![]() |
Zita Takıma Katıldı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//idman/1.hazir.jpg[/IMG]
Transferin son gününde transfer edilen Bruno Zita Mbanangoye' takımın kamp yaptığı otele yerleşti. Hazırlıklarını tamamlayan Sivasspor ise maç saatini beklemeye başladı. Turkcell Süper Liginin 5. haftasında Manisaspor ile karşı karşıya gelecek olan Sivasspor son hazırlığını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Teknik Direktör Bülent Uygun ve teknik heyet nezaretinde Manisa’da Anemon Otel’in sahasında son idmanını yapan Sivasspor maç saatini beklemeye başladı. Mehmet Yıldız, Abdurahman Dereli, Onur Tuncer’in sakatlığı nedeniyle katılmadığı idmana yeni transfer Bruno Zita Mbanangoye’de katıldı. Bruno Zita'nın karşılaşmanın gidişatına göre 15 - 20 dakika oynuyacağı belirtildi. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, müsabaka öncesinde yaptığı açıklamasında, Manisaspor maçıyla puan hasretini dindirmek istediklerini, önümüzdeki haftalarda Sivasspor’un çıkışının süreceğini söyledi. |
Cevap: Zita Takıma Katıldı
Görelim bakalım zita neymiş nasıl bir oyuncuymuş bu maçtan ne olursa olsun puan ve puanlar ile dönmeliyiz
|
Sivas'a hiç gelmedi değil mi?
Doğrudan orada takıma katıldı.... :D |
[B]hadi görelim bakalım inşallah takıma faydalı olur[/B]
|
[B]Bakalım Sivas ı görünce ne diyecek[/B] :D
|
keske lige verilen arada takima katilsaydi daha iyi olurdu iyi bir firsatti bu takima alismasi icin
|
[QUOTE=Fockhri94;560088][B]Bakalım Sivas ı görünce ne diyecek[/B] :D[/QUOTE]
merak etme bişi fark etmez. kaçıcak durum yok |
hadi bakalım zita göster oyununu keske wooteri geri alsak
hepsine bedel nordin wooter:D:D:D |
hayırlı olsun bakalım nasıl bi oyuncu
|
pekı arkadaslar bu adam belli bi yaşa gelmiş hangi takımda oynamış sadece goban milli takımı dıye duydum gerisi yok kariyeri sadece milli takımmı biraz düşündürücü:rolleyes:
|
[QUOTE=SiVaS oLeY;560124]hadi bakalım zita göster oyununu keske wooteri geri alsak
hepsine bedel nordin wooter:D:D:D[/QUOTE] woter futbolu bırakalı coooooook oldu be kardeş ama gercekten güzel futbolcuydu |
inşlallah kısa sürede alışır ve gol ve goller atırır zita
|
sivas spor için hayırlı olsun zita da takıma çabuk alışır hayırlı olsun zita ya her şey sivas spor için
|
inaşşalhhh bu kötü günlerı bugün manısa deplamanında bırakıp sivasa dnecektır sivas zıta inşallah ugur gtırır
|
Hayırlı olsun diyelim bekleyip görelim..
|
vıdeolarını ızledım guzel bı oyuncu ısanlah ıı olur sıvastada
|
sivasa renk katacak insallah :p
|
[QUOTE=Fockhri94;560088][B]Bakalım Sivas ı görünce ne diyecek[/B] :D[/QUOTE]
Sivas'ın nesi var?.......................................... |
[QUOTE=yigido_mami_58;560130]pekı arkadaslar bu adam belli bi yaşa gelmiş hangi takımda oynamış sadece goban milli takımı dıye duydum gerisi yok kariyeri sadece milli takımmı biraz düşündürücü:rolleyes:[/QUOTE]
Bilica 'nın kariyeri var mıydı? |
BANA GABON U TARIF EDEBILECEK ARKADAS VARMI HARITANIN NERESINDE
|
NE YANI BIR MARIFETMI UC GUNLUK ADAMI TAKIMDA OYNATMAK DAHA DIGER OYUNCULARIN ADINI BILE BILMEYEN OYUNCU NE DEYIP PAS ISTEYECEK SISSSST FALAN DER HERHALDE YADA ISLIK FALAN DIYE BAGIRIR
|
bu nasıl transferler ya anlamadım bu gelen şimdi gidenler den çok mu iyi?ayrıca bülent uyguna ne oldu anlamadım bu sene nerde kardesim senin transfer komiten ...peki 3 yabancı transfer hakkın var niye yapmıyorsun kardeşim... valla tesisler merkezde olsa gidip bunları söylerdim teker biran an önce eski toparlanmalıyız yoksa küme bile düşeriz çünkü oynatacak iyi futbolcu yok elinde ayrıca yasin,cihan,uğur.kadir i kadroda bile görmeye tahammülümüz yok..
|
bu nasıl transferler ya anlamadım bu gelen şimdi gidenler den çok mu iyi?ayrıca bülent uyguna ne oldu anlamadım bu sene nerde kardesim senin transfer komiten ...peki 3 yabancı transfer hakkın var niye yapmıyorsun kardeşim... valla tesisler merkezde olsa gidip bunları söylerdim teker teker biran an önce e toparlanmalıyız yoksa küme bile düşeriz çünkü oynatacak iyi futbolcu yok elinde ayrıca yasin,cihan,uğur.kadir i kadroda bile görmeye tahammülümüz yok..
|
zita nasıl bir oyuncu onu bilmiyorum. Ama inşallah sivasda başarılı olacaktır.ve sivasa katkısı olacaktır.vede katkısı olacagını düşünüyorum:)
|
canlı ızledık stadda kumaşı var adamın. sanırım bu yılkı tek ıyı yabancı transferımız..uyum saglarsa orta alanı toparlayabılır.
|
İNŞALLAH KARDEŞ NİYE KİMSE BENİM MESAJLARIMA TEŞEKKÜR ETMİYOR???
|
Zita Kac Dakika Oynadi? Onu En iyi Bursa Macinda izleriz Herhalde
|
nedıyelım hayırlı olur inş.......................
|
[B]Zita hakkında söylenler gercekten beni umutlandırdı. Bursa macında Zitayı izlemek için sabırsızlanıyorum.
Sanırım takımın ligde ki konumunu Zita ve Mehmet YILDIZ'ın performansları belirleyecek.[/B] |
bir tek umudumuz kakdı oda zita bakalım takıma faydası olur ümidimiz sivasımıza faydası olsunda biran önce toparlasınlar yoksa halimiz içler acısı yenilmekten bıktık artık ayagı ugurlu gelirde bundan sonraki maçları alırız dilegi ile
|
Zitayı araştırdım.İyi futbolcuya benziyor.
Mehmet Yıldızın Sakatlıgı bitince sivasin oyunu nasıl deişcek görün mehmet yıldız olmadıgından böyle sivas ya;);) |
bakalım radyoda dinlerken adını pek fazla duymadım inşallah faydalı olur.
kamanan ve musa nasıldı izleyenler yazabilir mi. |
kardeş dalga mı geçiyorsun içimiz kan ağlıyor .oleylik falan oyun yoktu ortada.
çıldırmak üzereyim takımın resmen ............ler. gelde arama bilica,tum,sylla,diallo,balili,hatta muhammed ali bile.:mad: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:37. |