![]() |
F.BAHÇE'Yİ YENERSEK ŞAŞIRMAYIN
Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, ''Fenerbahçe'yi yenererek Sivas'a dönersek kimse şaşırmasın'' dedi.
Ünsal, yaptığı açıklamada, ligde bu hafta Fenerbahçe karşısında çok önemli bir deplasmana çıkacaklarını belirterek, bu karşılaşmada takımlarına çok güvendiğini söyledi. Fenerbahçe'ye bireysel olarak bakıldığında müthiş bir ekip olduğunu kaydeden Ünsal, ancak sarı lacivertlilerde takım oyununun oluşmadığını savundu. Sivasspor'un ise yıldızlardan kurulu bir takım olmadığını ama ligin en genç ve en uzun ömürlü teknik direktörü Bülent Uygun'un sistemi ile takım oyununu en iyi uygulayan ekip olduğunu ifade eden Ünsal, ''Geçen hafta sahamızda Trabzonspor'a mağlup olmamız kimseyi yanıltmasın. Benim tanıdığım Bülent Uygun ve ekibi Fenerbahçe maçında galip gelecek. İkinci haftaya da başarılarıyla damgasını vuracak'' diye konuştu. Kaynak:[url]http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=84631[/url] |
Cevap: F.BAHÇE'Yİ YENERSEK ŞAŞIRMAYIN
Kendi yorumum ise :"Gereksiz insandan gereksiz yorumlar.."
|
ya yine bu adam ne saçmalıyo ya her konuşması bi acayip yok 6-0 yok bilmem ne takım iyi futbol oynasında sonra yensin yenilsin önemli değil
|
Sayın Ünsal,ruya mı görüyor acaba :confused: biraz gerçekçi olmak gerekli,bana göre ,bu futbol ile kadıköyde fenerbahçeyi yenmek hayalden öte birşey değil...Bu tür demeçler yerine,elle tutulur,gözle görülür icraatlar bekliyoruz yönetimimizden..
|
[COLOR="Olive"][B]Fikret Dediyse Tam Tersi Çıkıyor Herşeyin Yinemi Konuşmuş bu adam ya.Böyle tip tip konuşuyor adamı alnından alnından kaşıyorlar...basın sözcüsüsün görevini yap..önden konuşuyor böyle maç bitiyor ona buna suç atıyor hep..[/B][/COLOR]
|
yAa BÖLE çıkıp qereksiz qereksiz konuşuyolar SonRAdA maçTAn SONra qözükmüyolar daha.BU fuTbol YenmekTe war yeNilmekTE.....
|
Ya Bu Adam Nezaman Konusursa Hep Tersi Oliyor..
Sonrada Rezil Oliyoruz Bu Adam Yuzunden !! |
Şaşırılacak birşey olmaz zaten yenmemiz,niye şaşıralım.
|
bikere de çıkıp yenilicez bu hafta dediğini duymadım bu adama kalsa dünya şampiyonu olmuştuk .... lafla peynir gemisi yürümüyooo Futbol sahada oynanır gerisi boş
|
y bu adam yönetimde olmayı haketmiyor..
lütfen kampanya başlatalım SİVASSPOR'umuzu bu adamdan kurtarmak için.. Zaten başımıza ne geldiyse bunun gibi boş konuşan adamlar yüzünden geldi.. Mecnun Başkanım size sesleniyorum bu adamı erhal görevinden alllll |
Bu Adamın Ne Yapmak İstediği Başından Beri Belli Medya Üstünde Tanınan Biri Olmaya Çalışıyor Bunu Size Kesin Olarak Söyleyebilirİm.Anca Polemik Yaratıyor Bu Yöneticliler Yüzünden Ülkemizdeki klüp yöneticiliği anlayışı bitmiş!!!!!!!!!!!!
|
[B]Fikret unsal,sivas yensin zaten herkes tebrik eder,sen diyorsunki biz hava civayiz sansa oynayacagiz ya yenersek bak bak bak miullet sana ne yorum yazmis[/B]
[I]Purple / Ah Sivas ah ... Iste hep böyle büyük konustugunuz icin hic sevilmiyorsunuz. 13 Ağustos 2009 Perşembe 14:53 [/I] |
arkdaşlar neden bu kadar aksine düşünüyoruz annamııoyorum bu konusmalar futbolcuılar ıcın motıvasyon olabilir futbol bu yenmekte var yenılmekte ama tabiki yeneceğiz die çıkmak lazım sahaya
|
FİKRET ABİ BÖYLE DİYO AMA ESKİDEN OLSA NEYSE AMA AŞİMDİ ZATEN ONLAR BİLİYO BİZİM ORAYA GALİBİYET İÇİN GİTTİMİZİ .BU FUTBOLLA ÇOK ZOR AMA ARTIK VAKTİİ GELDİ .. ARTIK HERKEZ GERÇEK SİVASI GÖRSÜN DEİL M .. SİVASTAKİ ANDERLEHT MAÇI OLÇÜ OLMAZ .. ADAMLAR BEŞ ATMIŞ YANİ SAKATLANMAMAK İÇİN OLE OYNADILAR .. BİZM TAKIM DAHA TAKIM OLMADI
|
[QUOTE=LosTie58;547153]Şaşırılacak birşey olmaz zaten yenmemiz,niye şaşıralım.[/QUOTE]
bence de :D:D:D bunun nesi ilginç niye şaşıralım bir anlam veremedim :confused: |
Trabzon maci sonrasi yaptigi aciklamanin yanlisligini farkina varip,Hocalarina güven duydugunun mesajini vermis. Arkadaslarimizin Sayin Ünsal i kisi olarak sevip sevmemesini bir kenara birakiyorum. Ama mesajin özüne yapilan itirazdanda rahatsiz olanlar var. Fener i tabiki yenmemiz gerekiyor burdaki bagzi arkadaslar kendisiyle celismesin. sabahdan aksama kadar bu takima güveniyorum bu hocaya güveniyorum de. ordan sonra cik feneri yeneriz diyene karsi cik.. büyük celiski. Evet sorunlarimiz var eksiklerimiz var.bunun icin diyorsan, zor evet zor ama imkansiz degil.[B]Fener denen sisirilmis Balonu illaki biri patlatacak bu biz niye olmayalim.[/B]
|
[B]Ah Be Fikret'im Biz Yenelim Ustumuzdeki Kara Bulutlari Dagitalim Gerisi Hikaye!!!!Acilen Morale Ihtiyacimiz Var[/B]
|
Niye şaşıralım sayın Ünsal şaşırılacak durum yok.Fenerbahceyi yenmemiz kadar doğal bişey yok
|
bu adam yönetime girdi gireli hep boş konuşmalarla çıkıyor karşıma bi defa imajını değiş diksiyonunu düzelt sen sivası temsil ediyorsun allah aşkına nezaman susturulacak bu adamı şahsım adına yönetimde istemiyorum... !!!
|
taraftar gibi yönetiminde bu kadroyla bi yere gelinemiyecegini anladıgından dolayı yenersek şaşırmayın diyo ama fener sivası kevgire çevirecek gol atarsak kamanan kendi becerisiyle atar yoksa ersen bişey yapamaz ortasamız gel geç hanı olacak defans darma dagın petkoviç yine saçma saçma goller yiyecek o maçda bilicada gol atar hadi şimdiden geçmiş olsun
|
daha gecen macta bu yorumlar: Bizim hatamız da sağbekimizde oynayan Uğur. Yani anlamadık gitti, bizim en büyük hatamız Uğur'du. Maç boyunca takımı bozdu, hepimiz izledik gördük'' dedi.
Teknik direktör Bülent Uygun'un sağbekte Uğur'da ısrar etmesine anlam veremediğini ifade eden Ünsal, bu konuda takdirin de Uygun'a ait olduğunu bildirdi. HEM TAKIMIN MORALINI BOZ ONDAN SONRA GIT FENERI YENERSEK KIMSE SASIRMASIN DE. EGER MACI KAYBEDERSEK BAKALIM BU SEFER HANGI OYUNCUYU KURBAN OLARAK SECECEKSIN VE BÜLENT HOCA O OYUNCUYA NASIL TAHAMMÜL ETDI DIYECEKSIN. BIZ FENERI YENERSEK ZATEN SASIRMAYIZ.AMA SURASI BELLiKi BURDA SASIRAN BIRI VAR ISE ODA SENSIN SAYIN FIKRET ÜNSAL |
konuşmuş Gene yaw
biri bu adamı durdursun :) |
Bu adam hangi vasfı ile yönetici oldu anlamıyorum.
|
[B]ya sen git kendini kandır..feneri yenicekmiş..daha ezik lazları bile yenemiyoz kockoca fenerimi yenicez..kendi bile inanmıyo söylediğine...küme düşmeyek iyidir..[/B]
|
feneri yenmek imkansız bir şey değil.
sivas geçen ıldan çok daha iyi futbol oynuyor. sadece şans yanımızda değildi diğer maçlarda. feneri bence yeneceğiz.inşallah. |
daha geçen hafta oyuncunu yerden yere vuran bi adamın hangi lafına inanılır bırak git
|
Zorrrrrrrrrrrrrrrr dostum zoooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
|
[QUOTE=ilker_8787;547137]Kendi yorumum ise :"Gereksiz insandan gereksiz yorumlar.."[/QUOTE]
Kesinlikle sana katılıyorum kardeşim.Fikret ÜnsaL tüm SİVAS ın gözünden düştün daha konuşup durma elbette sen yenecen ne şaşıracaz. |
Ha galata kulesini satmaya calisan sülün Osman ,ha bizim Fikret Ünsal ayni degisen birsey yok.Biri devlete ait kuleyi satmaya kalkarak namini yürütmüs,digeri (bizim Fikret) ise olmayacak duaya amin diyerek ,Fenerbahceyi Istanbul´da yenersek kimse sasirmasin havasindan demeclerle elindeki kadronun kalitesine bakmadan ,havanda su dövenlerden.Adama sorarlar ; Belcika´da Anderlecht´e karsi 90 dakika boyunca kaleye tek sut cekemeyen yeni transferlerinizlemi diye.
|
bu adam her konusmasindan sonra tersi cikiyor, bence sacmaliyor artik, basin sozcuzu boylemi olur?? biraz onurlu ol, boyle sacma aciklamalardan kacin, :mad:
|
siz ne kadar bilmiş bilmiş konuşuyosunuz yok bu adam yönetimde olmamalıymış yönetimi birleştiren ayakta tutan ve yönetimde mecnun başkanla birlikte en önemli 2 isimden birisi hiçmi bi kelam çıkmayacak ağzından ne dese bahane konuşan beyler ne yaptınız sivasspor için şimdiye kadar bi lisanslı ürününü aldınızmı kombine aldınızmı v.s unutmayınki yönetimi ayakta tutan ağabeyidir fikret ÜNSAL sivassporun.Daha düne kadar neydik şimdi bi yenilgide sanki real madritmişiz gibi havalara girdiniz eğer bu yönetim bölünürse bu günleri çok ararsınız UNUTMAYIN bunuda....
|
Ayrıca feneri yenemeyebiliriz ama yeneceğimize inanmayan arkadaşlar ne işiniz var sizin burada, kanınıza işlemiş eleştirmek bazı 3-5 çapulcu burada yorum yapıyo ne yani hep ilk 5 te olacak diye bi kanunmu var sivasspor için, 4 yılda 2. lig den buralara getirenlerde aynı kişiler daha 3 maçta idam ettiniz yönetimi hocayı.cidden sivasın 1.lig de işi yok seyirci olmayı bilmeyen bolca çekirdek kıran takımın taraftarından ne bekleyecenki bi günde ne yapabiliriz diye tartışın bakalım, organize olmaktan lisanlı ürün almaktan bahsedin sivas hiç bi yönden gelişmez ... anladınız siz.
|
Yenilirsek hiç sasirmayin arkadaslar :D
|
ya bu fikret ünsaldan ne istiyorsunuz anlamadım..bu adamın olmaması büyük kayıp kendimizi topa tutmayalım millet zaten çekiştiriyor birde bizmi kendimizi çekiştirelim arkadaşlar..
|
siz tirbünlerde yensekde yenilsekde herzaman arkandayız SİVASSPORdiye boşuna bagrıyosunuz moral vereceginize moralleri bozuyosunuz :mad:
|
[QUOTE=ilker_8787;547137]Kendi yorumum ise :"Gereksiz insandan gereksiz yorumlar.."[/QUOTE]
gereksiz bir insan bile olsa cok güzel demis feneri yenersek kimse sasirmasin |
yorumlariniza bakiyorumda herkes fenerin bizi yenicegini düsünüyor birakin artik eski takiminizi böyle büyüklük olmaz biz feneri yenicez hemde eze eze böyle düsünün
|
yine mi :confused: bi sus ya.......
|
sivasliyim diyosan sadece sivasi tut eski takimini birak sonra gel yorum yap
|
3 HAFTA MACIMIZ ERTELENMISTIR
2 EYLULE [url]http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=879991&title=sivasin-3-hafta-maci-ertelendi[/url] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:12. |