SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Bayan Taraftarlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   YÖNETİME DE BAYANLAR GİREBİLMELİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2694)

abircan 10.10.2005 15:13

YÖNETİME DE BAYANLAR GİREBİLMELİ

YANILMIYORSAM YÖNETİMDE BAYAN ÜYE YOK MUTLAKA SİVASSPOR YÖNETİM KURULUNADA BAYAN ÜYE GİRMELİ, BAYANIN OLDUĞU YERDE EŞİTLİK HAKKANİYET, DİSİPLİN, DÜRÜSTLÜK, CENTİLMENLİK DAHA KOLAY İŞLERLİK KAZANIR
AYRICA MADEM ANADOLUDA DEVRİME HAZIRLANIYORUZ BUNU KULÜP YÖNETİMİ VE YAPISINDADA İSPAT ETMELİYİZ, BENCE TÜZÜK DEĞİŞTİRİLİP YÖNETİME BAYAN KOTASI KONULMALI
BİLMEM NE DERSİNİZ

kadir20 10.10.2005 15:26

ya abi kadinlari bari bu ise karistrimayalim yaa,özel hayatta cektigimiz yetmiyor bide üye yapip yönetim kuruluna da sectirirsen tam olur yanii

CÜSSKB-Aynur 10.10.2005 15:35

Abircan bey,
Fenerbahçe ile karıştırdınız galiba?
Bir zamanlar erkek Yönetici bile bulamayan Sivas ta
hangi bayan maddi ve manevi fedakarlıkla gelip yöneticilik yapacak.
Sizin bildiğiniz zengin bir bayan işadamı varmı?
Belki çok çok ileriki bir zamanda olabilir.

1967_DERNEK_10UR 10.10.2005 15:45

[B]ne kadar faydalı olur bilmem ama bir örnek veriyim..amasyaspor'un başkanı bayandı ve amatöre düştüler...:([/B]

abircan 10.10.2005 15:56

ÇOK BİŞEY DEMEDİK Kİ %10 KOTA

20 DE 2 BAYAN OLMASI BENCE AZ BİLE , AMA FUTBOL ERKEK DÜNYASI AMAN BAYANLAR GİRMESİN TEK HAKİMİYET ALANIMIZIDA BAYANLARA KAPTIRMAYALIM DİYOSAN BİLEMEM, AMA BENCE AZ BİLE 20 YE 2 EN AZ 5 OLMALI,

1967_DERNEK_10UR 10.10.2005 16:00

[QUOTE=abircan]20 DE 2 BAYAN OLMASI BENCE AZ BİLE , AMA FUTBOL ERKEK DÜNYASI AMAN BAYANLAR GİRMESİN TEK HAKİMİYET ALANIMIZIDA BAYANLARA KAPTIRMAYALIM DİYOSAN BİLEMEM, AMA BENCE AZ BİLE 20 YE 2 EN AZ 5 OLMALI,[/QUOTE]
[B]%10 fena fikir değil..olabilir..[/B]

kadir20 10.10.2005 23:32

ben derimki bayanlari bu ise hic karistirmayalim,birakalim dedikodulariyla altin günleriyle kalsinlar onlari bu ise karistirirsak sonradan hem biz hemde onlar pisman olabilirr

yusuf_07 11.10.2005 00:27

[QUOTE=Onur Büyükdere][B]ne kadar faydalı olur bilmem ama bir örnek veriyim..amasyaspor'un başkanı bayandı ve amatöre düştüler...:([/B][/QUOTE]
KARDEŞ Bİ ÖRNEKTE BENDEN.FENERİUM PROJESİNİ İLK ORTAYA ATAN FENERBAHÇE ASBAŞKANI ZEYNEP SABANCI VE ŞUAN Kİ FENERİUM UN DURUMUNU GÖRÜYORUZ.........BENCE KESİNLİKLE BAYANLAR YÖNETİMDE OLMALI.

drummer 11.10.2005 00:31

bencede olmalı
vitrin çok önemli.

koyu58 11.10.2005 07:45

sivasspor için olsun erkek-bayan fark etmez

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR

SAHİP ÇIKARSAN BATMAYACAKTIR

capkin sivasli 11.10.2005 08:44

hem bayanlarda girsin taraftarimiz daha cok olur yigdomuz cogalsin taraftariyla

Sweetgirl 11.10.2005 09:46

[QUOTE=kadir20]ben derimki bayanlari bu ise hic karistirmayalim,birakalim dedikodulariyla altin günleriyle kalsinlar onlari bu ise karistirirsak sonradan hem biz hemde onlar pisman olabilirr[/QUOTE]

bi yanlisiniz var kadir bey her bayan altin günler ve dedikodu sevmez. ve ayriyetten erkeklerinde cogu dedikodu yapiyor. hemde bayanlardan daha kötü bir sekilde.

11.10.2005 11:05

bence yonetıme 1 veya 2 tane bayan olmasının bi zararı yok .

demeden bilemeyız

CÜSSKB-Aynur 11.10.2005 11:06

[QUOTE=kadir20]ben derimki bayanlari bu ise hic karistirmayalim,birakalim dedikodulariyla altin günleriyle kalsinlar onlari bu ise karistirirsak sonradan hem biz hemde onlar pisman olabilirr[/QUOTE]

Kadir arkadaşımız bayanlar konusunda bayağı dertli galiba??

drummer 11.10.2005 11:28

kadınları her şeyden soyutlayamayız onlarında her yönetime katılması şarttır.
sadece futbol değil her alanda katılımı sağlamak gerekir.
özellikle futbola hanımları dahil etmek gerekir.
ancak evde rahatca maç izleyebilirsiniz.
onları dışlayarak hayatı biz erkekler kendimize zindan ederiz.
üztelik kadınlar dediğimiz yaratıklar,bizim içinen değerli varlıklar.
hani şairin dediği gibi anamız,avradımız,yarimiz,onlar

kadir20 11.10.2005 13:27

[QUOTE=Orhan_Nilay]Kadir arkadaşımız bayanlar konusunda bayağı dertli galiba??[/QUOTE]

ya ne dertli olcam onlar benden dertli olsun,ben sadece düsüncelerimi söylüyorum yoksa kadinlara bi düsmamanligim yook sadece bu islere karismasalar iyi olur diye düsünüyorummm

gercek58li 11.10.2005 13:29

Olmaz Abi Be!

[QUOTE=abircan]YANILMIYORSAM YÖNETİMDE BAYAN ÜYE YOK MUTLAKA SİVASSPOR YÖNETİM KURULUNADA BAYAN ÜYE GİRMELİ, BAYANIN OLDUĞU YERDE EŞİTLİK HAKKANİYET, DİSİPLİN, DÜRÜSTLÜK, CENTİLMENLİK DAHA KOLAY İŞLERLİK KAZANIR
AYRICA MADEM ANADOLUDA DEVRİME HAZIRLANIYORUZ BUNU KULÜP YÖNETİMİ VE YAPISINDADA İSPAT ETMELİYİZ, BENCE TÜZÜK DEĞİŞTİRİLİP YÖNETİME BAYAN KOTASI KONULMALI
BİLMEM NE DERSİNİZ[/QUOTE]

Bence de kadinin oldugu yerde duygusalliktan baska birsey olmaz.
Hangi yönetimde kadin var, kadin taraftarla kadin yöneticiyi karistirmayalim!

gurbetci_yigido 11.10.2005 14:32

[QUOTE=gercek58li]Bence de kadinin oldugu yerde duygusalliktan baska birsey olmaz.
Hangi yönetimde kadin var, kadin taraftarla kadin yöneticiyi karistirmayalim![/QUOTE]

hele sükür dostum yaa söyle dogru düsünenlerde varr eline saglik

erhan5834 11.10.2005 14:58

[b]ABİ O DEDİĞİN ŞUAN İÇİN BİRAZ ERKEN BENCE AMA DEDİĞİN GİBİ OLABİLİR SONRA İLERKİ YILLARDA DA FAYDALI BENCE HEM BÖYLECE Bİ BAYAN OLURSA YÖNETİMDE MAÇA GELECEK BAYAN TARAFTARLIRIN DERTLERİNİ BİRE BİR DİNLEYEBİLME İMKANIDA OLUR BAYAN TARAFTARLARIMIZ BÖYLECE BİRAZ DAHA RAHAT OLABİLİRLER DİYE DÜŞÜNÜYORUM...[/b]

gecko58 17.10.2005 01:53

Kadin ne anlar futboldan?

eger bu zamanda böyle düsünen varsa ona diyecegim laf:MAGRADAN CIKINDA ADAM OLUN;KADININ OLDUGU YERDE BIKERE DISIPLIN OLUR,UEFAYI DÜSÜNEN BIR TAKIM OLARAK SIMDIKTEB YAVAS YAVAS KAFALARA KONSUN
selamlar

1967_DERNEK_10UR 18.10.2005 01:20

[B]EVLİ EVİNE KÖYLÜ KÖYÜNE:D[/B]

SAVASCI 23.10.2005 02:06

[QUOTE=Onur Büyükdere][B]ne kadar faydalı olur bilmem ama bir örnek veriyim..amasyaspor'un başkanı bayandı ve amatöre düştüler...:([/B][/QUOTE]

[color=red]ARKADAŞIN VERDİĞİ ÖRNEK HERŞEYİ AÇIKLIYOR HERALDE:)BEN Bİ İLK YAPACAZ DİYE YÖNETİME BAYAN ALINMASINA KARŞIYIM DİKKAT ÇEKMEK İÇİN BÖYLE BİRŞEY YAPANA KADAR FAYDALI OLABİLECEK BU İŞTEN ANLAYAN BİRİSİNİN ALINMASI DAHA MANTIKLI OLUR BENCE..SİZ BAYANLARI FUTBOL KONUSUNDA FAYDALI İŞLER YAPACAK KADAR MAHİR Mİ SANIYORSUNUZ..DÜRTÜLERİ GEREĞİ HEP BU İŞE ZUHUR EDEN ERKEKLERDEN FAYDALI OLMAYA MUKTEDİRLER Mİ SANIYORSUNUZ MAMAFİH BİNAENALEYH BENCE BAYANLAR ŞİMDİLİK SADECE SİVASPORA TRİBÜNLERE İŞTİRAK EDEREK KATKIDA BULUNSUNLAR[/color]

[color=blue]kadınlar kutsaldır[/color]

1967_DERNEK_10UR 23.10.2005 08:50

[COLOR=BLUE]TARAFTARDAN SORUMLU BAYAN YÖNETİCİ OLSUN..BELKİ HALİMİZDEN ANLAR..[/COLOR]

twity_58 23.10.2005 10:07

[B][COLOR="Red"]ya abicim biz burda konusuyoruz yonetıme bayanlarda gelsın dıye..ama bakalım da izin cıksa bıle aday olmak görev almak isteyen kadın olacak mı :D mecnun baskanın hanımı katılabılır duyduguma göre tam bır sivaslıymıs bıraz da domınantmıs galıba :D tam bıze göre mecnun baskanımız bır yengemız ıkııı [/COLOR][/B]

serhankaburcuk 24.10.2005 15:08

[b]Bayanların Sivasspor konusunda daha aktif olmaları gerektiğini düşünüyorum...Taraftardan sorumlu yöneticimiz bayan olabilir bizim halimizden belki o daha iyi anlar...[/b]

SivasliGörkem 24.10.2005 16:32

sivas

spor kardes baristir bayan da olur erkek de en büyük sivasspor

1967_DERNEK_NAİL 24.10.2005 17:26

SİVASSPORA FAYDALI KİM OLURSA BAYAN ERKEK HİÇ FARKETMEZ YETERKİ FAYDASI DOKUNSUN

Arif Coşkun 24.10.2005 19:47

SPORADA BAYAN ELİ DEĞERSE

Bayan sız bir toplum düşünülebilinirmi? Belki hemcinslerim biraz alınacak ama bayanlar daha dikkatli her konuda.Mesela trafikte bile ne kadar kurallara uyarak araç kullanıyorlar. Hani derlerya duymuşunuzdur,ev işlerinde bayan eli değmeli derler.Bayan olan yerde düzen olur, bayan olan yerde tertip olur.Bayan olan yerde küfür olmaz,kavga olmaz. Onun için çeşitli spor etkinliklerine bayanları daha çok kazandırmak gerek. Türbünlerde herkes eşiyle ablasıyla,kardeşiyle birlikte gelse izlese kötümü olur. Herşey erkeklerin tekelinde değilki.
Herkese saygılar

1967_DERNEK_10UR 25.10.2005 01:45

[COLOR=BLUE]BAYANLAR ÖNCE SİVASSPOR TRİBÜNÜ SONRA YÖNETİM...[/COLOR]

GuNaY 25.10.2005 02:14

[QUOTE=esenyurtlu_nail]SİVASSPORA FAYDALI KİM OLURSA BAYAN ERKEK HİÇ FARKETMEZ YETERKİ FAYDASI DOKUNSUN[/QUOTE]
[B]HAKLISIN ABİM DESTEĞİN CİNSİYETİ OLMAZ...[/B]

HakkıTİMUÇİN 25.10.2005 02:51

[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR=BLUE]BAYANLAR ÖNCE SİVASSPOR TRİBÜNÜ SONRA YÖNETİM...[/COLOR][/QUOTE]

[B]bende onura katılıyorum..sivastaki bayan hemşerilerimiz sivassporun maçlarına biraz daha ilgi göstermelidir..[/B]

OPERASYON 25.10.2005 05:24

Parlak fikirlerin sende kalsin.

[QUOTE=abircan]YANILMIYORSAM YÖNETİMDE BAYAN ÜYE YOK MUTLAKA SİVASSPOR YÖNETİM KURULUNADA BAYAN ÜYE GİRMELİ, BAYANIN OLDUĞU YERDE EŞİTLİK HAKKANİYET, DİSİPLİN, DÜRÜSTLÜK, CENTİLMENLİK DAHA KOLAY İŞLERLİK KAZANIR
BİLMEM NE DERSİNİZ[/QUOTE]
s.a Garads:Iyi soyluyonda sazin yok...Sen gercekten sivaslimisin yoksa sonradanmi sivasli oldun bilmem ...herkes Haddini bilir ve sivas yonetimide bu gibi parlak fikirleri ,sahiplerinde kalsin diye dusunurum.Boyle suni gundem olusturmayalim her sey yolundaiken ...kadinin girdigi yer karisir onlar kadin olark bizler erkek olar haddimizi biliriz ...ellerinin hamuru ile erkelerin daha ote heriflerin isine karismazlarmis:-)s.a

25.10.2005 08:17

[QUOTE=OPERASYON]s.a Garads:Iyi soyluyonda sazin yok...Sen gercekten sivaslimisin yoksa sonradanmi sivasli oldun bilmem ...herkes Haddini bilir ve sivas yonetimide bu gibi parlak fikirleri ,sahiplerinde kalsin diye dusunurum.Boyle suni gundem olusturmayalim her sey yolundaiken ...kadinin girdigi yer karisir onlar kadin olark bizler erkek olar haddimizi biliriz ...ellerinin hamuru ile erkelerin daha ote heriflerin isine karismazlarmis:-)s.a[/QUOTE]

ayıp etmişsin gardaş

Arif Coşkun 25.10.2005 08:30

[QUOTE=OPERASYON]s.a Garads:Iyi soyluyonda sazin yok...Sen gercekten sivaslimisin yoksa sonradanmi sivasli oldun bilmem ...herkes Haddini bilir ve sivas yonetimide bu gibi parlak fikirleri ,sahiplerinde kalsin diye dusunurum.Boyle suni gundem olusturmayalim her sey yolundaiken ...kadinin girdigi yer karisir onlar kadin olark bizler erkek olar haddimizi biliriz ...ellerinin hamuru ile erkelerin daha ote heriflerin isine karismazlarmis:-)s.a[/QUOTE]
Gardaş senin o dediğin çok gerilerde kaldı,hangi çağda yaşıyorsunuz? Başkaları uzayda inşaat başlattı,balayını orada geçirmek için şimdiden yer ayırttırıyor.Sen kalkmışın nelerden bahsediyorsun.Abircan arkadaşımıza katılıyorum.
Saygılar

abircan 25.10.2005 09:46

hadi oradan sende kendine sakla fikirlerini

bilmem ne diyeyim gardaşım sana, kadın dediğin yaratıklar evde çorabını yıkayan, seni beleyip besleyip büyüten yaratıklar galiba, evi çekip çeviren, erkekleri yöneten onlar değilmi, kadının içinde olmadığı bir toplumsal düzen düzen değildir düzensizliktir, en az erkek kadar kadın da toplumsal hayatın içinde olmalı, ben sivaslıyım bilmem sen nerelisin tartışmasına girmiyorum, sivasın girip çıkmadığım sokağı kalmamıştır, danişmenti, dörteylülü, sivas tekniklisesini bitirmiş gerçek bir sivaslıyım, sonrası ankara , sonrası istanbul,

abircan 25.10.2005 09:48

operasyon pardon unuttum

operasyon pardon gardaş sivaslı olurda evde saz olmazmı, bir pirsultan torunu olarak evde saz da var gardaş, çalıp söyleriz merak etme

serrkann58 25.10.2005 09:53

Bayanların Sivasspor konusunda daha aktif olmaları gerektiğini düşünüyorum...Taraftardan sorumlu yöneticimiz bayan olabilir bizim halimizden belki o daha iyi anlar

+ 1967

25.10.2005 10:28

[QUOTE=abircan]bilmem ne diyeyim gardaşım sana, kadın dediğin yaratıklar evde çorabını yıkayan, seni beleyip besleyip büyüten yaratıklar galiba, evi çekip çeviren, erkekleri yöneten onlar değilmi, kadının içinde olmadığı bir toplumsal düzen düzen değildir düzensizliktir, en az erkek kadar kadın da toplumsal hayatın içinde olmalı, ben sivaslıyım bilmem sen nerelisin tartışmasına girmiyorum, sivasın girip çıkmadığım sokağı kalmamıştır, danişmenti, dörteylülü, sivas tekniklisesini bitirmiş gerçek bir sivaslıyım, sonrası ankara , sonrası istanbul,[/QUOTE]

VAY ABIRCAN ABİM BENİM BENDE DORT EYLÜLDE OKUDUM ORTA OKULU

İLKOKULUDA HALİLRIFATPASADA ÖYLESINE YAZDIM KIZMA

FATIMA 25.10.2005 12:39

[COLOR="Magenta"][B][I]ÇOK SIĞ KAFALISIN,ASIL SENİN SİVASLI OLMANDAN ŞÜPHELENMEK GEREK....EN BASİTİNDEN BİZİM 2 TANE PIRIL PIRIL MODERATÖRÜMÜZ KİM NE KARIŞIKLIK GÖRMÜŞ...EN TABANDAN EN TAVANA KADINLARDA SÖZ HAKKINA SAHİPTİR...NASIL SİVASLIYSAN HİÇ BİR AKTİVİTEDE GÖREMİYORUZ SENİ...BİZDEN ÇOK EMEĞİN GEÇSİN BU SİTEYE ÖYLE KONUŞ.....[/I][/B][/COLOR]

serhankaburcuk 25.10.2005 12:53

[b]Senin gibi düşünen insanlar 100 yıl geride kaldılar..Kadında toplumumuzun değizmez bir parçası...Belki senin ve benim düşünemeyeceğimiz şeyleri kadınlar gerçekleştirebilir....Kardeş A.Bircana ayıp ettin özür borçlusun bence...[/b]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:16.