SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Milli Maç Arası İlaç Oldu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27152)

SivasSpor.Com 07.09.2009 12:58

Milli Maç Arası İlaç Oldu

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent_uygun_4.jpg[/IMG]

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ''Tekrar Sivasspor olarak çıkışa geçmek istiyoruz. Bunu yapıp sevenlerimizi tekrar mutlu etmek istiyoruz'' dedi.

Ligin 5. haftasında Manisaspor ile deplasmanda oynayacağı maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı idmanla sürdüren Sivasspor'da, teknik direktör Bülent Uygun, takımın son durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Milli maç arasının Sivasspor için bir nevi ''ilaç'' olduğunu ifade eden Uygun, ''Çünkü sakatlıklarımızın çok fazla olması ve onları tedavi edebilme adına bu ara çok lazımdı.

Nitekim en azından iki İbrahim ile birlikte Cihan ve Musa da takımla birlikte idmanlara başladı. Sakatlıklarının belli ölçülerde geçmiş olması takımımızın mevki alternatifi bakımından bizim işimize geldi'' dedi.

Ligde 1 hafta içerisinde önce Manisaspor, ardından Denizlispor ile deplasmanda, daha sonra da iç sahada Bursaspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Uygun, bu 1 haftalık süreçte birbirinden zorlu 3 maçta kendilerine yakışanı, takımlarına yakışanı yapmak ve bu zorlu deplasmanlarda alacakları puanlarla taraftarlarını mutlu etmek istediklerini söyledi.

[B]-''SEVENLERİMİZİ TEKRAR MUTLU ETMEK İSTİYORUZ''-[/B]

Sezon başından bu yana çok sıkıntı yaşadıklarını, ilk onbirlerinden en az 8 oyuncunun yaşadığı sakatlıklar ve geçirdikleri ameliyatların takımın dengesini alt üst ettiğini ifade eden Uygun, ''Ama bu kadar zorluğa rağmen futbolcu kardeşlerim ellerinden gelenin en güzelini yapmaya çalıştı. Belki sonuç itibariyle istediğimiz sonuçların hiçbirini alamadık ama sahada güzel şeyler üretmeye çalışan, benim verdiğimi yapmaya çalışan bir takımım vardı. Şimdi bu süreç içerisinde, bu zamandan en güzel şekilde yararlanıp tekrar Sivasspor olarak çıkışa geçmek istiyoruz. Bunu yapıp sevenlerimizi tekrar mutlu etmek istiyoruz'' diye konuştu.

Uygun, sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan kaptan Mehmet Yıldız'ın son durumu ile ilgili soru üzerine, Mehmet'in sakatlığının düşündüklerinden daha da kötü durumda olduğunu, golcü oyuncunun en az 3-4 hafta gibi bir zamana ihtiyacının olduğunu söyledi.

Petkoviç'in omzunda yırtık olduğunu ve ameliyat olma ihtimali olduğunu, Abdurrahman Dereli'nin sağ ayağının kırıldığını ve en az 6 hafta sahalardan uzak kalacağını, adalesinde yırtık olan Ersen Martin'in 2 haftaya ihtiyacının olduğunu, yine Onur Tuncer'in sakatlığının devam ettiğini belirten Uygun, sakatlığı bulunan oyuncuları iyileştikten sonra bir de forma sokmak, onlara gerekli yüklemeleri yapmak gerektiğini kaydetti.
[B]
-''ZAMAN BİZİM İÇİN İLAÇ''-[/B]

''Zaman bizim için ilaç'' diyen Uygun, ''Ama bu zamanımız da olmadığı için ve kadromuzun esasında temel direklerini oluşturan böyle arkadaşların sakatlığı istemediğimiz sonuçları almamıza neden oldu. Tabi alternatif olarak da yabancı transferlerinde yaşadığımız kaos, bizi çok hırpaladı. Ben iddia ediyorum, bizim bu yaşadığımızı başkası yaşasa daha da kötü durumda olurdu, o yüzden ben Sivasspor'un şu andaki durumu itibariyle çok fazla kötü olduğunu düşünmüyorum'' diye konuştu.

[B]-YENİ TRANSFER ZİTA GELİYOR-[/B]

Sivasspor'un Rusya'nın Dinamo Minsk takımından transfer ettiği, Gabonlu orta saha oyuncusu Bruno Zita Mbanangoye'nin ne zaman takıma katılacağının sorulması üzerine, ''Çarşamba günü milli maçı var, o maçı oynadıktan sonra büyük bir ihtimalle ya Perşembe akşamı İstanbul'a indireceğiz, ya da Cuma günü İzmir'e indireceğiz'' dedi.

Zita'nın Manisaspor karşısında oynayıp oynamayacağının sorulması üzerine ise Uygun, Zita'nın henüz takımı tanımadığını, isimleri bilmediğini, yeni bir ortama gireceğini, bu nedenle bu maçta ilk onbirde forma giymeyeceğini belirterek, ''Belki ilerleyen dakikalarda, 15-20 dakika oynar'' dedi.

Gabon milli takımının Kamerun ile yaptığı maçta Zita'yı izlediğini belirten Uygun, ''90 dakika sahadaydı, gayet iyiydi. Çok teknik, koşabilen ve gole gidebilen bir oyuncu. İnşallah Sivasspor'a hayırlı olur'' diye konuştu.

[B]-İDMAN-[/B]

Sakat oyuncuların sayısının çokluğu nedeniyle idman, 17 futbolcunun katılımıyla gerçekleşti. Yeni transfer Bruno Zita ile sakatlıkları bulunan Mehmet Yıldız, Abdurrahman Dereli, Onur Tuncer, Ersen Martin ve sakatlığı nedeniyle tedavi için ülkesine gittiği belirtilen kaleci Michael Petkoviç'in yer almadığı idmanda, ısınma hareketlerinin ardından teknik direktör Bülent Uygun futbolcularını 2 ayrı gruba ayırarak isabetli pas ve top kapma çalışması yaptırdı.

Bu çalışmanın ardından antrenman, dar alanda çabukluk-çevikliğe yönelik çeşitli etapların yer aldığı istasyon çalışmasıyla devam etti.

[B]Kaynak : AA[/B]

ShabbatShalom 07.09.2009 13:01

Cevap: Milli Maç Arası iİaç Oldu

[B][COLOR="SeaGreen"]Bülent Uygun a Her Zaman Güveniyoruz.Artık Eski Sivasspor'u Özledik [/COLOR][/B]

vexol58 07.09.2009 13:03

İnşallah bu 3 maçla tekrar yükselişe geçeriz..Bu sezon orta sıralar makul bir hedef görünüyor..

kongre 58 07.09.2009 13:10

hocam, allah askina eski sivasimizi seyretir bizlere.artik cevremde sivasspor hakkinda konusanlara agizlarinin paylarini vermek istiyorum.(biraz dert yanmis gibi oldum:)))

sarsılmaz 07.09.2009 13:10

Özlediğimiz ve sürekli seyretmeye alıştığımız Sivassporu yeniden sahalarda görmek istiyoruz İnşallah Ege maçları bu maçların başlangıcı olurda bizlerde yeniden ümitlerimizi yeşertmeye başlarız teminnisi ile Takımımıza Sonsuz BAŞARILAR

kongre 58 07.09.2009 13:12

hocam allah askina eski sivasimizi seyrettir bizlere.cevremde sivasspor hakkinda konusanlara agizlarinin payini vereyim

yurtsall 07.09.2009 13:16

bütün sakatlarımız iyileşecek ve eski formumuza geri dönecez haydi sivas tam destek:):)

Metal Gear 07.09.2009 13:23

Sancısız doğum olmaz..Biz bu sancıları yaşıyoruz..Her şey çok dha güzel olacak herkes de görecek..

ozbss07 07.09.2009 13:25

inş geçeceğiz harekete hadi bakalım

sivastatlıbelam 07.09.2009 14:17

Cevap: Milli Maç Arası İlaç Oldu

hocam bu kadroyla çok zor .

ya anlamıyorum ne biçim bir transfer politikası izlediler.gelenlerin çoğu geri gitti ve takım hiç güven vermiyor.

işimiz çok zor manisa bizi mani mani oynatır valla .

artık umudumu kaybettim,ama inşallah yeneriz.

ekingölü 07.09.2009 14:19

ee artık başlayın da dosta düşmana kim olduğumuzu gösterelim.

yorumyapıyombenya 07.09.2009 15:00

Hacam takım düzgün antrenman yapmadığı için bir çok sakat oyuncumuz var İnşallah bu milli maç arasında dediğiniz gibi iyi bir hazırlık dönemi geçirmişizdir.

58ÖREN58 07.09.2009 15:13

INSALLAH 15 GUN ARA IYI GELIR VE BUTUN SAKAT OYUNCULARDA TAKIMA KATILIRSA SUPERRRRRRR

eyupk 07.09.2009 15:22

hadi bakalım, bizi sevindirin artık.

eyupk 07.09.2009 15:33

bekleyin eski sivas tekrar geliyor.

noname87 07.09.2009 15:40

asıl sınav haftaya bursa maçından sonra 6 maçta 1 puan mazeret ne olacak görünen köy kılavuz istemez

Salim58 07.09.2009 15:43

[B]bu ara inşallah iyi gelirde ilk maçta iyi bir sonuç alır ve moral olarakta bi hava yakalar takım[/B]

58_babacan_58 07.09.2009 15:52

[B]BAŞARILARA İMZA ATAN SİVASSPORUMUZU ÖZLEDİK ARTIK HARBİDEN ÖZLEDİK.DÖN ARTIK.[/B]

ilteriş58 07.09.2009 16:44

artık bu sevenlerinizi mutlu edin hocam lütfen :rolleyes:

crayz58body 07.09.2009 17:19

Hoca sen işini bilirsin bu takımı en kısa zamanda ayağa kaldıracaksın...bu takımdan yeni starlar çıkacaktır...hoca aklını başka taraflara yöneltirsen olacağı budur...şimdi kafayı sivas spora yoğunlaştır...Haydi kazan mübarek ola...

SiVaS oLeY 07.09.2009 18:06

:Dinşallah bülent inşallah haydi sizden zafer bekliyoruz artık ilk önce manisanın yamyamlarını sonra denizlinin horozlarını sonrada yumuşak bursayı 999999:D:D

carizma0658 07.09.2009 18:07

üzüldük ii olmadı aldıgımız sonuçlar ama yolun başındayız ve sivas gercekten şanssız günler gecırdı ve rakıpler de çok iyi durumda degıl bülent uygun işini en güzel bi şekılde yapacaktır kımsenın şüphesi olmasın UYKUSU KACANLAR BEKLEYIN SİVAS DAHA ÇOK UYKUNUZU KAÇIRACAK

yigidomurat 07.09.2009 18:20

ya hoca milli maç arası ilaç oldu diyosunda bi dünya sakat verdik onlar nolcak.yani İNŞALLAH dediğin doğrudur bakalım hayırlısı

sevda58 07.09.2009 18:39

[COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"][B]benim en cok cekindigim mac bursasporla yapacagimiz mac, insallah en az 1 puan yada puanlarla aliriz maci[/B][/FONT][/COLOR]

gül5858 07.09.2009 19:49

[B]Her ne kadar size katılsamda bu aradaki zamanın Sivasspor'a getirisi olacağı konusunda.....
Pek umudun olduğunu sanmıyorum...
Tabiki temenni ediyorum Sivasspor'umuzun bu maçlarda puan almasını.....
Yeni maç yeni umutlar verdi biz taraftarlara....[/B]

KAOS 07.09.2009 20:35

Eleştirileri yeri gelince yaptık, şu an eleştirecek yeni bir durum yok.
Transferler konusunda söylenecek yeni bir söz kalmadı bence artık geçmiş transfer hatasını yeniden ıslatmayalım derim, transfer adına yapılabilecek artık bir şey yok.
Eleştirilerimiz yerine ulaştı, bana öyle geliyor, yanılıyorsam da çıkar elbet ortaya yakında..
Ve gerçekten bu takım sevdalılarının akılcı hakaret içermeyen, sorgulayan eleştirilerini Bülent beyin ve yönetimin ciddiye alacağını ummaktan ve olanları görmekten, takımı (ama sadece bütün olarak takımı, tek bir adamı değil) desteklemekten başka bir şey biz yiğidolara yakışmaz.
Söylenecekler söylendi...
Şimdi kucaklaşma zamanıdır...
Gelecek günler söylediklerimizi yutacak mıyız, yoksa haklı mı çıkacağız gösterecek.
Sağlıcakla...

KAOS 07.09.2009 20:37

[QUOTE=gül5858;558806][B]Her ne kadar size katılsamda bu aradaki zamanın Sivasspor'a getirisi olacağı konusunda.....
Pek umudun olduğunu sanmıyorum...
Tabiki temenni ediyorum Sivasspor'umuzun bu maçlarda puan almasını.....
Yeni maç yeni umutlar verdi biz taraftarlara....[/B][/QUOTE]

Takıma inancınız, eleştiriler karşısındaki savunmalarınız, sevgi destek dolu mesajlarınızla bu olumsuz havanız pek birbirine uymadı ne dersiniz?

ilteriş58 07.09.2009 20:45

[QUOTE=KAOS;558814]Eleştirilerimiz yerine ulaştı, bana öyle geliyor, yanılıyorsam da çıkar elbet ortaya yakında.. [/QUOTE]

bana da öyle geliyor kardeş. dediğin gibi artık destek ve birlik zamanı

hoLiGan Enes 07.09.2009 21:50

[FONT="Comic Sans MS"]İnşallah dediğiniz gibidir hocam size güveniyoruz......[/FONT]

subasi29 07.09.2009 21:52

abdurrahmanin yokluguna cok uzuldum,zaten en iyisiydi oda sakata geldi bari elde kalanlar milli arayi iyi degerlenidirse

GurbetciYigidom 07.09.2009 22:39

ben cok umutluyum arkadaslar, günesli günler bizi bekliyor,yine herkesin korktugu takim olcagiz insallah.

58musab58 07.09.2009 23:09

hazırlık maçların da şampiyonlar ligi maçında uefa meçında böyle demişti bülent uygun hesaplar tutmadı inş. bus efer tutar

58ÖREN58 07.09.2009 23:34

ınsallah hersey cok guzel olur sivasspor ıcınnnn bu sure ıcerısınde sakatlarda ıyılersırlerse dahada guzel olurrrrrr

İbrahimAyas01 07.09.2009 23:50

[B]Kim kazanır?
Manisaspor
%63 106 Oy
Berabere
%8 13 Oy
Sivasspor
%29 48 Oy
Yorumlar;
punisher47 - 1082149 - 07.09.2009 01:37:42
Geçen 2 sezonun flaş takımı Sivasspor bu sene yerlerde sürünüyor.Oynanan 3 maçta 3 yenilgi aldılar.Tabi bunların en büyük sebebi kemik kadroyu bozmuş olmalaeı.Defansın bel kemiği Bilicanın,Forvetin en önemli oyuncular Herve Tum ve Balilinin satılması dengeleri alt-üst etti.Bülent Uygun hayla boş boş açıklamalar yapıyor.Valla ben Manisasporun Trabzonspor karşısında oyununu beğendim,Sivas eski Sivas değil.bence sahasında Manisaspor kazanır!!!!1111

dangermanisa45 - 1057754 - 06.09.2009 20:03:25
MANİSA ile SİVAS ARASINDA ŞİMDİKİ ADI BANK ASYA OLAN O ZAMANLAR Kİ ADI TELEKOM LİG A OLAN DÖNEMLERDE GELEN BİR REKABET VAR. MALUM SİVAS ÇIKTIĞINDA MANİSADA LİGDEN ÇIKMIŞTI. SİVASSPOR BU SENE PUAN İLE TANIŞAMADI. MUTLAKA BU KÖTÜ GİDİŞE DUR DEMEK İSTEYECEKLER VE HİÇ KUŞKUSUZ TÜRKİYE'NİN EN ZORLU DEPLASMANLARINDAN BİRİ OLAN MANİSA DEPLASMANINDAN EN AZ 1 PUAN ALMAK İSTEYECEKLER, DAHA DOĞRUSU HAYAL EDECEKLERDİR. BÜLENT HOCA ÜZGÜNÜM SENİN İÇİN DİYECEĞİM SENİN İÇİN AMA KAYBETTİĞİNİZ ZAMAN HİÇTE ÜZÜLECEĞİMİ TAHMİN ETMİYORUM. BAŞKA HANGİ MAÇLARDAN PUAN ÇIKARABİLECEĞİNİ HESAPLAMAYA BAŞLASIN SİVASSPOR. BU MAÇ, O MAÇ DEĞİL.

pascalnouma0403 - 1089671 - 04.09.2009 14:39:11
Sivasın artık kazanma vakti geldiğine inanıyorum , İdeal kuponlara 0-2 çifte yazılır Sivas en azından kaybetmez artık

[url]http://www327d.mackolik.com/Futbol/Match/Default.aspx?id=288449[/url]

Arkadaşlar mackolik e göre yasin 3 sarı kart görmüş yani cezalımı?

en azından Mehmet Yıldız iyileşse bari biraz önde basar takım.Manisadan 1 puan koparıp Denizlispor a patlar gibi görünüyor bu takım.Hayırlısı.[/B]

Murat ARICI 08.09.2009 07:59

SAKATLAR HEP AYNI MEHMET YILDIZ 3-4 HAFTADAN ÖNCE GELEMİYOR 2 AYDIR 3 -4 HAFTA BİR BİTMEDİ ŞU HAFTALAR..HAYIRLISI 3 MAÇTAN 7 PUAN YETER.. :)

Murat ARICI 08.09.2009 08:01

Anket
Ankete geri dönmek için tıklayınız..!
Kim kazanır?
Manisaspor %63 106 Oy

Berabere %8 13 Oy

Sivasspor %30 50 Oy

Toplam Oy : 169
[url]http://www327d.mackolik.com/Futbol/Match/Default.aspx?id=288449[/url]
ARKADAŞLAR ANKETE KATILIN..

shang 08.09.2009 09:37

manisa ve bursa maçlarından hiç umutlu değilim denizliden belki bi puan zaten bu 3 maçta kaderimizi belirleyecek maçlar

Yadigar Barcin 08.09.2009 10:15

Kaos kardesimin dedigi gibi elestrilerimiz yerine ulasti, ve biz Taraftarin ne düsündügünü Yönetmiyle, Teknik heyetiyle herkes algiladi...
Önümüzdeki üc macta hersey olabilir, Denizlininde bizim gibi puana ihtiyaci var, Manisa biliyorsunuz Fenerbahceye ne kadar direnc gösterdi, kazanmamasi nerdeyse sanssizlikti, Bursaya gelince onlarinda Takimlarinin ne kadar güclü oldugunu biliyoruz, onun icin herseye hazirlikli olmak ve önümüzdeki maclar üc sonuclu olabilegini düsünerek, ümidimizi korumaliyiz..
Sivasta, Statda mac izlemeye gelen Taraftarimiza sesleniyorum, lütfen ama lütfen Takima tam destek, hep destek, Diyarbakir macinda yapilan tezahürati bir daha Takima yasatmayiniz, eger moral olarak onlara bir darbede biz vurursak, daha Sezon bitinceye kadar kendimizi toparayamayiz, Düsmanlarimizi kendimize güldürmeyelim..
Insallah bu üc macta arzuladigimiz puan veya puanlari alir ve cikisa geceriz, takimin biz Taraftara gercekten cok ihtiyaci var, onlari ne kadar morallersek o kadar hirslanacaklar ve cani gönülden oynayacaklardir..
Saygilar

yigidolar06 08.09.2009 11:44

3 maçıda alırız manisa bize ilaç gibi gelecek tarih öyle söylüyor

fatihtuztas 08.09.2009 14:30

biz sana güveniyoruz hocam sen bizi en güzel yerlere getireceksin biz sana inanıyoruz.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:16.