yoktu nerde o eski sivasspor oyuncularin cogu deyisti ama oyun sistemimizinde deyiseceyi anlamina gelmez biran once kendi ozumuzedonmeliyiz yenildiyimize uzulmuyorum beni uzen korkutan bu kotu oyunumuz nereyekadar devam edecek:mad:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:35.