![]() |
Sivasspor`dan ne bekliyoruz?
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg[/IMG]
[B]Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi[/B] Sivasspor gerçekten çok zor dönemlerden geçiyor. Ligde ve kupada alınan kötü sonuçlar, büyük umutlarla yapılan transferlerdeki, hayal kırıklıkları ve uyumsuzluklar, Sivasspor'un tepesinde kara bulut gibi dolaşıyor! Onun içinde bu akşamki maçta Sivasspor'un bu karabulutları dağıtacak kadar iyi futbol oynaması en büyük dileğimdir. Gerçekçi olmak gerekirse, tur'dan filan söz etmek biraz hayalcilik olur. Shakhtar Donetsk'in gücü belli, Sivas'ta oynadığı maçta bunu gördük. Onun için hiç öyle hayalcilik yapıp,insanları kandırmaya gerek yok. Biz Sivasspor olarak bu akşamki maça çıkıp, dirençli ve onurlu bir futbol oynayarak elenirsek bizden iyi olmaz. Artık Sivasspor'un tamamen ligi düşünmesi ve ona konsantre olması lazım. Uzun lafın kısası,ben bu akşamki maçta Sivasspor'dan ışıltı bekliyorum. Bunu bana versin yeter! Sivasspor'un acilen lige sarılması gerekiyor. Yapılan olur, olmaz yorumlara en iyi cevap sahada verilmeli. İki sezondur Sivasspor'u yere göğe sığıdıramayanlar, henüz ligde iki hafta geride kalmasına Trabzon ve Fenerbahçe ile oynayıp kaybetmiş bir Sivasspor olmasına rağmen, sıradan Anadolu takımı denmeye başlandı. Hatta Sivasspor'un küme düşmesinden söz edenlere bile rastlamak mümkün. Elbette Sivasspor'da bir takım hatalar yapıldı. En önemliside "gelenlerin gidenlerin yerini dolduramaması" Ama bu hatadan, geride kalan iki haftada Sivasspor'un bu sezon başarılı olamayacağı anlamı çıkarılmamalı. Sivasspor'dan bugün "tur" değil, Sivasspor' a yakışır onurlu bir futbol bekliyoruz. Gerisi teferruat... |
Cevap: Sivasspor`dan ne bekliyoruz?
[B]evet aynen katılıyorum inşallah eski günlere döneriz bu maç lig için bi ışık neden olmasın artık lige bakmak gerek kim ne konuşursa konuşsun hiç umurumda değil ben sivaslıyım sivassporluyum [/B]
|
haydi sivasspor....
en yakın zmanda kendine gel.... nasılsan öyle ol..... |
Ben takımdan umutluyum.Takım gerçekten kaliteli. Belki bu sezon geçen sezon kadar puan toplayamayız ama çok daha pozitif ve güzel futbol oynayacağımızdan eminim.Biraz daha sabır.
|
ucmak yok ayaklar yere bassın artık
|
bu sene ligde kalalım yeter,başka bişey beklemiyorum
|
ELİNDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPSİN YETER KİMSE DAHA FAZLASİNİ İSTEMEZ
SANMİYORUM. |
ben bu saaten sonra SIWASSPORUN haddini bilmesini BULENT UYGUNUN ARTIK ANTIPATIK GELICEK LAFLARDAN cekinmesini istiyorum kendisi b eni baglamaz, baska ihsan istemez takim kume dussede siwasliyim ANADAN DOGMA SIWASSPORLUYUM
|
bana 5 sene önce deselerd ki sivas avrupaya gidecek avrupa şampiyonuyla oynayacak diye inanmazdım o inanmadığım şey bugün gerçek oldu sivasspor yönetim kurulundan malzemecisi top toplayıcısına kadar herkes bu başarıda bir emeğe sahip sivasspor bu sene aşağılarda bitirse bile bir şey diyemem ama bu başarı yakalandıktan sonra neden daha üstüne koymadık daha geriye gitti oyuncular gelmeyeceği tahmin edilerek neden b planı yapılmadı geçen senelrde trans politikasıyla övündüğümüz sivasspora ne olduda bir transfer bile yapamadı bunlarda sorun değil ama ben tek bir sorunun cevabını merak ediyorum sivassporda geçen sene başarının mimarı olan oyuncular gitti neden gönderildi bazılarına göre göndermekte doğal olabilir o zaman ligi ikinci bitiren bir takım neden o oyuncuların boşluğunu dolduramadı benim en çok merak ettiğim soru bu ben sivasspor 10. bile bitirse kızsam bile birşey demeye hakkım yok ama madem oyuncuların yeri doldurulamaycaktı neden satıldı merak ediyorum
|
BU SENE KAFAYA OYNAYACAGIMZDAN SÜPHELIYIM
|
bu sene istanbul takımları ıı kadrolar kurdular onun ıcın sampıyonluk zor ama ılk 5te yıne yerımızı almalıyızz
|
[QUOTE=mfegri;553793]bana 5 sene önce deselerd ki sivas avrupaya gidecek avrupa şampiyonuyla oynayacak diye inanmazdım o inanmadığım şey bugün gerçek oldu sivasspor yönetim kurulundan malzemecisi top toplayıcısına kadar herkes bu başarıda bir emeğe sahip sivasspor bu sene aşağılarda bitirse bile bir şey diyemem ama bu başarı yakalandıktan sonra neden daha üstüne koymadık daha geriye gitti oyuncular gelmeyeceği tahmin edilerek neden b planı yapılmadı geçen senelrde trans politikasıyla övündüğümüz sivasspora ne olduda bir transfer bile yapamadı bunlarda sorun değil ama ben tek bir sorunun cevabını merak ediyorum sivassporda geçen sene başarının mimarı olan oyuncular gitti neden gönderildi bazılarına göre göndermekte doğal olabilir o zaman ligi ikinci bitiren bir takım neden o oyuncuların boşluğunu dolduramadı benim en çok merak ettiğim soru bu ben sivasspor 10. bile bitirse kızsam bile birşey demeye hakkım yok ama madem oyuncuların yeri doldurulamaycaktı neden satıldı merak ediyorum[/QUOTE]
Yazdiklarina tamamen katiliyorum......... Bu sezon önemli olan yeterki düsme cemberin den uzak olalim yeter....... |
sivasspordan eski sivasspor gibi oynamasını bekliyoruz.
her topa iki adamla koşan,basan, saldıran, agresif ve temiz oynayan. rakibe sahaya dar eden,sonuca giden ve az gol yiyen sivası bekliyoruz. |
belki en önemlisi de az gol yiyen!!
|
yenilerin artik takima isinmasini sakat futbolcularimizin biran önce sahalara dönmesini baska birseyde istemiyorum ondan sonra gerisi zaten kendiliginden gelecek
|
ILK UC VEYA ILK DORDE GIRSIN BUSENEDE O YETER SİVASSPORUMA
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:37. |