![]() |
Kimse Merak Etmesin !
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/Akin2.jpg[/IMG]
Sivasspor'da omzundaki sakatlık nedeniyle bıçak altına yatacak olan Petkoviç'in, 4 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtilirken, Avustralyalı file bekçisinin yokluğunda kaleyi devralacak Akın'dan güven verici açıklamalar geldi. Forma giydiği maçlarda teknik heyet ve taraftardan tam not alan başarılı kaleci, Petkoviç'in yokluğunda kaleyi en iyi şekilde koruyacağını ve iyi bir netice ile Sivas'a dönmek istediklerini belirtti. Avrupa arenası ve Süper Lig'de alınan kötü sonuçları ilerleyen günlerde telafi edeceklerini söyleyen Akın; "Önümüzde iki önemli karşılaşma; Manisaspor ve Avrupa müsabakaları nedeniyle ertelenen Denizlispor maçı var. Bu müsabakalara en iyi şekilde hazırlanıp taraftarımıza beklenilen galibiyeti tattırmak istiyoruz. Kimse merak etmesin, Sivasspor eski günlerdeki gibi adından övgüyle söz ettirmeye devam edecektir." dedi. [B]Sivas`ın Sesi Gazetesi[/B] |
Cevap: Kimse Merak Etmesin !
sivassporun birinci kalecisi olmayı çoktan hakediyor akın.sana güvenimiz sonsuz....
|
biz sana daima güveniyoruz başarılar dilerim
|
Akın eger şans verilir ve kendini göstermeyi becerirse büyük ihtimalle volkanın yerine day tek kaleci tc liğinde ve ayrıca biz sivvasspor olarak takımımıza sonuna kadar güveniyor ve destek veriyorz yenilsede yensede biz sivassporluyuz
|
[B]akına güvenimiz tam kalede sorun yok bence [/B]
|
Seni çok seviyoruz,sana güvencimiz tam.
|
akın bence daha iyi bir kaleci kalemizde sorun olacağını sanmıyorum
|
[B]Akın Petkoviçten daha iyi.Merak edeceğimiz yok Akın a Güvencimiz TAM[/B]
|
iyiki sen varsın petkoviç bi 4 ay daha oynamasın bence artık hiç gelmesin bu takımın kalecisi akındır o kadar
|
En kötü oynasan petkoviç gibi oynarsın Akınım.Ona kredimiz doldu artıkk!!Sana da en az onun kadar şans tanımalarını bekliyoruz..
|
yaw petkowiç in yaşı geçti be artık kaleyi akın alsın yalanmı:confused::confused:
|
PETKOVIÇ SAGLAMKEN SENİ ÇOK ARADIK AKIN SANA GÜVENİMİZ SONUZ. BU TAKIMIN İLK KALECİLİĞİ SENİN HAKKIN
|
ıkı sefer yatsın petkovıc bıcak altına kafasındada sorun var gıbı busene veya gozlerı gormuyorrrr
|
Sana güveniyoruz Akın mağlubiyete tahammülümüzün kalmadığı bir dönemde bizi galibiyete taşıyacak takımın kilit adamının sen olacağından hiç kuşkumuz yok.
Bunun içinde sana sonsuz başarılar ve bol şanslar diliyoruz |
Bence akın daimi olarak kalecimiz olsun,umarım petkoviç geri gelmez.
|
akın daha iyi bir kaleci ama artık daha da iyi bir kaleciye ihtiyacımız var.
mesela i.b.b de ki oğuzhan gibi. |
alişanın da gelmesiyle kalemiz kuvvetlendi. petkovice kalmayız artık
|
[I]ah keske yasinede guvenebilseydim ne guzel olurdu ben butun futbolculara guveniyorum yasin disinda :D[/I]
|
Akın'a güvenimiz tam...Şu an için bence türkiyenin en iyi kalecisi...
|
Akın ve yeni transferimiz genç Alişan bu işi çok iyi yaparlar artık pekoyu gönderin
|
AKIN KALEDE OLDUGUN SÜRECE YİGİDOLARIN GÖZÜ ARKADA OLMAZ SANA YÜREKTEN GÜVENIYORUZ AKIN
|
[COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"][B]petkovice gecmis olsun, Akin'a guveniyoruz, insallah guzel bir performans sergiler...[/B][/FONT][/COLOR]
|
[B]Akın Vardar'a güneniyorum kalemizi en iyi şekilde koruyacağını düşünüyorum.[/B]
|
bence akın şuan türk kaleciler arasında bir numaralı kalecidir maç eksiği olmasa milli takımda oynamayı çoktan hakediyor
|
TAKIMIMIZA BAŞKANIMIZA HOCAMIZA TARAFTARIMIZA GÜVENİYORUZ HAYDİ SİVASLILAR ELELE AŞALIM ŞU ENGELLERİ DOST VAR DÜŞMAN VAR SİVASI VE SİVASSPORU İSTEMEYENLERE ÇOK GÜZEL BİR CEVAP VERELİM
|
[QUOTE=crayz58body;558784]Akın'a güvenimiz tam...Şu an için bence türkiyenin en iyi kalecisi...[/QUOTE]
Yav bir kezde abartmayın, ne meraklıyız her şeyi olduğu gibi görememeye. |
MERAK ETMIYORUZ CÜNKÜ SANA GÜVENIYORUZ
|
Cevap: denizli-sivas maçı
arkadaşlar 16 eylül çarşamda denizli-sivas maçı ligtvde herkese duyurulur
|
[B]Akın'a güveniyoruz...................[/B]
|
Akın kendine güvenmeye devam etsin ve elinden geleni yapsın yakında milli takımada çağrılır. Başarılı olmanı gönülden temenni ediyoruz.
|
ALLAHtan akın varda artık kaleyi merak etmeyecez İNŞALLAH.kalede petkoviç olunca 1-0 yenik başlıyoruz her maça.
|
akına yine gün doğdu.kendine gelen şansları iyide değerlendiriyor ama nedense bitürlü takımın kalesine kapak atamıyor...
|
Aslanım Akın başarılar. :) ..........
|
petkoviç keşke hiç düzelmese hep akın kaleye geçse, akın şimdi kalede olsaydı belki biz bu şonuçları almazdık;)
|
[B]Ben artık kalemizde büyük maçların kücük kalecisi Petkoviçi görmekten sıkıldım. Atık Akına forma verilmeli ve geleceğin en iyi kalecilerinden birisi olacak olan Alişan'ada şans verilmeli diye düşünüyorum.[/B]
|
inşallah beğenmedıgımız petkovıcıde aramayız.. malum mehmet yıldıza olmadık şeyler dıyenler sımdı dört gözle mehmeti bekliyolar..akına güvenmek zorundayız inşallah kendıne guvenenlerı haksız cıkarmaz..
|
Bence Petkovici iyi bir bonservis bedeli ile satabiliriz bize akin yeter,onun yerine eksik olan bölgelere yabanci takviye yapabiliriz.
|
merak etmiyoruz zaten abi petko nun formundan kötü durumda olamazsın:D
|
KALEMIZI AKIN VARDAR KORUSUN BUNDAN SONRA PETKOVIC BIRSEY YARAMIYOR ARTIK
|
[QUOTE=GurbetciYigidom;559011]Bence Petkovici iyi bir bonservis bedeli ile satabiliriz bize akin yeter,onun yerine eksik olan bölgelere yabanci takviye yapabiliriz.[/QUOTE]
bu petkovici nereye satacağız kim ister ?? |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:25. |