SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivas'ta Gözler F.Bahçe Maçında (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26744)

SivasSpor.Com 11.08.2009 01:26

Sivas'ta Gözler F.Bahçe Maçında

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/anntrenmann.jpg[/IMG]

Turkcell Süper Ligi'ne mağlubiyet ile başlayan Sivasspor'da moraller bozuldu. İki gün izin yapan kırmızı beyazlı takım, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına yarın başlayacak.

Fenerbahçe maçına en iyi şekilde hazırlanacaklarını ifade eden kırmızı beyazlı takımın teknik direktörü Bülent Uygun, "Trabzonspor maçında hatalarımızı gözlemledik. Bu tür hatalara bir daha yer vermeyeceğiz. Önümüzde zorlu bir Fenerbahçe maçı var. Fenerbahçe'nin ne denli güçlü bir takım olduğunu biliyoruz. Bu maçtan puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyoruz. Bunu yapacak gücümüz ve inancımızın olduğunu düşünüyorum" dedi. Trabzonspor maçında bazı oyunculardan istediği performansı alamayan Bülent Uygun'un Fenerbahçe maçında revizyona gideceği öğrenildi.

[B]TAKVİYELER BEKLENİYOR[/B]
Kadronun yetersiz görülmesi nedeni ile 3 takviye transfer yapılması için kollar sıvanırken, arayışların sürdüğü bildirildi. Teknik direktör Bülent Uygun'un belirleyeceği isimlerin önümüzdeki haftaya kadar kadroya katılması için yönetimin her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğu ifade edildi. Bu oyunculardan 2'sinin yabancı transferi olacağı öğrenildi.

efsane5858 11.08.2009 01:28

Cevap: Sivas'ta gözler F.Bahçe maçında

sivasimiza fenerbahce macinda basarilar diliyorum allah utandirmaz insallah en azindan bu kadar karamsar olmus taraftarimizin gögsünü kabartacak bi oyun oynar takimimiz

subasi29 11.08.2009 01:33

Cevap: Sivas'ta Gözler F.Bahçe Maçında

Onemli Olan Morallerin Iyi Olmasi,Haktan Hayirlisini Diliyorum....

[URL="[URL=http://img39.imageshack.us/i/besmeleu.gif/][IMG]http://img39.imageshack.us/img39/3928/besmeleu.gif[/IMG][/URL]"][URL=http://img39.imageshack.us/i/besmeleu.gif/][IMG]http://img39.imageshack.us/img39/3928/besmeleu.gif[/IMG][/URL][/URL]

yigidoss 11.08.2009 01:47

İşimiz çok zor ama Bülent Hoca'nın işi bu maç için daha da zor. Fener'e gücümüzün yetmeyeceği aşikar. Ancak yenilirsek yine hocaya başlayacaklar Fener'e yattı, Fener yalakası, Aziz'in uşağı vb. Her ne kadar kendisine olan saygı ve güvenimi yitirdiysem de bu maç için Bülent Hoca'ya Allah yardımcın olsun diyorum.
Görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler

duman58 11.08.2009 04:36

ALLAH SIVASSPORUMUZUN ve cok sevdigim her zaman guvendigim ve sonuna kadar destekleyecegim BULENT hocamizin yardimcisi olsun.

Salim58 11.08.2009 07:51

[B]işimiz zor ama bizde iyi olduktan sonra inşallah zoru başarırız haydi hayırlısı[/B]

ShabbatShalom 11.08.2009 10:57

[B][I]Bu maç FB nin gözüküyor..kazanamayacağımız mağlum...İyi Futbol sergiler çok gol yemeyiz İNŞALLAH[/I][/B]

shang 11.08.2009 11:01

hiç güven vermiyor takım açıkçası bi haftadada toparlanacağımızı hiç sanmıyorum iyice karamsar olduk bu mücadele etmeden oynanan oyun teslim olma moralleri iyice bozdu inş çok kötü bi maç olmaz

HeLLRaNKeR 11.08.2009 11:26

GÖZÜMÜZ DORU FENERDE YILDIZI PARLAYAN OYUCU OLURSA 3 5 kurusa alcak bizde arkasindan bakcaz Bu kadar aciz kalinmaz

samet35 11.08.2009 11:36

fbye karsı bu mactada ölü gibi oynarlarsa bulent hocaya hic saygım kalmayacak artık.

özsivasli1903 11.08.2009 12:41

biz sadece topumuzu oynayalim biz bu feneri yeneriz...
bizim medya hep sisirip duruyo büyükleri aslinda hepsi fos bence...
benim görüsüm sivasspor fenerbahceyi deplasmanda yenecek...

myyiğido58 11.08.2009 13:11

bu maçı alacaz başka yolu yok......

giants 11.08.2009 13:21

Bende takim iyi hazirlanirsa Feneri yenecegimizi düsünüyorum.bu mac ta Fenerin orta sahasini calistirmazsak defansimizin göbegindekilerde önlerinden gecen toplara seyirci kalmazsa, yani rahat pas yapmalarini orta alandada ve defans blokunda engellersek ve öndeki arkadaslari ortasahamiz Fener defansini arkasinda topla bulusturup aralara top güzel toplar atarsa biz bu fenere 1 degil 5 atariz.Yeterki hocalarimiz takimi iyi hazirlasin Futbolcularimizda hocalarinin verdigi taktigin gereklerini fazlasi ile yerine getirsinler. [B]Küme düsen hacettepe gecen sezonun sonunda bizim 2.0 yenildigimiz cinconu [/[B]B]2.0 istanbulda yenmisti.[/B] Kaldiki iskletimizde kalsa Cesetimizde yerde Dursa Biz SivasSporuz. Buralarda konular acip yazilar yaziyorsunuz Tarbzon bizi yendiginde sanki Avrupa Sampiyonu olmus gibi seviniyor diyorsunuz.[B] Bu bizim nasil bir büyük bir takim ve nasil ciddiye alindigimizi gösterir.Artik Taraftarimizda kendini ciddiye almaya almayi ögrensin.[B] SivasSpor kimse icin kolay lokma degildir olmamalidirda.Hele camiamizin temel diregi taraftarimiz kendini kolay lokma durumuna getirmemeli..Umut moral olmali. bizim camiamiz icinde her sitemimiz daha iyisinin olmasi icin.... ama disa karsida dik duracaz.
SivasSpor bir camia ise o camiaya yakisani göstermek sadece yönetimin teknik heyetin ve Futbolcunun sorumlulugu degildir.Taraftarda O camiaya yakisan durusun sahibi olmali.

Biz bu fenerin havasini alip Bu ligin bu kadro ile bile kimyasini bozacak gücteyiz. yeterki herkes sorumlulugunu layiki ile yerine getirsin....

SkorYazarı 11.08.2009 13:51

Yenersek şaşırmam; ama yenileceksekte Fener, Trabzon, Anderlecht, Shaktar gibi güçlü takımlara yenilelim.

Burack 11.08.2009 14:08

Insallah Bilica bize kiyak yaparda, en az bir gol atariz :D

birolsvs58 11.08.2009 14:14

hadi hayırlısı olsun inş tabiki gönlümüz sivasın yenmesinden yana belki yeni gelen arkadaşlarında takviyesi gerçekleşir herşey daha ii olur inş:D

ozer10 11.08.2009 14:38

bu maçta inş. ii oynarız ve moral buluruz diğer haftalara
omotoyossi transferi yeniden canlanmıs sanırım anlaşılmaya varılmıs sanırı yada yakın diorlar öle duydum bugün
doru mu

ozer10 11.08.2009 14:41

[QUOTE=giants;546352]Bende takim iyi hazirlanirsa Feneri yenecegimizi düsünüyorum.bu mac ta Fenerin orta sahasini calistirmazsak defansimizin göbegindekilerde önlerinden gecen toplara seyirci kalmazsa, yani rahat pas yapmalarini orta alandada ve defans blokunda engellersek ve öndeki arkadaslari ortasahamiz Fener defansini arkasinda topla bulusturup aralara top güzel toplar atarsa biz bu fenere 1 degil 5 atariz.Yeterki hocalarimiz takimi iyi hazirlasin Futbolcularimizda hocalarinin verdigi taktigin gereklerini fazlasi ile yerine getirsinler. [B]Küme düsen hacettepe gecen sezonun sonunda bizim 2.0 yenildigimiz cinconu [/[B]B]2.0 istanbulda yenmisti.[/B] Kaldiki iskletimizde kalsa Cesetimizde yerde Dursa Biz SivasSporuz. Buralarda konular acip yazilar yaziyorsunuz Tarbzon bizi yendiginde sanki Avrupa Sampiyonu olmus gibi seviniyor diyorsunuz.[B] Bu bizim nasil bir büyük bir takim ve nasil ciddiye alindigimizi gösterir.Artik Taraftarimizda kendini ciddiye almaya almayi ögrensin.[B] SivasSpor kimse icin kolay lokma degildir olmamalidirda.Hele camiamizin temel diregi taraftarimiz kendini kolay lokma durumuna getirmemeli..Umut moral olmali. bizim camiamiz icinde her sitemimiz daha iyisinin olmasi icin.... ama disa karsida dik duracaz.
SivasSpor bir camia ise o camiaya yakisani göstermek sadece yönetimin teknik heyetin ve Futbolcunun sorumlulugu degildir.Taraftarda O camiaya yakisan durusun sahibi olmali.

Biz bu fenerin havasini alip Bu ligin bu kadro ile bile kimyasini bozacak gücteyiz. yeterki herkes sorumlulugunu layiki ile yerine getirsin....[/QUOTE]

böle diorsundabizim savunmamız en fazla fire veren taraf
nasıl feneri kıstırmaı düşünüosun
savunma 1 kişiyle nasıl çöker anlamıorm sadece bilica gitti ilk 11 de oynaan savunma olarak

sivaslı gökhan 11.08.2009 15:19

[B]sivastan bu maçta iyi bi mücadele bekliyoruz eminimki iyi mücadele edersek maçı bile alabliriz ![/B]

joe cole 11.08.2009 15:28

bu mehmet yıldızla sezer takıma ne zamn donecek bılgısı olan var mı??

ilyas özer 11.08.2009 20:09

yabanci oyuncu alinacak deniliyor bunun hakinda bilgisi olan varmi kimler alinacak

sivasli215 11.08.2009 20:12

bu maçtan hiçbir beklentim yok, bu futbolla ne olacağı belli!

ne de olsa yenileceğiz

onun için yoruma bile gerek yok, önümüzdeki maçlara bakalım...

sevda58 11.08.2009 20:20

[COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"][B]Bu mac cok zorlu olacak bizim icin, ama insallah guzel bir futbol cikar ortaya, yenilirsek lutfen arkadaslar, bulent ugun fenerbahceli, baskan fenerbahceli, maci sattilar vs vs gibi yorumlardan kacinalim, insallah boyle yorumlar gormeyiz mactan sonra[/B][/FONT][/COLOR]

izmiriyigidosu 11.08.2009 21:51

valla arkadaşlar
bu maçtan fazla bi beklentim yok fenerin gecenkı macu-ını isledim fasla bi hataları yok ama yınede acık verren tarafları var inş güsel bi maç sivassporumuza başarılar diliyorum ark bide olurda bu macta yenilişrsek ltf bülent uygun istifa baskan istifa gibi kelimeler etmeyelim futbol bu herşey olabilir

subasi29 11.08.2009 23:34

haydi bakalim bizimde gozumuz bu macta

GuVeN 12.08.2009 00:24

mac ıle ılgılı umutlanmak ıstıyo ınsan ama bide gercekler var doluyo koyuyorum olmuyo bosa koyuyorum olmuyo.. fener banko alır bu maçı.. ne yazıkki!

giants 12.08.2009 00:27

[QUOTE=ozer10;546389]böle diorsundabizim savunmamız en fazla fire veren taraf
nasıl feneri kıstırmaı düşünüosun
savunma 1 kişiyle nasıl çöker anlamıorm sadece bilica gitti ilk 11 de oynaan savunma olarak[/QUOTE]

Degerli hemsehrim ben Türkiyede ligler baslamadan 3 külüp adina Türkiyedeki bir takim basin yayin kuruluslarida kullanilarak. Bütcesi kücük Anadolu takimlarina büyük bir piskolojik üstünlük havasi yatatildigi, 3 yada 4 kulüp disindaki külüplere kendini kücük görme malubiyeti bastan kabul etme havasi olusturulduguna inanalardanim. Her lig baslamadan önce 3 külpden kimin sampiyon olacagindan en iyi hocayi kimin aldigindan,en iyi transferin kimin yaptigina kadar okadar tartistirilirki bunlari duyan zaten yok bunlardan baskasi bu isi götüremez derler.hatta fal acar gibi kime 7.8 tane atacaklari bile tartisilir. bunlari dinleyen diyer takim taraftarlari hic sansimiz yok diye düsünür. adamlar lige baslamadan böylesi bir pikolojik üstünlükle baslarlar.

Ama gectigimiz yillarda oldugu gibi anadolunu küme düsen takilari bile bunlarin balonlarini patlatirlar. simdi gel gelelim biz bu balonu patlata bilirmiyiz neden olmasin biz bu futbolcularimizi sivas amatörde oynasinlar diye almadik. hatta bagzilarina iki oyuncu verdik bir oyuncu aldik. süperlip takimiysak onlarda bu ligin oyunculari ise bunun hakkini versinler hocalarimizda bu arkadaslarimizi her konuda iyi hazirlasinlar. taraftarimizda nereden konusup nerede destek verecegini verecegini bilsin olmayacak diye bir sey yok
biz bunu gecmis yillarda defalarca kanitladik..

serhatcan 12.08.2009 00:33

ortasaha,ortasaha,ortasaha,ortasaha,ortasahaiortasaha,1000000000 kere ortasaha diyorum. anla artık mecnun başkan. hocan anlamıyor bari sen el at.onur un yanına 2 tane daha ortasaha alın. ibrahim dağaşan denen adamıda halısahaya gönderin mahalle maçlarında oynasın.

TS58 12.08.2009 15:39

SİVASSPOR bu sene daha iyi futbol oynuyor.

furkancfc 12.08.2009 16:10

Haydi SİVAS'ım yen şu feneri utandır takımı kötülüyenleri !

Ayşegül 12.08.2009 20:14

Gözüm sadece Bilica'nın üstünde olacak bu maçta :D

yigidocengiz 12.08.2009 23:17

fenerbahçe duman eder bizi valla mehmet yıldızda yokki,bu ersen fener savunması arasında kaybolur gider,tabi bülent hoca trabzon maçındaki ilk 11 le çıkarsa tamamen duman oluruz hakkımızda hayırlısı ne diyelim

carizma0658 13.08.2009 02:43

ÇOK ZOR BİR MUCADELE OLACAK ALLAHTAN DİLERİM KZANAN TARAF OLURUZ

subasi29 13.08.2009 05:34

Rize karsisinda vasat bir futbol sergiledi fb,umarim ayni vasatligi bize karsida sergiler

efsane5858 13.08.2009 07:05

fener cok iyi ama insallah en azindan 1 puan alirizda milleti sasirtiriz

atila58 13.08.2009 12:58

her ne olursa olsun takıma ve yönetime moral vermemiz gerekir. bu sezon üç büyükler ve ts çok güzel transferler yaptılar hiç bir şeyden kaçınmadılar bizim maddi gücümüz ortada yaptığımız transferlerde belli üç sezondur bu takım ve yönetim bize çok güzellikler yaşattı ben takımın oturacağını daha iyi olacagını tahmin ediyorum bir maç verdi diye hemen karşı taarruza geçip moral ve motivasyonklarını bozarsak bizim ts fanatiklerinden ne farkımız kalır.bu süper liğde tutunmak hele ilk 5 arasına girmek istiyorsak iyi günde olduğu gibi kötü gündede hocamızın yönetimin sivassporumuzun arkasında olmak ve destegimizi devam ettirmek zorundayız

atila58 13.08.2009 12:59

her ne olursa olsun takıma ve yönetime moral vermemiz gerekir. bu sezon üç büyükler ve ts çok güzel transferler yaptılar hiç bir şeyden kaçınmadılar bizim maddi gücümüz ortada yaptığımız transferlerde belli üç sezondur bu takım ve yönetim bize çok güzellikler yaşattı ben takımın oturacağını daha iyi olacagını tahmin ediyorum bir maç verdi diye hemen karşı taarruza geçip moral ve motivasyonklarını bozarsak bizim ts fanatiklerinden ne farkımız kalır.bu süper liğde tutunmak hele ilk 5 arasına girmek istiyorsak iyi günde olduğu gibi kötü gündede hocamızın yönetimin sivassporumuzun arkasında olmak ve destegimizi devam ettirmek zorundayız

ShabbatShalom 13.08.2009 13:29

İnşallah iyi bir sonuçla dönerler..Ne kadar yesekte iyi bir oyun sergileriz inşallah.

Tuncay 13.08.2009 13:35

Yenmek kadar yenilmekte futbolun gerceklerinden biridir.Onemli olan her zaman her durumda sivassimizin arkasinda durmak destek vermektir.Gonul isterki sivasspor tum basarilari elde etsin. Fakat dunyanin koklu guclu takimlari bile bazen sivassporun elde ettigi basariyi elde edemiyor. Kisacasi bu takim bizim baska sivasspor yok oyleyse OLENE KADAR,DESTEGE DEVAM. Fenerde yenilmeyecek takim degildir.

ihsan5858 13.08.2009 14:30

[QUOTE=SivasSpor.Com;546275][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/anntrenmann.jpg[/IMG]

Turkcell Süper Ligi'ne mağlubiyet ile başlayan Sivasspor'da moraller bozuldu. İki gün izin yapan kırmızı beyazlı takım, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına yarın başlayacak.

Fenerbahçe maçına en iyi şekilde hazırlanacaklarını ifade eden kırmızı beyazlı takımın teknik direktörü Bülent Uygun, "Trabzonspor maçında hatalarımızı gözlemledik. Bu tür hatalara bir daha yer vermeyeceğiz. Önümüzde zorlu bir Fenerbahçe maçı var. Fenerbahçe'nin ne denli güçlü bir takım olduğunu biliyoruz. Bu maçtan puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyoruz. Bunu yapacak gücümüz ve inancımızın olduğunu düşünüyorum" dedi. Trabzonspor maçında bazı oyunculardan istediği performansı alamayan Bülent Uygun'un Fenerbahçe maçında revizyona gideceği öğrenildi.

[B]TAKVİYELER BEKLENİYOR[/B]
Kadronun yetersiz görülmesi nedeni ile 3 takviye transfer yapılması için kollar sıvanırken, arayışların sürdüğü bildirildi. Teknik direktör Bülent Uygun'un belirleyeceği isimlerin önümüzdeki haftaya kadar kadroya katılması için yönetimin her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğu ifade edildi. Bu oyunculardan 2'sinin yabancı transferi olacağı öğrenildi.[/QUOTE]

abimemùet yildiz da ha halen sakatmi ?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:45.