SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçın Ardından FB 3-0 SS (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26817)

SivasSpor.Com 16.08.2009 23:01

Maçın Ardından FB 3-0 SS

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=11700&token=18370][img]http://resimzade.com/Show.html?i=11700&token=18370[/img][/url]

Fenerbahçe’ye 3-0 mağlup olan Sivasspor’da teknik direktör Bülent Uygun, karşılaşma sonrasında “transfer yapmalıyız” dedi.

Uygun’un LİG TV’ye yaptığı açıklamalar şöyleydi:
[B]
-“POZİSYON BULUNCA ATMALIYDIK”-[/B]

İlk yarı istediklerimizi yapmaya çalışan, rakibe pozisyon vermeyen, kontra atakla gol bulmaya çalışan bir Sivasspor vardı. Kamanan’la yakaladık bir pozisyon ama gole çeviremedik. Fenerbahçe deplasmanında yakaladığını fırsatları değerlendirmek zorundasınız. Benim esas üzüldüğüm kornerden yediğimiz gol. Bunun bir tarifi yok, bize yakışmıyor.
[B]
-“2 MAĞLUBİYET SIKINTI YARATACAKTIR”-[/B]

Sezona 2 mağlubiyet ile başlamak bizim camiamızı biraz sıkıntıya sokacaktır ama hem Avrupa kupasında oynayacağımız Shakhtar hem de önümüzdeki lig maçlarıyla eski günlerimize döneceğiz inşallah. Transferler de gelecek, sakat arkadaşlar da aramıza katılacak ve daha güçlü olacağız.

[B]- BÜLENT UYGUN'UN BASIN TOPLANTISI -[/B]

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, orta sahaya transfer yapmalarının zorunlu olduğunu söyledi.

Uygun, maçtan sonra yaptığı açıklamada, sakatların düzelmesi ve orta sahaya zorunlu transfer yapmaları gerektiğini belirterek, ''Yaşadığımız bu sıkıntı bize pahalıya patlıyor. Başarılarınızdan sonra insanlar sizden daha iyi başarılar bekliyor. Sakatlıklarla birlikte transferde yaşadığımız kaos bizi çok etkiledi'' dedi.

Sivasspor güçlü bir camia olduğunu vurgulayan Bülent Uygun, ''Milli maç arasında toparlanıp, eski günlerimize döneceğiz. İlk gol bizi demoralize etti. İkinci gol bize yakışmadı. Öyle bir gol yemeyi kabul etmiyorum. Tabii ki bir bardak suda fırtına kopartılacaktır, ama Sivasspor'un denizi çok büyüktür. O gemi yüzmesini her zaman bilecektir'' diye konuştu.

Bu arada, Uygun, toplantının başında, ''Öncelikle Cumhuriyet tarihimizin en büyük depreminin ardından 10 yıl geçti. 17 Ağustosta bu depremi yaşamıştık. O yüzden zorunlu deprem sigortanızı yaptırın'' diye konuştu

GokhanTurna 16.08.2009 23:07

Cevap: Maçın Ardından

Yanlış transfer politikası. Yanlış oyun sistemi biz Barcelona değiliz. Maç sonu bahaneler. Taraftar adam akıllı transferler bekliyor biri oyun kurucu diğeri defans.

efsane5858 16.08.2009 23:09

bence takimimiz cok geride kabul etti oyunu biraz onde basmaliydik ve sunu gordum kanaman mukemmel oyuncu allahdan onuda yollamadilar

NETLOG 16.08.2009 23:10

[B]Ben çok sabırsız biriyim!!!! sivasın böle maglub olmasına dayanamıyorumm ne yapıyım:!!!!!!![/B]

yasin2452 16.08.2009 23:13

kaleciden başlarsak iyi olur kendi ağzınla söylüyosun kornerden gol yedik diye kaleci değiştirilmeliydi bence 2 si defans halen bişey yapamıyo 3. takım olarak bişey yapamıyoruz ne olacak bunun sonucu geçenseneyi bize çok aratacaksız malesef bu sene bence iyi bir sivasspor göremiyorum::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

izmiriyigidosu 16.08.2009 23:14

açık açık konuşmuş işte hataları dediği gibi eksik çok ve yeni futbolcular var bunlara zaman lasım zamanla takım oturacaktır ilerleyen haftalarda daha iyi anlaşılır bugun 3 0 yenıldık ama gecen haftakı tarbzon macından daha iyiyidik daha hırslı daha atak bi takım gördüm bu takımda gelecek var ama sabırlı olmak lasım BÜLENT hocamız herseyın en ıyısını yapar bundan bi şüphem yok ilerki haftalardaki maclarında basarılar sivassporumuz her zaman yanındayız yensende yenilsende

SkorYazarı 16.08.2009 23:16

Bülent bence hatalılar listesinde son sıralarda, gutbolcularımız topa bile vuramıyorsa Bülent ne yapsın?
Tutupta antrenmanlarda futbolculara topa vurmasını öğretecek hali yok ya.

karakocyakup58 16.08.2009 23:19

PETKOVİCİN YERİNE HERZAMAN AKIN OLMALI ... YAW BİDE ARKADAŞLAR 2 .3 SENEKİ HALİNİZİ Bİ DÜŞÜNÜNSENE YENİLGİMİZ DERT DEGİL DAHA ÖNÜMÜZDE KOSKACA Bİ SEZON VAR AYRICA 4 BÜYÜKTEN 2 SİNDEN YIRTTIK AYRICA GÖRDÜGÜNÜZ GİBİ EKSİKLERİMİZ SAKATLARIMIZ VAR HERŞEY DÜZELDİKTEN SONRA ELEŞTİLERİNİZİ YAPIN

Aşiyan 16.08.2009 23:19

[B]Erman Toroğlu biraz önce; SİVAS ÖLMÜŞ AĞLIYANI YOK DİYOR..[/B]

congarlim 16.08.2009 23:21

3-0 yenildik ama ben sunu gördüm bizim takimda bir hirs var mehmet yildizda ve yeni oyuncularda gelirse yine guzel günler bizi bekliyor hep birlikte takimin arkasinda duralim bu takim bizim takim

birolsvs58 16.08.2009 23:23

abi yok ole bi hayat ya nasıl bişey bu ya senin işin bu takımı kurmak bahanesi yokkkkkk

Aydogan58 16.08.2009 23:25

umarim bu sene küme oynamayiz,,,,

gerci tabloda yerimizi almisiz ama, sivasima cok yazik olur

excellent58 16.08.2009 23:27

bülent defol gıt ne yapmaya calısıon sen iyice rezıl ettın yenılgıye bısı demıom olur ama senın taktık ve kadro secımlerın ayrıca fıyasko transferınden bıktık yonetım aferın sesını cıkarma bu kafayla kume dusersın

werder 16.08.2009 23:32

Cevap: Maçın Ardından FB 3-0 SS

petkoviçin yerine AKIN OYNAMALI, BİR OYUN KURUCU VE BİR DE STOPER ŞART ARTIK ELİNİZİ ÇABUK TUTUN BAŞKANIM VE HOCAM TRANSFER İÇİN TRANSFER YAPMAYIN KALİTELİ FUTBOLCULAR ALIN

yigidoss 16.08.2009 23:36

[QUOTE=SkorYazarı;548422]Bülent bence hatalılar listesinde son sıralarda, gutbolcularımız topa bile vuramıyorsa Bülent ne yapsın?
Tutupta antrenmanlarda futbolculara topa vurmasını öğretecek hali yok ya.[/QUOTE]

İyi de dostum bu futbolcuları bu takıma biz mi aldık? Felaket tellallığı yapmak istemiyorum ama orta sahayı düzeltmeden biz zor düzeliriz. Defansa kızacağım ama kızamıyorum orta sahamız olmadığı için top sürekli bizim defansta adamlar bütün takımın yükünü çekiyor. Bir tane adam var takımda o da Kamanan. Onur'un vurduğu kafa toplarını gördünüz mü? Ben yaklaşık 15 senedir top oynamıyorum ben bile vurmam öyle topa ya. Sinirimden gözlerim doldu vallahi. Yenileceğimiz garanti gibi bir şeydi ama ezile ezile yenilmek zoruma gidiyor.

o_albayrak 16.08.2009 23:37

EVET SEVGİLİ BÜLENT UYGUN 2 SENEDİR SİVASSPORUMUZA MÜKEMMEL FUTBOL OYNATTIN. AMA BU SENE YAPTIĞIN VE YAPMADIĞIN TRANSFERLERLE TAM BİR HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATTIN 1. BILICA SATTIN YERİNE KİMİ ALDIN YASİN ÇAKMAK 2. TUHM GİTTİ 3. MUHAMMED 4. BALİLİ 5.DIALLO 6.SLYA BUNLAR BU SENE YOLLADIĞIN ADAMLAR SENİN GETİRDİĞİN ADAMLARI YAZMAYACAIM ZATEN MAÇLARDA GÖRÜYORUZ SADECE MERAK ETTİĞİM O YOLLADIĞIN ADAMLARI NEDEN YOLLADIN SEN ONLARI YOLLARKEN SİVASSPORUN O MUHTEŞEM RUHUNU SATTIN VE SEN BÜLENT UYGUN SİVASSPORU DA SATTIN TAKIMDA GOL ATACAK ADAM YOK AMA SEN FORVETLERİ YOLLADIN SİVASIN OYNADIĞI MAÇLARDAKİ TAKIMLA GEÇEN 2 SENEDEKİ TAKIMIN ARASINDAKİ FARKI SEN ANLARSIN SEN SADECE 2 SENEDEKİ SİVASSPORU VE BU SENEKİ TAKIMIN MAÇLARINI İZLE KALECİ AKIN GİBİ İYİ BİR KALECİN VAR SEN HALA PETKOVİC DEN NE BEKLİYORSUN KISACASI BÜLENT UYGUN SENİN ARTIK BU TAKIMDA SUYUN ISINDI........

Besyo_cu 16.08.2009 23:41

[B]Ben Bülent Hoca Sivasspor'un başına geçtikden sonra Fb maçlarında oynattıgı oyundan hiç bişey anlamıyorum. Bülent hocama sonuna kadar güvenıyorum bu takıma vereceği daha çok şey var buna yürekten inanıyorum ama Hocam artık sadece kendını takıma ver.

Biz eski agrasif, hırslı hocamızı ve futbolcularımızı görmek istiyoruz...[/B]

sevda58 16.08.2009 23:45

[COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"][B]hocam, samar oglana donduk gelen vuruyor giden vuruyor, taktiklerin nerde hocam, sivassporun eski ruhu nerde, neler oluyor, bu taraftara yazik degilmi, attin su olu topragi artik uzerinizden...[/B][/FONT][/COLOR]

abdulhadi 16.08.2009 23:48

yazıklar olusn bugün yeni görüyosunuz transfer gerektiğini hiç kimse sivasspor taraftarını aneyi yerine koyamaz.....

besata58 16.08.2009 23:59

BİRGÜN YOKSAM VE YANINDA DEĞİLSEM
BİLKİ GÖZLERİNİN DALDIĞI YERDEYİM.
SİVASSPORUM................

KaRiZmA YiĞiDo 17.08.2009 00:01

Sevgili Hocam Hadi Şu Sivas'ı ayağa kaldır.Yoksa iş işten gececek,Daha ne kadar yenileceğiz,toparlanmak çok zaman alacak böyle giderse

noname87 17.08.2009 00:03

ersen martinle kontra atak oynanmayacağını pes fifa fm oynayan adam bile bilir bir de futbolcu yorulunca değiştirilir 90 dakika sahada tutulmaz gol atmaya ihtiyaç varken defans oyuncusu oyuna sokulmaz bülent uygun rijkaardın daumun yardımcılığı yapsın taktik bilgisi çok zayıf Mecnun Başkana dua etsin başkası olsa kapının önüne koyardı shaktar maçının farklı olacağını zannetmiyorum hazırlık maçlarından bu yana değişen bir şey yok

58svsvs58 17.08.2009 00:06

hoca yenildiğine üzülmüyoruz belki bütçen fenerin onda biri kadar ama bari 10 da biri kadar oynasanız. 11 futbolcunun 9 u defans yapıyor kamananla ersen ileride kalıyor şansa top gelecek kamanan aldğı topu 100 metre koşacak oda önünde kimse olmazsa adam kaleye gidene kadar donuna kadar terliyor böyle futbol varmı ki. sahayı paylaşmazsan hata yapanın kademesine girmezsen adam geçmezsen yardımlaşmazsan şansa gol yada ceza alanını paylaşmakla futbol olurmu ya

subasi29 17.08.2009 00:08

hocam fener maclarinda bu kadar uysal olma be kendin ol sivasi yonetiyorsun sivasli gibi ol onder ol bize sahip cikan aciklamar yap virt zirt seylerden bahsetme

58svsvs58 17.08.2009 00:14

hocanın futbolu azaldığı gibi yorumlarıda acayipleşti. eskiden yorumlarında sivası överdi. güzelliklerinden şehire yapılabilecek olumlu şeylerden bahsederdi. şimdi diyorki. gelecek olanlar şehri beğenmedi. stadı sevmedi. sivasın durumu belli. ya geçen sezonda sen yokmuydun bu takımın başında. şehri herkese iyi tanıtan sen bugün şehri köy gibi anlatmaya başladın

avare 17.08.2009 00:20

defans oyunculari ne yapsin top duvara carpmis gibi geri geliyor ilerde top yapamiyoruz ersen martin rakip takimin defans oyuncusu gibi oynuyor

kartalyiğido 17.08.2009 00:34

Hocam biz ihmalkar insanlarız zorunlu deprem sigortası pek aklımıza gelmez, maçın skoruna üzüldük şimdi hiç gelmez. Bizim gördüğümüz halen özellikle yeni transferlerimizde mücadele gücü ve hırs göremiyoruz onların zorunlu bazı şeylere ihtiyacı olduğu açık, sigortamı yaptırırlar başka birşeymi bilemem kendilerine gelsinler..............

58svsvs58 17.08.2009 00:35

sahaya 2 takım çıkyor top sadece sivasın kale önünde oynanıyor. onların fazlası ne acaba? uzaklaştırılan toplar 2 saniye sonra tekrar ceza alanımızda. maç bitene kadar hep aynı sahne. arada kamananın 100 metrelik diğer kaleye tek başına koşmalarını çıkarsak 5 dakikasını çıksak ve uzaklaştırılan toplardanda 10 dakikayı çıkıyoruz. geriye kalan 75 dakika sivas ın sahasında oynanan bir maç yinede 3-0 iyidir.

giants 17.08.2009 00:42

[/QUOTE]Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, deplasmanda 3-0'lık skorla kaybettikleri Fenerbahçe maçının ardından, "İlk yarıda istediğimiz yapmaya çalışan, rakibe pozisyon vermeyen, alanı kapatıp kontra atakla golleri bulmaya çalışan bir takımımız vardı.
Kamanan ile buldugumuz pozisyon da vardı, onu degerlendiremedik. Fenerbahçeye karşı yakaladığınız pozisyonları degerlendirmek zorundasınız.
Esas üzüldüğüm taraf, kornerden yediğimiz gol. Bize yakışmıyor. Sezonun başı olması itibariyle iki tane arka arkaya önemli maçı kaybetmek sıkıntı verecektir. Ama biz bunların ötesinden gelmeyi biliyoruz. Shakhtar maçına odaklanmış durumdayız" dedi.

Bülent Uygun, sakat oyuncuların durumuyla ilgili olarak da, "İki tane daha transferimiz var. Oyuna girecek alternatiflerimizin olabilmesi için bu transferleri yapmalıyız. Mehmet yıldız 2 hafta daha yok. İbrahim Şahin dönecek. Bu sıkıntıları atlayacağız. Sezer in dönmesi de 2-3 haftayı bulur. Milli maç arasında da sakatlıktan çıkan arkadaşlara kondisyon yüklemesini yapınca, kendilerini bulacaklardır" dedi.[/QUOTE]

[B]

FB 3 Bülent Uygun 1
Kazanan Fener bahce Kaybeden Bülent Uygundur..[/B]

Sayin Hocam Gercekten sizi anlamakda zorluk cekiyorum...70 dakika kendiniz de söylüyorsunuz rakibini karsiliyan bir SivasSpor vardi...O dakikaya kadar ciddi diyebilecegimiz fenerin 1 tane direkten dönen topu ve atagi var buna verdigimiz karsilik iki tehlikeli atak bir Kamanan vurusu ve Ersanin vurusunda fener kalecisi son anda kurtardi...iki atakla tüm eksiklerine ragmen karsilik verildi.. Siz ne yaptiniz sorunlu da olsa Ortasahamiz ve defansimiz kademeli bir sekilde birbirinin acigini o dakikaya kadar kapatan bir takim görüntüsü veriyordu. tek eksigimiz Forvete etkili top cikarma sayisinin az olmasi idi...Ortasahanin Göbeginde kosan pres yapan oyun daraltan defansina yardim eden iki oyuncuyu oyundan aliyorsunuz ve iki kanat oyuncusunu oyuna sokuyorsunuz...Takimin kimyasini bozdugunuz gibi Ortasahanin göbegini bosalttip Kendine rahat alan bulamayan rakibinize siz beceremiyecekssiniz bari ben size alan acayimda bakalim ne yapiyorsunuz havasi yaratan degisikligi gerceklestiriyorsunuz..

Hangi akil mantik kabul eder hala anlamiyorum tekrar ediyorum 3 lige git oranin hocasi yapmaz benim futbolla ilgim seyirci düzeyinde bana sorsalar ben bile yapmam ama siz pres yapmiyan alan savunmasini sevmiyen rakibini kovalamiyan kanatlara yakin oynamayi seven iki kanat oyuncusunu oyuna sokup Ortasahayi yol gecen hanina cevirip oyunun kaderini rakibe teslim ediyorsunuz.. ,....Yine Kamanan pozisyon buldu atamadi.... buldumu atmali idi diyorsunuz. Kornerden gelen golde kalecini hatasindan söz ediyorsunuz kisaca eksilikleride oyunculara havale ediyorsunuz....bir forvet 3 topdan birini gollük bir top olarak rakibin kalesine gönderiyorsa rakibin defansinin öne cikmasini engelliyorsa önde pres yapiyorsa ortasahasina yardim ediyorsa. basarilidir onu da cikarip yine bir kanat oyuncusu aliyorsunuz. anlasilir degil. Mehmet yildiz gecen yilin ikinci yarisinda sahada dolasip dururken pozisyonlari leblebi gibi harcarken masallah ona ozaman cok sabirliydiniz. Kamanan bir pozisyonnu kacirdi diye cikmasi gerektigini ima ediyorsunuz... Bülent hoca rakip 70 dakikada yapamadiginin 10 katini 20 dakikada yapti.Gecen yil aynisini Antep macinda yapmistiniz demekki hatalarinizdan ders almiyorsunuz. Sizin o hataniz Antepde bizi 3 puan ve sampiyonlukdan etti ... Bu macdada yaptiginiz O Hatanin tekraridir...[B] inanilmaz bir bicimde Bu maci da futbolcularimiz degil siz kaybettirdiniz. [/B]
Iddalariniz ve hayallerinizin oldugunu biliyorum basarili olamak istediginide biliyorum.ama basari papatya fali ile gelmez. basariyi istemek kadar bunu istediginizi dosta düsmana gösterecek gayrette olmakda yani basarida ve basarisizlikda bile gayretlerin samimi oldugu hissini vermek önemlidir. dogru bir cikis yapmaz iseniz kendinizi yenileme gayretini göstermez iseniz Samet Aybaba ne kadar ise sizde okadar olursunuz. hatta o Trabzon gibi yerlerde yer buldu siz onuda bulamazsiniz.

Kimse burada su masallarida artik okumasin. bu macin skoru belliydi falan demesin.15 gün önce tüm kadrosunu olusturmus (DiyarbakirSpor) teknik heyetini 15 gün önce getirmis bir takim ligde 4 poan topluyorsa bizim evimizde yenildigimiz Trabzonu evinde yenebiliyorsa. biz haydi haydi Trabzonu feneri yenmeliyiz bu mantikla tekrar tekrar hatalar kendini yenileyecekse hoca senin elinede barselonanin tümü olsa ne deyisir ki!!!!!!

58svsvs58 17.08.2009 00:42

umut olmayınca hayal kurulmaz. bize bu sene Allah sabır versin. bizi shaktar donetsk te eler. keşke eleyemeseler ama görünen köy kılavuz istemez.

SenSetik 17.08.2009 00:44

[QUOTE=58svsvs58;548488]sahaya 2 takım çıkyor top sadece sivasın kale önünde oynanıyor. onların fazlası ne acaba? uzaklaştırılan toplar 2 saniye sonra tekrar ceza alanımızda. maç bitene kadar hep aynı sahne. arada kamananın 100 metrelik diğer kaleye tek başına koşmalarını çıkarsak 5 dakikasını çıksak ve uzaklaştırılan toplardanda 10 dakikayı çıkıyoruz. geriye kalan 75 dakika sivas ın sahasında oynanan bir maç yinede 3-0 iyidir.[/QUOTE]

hocam ben buna bumerang futbol diyorum..topu at geri sana gelsin....çağdışı, iğrenç ötesi, kepaze bir futbol....

58svsvs58 17.08.2009 00:46

ikinci ligden iyi futbolcular transfer etseydinde ligden düşen oyuncuları almasaydın daha iyiydi.

SenSetik 17.08.2009 00:50

rakibe pozisyn vermeyenmi???
artık bülent hoca 5-0 lardan, 3-0 lardan falan sonra iyice şaşırdı rotayı....doğru 15'ten fazla pozisyon vermedik golden önce!!!!!!

58svsvs58 17.08.2009 00:50

ikinci ligden gelen futbolcu ligden düşen oyuncudan daha iyidir.

Alperen58 17.08.2009 00:51

Mehmet ve Sezer in takima dönmesi sart yeni alinan fransiz insallah iyi cikar ,Cihan iyi cikti Abdurrahman kulubeye demir atti,Mbemba da oynamadigina göre demekki yetersiz ,Bilica gitti keske Diallo gitmeseydi acil saglam bir stoper sart,Agbetu galiba 18 de bile yoktu,Erman, Tum ve Silla ya karsilik geldi en azindan birisi kadar ise yaramasi lazim.Gecen yil takim Mehmet e göre oynuyordu bu yil Ersen e yönelik oynuyor ama nafile,Mehmet topu alip götürüyordu ,Ersen topu kullanamiyor,gecen yildaki gibi hizli hücum yapmamiz lazim Mehmet gelene kadar Kamanan ,Agbetu oynasa daha iyi olur.Ersen sadece kapanan takimlara karsi yandan yapilacak ortalarda etkili olur.
Takim sadece geriden ve ortadan top sisiriyor ileriye maalesef baska yaptigimiz bisey yok insallah düzelir.Yinede sonuna kadar destege devam kimse köstek olmasin.

tuffi5819 17.08.2009 00:54

daha 2ci hafta oldu bazi arkadaslar kumeye gideriz diyo ne biliyonuz hemen oyle diyorsunuz takim yeni kuruluyo bulent hoca bu takimi neden yenilestirdi taraftar sampiyonluk bekliyosa bizde onun icin yapiyoruz dedi sabreden devris muradina erermis cok sabirsizsiniz hersey zamanla kumeye duser diyen arkadasla gorusecegiz biz yine ilk 5 de olacagiz hepinizi gorecem ozmn Allah askina burda cogu insan konusuyo adam sivasi buyuklerin arasina koymus biz ne yaptik kimde evinde lisansli formasi var okadar sivasi seviyorsaniz her deplasmana sivasdaki maclarda doldurursunuz dogru bizi cekemeyen simdi belli oldu hersey cikti neden biliyonmu bu hepsine iyi koymusuk demeki yaralari var gitsin bu takim kumeye diyolar ama biz inadina sivassporluyuz destek verin unutmayin daha 2ci hafta sabredin sabredin ha diye bsy olmaz hemen simdi en guzel sey ne olur biliyonmu elaleme ddusmana sivasda stad dolup olumune destek vermek olur herkez gorurki biz bu takimi bir gunluk icin sevmedimizi
herzaman heryerde hergun sivassporluyuz olene kadar
BU SEVDA BITMEZ :)

joe cole 17.08.2009 01:06

[B] bence mactan sonra ılk defa dogru düzgun konusmus ayrıca hocam senınde dedıgın gıbı (Sivasspor'un denizi çok büyüktür. O gemi yüzmesini her zaman bilecektir)' [/B]

NazdrowyA 17.08.2009 01:08

az once lig tw de 2.hafta sonra puan durumuna baktimda siwasi 17.sirada gorunce NE YALAN SOLIM ICIM ACIDI

58svsvs58 17.08.2009 01:29

yav hoca sen 2 tane pozisyon buldun atmalıydık diyonda daumda derse 25 tane pozisyon bulduk atmalıydık diye. o zaman 25-2 biterdi maç. hatanı kabul etmelisin. şampiyonlar ligine kalmışsın. başbakan stad sözü vermiş. reklam gelirin seyirci gelirin artmış. stadın normalin üstüne çıkmış. 5 büyük denilmeye başlanmış. senin maçların bile canlı yayınlanıyor artık. haaa sen çıtayı yükseltmek zorundayken elindeki oyuncuları satmışsın. aldığın en iyi adam ikinci ligden gelen cihan. onuda geçtim fenerbahçe karşısında bütçen belki onların onda biri kadar ama onda biri kadar bile oynayamadı. eeee şimdi 2 pozisyon bulduk atmalıydık diyorsun. yazık be. geçen sezondan utan

hercaii_58 17.08.2009 01:29

arkadaslar takım gercekten cokk kötü katılıyorum. bülent hoca geldğinden beri ilk defa bu kadar cok hata yaptı. milli mac arası takım oturacak yeni transferlerle falan diyo bu zamana kadar bi şans verelim baktık olmuyo o zaman gercekten bulent hoca artık fatih terim gibi bi tek benim dediğim dedik caldığım düdük havalarında deriz hatalarından ders cıkarmıyo deriz. gerci gectigimiz 2 seneye baktıgımızda hep iyi baslayıp ligi kötü bitiriyoduk insallah bu sene tersi olur. ama bu sene dayanamadığım bisey var yaww bu onur kim bırak bizi bank asya daki vasat bi takımda bile oynayamaz. yeni transferlerimizden bi cihan gercekten cok iyi. bu takımda bi de anlamadıgım abdurrahman neden oynamıyo acaba bülent hocayla bi problemleri mi var. takımda mehmet döndüğü zaman umarım kamanan deilde ersen kesilir. yabancı bi stoper alınacak denilene göre bence bu stoperle murat sözgelmez oynamalı yasini kazanana kadar muratı kazan yasinden cok daha yetenekli. bi sözümde petkovice gecen sene kötüydü bu sene ise berbat arkadas bi kaleci hiç mi maç kurtarmaz. takım kötü olur bazen kaleci de o macı kurtarır bırak mac kurtarmayı bi cok macı verdi bu adam. takım 1-2 transfer daha yaptıgında yanılmıyosam kadrodaki futbolcu sayısı 27-28 gibi bisey oluyo bu şişkinlik de azaltılmalı fakat azaltılırken torpilliler değilde oynamayı beceremeyenler -onur gibi- gider. insallah toparlayacak takımımız ama yeni gelecek futbolcuların takıma hava katması ve oyunda kendilerini belli etmeleri gerek-bilica ve wooter gibi- o yüzden sadece almak için futbolcu almay gerek yo

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:13.