![]() |
TSL/Sivasspor-Diyarbakırspor maçı tahmin ve yoruml
[B]
Turkcell Süper Ligi 4. haftası Sivassporumuz ile Diyarbakırspor arasında yapılacak maçın tahmin ve yorumları ; [IMG]http://www.imlahatasi.com/DEPO/2008/09/sivasspor_logo.jpg[/IMG][IMG]http://www.diyarbakirspor.org/img/diyarbakirspor_logo.jpg[/IMG] Daha önceki iki maçın sonucu Sivasspor-Diyarbakırspor :4-1 Diyarbakırspor-Sivasspor :1-1 [/B] |
Cevap: TSL/Sivasspor-Diyarbakırspor maçı tahmin ve
[B]bu maçı 2.1 alırız diyorum inşallah alırız[/B]
|
çok zor bir maç olucak bence diyarbakır iyi olduğu için değil SİVASSPOR artık galibiyet isteyecek yüklenecek kontra atak fırsatı vermemek için efor sarfedecekler onların forvetler hızlı iyi maç olucak bileti aldım sabırsızlıkla bekliyorum.
|
büyük ihtimalle kazanırız ama taraftar gelirse
|
diyarbakırı öyle bi yencezki bidaha kimse sivasa laf edemeyecek kac haftadır boynumuz bğkğk artık özümüze dönme vakti geldi
HAYDİ HAYDİ HAYDİ ALLAH AŞKINA DİYARIDA *********** SİVAS ASKINA :D:D:D:D |
sivasspor bu maci alir artik galibiyet zamani insallah aliriz yxxoksa sivasin isi kötü
|
valla öyle veya böyle kesinlikle almamz gereken bir maç çünkü sivassporun hakettği yerlere gelmesinin zamanı geldi geçen seneki başarıyı bu senede yaşamak istiyoruz
|
Diyarbakırın düştüğü sene sivasda 4-1 yenmiştik .. Bu haftada 3-1 alırız diye düşünüyorum artık kazanma vait geldi.. Avrupada ve ligde yenildiğimiz takımlar bizden daha zengin ve kadrosu daha geniş olan takımlardı.. Artık KAZANMA VAKTİ
|
kesinlikle sivasspor yencek insallah bence tahminim 3:1 yenecez
sivasin gollerini : 2 tane kamanan ve musa:D diyarbakir : tazemeta veyat mendoza:) |
sivasım yenecek,hemde fark olacak.4-0 alırız
|
Eğer bu maçı da alamazsak işimiz çok zor....
|
[B]Diyarbakır'ın hücüm hattındakı 2 ismide cok atletik oyuncular . Çok çabuk alan değiştiriyorlar. Araya atılacak her pas bizleri için tehlike olacak Özelikle Sedat'ın üzerine oynarlarsa Sedat kırmızı kart bile görebilir.
Macı belirleyecek kısım bence bizim defans hattımız olacak ama ne olursa olsun bu maçı kazanmamız gerek. Çok klasık bir söz vardır ya '' Vur kır parcala bu macı kazan'' diye bu söz sanırım hiç bu kadar anlamlı olmamıştı.[/B] |
ARKADAŞLAR BU TAHMİN TABİ SİVAS ERKEN GOL BULUR İSE FARK YAPAR
|
Diyar bu sene iyi bi kadro kurdu ama inşallah bu maçta kazanan taraf biz olacağız. Başkanlarının konuşmasını dinledim Sivassporu model olarak yola çıktık dedi. Anlaşılan bu sene başarılı olacaklar
|
fark atamayız,bu defansla gol de yeriz 2-1 alırız diyorum
|
[COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"]Zor mac olacak bu kesin, ama Sivasspor yuklenirse alir maci, yeterki Sivas Kazanmak icin ciksin sahaya.....[/FONT][/COLOR]
|
süper ligde kolay maç yok bence çıkıp alıcaz bu maçı başka yolu yok. bügüne kadar hep güçlü rakiplerle oynadık (trabzon hariç), artık SİVASSPOR zamanı ;):D
|
[B]2-1 ya da 2-0 alırız maçı,artık kazanmaya başlamanın zamanı ;)[/B]
|
1-0 olsun bızım olsun.dıyarbakır ıyı takım hafıfe alırsak boynumuz bukuk ayrılırız sahadan.fark olur dıyenlerede sadece guluyorum..
|
umarım dostça bir maç geçer 2 otobus sivasa geliyouz..
beladan korksaydık manşet olmazdık ölumden korksaydık DİYARBAKIRLI olmazdık..... |
[QUOTE=akrepler21;554822]umarım dostça bir maç geçer 2 otobus sivasa geliyouz..
beladan korksaydık manşet olmazdık ölumden korksaydık DİYARBAKIRLI olmazdık.....[/QUOTE] yarın direk stada gitmeyin biraz erken gelin... |
beladan korksaydık manşet olmazdık ölumden korksaydık DİYARBAKIRLI olmazdık.....[/QUOTE] Sivasa geldiğinizde bela ile ölümle işiniz olmaz kardeşim. Muhabbetle karşılanır, yine muhabbetle uğurlanırsınız. Ancak siz aranıza fener maçındaki provokatörlerin sızmasına izin vermeyin. Başkaca bi sıkıntı yaşamazsınız. Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz Baş göz üstüne. Ser çava :) (Umarım doğru yazmışımdır) |
eyvallah dogrudur dostum.............................
|
Bu ligde en nefret ettiğim takıma karşı ezici bir galibiyet almak dileğiyle.
|
beladan korksaydık manşet olmazdık ölumden korksaydık DİYARBAKIRLI olmazdık.....[/QUOTE] Kula Bela Gelmez Hak Yazmadıkça; Hak Bela Yazmaz [B]Kul Azmadıkça[/B]... |
[QUOTE=okyay58;554851]Kula Bela Gelmez Hak Yazmadıkça; Hak Bela Yazmaz [B]Kul Azmadıkça[/B]...[/QUOTE]
bu yazıya çok güzel bir cevabım vardı sana ama boşkoy |
[QUOTE=akrepler21;554852]bu yazıya çok güzel bir cevabım vardı sana ama boşkoy[/QUOTE]
Demek istediğim siz sorun çıkarmazsanız bizden bi zarar gelmez.. |
[url]http://www.youtube.com/watch?v=E_fznTiqwEQ[/url]
işte bekledigimiz 10 numaramız geldi joseph jop |
bu hafta duzluge cıkmak ıstıyorsak dıyarbakırı kesın yenmemız lazımmm vede yenmek zorundayızzzzzz kesınde yenerız kanaatımce ınanıyorummmmmm
|
inşallah 5-1 bizim diyorum kazanmamız gereken bir maç
|
kaydı sıvasım ii bır baslangıc yap da gercek kımlıgıne donn
|
Selam arkadaslar umarım bu maçda dostluk kazanır sivassporun geçen seneki başarisini yakalaması çok zor gibi görünüyor sebebine gelince geçen seneki bütün kaliteli oyuncularını bu sene hemen hemen hepsini satması sivas geçen sene çok kaliteli bi kadro ile yola çikdı ama bu sene bu kadro dagildi ben bi diyarbakirspor taraftari olarak halen akil erdiremiyorum diallo gibi bi oyuncuyu bize kiralık vermesin geçen sene bi maçda kötü oynayan oyuncunun yerini dolduran oyuncu varken bu sene sivasda böyle bi şans yok ama yine insallah sivas arzuladigi performansa biran önce kavusur diyarbakira gelince diyarbakirin sivas dan kötü takimdir diye düsünen arkadaslar varsa yanilyorlar nitekim trabzonu yenmemiz ardindan fener karsisinda ilk yari süper bi oyunla ama taraftar olaylarindan sonra futbolcularimizin tedirginliginden kaynaklanan bir yenilgimiz vardi ki zaten fener gibi bi takim karsisinda diyarbakirin bu denle oynamasi bile güzel di ama sivas ile durumlar eşit mendoza ile tazemata ikilisi iyi işler yapiyor orta alanda bariş ataşin ve ayman in etkili oyunu mendoza ile tazemataya kolay pas vermelerine sebep olacak sivasin defansi eskisi kadar iyi deyil zaafiyetleri çokk baskı gördüler mi panik atak oluyor bu maç 3 ihtimalli bi sonuc olur diyarbakir alirsa hiç şaşirmayin derim diyarbakirli arkadasimiz 2 otobus gelecegimizi demis suana ben böyle bişey duymadim ki öyle bişey olsaydi zaten biz GrupBirlik tayfa olarak gelirdik diyarbakirdan taraftarin gelecegini sanmiyorum arkadaslar bu arada sitemize de bekleriz
[url]www.diyarbakirspor.org[/url] Yönetimi |
Sivas gol gol gol diyorum. 2-1 alırız bence. :)
|
Umudumuzu yitirmeyelim.
Diyarbakırı yeneceğiz. bu kadar talihsizlik olmaz olamaz... tam destek... umudumuz kırılmasın... en az 3 tane gol bekliyoruz bu maçta. keşke maç yayınlansaydı... ama alacağımız peş peşe galibiyetlerle... lig tv gene yayınlamak durumunda kalacak maçlarımızı... merak etmeyelim... hep destek tam destek... hayat biter destek bitmez....yaşa sivas. |
bu toplama topçularla işimiz zor bülent hoca heralde sivasın ipini çekiyor transfer süreside bitiyor yapılacak fazla bir iş kalmadı toplama takım lar bile su anda 7 8puan fark attıyor bu maç böyle biterse daha toparlanamayızinadına yigido inadına sivAS
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:49. |