![]() |
Uygun: "Düzelme yolundayız"
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulenttt.jpg[/IMG]
UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında kendi sahasında Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk'e 3-0 yenilerek tur şansını zora sokan Sivasspor'da Teknik Direktör Bülent Uygun, üzgün olduklarını söyledi. Karşılaşma sonrasında basın toplantısı düzenleyen Uygun, "Seyircimizin önünde kazanmak istiyorduk. UEFA şampiyonu olmuş rakibimize karşı elimizden gelenin en iyisini yapacağına, futbolcularımızın en iyi mücadeleyi vereceğini inanıyordum. Bireysel hatalardan yediğimiz gol bizi biraz demoralize etti. İlk golden sonra, ikinci gole kadar oynadığımız oyun beni çok mutlu etti. Bu düzelme yolunda olduğumuzun bir göstergesidir. Bu mücadele azmiyle mutluluk verici bir mücadele sergilediler. Bir iki hafta içerisinde düzelen bir Sivasspor göreceğiz. Böyle önemli bir maçta seyircimize galibiyet hediye etmek isterdik. Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Rövanş maçına kadar hazırlıklarımız devam edecek. Petkoviç ve Sedat kart cezalısı oldukları için rövanşta oynayamayacak ama yerine görev vereceğimiz arkadaşlar en iyi şekilde mücadele edecektir. 2-3 gün önce gelen Bouazza takıma alışmamasına rağmen iyi bir performans sergiledi. İyi işler yapacağını biliyorum. Bizim yanımızda olanlara, alkışlayanlara teşekkür ediyorum" dedi. Tur şansının sorulması üzerine gülümseyen Uygun, "Elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu. Bu arada Sivassporlu Yasin Çakmak maçın ardından yaptığı açıklamada istemedikleri bir sonuç aldıklarını belirterek, camialarından takım arkadaşları adına özür diledi. Abdurrahman Dereli ise iyi bir futbol oynadıklarını ancak şanssızlıklarının devam ettiğini kaydederek, ''Bundan sonra Sivasspor gerçek gücünü ligde gösterecek'' dedi. Maçtan Sonra Konuşan Lucescu ise ; [B]"Tecrübemizle kazandık"[/B] Shaktar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Sivasspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada oyuna hızlı başladıklarını ve galibiyete ulaştıklarını söyledi. Oyunun çok zorlu geçtiğini ifade eden Lucescu, erken golü bulmak istediklerini ve bunu başardıklarını belirtti. İlk 20 dakikada kontrolün kendilerinde olduğunu, tecrübeleriyle maçı kazandıklarını söyleyen Lucescu, bu tür üst düzey maçların Sivasspor için iyi bir tecrübe olduğunu bildirdi. Kaynak : DHA |
Cevap: Uygun:
Dogru hocam, eski maçlara gore daha iyi oynadigimizi dusunuyorum.
|
Ya sus.! Lütfen sus.! Okumadan ne konustugunu biliyorm.! Ayak yapma.! Lütfen susta icraatını görelim. Bizi üzmekten başka bildigin bişey yok.
|
Cevap: Uygun: "Düzelme yolundayız"
[B]Bu maçta söylenecek o kadar çok şey varki...
Musa Aydın gecen sezon yakaladıgı gollerın yarısını atsa Şampiyonduk Musanın gol kacırma rekoru bu maçta da devam etti. Bir pozisyonda topa nasıl ıska çekti hayret. Kamanan gibi oyuncu bu kadar formda iken nasıl yedek bırakılır hayret. Bouazza ilk 11 de oynamak büyük hataydı. 2 yarı takıma girmesi gerekirken oyunda kaldığı sürede hayalet gibiydi. Erman için dünyaları verdik ve o Erman hiç oynamadı. Veee son sözümde büyük maçların küçük kalecisi Petkoviçe yeter artık büyük maçlarda 1 kerede iyi oyna.[/B] |
macı izledık ve resmen talıhsızlık BU SİVAS ÇOK İŞ YAPAR
|
[COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"][B]Hocam 1-0 yenil 2-0 yenil, ama 3-0 / 5-0 lar olmuyor hocam, ben eski hocamizi istiyorum, saha kenarinda sinirlenen, bagiran, taktik veren hocami ozledim, hocam ben eski BULENT UYGUN'U gormek istiyorum..[/B][/FONT][/COLOR]
|
[B]Orta sahamıza ve defansa oyuncu şart hocam ve kalecimizin değişmesi kesinleikle şart[/B]
|
Kamanan 11'de oynamalı.İyi bir stoper ve iyi bir orta saha oyuncusu alınmalı.Eğer bir takım yabancı bir oyuncuya para verip alıyorsa o oyuncu 11'de oynayacak kapasitede olmalıdır.Agbetu ve Mbemba'yı aldık ama yoklar.Mbemba'yı geçtim Agbetu neden oynamıyor ilk 11 olmasa bile.
|
bu laflarla taraftarı yumuşatmaya çalışıyon ama yok hoca bu böyle olmaz senin artık suyun ısındı artık bu laflara karnımız tok ya bu sezon ve hazırlık maçları dahil kaç gol atmışız bilen varmı vede kaç gol yemişiz bilen vardır sivasspor tarihinde bu maçların sayısı kadar maç yapmış vede bu kadar gol yememiştir sen kalkıyon halen utanmadan düzeliyoruz diyon 3 gol 5 gol yiyerekmi nasıl düzelme bu hoca artık senin suyun ısındı yönetim heralde bişeyler der sanırım
|
hocam sen desen doğrudur sen ne yapsan haklısın kulup takım yönetim sivas sana emanet
sana karşı gelmek seni eleştirmek haşaa ne haddimize sen iyi yoldayız diyorsan kesin öyledir |
[QUOTE=yigidogurbettee;550554]Ya sus.! Lütfen sus.! Okumadan ne konustugunu biliyorm.! Ayak yapma.! Lütfen susta icraatını görelim. Bizi üzmekten başka bildigin bişey yok.[/QUOTE]
bence harik oynadi sivasimiz adama hakli ama en buyuk sorunumuz defansimiz halbura donmus artik transfer bouza bence harika olacak..4 senede gelinen nokta bu!!!bu butceynen bukadar !!!gelirin giderin belli!!3-5 milyona satilan biletlere ragmen stad bos!!parasi warda geliri mukemmelde tottiyi sewsenkoyumu almadi?biz yine bu sene ilk 5 te olacaz (((((((((sivasporluysan elestirme takimina hocana sahip cik............................................................................)))))))))))))))) |
yasin kaptan olmalı. kamanan stoper oynamalı. sedat sol açık. erman ilk on sekize girmemli. onur ortada serbest oynamalı. petko forvet. ersen sağ bek oynasın. hımmm sonracıma cihan libero olsun....
nasıl bülent uygun kadar saçmalayabildim mi? |
telafisi olmiyan bir yenilgi,mahalle takimi gibi oyna,bir de cik uzgunuz diye demec ver bu nebicim bir mantik ve felsefe.Binlerce taraftar umutle bu gunleri beklerken sen eline gelen kismeti tep.Baskanin mactan onceki aciklamalari tamamen mantik disi,para kazndik,kamana balliiden iyi,birak allah askina,ilk yarida rakip dogru durust top oynama dan rahat bir gol atti,Sivasspor neyapti kaleye direk attaklarla kale onunde kilitlendi,ebe kardesim 11 oyuncunun hepside ayni gun kotu gununde olmaz ya,bunda bir gariplik.Her farikli malubiyetin arkasindan iyiye gidiyoruz derken bu hizla kendin 2lig birak allah muhavafaza 3ligde bulursun birdahada toparlanamazsin,titre kendine gel,eline,beline,dilline sahip ol fesefesini hatirla,oyunla sahada konus,birak demecleri baskalari versi.Sivasin dusmanlarini yine sevindirdiniz,soylecek birsey bulamiyorum,rabim taraftara erenler sabiri versin,yoksa busene bu takim izlenmez,dost aci soyler.:mad:
|
[QUOTE=SempaticH;550578]bu laflarla taraftarı yumuşatmaya çalışıyon ama yok hoca bu böyle olmaz senin artık suyun ısındı artık bu laflara karnımız tok ya bu sezon ve hazırlık maçları dahil kaç gol atmışız bilen varmı vede kaç gol yemişiz bilen vardır sivasspor tarihinde bu maçların sayısı kadar maç yapmış vede bu kadar gol yememiştir sen kalkıyon halen utanmadan düzeliyoruz diyon 3 gol 5 gol yiyerekmi nasıl düzelme bu hoca artık senin suyun ısındı yönetim heralde bişeyler der sanırım[/QUOTE]
. Geçen sezon 34 maçta 28 gol yiyen sivassporumuz bu sezon olaganüstü bir performans göstererek 10 maçta tam 28 gol yiyerek geçen seneki başarısını egale etmek üzere.!! Orantılayacak olursak bu sezon maç başına 2.8 gol düşüyor 34 maçta 95.2 gol düşüyor..! Bence takımın oturmasını beklemek yerıne başka çözüm yolları aranmalı.!! YOKSA FACİALARA YOL AÇACAGIZ.! |
[QUOTE=emre41;550591]yasin kaptan olmalı. kamanan stoper oynamalı. sedat sol açık. erman ilk on sekize girmemli. onur ortada serbest oynamalı. petko forvet. ersen sağ bek oynasın. hımmm sonracıma cihan libero olsun....
nasıl bülent uygun kadar saçmalayabildim mi?[/QUOTE] az da ben sacmalayacam:d mehmet yildiz sakatliktan cikinca hemen satilmali, sezer badura kulup bulunmasi istenmeli |
[QUOTE=newceri_58;550584]bence harik oynadi sivasimiz adama hakli ama en buyuk sorunumuz defansimiz halbura donmus artik transfer bouza bence harika olacak..4 senede gelinen nokta bu!!!bu butceynen bukadar !!!gelirin giderin belli!!3-5 milyona satilan biletlere ragmen stad bos!!parasi warda geliri mukemmelde tottiyi sewsenkoyumu almadi?biz yine bu sene ilk 5 te olacaz (((((((((sivasporluysan elestirme takimina hocana sahip cik............................................................................))))))))))))))))[/QUOTE]
Çok yanlış düşünüyorsun.! Başkan gider başkası gelir. Hoca gider başkası gelir. Taraftar gider kimse gelmez. Bu takm bizim resmen hoca sivaslıları rezil ediyor.! Ha birde para vardıda tottiyi mi almadık diyosunda sivassporun geçen sene kaldırdıgı parayı kimse kaldırmadı. 100.000 euro için omotoyossi gibi bir oyuncuyu kaçıran külüp transferde demekki hep beleş oyuncular aldı diyebiliriz. Bence cok kaliteli futbolcular alınırdı. Sivasspor gitti bank asyadan futbolcu doldurdu takıma.! hocanın elınde sihirli deynek var sandılar. 25 yasına gelmıs adama topa vurmayı ogretemez demi?? (yasin , musa ) Sen hala paramız yok san.! Süperligdeki borçsuz 2 klupten biriyiz.! Borçsuz yönetmek güzel ama başarı olmadıktan sonra cebdeki parayı napıyım ben!! |
sivasspor düzelecek bundan emin olun yeni takim daha alisamadilar birbirlerine ama biraz hizli olmalari lagzim. eger ligin ortasinda iki mac kaybetseydik kimse birsey demezdi ama ligin basinda demeki baska biz sivasspora sonusuza kadar güveniyoruz ve hep arkasindayiz laf söyletmeyiz
yanliz musayi hep cikartioyrsun hocam musa coook önemli bir futbolcu onla daha coook seviniriz ve agbetu daha fazla sans bulmasi lagzim |
onune gelen yorum ve elestori yptiyor elestiri yapinda ama maksadini asmayin bide futboldan anliyormus birde dalga geciyorlar birde topu gorseniz bomba diye karakola goturursunuz bak polis amca bunu bulduk dersiniz:confused:
|
Düzelme yolundaki halimiz buysa Allah bizi Süper ligde bizi korusun..Diyarbakir ve Denizli maclarinda görecegiz sizi hocam artik ne 100. 150 milyonluk takimlarMaciniz kalmadi bir sonraki süper lig maclarimiz Türkiyenin maliyeti en düsük Takimlari.. Bu takimlarada mac verirseniz artik Sivas Genc fenerbahceliler dernegi üyelerinden baska kimseyi bulamazsiniz yaninizda Onlarda bir otobüs cikmaz.
|
olaya ii tarafından bakın 5 yemedik 3 yedik. belki uygun onu demek istemiştir. bir de yasini neden oynatıo onu söylese
|
[QUOTE=MeD_Turc;550595]az da ben sacmalayacam:d mehmet yildiz sakatliktan cikinca hemen satilmali, sezer badura kulup bulunmasi istenmeli[/QUOTE]
mehmet yıldız ile sezer baduru kasımpaşadan sertanı almak için takasta kullanmak daha mantıklı olur hem geleceğe yatırım yapmış oluruz |
HOCAM HARBİDEN DORU SÖYLÜYOR TOPU BİZ OYNADIK ADAMLAR GOL ATTI BİZE FORVETE ADAM LAZIM ŞU MEHMET YILDIZ VE SEZER BUDUR DÜZELSE HARBİDEN SÜPER TAKIM OLURUZ:confused:
HAATTA HİÇ UGRAŞMAYALIM ELENELİM GİTSİN BU SEZONA ADEPTE OLALIM VE ŞAMPİYON OLALIM BU TAKIMLARLA HİÇ UGRAŞMAYALIM BENCE..:D |
adam istifa etmiycem diye ugrasıyo dıdınıyo etmıyo yeter artık bizim sivassporumuz bu degıl gıt artık
|
bencede düzelme yolunda takım :) sevindirici haftaya belli olur
|
hocam su yasinioynaiyona ne diym ben sana takmi batiran o degilse bende hic bisey bilmiyom
hayrettide aynisi ikiside takiman uzaklasmasi lazim gerisi super yeni transfer haria begendim ben saygilar |
petkoviçe veda zamanı çokdan geldi çattı ve ayrıca hocam lütfen kaliteli yabancı alalım defansa..ayrıca sonunda abdurrahmanı oynattığın içinb sana minnettarım ya!!
|
Herşey bitti elendik avrupa kupalarından. ligde fenerin maskarası olduk.DEFOL GİT BU TAKIMDAN BABANIN MALI DEĞİL BURASI KİMSENİN HAYSİYETİYLE OYNAYAMAZSIN SEN İSTİFA ETTTTTTTT.
|
[B]bugünlere gelmemeizde senin emeğini inkar edemeyiz bülent hoca bizler bunu kabul ediyoruz fakat sen şunları kabul etmiyorsun:
1-çok konuştum 2-yanlış transfer yaptım 3-oturmuş takımı ve sistemi bozdum 4-fatih terim taklitçisi oldum 5-tek yetkili ve sorumlu benim bu anlayışında vazgeçmedikçe yolun sonu sana da gözükür bülent hoca kimse Sivasspordan büyük değildir ama şu anda teknikdirektör değişikliğinin faydalı olacağını sanmıyorum hep uzun vadeli çalışmadan yanayım ama sen de bülent hoca artık başta kendine sonra takıma çeki düzen ver (veya sayın başkanımız duruma acil müdahale et)[/B] |
her gecen mac eksiklerimizi kapatiyoruz kapatamadigimiz eksik defansin göbegi orada ancak iyi bir stoper transferiyle olur yasin hala büyük yanlislar icinde nerde durmasi gerektigini bilmiyor sol tarafimiz ölü burada yeni transferin takima isinmasiyla düzelebilir paslarda büyük ölcüde düzelme var yalniz bazi oyuncularin top kontrolü ve refleksleri iyi degil ani ileriye cikarken ani paslari almakta zorluk cekiyoruz alsak bile kontol edemiyoruz ve en önemlisi son vuruslar cok kötü gol atamiyoruz birazda rakip defansi cözemiyoruz benim düsüncem bunlar düzelirse görün sivasimi basarilar BÜLENT HOCAM dedigin gibi iyi yoldayiz.
|
107 gol yiyen takımın teknik direktöründen farkın olmayacak hoca..!!
[url]http://www.youtube.com/watch?v=uKrERurwvUA[/url] |
[B] rakıp takım hazırlık macı tenposunda mac oynadı ve cok rahat kazandı skor 1-0 olduktan sonra oyuna bıraz etkılı olduk sayılırı ama ne etkı bu da!!! buna shakhtar ızın verdı bence bu arada tam onurdan kurtulduk derken tekrar oyuna gırdı
sahada kurtulmamız gereken 2 adam daha var bunların başında futboldan hıc anlamayan sivassporda en az 5 sene oynamasına ragmen kendını hıc gelısterememıs anca buyuk otelde oturup oradan gecen mıllete bakmakla zamanını geciren hayrettınden bır anca kurtulmalıyız bırde petkovıc var kurtulmamız gereken tabii[/B] |
[QUOTE=yigidogurbettee;550635]107 gol yiyen takımın teknik direktöründen farkın olmayacak hoca..!!
[url]http://www.youtube.com/watch?v=uKrERurwvUA[/url][/QUOTE] Kardeş seni tebrik ediyorum :). Mükemmel bir teşhis |
hoca her maça farklı taktikle çıkıyor. bir sonraki maça 0-0-0 ile çıkarsa hiç şaşırmam.! yani 11 kaleci.!!! ben burdan takımı analiz edip adam akıllı kadro kurabılıyorm o ise işin erbağbı olmasına rağmen saçma sapan kadro kuruyor..!
|
[QUOTE=abdulhadi;550641]Kardeş seni tebrik ediyorum :). Mükemmel bir teşhis[/QUOTE]
acınacak halimize gülüyoruz. :(((( valla rezil ediyo bu adam bizi. pofff |
doğru düzelme yolundayız 5 yememiz gerekirken 3 yedik gün geçtikçe düzeliyo takım..
ya hocam saçmalamayın artık ya uğur kavuk la ersen martinle olacak işmi Allah için sen şampiyonlar ligine oynayacak takımsın neden satarsın oyuncularını 4 büyükler işte bu yüzden büyük oluyor adamlar şampiyonlar ligine uefaya katılacaz diye takviye yapıyor biz kim var kim yok satıyoruz. sizde iyi biliyorsunuz ki geçen yıl şampiyonluğa oynayan takım 2 ayda kurulmadı. artık seneye bakalım hocaa bu sene geçti ligde kalırsak güzel bir takımla mücadele edelim ama bir taraftar olarak ersen martin murat erdoğan uğur kavuk bunlar takım ruhunu öldüren sivasspor takımına yakışmayan hareketlerde bulunan oyuncular bunu buraya yazıyorum okursnız inşallah aklınızın bir köşesinde durur eminim bana katılan binlerce taraftar vardır. |
Bilicanın parasının hesabını versin nerde o para
|
3 degıl 5 yıyelım ama bülent hoca hırsından azminden cesurlugundan kulübenin camını kırsın hırsından oyunculara bağırsın oturmasın öyle orda
|
Aslında kötü de oynamadık ama pozisyona giremiyoruz adamlar 1 defa geliyoo atıp gidiyoo savunmada ve ılerı atılan toplarda sorun var iyi bir hazırlık dönemi geçiremedik ve bütün zor maçlar üstüste geldi Artık yavaş yavaş kazanıp silknmemiz lazım......
|
[B]Sevgili Bulent Uygun Seninde Psikolojik Destege ihtiyacin var.Mac Baslamadan Senin Nekadar Heyecanli Oldugun Belliydi,Bu Durumlari Asacagiz Senin Onderliginde Buna Inaniyorum Hemde Yurekten,Duzelme Yolunda Oldugumuz Sevindirici [/B]
|
[QUOTE=abdulhadi;550649]Bilicanın parasının hesabını versin nerde o para[/QUOTE]
o para ne ki ??? bu takım geçen sezon beşiktaştan sonra en çok para kaldıran takım. İddaa gelirleri, tv yayını (havuz geliri ) , trübün geliri ) nerden baksan 25-30 trilyon para kazandı takım. ama adam akıllı transfer var mı dersen yooooh..! :( |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:23. |