SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim FB-SS (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26815)

SivasSpor.Com 16.08.2009 22:21

Maçı Değerlendirelim FB-SS

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=11699&token=24226[/IMG]

Süper Lig' de 2. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi sarı lacivertliler 3-0 kazandı.

Bu maç hakkında sizlerin maç hakkındaki görüşlerinizi almak istiyoruz.

Maçın yıldızı kimdi ?

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Ne gibi eksiklerimiz var ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?

Taraftar nasıldı ?

Maç hakkında genel yorumunuz ?
...........

Aşiyan 16.08.2009 22:22

Cevap: Maçı Değerlendirelim

SİVASSPOR ÇOK İYİ FUTBOL OYNADI. ÇOK MÜCADELE ETTİ. HEPSİNİ BURDAN TEBRİK EDİYORUM. ANCAK YASİN VE ERSEN MARTİN DEN BİRAN ÖNCE KURTULMAMIZ GEREKİYORDU. EVET YAŞADIĞIMIZ SIKINTILAR VAR AMA KİMSE KENDİNE DEV AYNASINDA BAKMASIN. SİVAS ALDIĞI TARAFTAR DESTEĞİNİN 100 KATI DAHA BÜYÜK BİR TAKIMDIR. FENERBAHÇEYE KADIKÖYDE YENİLMEKTEN DOĞAL BİŞEYDE YOKTUR. 10 YILDIR YENEMİYOR GALATASARAY...

KİMSE SAÇMA SAPAN YORUMLARDA BULUNMASIN. İSTİFA MİSTİFA... 5 10 MİLYON VERİP MAÇA GİTMEYE ERİNEN ADAMLAR BU KADAR UCUZA KENDİ TAKIMLARINI DESTEKLEMEYE GİTMİYORKEN UCUZ YORUMLARI YAPMAKTAN DA ÇEKİNMİYORLAR...

giants 16.08.2009 22:25

[B]Evet bu malubiletin sorumlusu yanliz sensin Bülent hoca[/B]

70 dakika 0yunu 0-0 götür, takim hem defansda iyi olsun hemde gol yollarinda etkili... Galibiyet sansi olabilecek bir maci Tersine cevirdin..Defansif yani olmayan pres yapmiyan oyun daraltmayan adamlari oyuna alip rakibine genis alan biraktin... Kamananin oyundan cikararak gol yollarinda takimin etkisi azalttigin gibi rakip defansinda üzerimize gelmesine davetiye cikardin... Bu maci Futbolcular degil, Takim degil Bülent hoca sen kaybettin. 3. ligden Bir teknik heyet bir hoca nin bile yapmayacagi hatlar yaparak,,, alma sansimizin bile olabilecegi bir maci son 20 dakikada 3-0 lik bir skorla takimini ve kendini rezil ederek verdin....camiamizi üzdün ....Gercek den bu kadar olmaz!!!

hocanin hatalarindan dolayi diger maclarda oldugu gibi bu macida verdik...

Yazik cikip hata benim diyecek simdi bizde biliyoruz senin diyecegiz..eee bir öncekinden bu tarafa ne degisti trabzon macinda basdan sona yaptigini bu macda son 20 dakikada gine yaptin.

SempaticH 16.08.2009 22:26

yorumu bülent hca yapar bize ne gerek var[COLOR="Red"][SIZE="5"][/SIZE][/COLOR]

sivasli215 16.08.2009 22:26

[B]Maçın yıldızı kimdi? kamanan ı beğendim. ama hoca beğenmedi ve çıkardı :(

Maçın en kötüsü kimdi ? kamananı çıkaran bülent uygun ve ofsaytı gole çeviren hakem!

Maçta göze çarpanlar ? bir ara ümitlendim takım fena değildi.ama saman alevi gibi söndük.

Ne gibi eksiklerimiz var ? transfer politikamız en bastan beri yanlış.hala adam gibi transfer yapılmadı.süre giderek azalıyor.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? tüm türkiyenin beklentisi gerçekleşti!

Taraftar nasıldı ? pek görmedim açıkçası, geçen sene 2 maça da gittim 3-4 yedik. bu sene de pek birşey değişmemiş anlaşılan

Maç hakkında genel yorumunuz ? sivasspor kötü yolda, acilen şapkalarını önüne koyup düşünmeleri gerekiyor baskan ve hocanın....[/B]
...........

KIZILCAN 16.08.2009 22:27

Valla fark yiyeceğimizi bildiğim için bu maçı izlemedim.moral bozmaya ne gerek var!

edebiyatisyen 16.08.2009 22:28

HEP DESTEK TAM DESTEK.YENSE DE YENİLSE DE SİVASLIYIM SİVASSPORLUYUM. takıma biraz zaman vermeliz.Geçen seneki TS ve FB maçlarından Oyun olarak kötü olabilir ama puan olarak pek bir fark yok. Dedim ya biraz sabır...

skynet 16.08.2009 22:28

Ofsaty nedir, nasil ofsayta dusulmez bilmiyoruz. Hocamizin takima ofsayt dersi vermesi gerekiyor. Gecen seneden bu seneye degismeyen tek sey muhtesem posizyonlarimizi ofsayta duserek kaybetmemeiz ve harcamamizdir.

talha58 16.08.2009 22:29

[B][COLOR="Indigo"]Biraz sabır diyorum ben... Erman Kılıç konusunda beklentilerim boşa çıktı özellikle. Günümüzde oyunu çift yönlü oynamak şart. [/COLOR][/B]

ERMAN 16.08.2009 22:30

Maçın yıldızı kimdi ? DAUM

Maçın en kötüsü kimdi ? YASİN

Maçta göze çarpanlar ? YASİN SUPER LIGDE TOP OYNAMASI COK ILGINC

Ne gibi eksiklerimiz var ? BLİCA YERI DOLMASI LAZIM

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? HER AN GOL YIYEBILECEK BIR TAKIM

Taraftar nasıldı ?

Maç hakkında genel yorumunuz ? ...........
4 Yorum

sabanoh 16.08.2009 22:31

Maçın yıldızı kimdi ?
hiç kimse(biraz kamanan)

Maçın en kötüsü kimdi ?
herkes .En fazla da onurrrrrrrr , ersennnnnnnnnn ve bulenttttttttt (hoca mi dememiz gerekiyor)

Maçta göze çarpanlar ?
f5 oynadi ve kazandi, biz ise yari alanimizda bekledik golleri.

keleci , defans , orta saha ve 1 forvet kamananin yanina

Defans oynarsan yenilirsin.

Taraftar nasıldı ?
varmiydi?

Kamanan çikana kadar biraz umutlarim vardi ama o bulent denen hoca(tövbe tövbe) ne yaptigini zannediyor.Her zamanki gibi saçmaliyor.
Bulent istifa .
en büyük sivas ve kamanan

talha58 16.08.2009 22:33

[B][COLOR="Indigo"]Denizli maçı önemli bir hal aldı. Sivasspor olarak önümüzdeki dönemi ayağa kalkarak geçebiliriz. Biraz sakin olmakta fayda var. [/COLOR][/B]

astaravisa 16.08.2009 22:34

ne kadar iyi oynakta bu takım ancak 2 ileri bi geri yapar. geöen seneki takımı dağıtanlar değerlendirsin maçı

bykara5835 16.08.2009 22:34

maçın yıldızı ersan martin her gelen topta ofsayt
bu sene sivasspora gelen futbolculardan bir cihan yıldız var birde erman kılıç

TRAPER 16.08.2009 22:37

Maçın yıldızı kimdi ?

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

[COLOR="Black"][B][I]Sadece kötü sivasspor[/I][/B][/COLOR]

Taraftar nasıldı ?
[COLOR="black"][B][I]Taraftar ne yapsın takım buysa[/I][/B][/COLOR]

[COLOR="black"][I][B]bülent hoca istifaaa[/B][/I][/COLOR]

Aydogan58 16.08.2009 22:38

SİVASSPOR ÇOK İYİ FUTBOL OYNADI. HEPSİNİ BURDAN TEBRİK EDİYORUM.Fazla mücadele ettik ama istenmeyen sonuc aldik Futbolun Cilvesi bu cok üzgünüz.

Hakem maci katletti net bicimde Ofsayti görmezden geldi moralleri 0 etti.
bu havada su molasi vermesinden oyun hirsini durdurdu.................

mac öncesi verdigimiz idaleri yerine getiremedigmiz icin cok üzgünüz,,
eksiklerimizi gideremedik, gelecek zaman icinde calismalarimizi sürdürüyoruz ,,
takimimiz daha oyuny uyumunu sagliyamadi,transfer yapmamiz gereklidir ama okul,cevre ve 5 yildizli hotel yüzünden transferleri kandiramadik,, kandirdiklarimizda son anda mileti görünce vazgecti ...... ves.ves.....

futbolcularin sucu yoktur,,,
cik üzgünüm tüm sorumlu benim,,kabahatde bende.....

NETLOG 16.08.2009 22:38

[QUOTE=TRAPER;548357]Maçın yıldızı kimdi ?

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

[COLOR="Black"][B][I]Sadece kötü sivasspor[/I][/B][/COLOR]

Taraftar nasıldı ?
[COLOR="black"][B][I]Taraftar ne yapsın takım buysa[/I][/B][/COLOR]

[COLOR="black"][I][B]bülent hoca istifaaa[/B][/I][/COLOR][/QUOTE]

[B]NE İSTİFASI TAKIMI TOPARLAMADAN HİÇ BİRYERE GİDEMEZ!!!!!![/B]

TRAPER 16.08.2009 22:38

Maçın yıldızı kimdi ?
[COLOR="black"][I][B]FENERBAHÇE[/B][/I][/COLOR]

Maçın en kötüsü kimdi ?
[COLOR="black"][I][B]SİVASSPOR[/B][/I][/COLOR]

Maçta göze çarpanlar ?
[COLOR="black"][I][B]KÖTÜ bir SİvASSPOR[/B][/I][/COLOR]

[COLOR="black"][I][B]Neremiz düzgünki ?[/B][/I][/COLOR]

Sadece kötü sivasspor

Taraftar nasıldı ?
Taraftar ne yapsın takım buysa

bülent hoca istifaaa

TRAPER 16.08.2009 22:40

[QUOTE=NETLOG;548359][B]NE İSTİFASI TAKIMI TOPARLAMADAN HİÇ BİRYERE GİDEMEZ!!!!!![/B][/QUOTE]

Yaa takım toparlanana kadar 2.lig çokdan düşmüş olursun

Besyo_cu 16.08.2009 22:41

[B]Yaptıgı değişiklıkler ile macı kaybetmemızı sağladın Bülent hoca. Biz bu erman için mi Tum ve Sylla yı verdik inanılır gibi değil.[/B]

NETLOG 16.08.2009 22:41

[B]TAKIMI O BOZDU O DÜZELTCEK!!!!!!!![B][/B][/B]

talha58 16.08.2009 22:41

[B][COLOR="Indigo"]En büyük özelliğimizi kullanarak bu durumu atlatacağız. Futbol sadece futbol değildir ama herşey de değildir. Bu rahatlıkla önümüzdeki maçlara rahat çıkarak tedirginliği atarsak ben takıma güveniyorum. [/COLOR][/B]

serhatcan 16.08.2009 22:41

[QUOTE=Aşiyan;548339]SİVASSPOR ÇOK İYİ FUTBOL OYNADI. ÇOK MÜCADELE ETTİ. HEPSİNİ BURDAN TEBRİK EDİYORUM. ANCAK YASİN VE ERSEN MARTİN DEN BİRAN ÖNCE KURTULMAMIZ GEREKİYORDU. EVET YAŞADIĞIMIZ SIKINTILAR VAR AMA KİMSE KENDİNE DEV AYNASINDA BAKMASIN. SİVAS ALDIĞI TARAFTAR DESTEĞİNİN 100 KATI DAHA BÜYÜK BİR TAKIMDIR. FENERBAHÇEYE KADIKÖYDE YENİLMEKTEN DOĞAL BİŞEYDE YOKTUR. 10 YILDIR YENEMİYOR GALATASARAY...

KİMSE SAÇMA SAPAN YORUMLARDA BULUNMASIN. İSTİFA MİSTİFA... 5 10 MİLYON VERİP MAÇA GİTMEYE ERİNEN ADAMLAR BU KADAR UCUZA KENDİ TAKIMLARINI DESTEKLEMEYE GİTMİYORKEN UCUZ YORUMLARI YAPMAKTAN DA ÇEKİNMİYORLAR...[/QUOTE]

aslında kaile alıp yanıt yazmak istemedim.her fikrin kendine göre değeri vardır.her yorum kendine göre değer arzeder.seninyazını8sa saçma bulmuyorum. ama yanıt değerinin olmadığını bildiğim halde yine senin yazını değerli kılayım.1. cisi fenerbahçeli olduğun aşikar ( nerden biliyorsun diyeceksin ,galatasaray 10 yıldır fenerbahçeyi fenerbahçe sdadında yenemiyor ). buradan rengin belli. 2. cisi sivassporun yenilmesini dıoğal karşılamak bence acizliğin belirtisi. fenerbahçe kim: UEFA liginde öneleme oynuyor.. sivasspor kim:Ş şampiyonlar liginde ön eleme oynuyor.iyi takımlar hangi ligde oynuyor.şampiyonlar liginde. demekki sivassporun fenerbahçeye yenilmesi doğal değil.maça gelince. 3 yıldır bizlere iğrenç futbolla alınan galibiyetlerle uyuttular,şimdi geçmişteki iğrenç futbolla kazanıldığı sanılan zaferlerin rüyasının bittiği ve gerçeği yüzümüze şamar gibi indiği zamanları yaşıyoruz. ve hala hala hala iğrenç mide bulandırıcı futbol.ben hep şunu savundum. yav 10 yenil ama ortasahada 3 pas yap buna razıyız..kendine güveni olmayanlar çevresine güven aşılayamazlar.. maça dikkat edin yardımlaşma yok ,herkes toptan kaçıyor aman hata yaparım diye boşa çıkıp top almıyor. bu nedendir kendine güvenen birtek oyuncu yok. madem büğlent uygun komutan askerlerde futbolcuysa kendine güvenmeyen askerleri idare edende kendine güvenmiyordur.yav diğer takımlara( anadolu takımlarına ) bakın çatır çatır göze hoş gelen futbol oynuyorlar. yenilselerde sorun değil çünkü güzel futbolun meyvesini muhakkak alacaklardır bunu biliyorlar. ya sivasspor. yıllardı iğrenç mide bulandıran futbol oynuyor ve bu günlere geldi. sivasspor seyircisini uyuttular. kendi reklamlarını yaptılar. ceplerini doldurdular ve sivasspor yerlerde sürünüyor. bu iyi günleri. çünkü diğer anadolu takımları modern çağdaş yönetiliyorlar..ve iyi ve mantıklı transferler yaparak renkli futbol oynuyorlar. hadi şimdi anket yapalım. sivasspor küme düşermi düşmezmi diye. evet. düşecek takımlar tahminen söyleyeyim. kasımpaşa,denizli sivasspor,antalyaspor. bu 4 takım en kuvvetli adaylardır. çünküü sivasspor futbol oynamıyooooooooor,futbol oynamıyoıoooooooor,futbol oynamıyooooooooorrrrr.kimi transfer edersen et.teknik direktörün hep ben hep ben,ben bilirim ben yaparım diyorsa orada başarılı olunmaz. dünya değişiyor.sivasspor ve sivaslılar ne zaman değişecek merak ediyorum.

bassguitar 16.08.2009 22:43

Bulent hoca artık sasırmıs durumda son oynanan hazırlık .avrupa ve lıgde oynanan toplam 10 macta 10 ayrı kadro cıkarmıs.bı 5 mac daha bole gıderse bulent hoca ne taraftardan ne kamuoyundan destek bulamazsın..bulent ben senı sevmıyorum artık..yasın cakmak gıbı bırı 2 lıgde cok..gecen sezonun bankoları musa abdurahman yedek.ben anlamıyorum artık satılanlar alınanlar..artık gıt bulent hoca henuz erkenken..golun gelecegını macı seyreden herkes anlamısken bı sen anlayamadın .macın en ıyısı kamananı cıkardın 4 on lıbero kadır ıbrahım onur cıhanla top oynadın galatasaraya gelınce 4 forvet mehmet balılı tum mohammed le cıkarsın . yahu ınanmak ıstemıyodum ama sen rengını bellı ettın artık..

Shan58 16.08.2009 22:46

Bülent Uygun'la Fenerbahçeyi yenmek Şampiyonlar liginde final oynamaktan daga zor.
Fener yorulup, oyun sivasspor'un lehine dönünce Bülent Hoca takımı Fenerbahçeye kıyamadı ve olmadık değişiklikler yaparak maçı hediye etti.

iyi oynayan Kamanan'ı oyundan alarak Fenerbahçe defansını rahatlattı.
Onur'a ve Ersen Martine o kadar süre tahammül etmesi Fenerbahçe sevgisinden olsa gerek.

Bülent hoca fenerbahçe'ye kıyamazken Fenerliler Bülent Hoca'ya hiç acımadan attılar golleri arka arkaya.

Şu feneri yenin artık diyemeyeceğim çünki Bülent Uygun orda oldukça Feneri Yenmek mucize ötesi bişey olur.

Ne desem boş. Bülent uygun hala FenerBahçe teknik direktörülüğü hayaliyle yaşıyor.
bu hayalden kurtulmadığı müddetçede başarılı olması zor.

yorumyapıyombenya 16.08.2009 22:47

Cevap: Maçı Değerlendirelim FB-SS

Yazık sana Bülent Uygun o kadar defansif orta saha ile maça çıktın tamm yahu maç 2 - 0 olmuş sen onur u çıakrtıp sağ bek Ugur'u alıyorsun. Ne yapmaya çalıştın nasıl bir düşüncedir bu anlamadım. :(

izmiriyigidosu 16.08.2009 22:47

sivas bu gün biraz daha iyiydi savunmada ama son yarım saatde yıne bozdular kalecininde hataları oldu savunmanında tabı hakemınde katkıları olunca yenilgi kaçınılmaz oldu ama ben umutluyum takım daha iyiye doğru gidiyor bülent uygun istifa laflarınıda bırkalım ltf gecen sezonlarda göklere cıkarıyordunuz şimdi ne oldu 2 hafta yenildi diye bu yorumları yapanları kınıyorum yazık her zaman yenecek diye bişey yok mağlubiyetede alışmamız lasım ki takımda sakat ve yeni futbolcu çok bunları göz önünde bulunduralım bence ilerki haftalarda daha iyi olacaklar BÜLENT UYGUNUNDA her zaman arkasındayım SİVASSPORUM benim her zaman yanındayız

Ayşegül 16.08.2009 22:48

değerlendirilecek bi tarafımı var maçın biizm açımızdan... bırakın Bülent Uygun gereken değerlendirmeleri yapar

bassguitar 16.08.2009 22:48

Maçın yıldızı kimdi ?KIMSE

Maçın en kötüsü kimdi ?BULENT UYGUN

Maçta göze çarpanlar ?BULENT UYGUN

Ne gibi eksiklerimiz var ?NE TAMAMKI

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?HERSEY ORTADA

Taraftar nasıldı ?BILMIYORUM

Maç hakkında genel yorumunuz ? BENCE EN GUZEL YORUMU BULENT UYGUN YAPACAKTIR

G Ü N E R 16.08.2009 22:49

Maçın yıldızı kimdi ? DOS SANTOS

Maçın en kötüsü kimdi ? PETKOVİÇ

Maçta göze çarpanlar ? İLK YARI DİRENDİK OFSAYTTAN GELEN GOLLE BIRAKTIK

Ne gibi eksiklerimiz var ? YENİ TRANSFERLER HALA UYUM SORUNU YAŞIYOR

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? HADDİMİZİ BİLEREK OYNADIK AMA UZUN SÜRE DİRENEMEDİK

Taraftar nasıldı ? YOKTU

Maç hakkında genel yorumunuz ? ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR

Aşiyan 16.08.2009 22:51

[B]serhatcan[/B]
[B]
ben senin yazınını bile alıntı yapmayacağım. Futboldan ne kadar anladığın ortada. Sivasspor geçen yılda top oynamıyordu. Böle saçma sapan triplere neden girersiniz anlamıyorum. HER TAKIMIN HASAT MEVSİMİ VARDIR. SİZ HİÇ LİG TARİHİNDE 3 YIL ÜST ÜSTE KAFAYA OYNAYAN BİR TAKIM GÖRDÜNÜZ MÜ? YANİ BU CAHİL ZİHNİYETİ BIRAKIN. BİRAZ MANTIKLI DÜŞÜNMEK LAZIM.

YANİ SİVASSPORDAN BEKLENECEK ŞEYLERİNDE SINIRI VAR. İSTİYORUZ Kİ GİTSİN LİGDE ŞAMPİYON OLSUN. ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASINI ALSIN. YANİ DELİ SAÇMASI BUNLAR. BİRAZ ADAM GİBİ DÜŞÜNÜN. SİZİN HAYALİNİ EDEMEYECEĞİNİZ ŞEYLERİ SİZE HEDİYE EDEN İNSANLAR BU İNSANLAR... YANİ SİVASLI DEMEK NANKÖR MÜ DEMEK ![/B]

GokhanTurna 16.08.2009 22:51

[QUOTE=besyo_cu;548362][B]Yaptıgı değişiklıkler ile macı kaybetmemızı sağladın Bülent hoca. Biz bu erman için mi Tum ve Sylla yı verdik inanılır gibi değil.[/B][/QUOTE]

Kamananı çıkarınca döndüm babama dedim bu maç bitti artık Fener alır dedim ve maçı bıraktım. Kamanan iyi oynamasa bile her zamn takıma güven veren oyuncu.

turann58 16.08.2009 22:53

maçın en iyisi çıkana kadar kamanandı bülent hoca yazıklar olsun sana rengini bukadar bellietme bukadar net bilinçli oyuncu değişikliği olmaz hoca adama sorarlarrrrrr ayıptır yazıktır yav artık butakıma faydan olmaz iissttiiffaaaaaaaaaaaa

LosTie58 16.08.2009 22:53

[B]Bu takımın hala zamana ihtiyacı var ama bu zaman öyle ahım şahım bir zaman değil bunu göreceksiniz.Bülent Hoca evet bence de hatalar yapıyor taktik konusunda ya da oyuncu değişiklikleri konusunda ama bugün bence şanssızdık.İlk gol zaten ofsayt kör hakem kaçırdı,2.gol zaten malum ve böyle 2 golden sonra zaten çözülmeye mahkumsunuz.Kamanan'ın vuruşu ya da Ersen'in kafası da gol olabilirdi,onlar da olmadı.Ama dediğim gibi bu takım ya düzelecek ya düzelecek.Biz desteğe devam edelim.Yok öyle 2 maçla 3 maçla istifa sesleri olmuyor böyle,yakışmıyor.[/B]

yigidomurat 16.08.2009 22:53

taktik deha bülenti gördünüzmü arkadaşlar.gözle görülmeyecek kadar sade futbol oynayan fakat sahanın en iyisi olan ibrahimi çıkar yerine kimi oyuna al,daha topu bile istop edemeyen musayı,kamananı çıkarması yanlış ama yerine aldığı oyuncu doğru,yani oyunda olması gereken bi oyuncuydu başından beri ermandan bahsediyorum.ilk yarı bence harika oynadık hatta 70 dakika.ama bülent efendi yine yaptı yapacağını ve maçı fenere verdi.kaleci petkoviçi hiç söylemeyim adam posta kutusu gibi gelene geç gidene geç.bu takıma böyle giderse küme yolu görünür ALLAH korusun,düşünmek bile istemiyorum.kardeşim bu trabzonluların acılarını hafifletiyoruz ya.adamlar dün üzülmüştü bugün sevindi...bu takımın acilen bir kaleci bir defans ve birde orta sahaya ihtiyacı var.ve tabiki bülent efendinin istifa etmesi gerek,başka türlü bu işin içinden çıkamayız

Shan58 16.08.2009 22:54

[QUOTE=tskfn;548370]Yazık sana Bülent Uygun o kadar defansif orta saha ile maça çıktın tamm yahu maç 2 - 0 olmuş sen onur u çıakrtıp sağ bek Ugur'u alıyorsun. Ne yapmaya çalıştın nasıl bir düşüncedir bu anlamadım. :([/QUOTE]

Bunda anlaşılmayacak ne var. bülent hoca Fenerin galibiyetini garintilemek istedi.

İyi oyuncuları çıkarıp yerine olmadık değişiklikler yaparak Fenerbahçe'ye garanti galibiyet hediye etmek istedi.

Nede olsa hayallerinin takımı. Birgün Fenere Teknik direktör olacağım hayaliyle yaşıyor.
O yüzden Fenerlililere Sempatik gözükme çabaları içinde.
Tabi olan Sivas'a oluyor. Ne saygınlığı nede İtibarı kaldı.

karakocyakup58 16.08.2009 22:55

hepppp DESTEK TAM DESTEK NE HOCAYA NE BAŞKANA NEDE FUTBOLCULARA SADECE SİVASSPORA

Phöenix58 16.08.2009 22:55

arkadaslar taraftar degilsiniz herhal yazdiginiz kendiniz okuyormusunuz
bu idam ettiginiz adam bizi buralara getirdi tamam bu basarimizda simdiye kadar bir cok insan in payi var ama en büyük etken bülent dir her insan hata yapar ve hatimizdan ögrenecegiz bir türk takimlarin tarihine bakin ne hüsranlar yasamislar ama adamlar tekrar dan ayaklanmislar bizde yigidoysak eger bizde kalkacagiz bizim icin bu bir ilk ve devami gelecek herzamkinden daha hirsli ve güclü bir sivasspor olacak insallah

her zaman her yerde sivasspor

alperen2009 16.08.2009 22:55

[QUOTE=SivasSpor.Com;548338][IMG]http://www.sporx.com/img/2009/08/161250453113.jpg[/IMG]

Süper Lig' de 2. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi sarı lacivertliler 3-0 kazandı.

Bu maç hakkında sizlerin maç hakkındaki görüşlerinizi almak istiyoruz.

Maçın yıldızı kimdi ?

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Taraftar nasıldı ?

...........[/QUOTE]

Macin kirilma ani bence oyun basa bas giderken neden Kamanani oyundan aldi bulent hoca dogrusu anlamakta zorlandim
ayrica AGBETU yu neden ayuna almadi onuda anlayamadim

macin kotune gelince
PETKOVIC YASIN VE HAYRETTIN

Champion58 16.08.2009 22:58

fenerbahce alex üzerine kurulmuş bir takım o olmuyunca bocalayan bir takım. alex in sakatlanması erken dakkalarda bizim için büyük nimet oldu. Nitekimde 70 dakkaya kadar berabere gitmemiz budur. İlk yarı bitti fenerde gol yok fenerin bu maçı alması lazım bu şart çünkü ne yapmak gerekir. İlk önce morali bozmak içerden emir geliyo hadi ikinci yarı ayarlayın şu işi. Petkovice gereksiz kart ikinci olay aynı pozisyonlarda onlara verilen faul bize verilmeyen faul omuz üstüne çıkılması. Ve büyük hoca Bülent uygundanda bir yardım iş yapan adamı (Kamananı çıkar martini orda bırak) sonra gol olsun artık hadiii ofsayt mofsayt atın şunu devam devam yok bişey hadi. Ben bu hocayla o önceki yakalanan başarı ummuyorum bu takım böyle gider. Asıl üzücü olay ney biliyormusunuz arkadaşlar son üç maç kala işi biterememesi. şampiyon gözüyle bakmaya başladı millet yaa sen oraya kadar getir elinle ver. Bülent out başka bir hoca in

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:01.