SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivas`ın İçi Boşalmış! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26722)

SivasSpor.Com 09.08.2009 08:39

Sivas`ın İçi Boşalmış!

İşte Şansal Büyüka ve Erman Toroğlu'nun çarpıcı yorumları ve analizlerinin yer aldığı, tartışmalı pozisyonlara son noktanın koyulduğu Maraton'da konuşulanlar!..

[B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B] Maçın kader anları var. Onları ekrana getirip maçın yorumunu yapmaya çalışalım!.. Hocam gol geliyor… Alanzinho hem sağı hem de solu iyi kullandı. Sanki şu pozisyonda Bilica’yı aradı Sivas…

[B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Bu yalnız Bilica işi değil. Burada yönetim mi, Bülent mi yoksa şehir mi bilemiyorum ama Sivas’ın bir senede bu kadar içinin boşaltılmasını anlamayamıyorum. 7 oyuncunun hiçbirisi bir iş yapmıyor. Alanziho’ya basan da bir iş yapmıyor. Sivas’ın içi boşalmış.

[B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B] Transfer geç kaldıysa bunda da bir yanlışlık var.

[B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Bu kadar oyuncuyu niye gönderirsin? Sivas’ın bu sene oyun planını göremiyorum. Trabzonspor diyor ki top bizde olsun. Trabzon’daki özelliğ top geldimi ayağına top yakışan oyuncular. Psikolojik olarak yıktılar Sivas’ı!.. Topu almak için çok fazla enerjı harcadılar ve moralleri bozuldu. Sivasspor seyircisini kahrediyor şu sıralar!..

blade58 09.08.2009 08:42

Cevap: Sivas`ın İçi Boşalmış!

ERMAN hocanında dediği gibi transfer yapılması şart. Bu sene bizi ligde ve avrupada çok çetin maçlar bekliyor.

Salim58 09.08.2009 08:42

[B]güzel yorum yapmışlar bizlere söyleyecek birşey kalmamış[/B]

AlBeyaz58 09.08.2009 09:27

Bence Yapılacak En Büyük Transfer;

- Yapılmış olan YANLIŞ TRANSFERLER'in doğruluğunu ispatlamaya çalışmadan, ısrarcı olmadan onlardan kurtulmaktır. En büyük örnek (Yasin, Uğur Kavuk?, ordan burdan alınan abuk subuk topçular vb...)

- Bütün dünya kulüpleri enayi sanki, para vererek masraf ederek gerekirse kulübü borca sokarak transferler yapıyor ne için... başarı için

- Bizim efendiler napıyor... ;
* küme düşmüş takımların topçularını topluyorlar
* ikinci 3ncü ligden topçuları topluyorlar
* bonservisi elinde olan topçuları topluyorlar (
* futbol hayatı bitmiş oyuncuları topluyorlar (ersen,m.erdoğan...
* Sivassporda bizimkilerin menejerlik yapmadığı oyunculara ya şans
vermiyorlar ya gönderiyorlar..
* Ben yaptım oldu dedirtmek için ısrar ediyorlar...
* Yapıyorlarda yapıyorlar..
* Bütün taraftarın tepkisini toplamaya devam ediyorlar
* Üç büyüklerin bütün camialarının tepkisini toplamaya devam ediyorlar
(Trabzonbüyük olmadığı için onu kale almıyom)
* Medyayla kavga etmeye devam ediyorlar..

Bütün kumandayı bir kişinin eline ve insiyatifine vermişiz..
O ne isterse bizde ona razıyız..
İşler kötü gidince de geçmişteki başarıları hatırlarak bizleri avutmakta ve vicdan yaparak AYNI HATALARI YAPMAKTA ISRAR EDEREK devam etmekteler...

Olan da SİVASSPORA SİVAS Camiasına olmaktadır.

samet35 09.08.2009 09:46

oturmus ve basarılı bir takımı birden bire bozmak buyuk hataydı. bu degisimi zamana yaymalıydık. transferde bu saatten sonra duzgun oyuncu bulamayızda maalesef. en azından sylla ve tum kalmalıydı.

pover58 09.08.2009 09:50

inşallah düzelir takviye şart.

etzel1967 09.08.2009 09:54

sivassporun içini boşaltan teknik direktör bülent uygundur...bir insan her şey çok iyi giderken intihar eder mi....bülentin yaptığı da bu...

ShabbatShalom 09.08.2009 09:55

[COLOR="DarkRed"][B]Takımı Sil Baştan Yapmazlarsa Bu sene Küme nin Yolu gözükür...Niz Oyuncu İstedik sadece 5. ligin kralını değil....[/B][/COLOR]

Ahwettt 09.08.2009 10:30

Bana göre yönetim bir an önce Bülent UYGUN'dan hesap sorarak hemen kapının önüne koymalı. Butransferi yapan Bülent UYGUN ve bu takımı geçen yılda çalıştıran bu hoca değilmiydi. Orta sahanın yok olduğunu bilmiyormuydu. Gitsin Fatih abisine özenmeyi başka takımlarda densin. Sonrada döner dolaşır suç taraftarların başına patlar burdanda söylüyorum 26 yaşındaki doğudan vandan oyuncu al yada kapı dışarı konmuş bir futbolcuyu al( Ersen Martin ) acaba Ersan MARTIN e kaç para verildi bedamı geldi Sivasspor'a ve en önemliside kendisini gündemde tutmak için saçma sapan açıklamalar yaparak geçen yıl gündemden düşmemesi. Dikkat edin spor sevenlerin eski Sivasspora sempatisi kalmadı hepsi hocanın yüzünden

shang 09.08.2009 11:05

erman hocanın yaptığı yorumu çok beğendim adam her şeyi özetledi yapacak bi şey yok biz kendimizi düzeltecezde maç kazanacazda kaçan puanları telafi edecezde...

buraq588 09.08.2009 11:09

bu sene bu takımdan hiç bi ....olmaz...sen oturmuş kadroyu neden bozarsın bi anlam veremedim...bu sene sivas ilk 10a bile zor girer...elimizde çok güzel ikinci lig takımı var...

Besyo_cu 09.08.2009 11:16

[B]Ben bu takıma sonuna kadar güvenıyorum gidenlerden sadece Tum direk oynayan bir oyuncuydu ve gönderilmesi tek yanlış oyuncuda oydu.Blicayı elimizde tutmamız imkansızdı herkesın bir değeri vardır. Manchester gibi takım en iyi oyuncusunu satıyorsa gerisini siz düşünün.

Ancak gecen sezon önemli paralar kazandık o paralardan transfer sezonu bitmeden çok iyi 2 - 3 oyuncu alınacağına inanıyorum.

Biz zaten her sezon açılış macına iyi başlayamıyoruz. Bu takım çok büyük başarılara imza atacak bekleyip görelim.[/B]

FANATIK YIGIDO 09.08.2009 11:21

ah bulent hoca sulazlarida konusturuyorsunya dahanediyeyim ligde enson yenileceyimiztakim bence tsydi okadarmi dustuk:mad:

kasko 09.08.2009 11:23

Hala transfer yapmak için neyi bekliyorlar anlamış değilim...

edebiyatisyen 09.08.2009 11:31

[QUOTE=besyo_cu;545507][B]Ben bu takıma sonuna kadar güvenıyorum gidenlerden sadece Tum direk oynayan bir oyuncuydu ve gönderilmesi tek yanlış oyuncuda oydu.Blicayı elimizde tutmamız imkansızdı herkesın bir değeri vardır. Manchester gibi takım en iyi oyuncusunu satıyorsa gerisini siz düşünün.

Ancak gecen sezon önemli paralar kazandık o paralardan transfer sezonu bitmeden çok iyi 2 - 3 oyuncu alınacağına inanıyorum.

Biz zaten her sezon açılış macına iyi başlayamıyoruz. Bu takım çok büyük başarılara imza atacak bekleyip görelim.[/B][/QUOTE]
..................Aynen kardeşim aynen....

edebiyatisyen 09.08.2009 11:34

Takıma güveniyiorum ama transfer şart. nedense transferde geç kalma gelenegini bu yıl da uyguladık ve açıkçası çok uzadı. Şu milli takım arasına kadar transferleri bitirip yeni oyuncuları takıma adapte etmeliyiz.

kartalyiğido 09.08.2009 11:41

Sayın Toroğlunun içi boşalmış ne dediğini bilmiyor, uykusu gelmiş herhalde su molasına ihtiyacı var, ayıp be ligin birinci haftası kendine gel, bunlar mikrofon bizde istediğimizi söyleriz hesabındalar

zarta 09.08.2009 11:41

Sivasspor taraftarı ilk önce yönetimini sorgulamalı...

Bülent UYGUN;
*Defansın belkemiği Bilica'yı Fener'e verdi, (müzmin ve geleceği olmayan yedek Yasin)
*Büyükşehir'le asrın takasını (!) yaptı, (TUM, SYLLA = Erman Kılıç)
*Tam kontra atak adamı Balili'yi elden çıkardı, yerini doldurmadı,
*Mohammed Ali gibi bir görev adamına yol verdi,
*Diallo gitti,
Tüm bu gelişmelere imza atarken yönetim de bunlara müsade etti, böyle yönetim boşluğu olmaz!!! Bülent UYGUN'dan önce Sivasspor Yönetimi'nin sorguya çekilmesi gerekir...

carizma0658 09.08.2009 11:41

YÖNETİMMM MEZARA KADAR SİVASS EYVALLAHH AMA TAKIMA NE OLUYOR ACILEN TAKIM ESKI GÜNLERİNE DÖNSÜN KONUŞANLAR KİM YA ALLAH AŞKINA KİM :confused:

AlBeyaz58 09.08.2009 12:10

[QUOTE=besyo_cu;545507][B]Ben bu takıma sonuna kadar güvenıyorum gidenlerden sadece Tum direk oynayan bir oyuncuydu ve gönderilmesi tek yanlış oyuncuda oydu.Blicayı elimizde tutmamız imkansızdı herkesın bir değeri vardır. Manchester gibi takım en iyi oyuncusunu satıyorsa gerisini siz düşünün.

Biz zaten her sezon açılış macına iyi başlayamıyoruz. Bu takım çok büyük başarılara imza atacak bekleyip görelim.[/B][/QUOTE]

Bütün takımlar elindeki oyunculara tabiki transfer ediyor. Manchester i örnek vermişiniz.. Adamlar onu parayla satıyorlar. Bizim Gibi Fener amcasına peşkeş çekmiyorlar. BILICA geçen sezonun en iyi oyuncusu idi. beleşe gitti. Kayseri Naptı Mehmet TOPUZ'u alladı pulladı bir ton paraya sattı. Aradaki fark bu

dülger58 09.08.2009 12:14

TAKIM İYİ DEGİL BUNU BİLİYORUZ.BAZI HATALAR VE YANLIŞ TRANSFER POLİTİKASI VAR BU GERÇEK.AMA UNUTULMAMALI BU TAKIMI BURAYA BU YÖNETİM VE BÜLENT UYGUN GETİRDİ.

EN KISA ZAMANDA TOPARLANIR İNŞALLAH.MAÇ BERABERE BİTSEYDİ BİLİYORUZKİ YORUMLAR FARKLI OLURDU...

Ayşegül 09.08.2009 12:15

herşeyi apaçık söylemişler işte...bizde bilmiyoruz bi takımın içi neden bu kadar boşaltılır.....bu kadar oyuncu neden gönderilir..:mad:

cihoe 09.08.2009 12:16

[QUOTE=Ahwettt;545473]Bana göre yönetim bir an önce Bülent UYGUN'dan hesap sorarak hemen kapının önüne koymalı. Butransferi yapan Bülent UYGUN ve bu takımı geçen yılda çalıştıran bu hoca değilmiydi. Orta sahanın yok olduğunu bilmiyormuydu. Gitsin Fatih abisine özenmeyi başka takımlarda densin. Sonrada döner dolaşır suç taraftarların başına patlar burdanda söylüyorum 26 yaşındaki doğudan vandan oyuncu al yada kapı dışarı konmuş bir futbolcuyu al( Ersen Martin ) acaba Ersan MARTIN e kaç para verildi bedamı geldi Sivasspor'a ve en önemliside kendisini gündemde tutmak için saçma sapan açıklamalar yaparak geçen yıl gündemden düşmemesi. Dikkat edin spor sevenlerin eski Sivasspora sempatisi kalmadı hepsi hocanın yüzünden[/QUOTE]

arkadas, bi kac kisi diyorda ersam martin soyle boyle..
ama dusunese dunki macta ersen martin bile defansa geliyor sivasa yardim etmek icin ozaman bu oyuncudan daha nasil beklersiniz ya gol atmasini..??

adam taa onden arkaya geliyorsa defansa yardim etmek icin, ozaman demekki defansta bi sorun var..

ersan martin iyi oyuncu,
herve tummun gitmesini bende anliyamadim, adam saglam direk gibi adam. adami yikmak icin 2 uc adam lazim..

en buyuk yanlista bizim sivasin, defansi bozmakti..
ugur kavuk denen oglan dun hic sagda yoktu, yani kisacasi sivas 10 adamla oynadi,
cihanda guzel oyuncu bence, biraz daha bu takima alisirsa orta sahyi o iyi yonetebilir yani oyle gorunuyor..
ve tabiki bunu unutmiyalim, BILICA Farki var!!!!!
cok uzuluyorum ya hemsolarim.. :(

werder 09.08.2009 12:24

arkadaşlar transfer çok acil şart 2 orta sahaya 1 defansa bülent uygun diyorki uefa avrupa ligine kalırsak gruplara yapılacakmış transfer bence şu an lazım transfer

Metal Gear 09.08.2009 12:30

İlk golde Seday yerine,Bilca olsa,Selçuk o golü atabilir miydi?
Tum ve Sylla olsa orta sahada bu kadar pas yapabilir miydi?
Balili olsa,Trabzon defansı öne rahat çıkabilir miydi?

LosTie58 09.08.2009 12:39

[B]Ya yeter artık yok şu gitmiş yok bu gitmiş,yok şu olsaymış böyle olmazmış,yok şu niye gitmiş gibi yorumları bırakalım artık ya.Giden gitti takas yaptık sattık gönderdik her neyse ama gittiler işte bunları tekrar tekrar konuşmanın ne anlamı var.Biz artık elimizdeki yeni takımı konuşalım,elimizdeki bu kadroyu bu takımı nasıl uyum içine getiririz nasıl düzeltiriz onu konuşalım.[/B]

adres58 09.08.2009 12:40

[QUOTE=AlBeyaz58;545445]Bence Yapılacak En Büyük Transfer;

- Yapılmış olan YANLIŞ TRANSFERLER'in doğruluğunu ispatlamaya çalışmadan, ısrarcı olmadan onlardan kurtulmaktır. En büyük örnek (Yasin, Uğur Kavuk?, ordan burdan alınan abuk subuk topçular vb...)

- Bütün dünya kulüpleri enayi sanki, para vererek masraf ederek gerekirse kulübü borca sokarak transferler yapıyor ne için... başarı için

- Bizim efendiler napıyor... ;
* küme düşmüş takımların topçularını topluyorlar
* ikinci 3ncü ligden topçuları topluyorlar
* bonservisi elinde olan topçuları topluyorlar (
* futbol hayatı bitmiş oyuncuları topluyorlar (ersen,m.erdoğan...
* Sivassporda bizimkilerin menejerlik yapmadığı oyunculara ya şans
vermiyorlar ya gönderiyorlar..
* Ben yaptım oldu dedirtmek için ısrar ediyorlar...
* Yapıyorlarda yapıyorlar..
* Bütün taraftarın tepkisini toplamaya devam ediyorlar
* Üç büyüklerin bütün camialarının tepkisini toplamaya devam ediyorlar
(Trabzonbüyük olmadığı için onu kale almıyom)
* Medyayla kavga etmeye devam ediyorlar..

Bütün kumandayı bir kişinin eline ve insiyatifine vermişiz..
O ne isterse bizde ona razıyız..
İşler kötü gidince de geçmişteki başarıları hatırlarak bizleri avutmakta ve vicdan yaparak AYNI HATALARI YAPMAKTA ISRAR EDEREK devam etmekteler...

Olan da SİVASSPORA SİVAS Camiasına olmaktadır.[/QUOTE]

[B]Çok doğru tespitlerine katılıyorum gardaş.. Özellikle bu saydığın isimlere M'bembayıda katmak istiyorum. O kadar yanlış politikaki özellikle yabancı transferi yapmak için Dialloyu göndermelerini bir türlü yediremiyorum kendime. Hadi Tum Sylla gitti yerine gelen Erman ı biliyoruz mutlaka bir yerlerde patlayacak. Balili yi yolladınız Dialloyu neden yolluyorsunuz anlam veremiyorumki.. Alın size defans rezaletleri. Orta saha allahlık yaaw ne topa basan var ne pas yapan var deli olmamak elde değil. Bu takıma hem yenildiğime acıyorum hem bu kadar ezildiğime. Galiba bu sene bizim için çok kötü geçecek bu aşikar bir durum. Çünkü takım yenilmeye alıştı. Transfer sezonuda bitiyor. Yandımki ne yandım. Ah mehmedim sezerim siz nerelerdesiniz bir an önce dönünde hiç değilse az da olsa toparlanır şu takım. Yazık oldu...[/B]

bykara5835 09.08.2009 12:53

ön eleme maçımdan sonra enkısa zamanda transfer yapacaz dedi rövanş maçına maçına kadar yetişecek dedi rövanş maçı bitti eksikler var lig maçına kadar transfer tamam dedi lig başladı yenildik hala tranfer yapacaz diyolar en acısıda geçensene sivassporu sivasspor yapan oyuncuları sattılar erman hoca haklı ama yönetimin kafası boşalmış dese daha dogru olurdu saygılarımla

özsivasli1903 09.08.2009 13:00

vallaha sivasspor yine güzel oynadi ama ortsahaya,defansa ve forvete kesinlikle birer adam sart...
agbetu girdi sifir cekti erman girdi döküldü...
demek ki aldigin oyuncular ise yaramamis...
su transferler en kisa zamanda yapilmali...
fener macini alip düzelmemiz lazim...
sonra schachtari yenip herkes bizi tekrar görsün...

sVs 09.08.2009 13:05

ne alaka ne içi boşalması İÇİMİZİ Mİ boşaltmaya mı çalışıyorsunuz zaman ligin ilk haftası b, mağlubiyet altı üstü kimse üzülmesin taşlar yerine oturacak daha güzel olacak gecen senede berabere kaldık ilk hafta ne oldu bütün korkular belçikada ki mağlebiyet mi gördük sivasta ikinci maçta transfer şart ayrı mevzu ama karalar bağlanacak bi durum yok

Kokomo 09.08.2009 13:18

Yaptıgın transferler ile gonderdigin oyuncular ile yeni takım tertibin ile yani tek kelime ile "Sivasspor'un içine ettin Bülent Uygun ! " Tebrikler !

subasi29 09.08.2009 13:23

malesef dolmalik biber gibi bosaltip icıne et yerıne yag doldurdular,erıdi akti su gıbi

joe cole 09.08.2009 13:34

maglubıyet aldıktan sonra bu sıteye gırmek ıstemıyorum!!! cok agır elestırıler var takıma elestırırkende yapıcı elestırıler yapalım lutfenn

ihsan5858 09.08.2009 14:32

alinca bir tane alalim temiz bir transfer yapalim walla !!

abdulhadi 09.08.2009 14:39

satmayın dedik bilicayı demi size ben burda yırtındığım da bana küfür edenler yadi takım çöküyor yapınsana bişiler.İşte bilica satıldığı zaman bişeyler yapacaktınız bilicayı yönetimin yeniden anlaşmasına zorlucakdınız. Olacağı buydu maskarası oldum 4 **** takımın gideceksinizde ne olacak diyolardı, şimdi gittinizde ne oldu diyolar.Katksı olanlara teşekkürler.

abdulhadi 09.08.2009 14:42

[QUOTE=Kokomo;545599]Yaptıgın transferler ile gonderdigin oyuncular ile yeni takım tertibin ile yani tek kelime ile "Sivasspor'un içine ettin Bülent Uygun ! " Tebrikler ![/QUOTE]

yüzde yüz katılıyorum sana. ayrıca 4 yabancı ile anlaştık dediler [url]www.sivasspor.org[/url] da 4 ünü de getiremediler bu da ayrı bi acizlik. otomoyossi, moreno, nomuuchi ve fas lı bi oyuncuyu daha.

avare 09.08.2009 14:54

cok acimasiz elestiriler var ,lutven bu elestirileri yaparken dikkatli olalim takimi ,hocayi ve yonetimi yipratmaktan baska bisey yapmiyoruz ,ben inaniyorumki hoca olsun yonetim olsun transfer sezonu bitmeden gerekli takviyeleri yapacaklar

efsane5858 09.08.2009 14:56

bir yenilginin ardindan o kadar futbolcuyu neden gönderdin demesi kolay bilicanin yasi fazlaydi ve güzel bi teklif verilmisken sattilar bence bu normal

legolass 09.08.2009 15:20

sivasspor ilk 10da olursa yine iyi iş başarmış olur 30 yaşına gelmiş oyuncularla başarılı olunamaz murat erdoğan,ersen matin,uğur kavuk...ve bunların içerisine yasin çakmağıda eklemek lazım.sivasın orta sahası senelerdir böyle ibrahim dağaşan ve yeni alınan cihan yılmaz en iyi oyuncular . cihanı tebrik etmek lazım anderlech ve trabzon maçlarında gerçekten çok güzel oynadı.sivasta takım ruhu kalmamış nerde. bülent uygun takımın oyun düzenini bozdu bilicayı daha çok arar tum mehmetin yokluğunu hissettirmeyecek kapasitede bir oyuncuydu.bülent uygun bu takımı acilen düzeltmezse küme düşmek yakın görünüyor.bülent hocayı anlamak mümkün değil sen avrupada oynayacaksın türkiyeyi temsil edeceksin bütün kadroyu bütün herşeyi değiştiriyorsun sonrada avrupada başarılı olacağız diyosun.sivas böyle giderse geçmişi mumla arar karamsar düşünmek istemiyorum ama tablo bunu gösteriyor

Ensar 09.08.2009 15:31

[QUOTE=SivasSpor.Com;545430]İşte Şansal Büyüka ve Erman Toroğlu'nun çarpıcı yorumları ve analizlerinin yer aldığı, tartışmalı pozisyonlara son noktanın koyulduğu Maraton'da konuşulanlar!..

[B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B] Maçın kader anları var. Onları ekrana getirip maçın yorumunu yapmaya çalışalım!.. Hocam gol geliyor… Alanzinho hem sağı hem de solu iyi kullandı. Sanki şu pozisyonda Bilica’yı aradı Sivas…

[B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Bu yalnız Bilica işi değil. Burada yönetim mi, Bülent mi yoksa şehir mi bilemiyorum ama Sivas’ın bir senede bu kadar içinin boşaltılmasını anlamayamıyorum. 7 oyuncunun hiçbirisi bir iş yapmıyor. Alanziho’ya basan da bir iş yapmıyor. Sivas’ın içi boşalmış.

[B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B] Transfer geç kaldıysa bunda da bir yanlışlık var.

[B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Bu kadar oyuncuyu niye gönderirsin? Sivas’ın bu sene oyun planını göremiyorum. Trabzonspor diyor ki top bizde olsun. Trabzon’daki özelliğ top geldimi ayağına top yakışan oyuncular. Psikolojik olarak yıktılar Sivas’ı!.. Topu almak için çok fazla enerjı harcadılar ve moralleri bozuldu. Sivasspor seyircisini kahrediyor şu sıralar!..[/QUOTE]

Sivassporun icinin bosaltildigini bütün sivasli biliyor bilmiyen sadece Bülent Hoca Neyse sanki o, takimi baskalari yapmisda bunun eline vermis gibi davraniyor dedigi tek söz suclu benim bu neyi ifade edecek bundan sonra anlamis degilim egerki bu basligi ben yazmis olsaydim site yönetimi hemen benim yazimi silerdi bunu birkez yazdim yani söyle idi Bülent Hocanin Takimi Balon Oldu diye yazdim bundan dolayi sayin site yönetimi kimi koruyorsa kimseye elestiri hakkivermiyor bilmem neye hizmet ediyorlar yanlis olanlari yazmak biz taraftarin hakkidir bunu kimse suzduramaz suzdurmayada gücü yetmez site yönetimine duyuruyorum elestiriden basari yakalaniyor bunu okuyan görüyor ve hatalar tekrarlanmiyor basarida böylelikle yakalaniyor. yani Erman Hoca bunun zamanlamasini cok iyi yapmis henüz cok erken yapamayacaktiniz yada yabancilarin gelmeyecegini göz önüne alarak hesaplarinizi yapacaktiniz gönderdiginiz adamlari ist büyük sehirde macta gördünüz BJK,ya karsi neler yaptilar bunu herhalde Bülent Hoca görmüstür zannediyorum .Gelecekse yeni Transferler gelsin yoksa Bankasya görünüyor bunu hemen yapsinlar yoksa gec kalan Transfer hic bir seyi kurtarmaz bunuda Taraftar af etmez yönetim ,Hoca Taraftar elel birlik olmanin tam zamani .FB macini düsünmek bile istemiyorum hüsran olur ACIL TAKIMA YENI KAN ARANIYOR yönetimin Dikkatine. Kisacasi mevcut kadroya sadece kücük bir rutus yapilacakti önceden ve liglere baslanacakti böyle sonuclarda biz taraftari soke etmezdi Tümüyle takim elden cikti yazik????

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:10.