SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Başkan'dan Sert Uyarı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27219)

SivasSpor.Com 15.09.2009 13:59

Başkan'dan Sert Uyarı

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/mecnun-odyakmaz-ic1.jpg[/IMG]

Ligde 4 maç sonunda sıfır çeken Sivasspor'da Mecnun Odyakmaz, oyunculara sert çıktı: Bir an önce kendinize gelin ve adınıza yakışır bir futbol oynayın. Bize güvenen insanları mahcup etmeyin.

Avrupa hezimetinin ardından ligde de işler istediği gibi gitmeyen Sivasspor’a Başkan uyarısı Oynadığı 4 maç sonunda Kasımpaşa ile birlikte ligde puanı olmayan iki takımdan biri olan Kırmızı-Beyazlılar’a Mecnun Odyakmaz sert çıktı. Manisaspor maçı sonrası İstanbul’la dönmeyen ve takımla birlikte Denizli’ye giden Odyakmaz’ın otobüste oyuncularıyla bir konuşma yaptığı öğrenildi. Denizli karşılaşmasının bitimine kadar takımla birlikte kalacak olan Odyakmaz, futbolcularına şunları söyledi:

[B]Sizi Tanıyamıyorum[/B]

“Artık sizi sahada tanıyamıyorum. Benim takımım bu değil. Bir an önce kendinize gelmeniz gerekiyor. Sahada Sivasspor’un adına yakışır bir futbol sergilemenizi istiyorum. Denizlispor karşılaşmasında gerçek takımımı sahada görmek istiyorum. Bize güvenen insanları mahcup etmeyin. Çıkın aslanlar gibi mücadelenizi edin. Bu takım her şeyin en iyisine layık.”

yener_sahin 15.09.2009 14:03

Cevap: Başkan'dan Sert Uyarı

Allah utandırmasın inşallah işe yarar.Denizli,Bursa,İbb maçlarında bir seri yakalamamız gerekiyor.Başkan bu kadar ciddiye alıyorsa biraz olsun futbolcularımızda ciddiye almalılar...

kasko 15.09.2009 14:05

Bu durumdan bizi kurtaracabilecek yegane kişi olan başkanımızı seviyoruz ve destekliyoruz...

eyupk 15.09.2009 14:12

başkanım size güveniyoruz, bu takımı çıkışa geçirceğinize yürekten inanıyoruz.

Turan 59 15.09.2009 14:32

Bizim bu duruma düşmemizin tek sebebi Bülent UYGUN'dur.Çünkü bu adamın antrenörlük bilgisi yoktur.Ben bunu her yerde ve her platformda söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim.Ben bunu bundan 1.5 ay önce Sivas'ta antremanda söylediğimde ; beni linç etmedikleri kalmıştı.Diyeceksinizki takımın iki senedir üst üste aldığı başarılı sonuçlar ne oalacak,o kadro ile sıradan bir antrenör de aynı başarıyı yakalardı.

eyupk 15.09.2009 14:32

düşünebiliyormunuz, düşüse geçtik diye fotomaç bile sivasspor sayfasını kaldırmış. ama tekrardan utandırcağız onları ve gazetelerde konu olucağız.

yiğidoemin58 15.09.2009 15:07

[QUOTE=Turan 59;561715]Bizim bu duruma düşmemizin tek sebebi Bülent UYGUN'dur.Çünkü bu adamın antrenörlük bilgisi yoktur.Ben bunu her yerde ve her platformda söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim.Ben bunu bundan 1.5 ay önce Sivas'ta antremanda söylediğimde ; beni linç etmedikleri kalmıştı.Diyeceksinizki takımın iki senedir üst üste aldığı başarılı sonuçlar ne oalacak,o kadro ile sıradan bir antrenör de aynı başarıyı yakalardı.[/QUOTE]

bizim buralara gelmemizin tek sebebi bülent uygundur o olmasa sivas ligden düşer şampiyonluk yarışında olmak önümüzdeki 100yıl hayal olurdu

kocakss58 15.09.2009 15:09

başkanım artık galibiyet serisine başlayalım.çok kötü durumdayız...

ready 15.09.2009 15:09

bülent hoca başarılar kazanmıştır ne varki futbolda dün degil bugün vardır geçmişe takılıp kalırsanız evin yolu bulunmaz

ShabbatShalom 15.09.2009 15:22

[B]Mecnun Başkan bunları hazırlık maçlarındayken uyarman elini cebine atman gerekiyordu 4. haftada çıkınca birşeye yaramaz.Sessiz kalmamalıydın başkanım şimdi ortaya çıkmanın bir yararı olmayacak 1. dönemi mahvettiniz 2. döneme paraları ortaya çıkarmanın vakti geldi artık.Konuş biraz başkanım ezdirme bizi[/B]

yorumyapıyombenya 15.09.2009 15:34

Gereken yapılmalı artık iyi futbol bekliyoruz puan almasakda hırslı oynuyalım gol atamadık ne yapalım şansısız diyelim ama nerde

Besyo_cu 15.09.2009 15:34

[B]Başkanım hazırlık maçları , Avrupa kupası maçları ve son olarak ilk oynadıgımız lig maçlarında bu takımı tanıyabiliyormuydunuz ?[/B]

sivastatlıbelam 15.09.2009 15:50

bence sorun şurda arkadaşlar:ya by kapris bülent aldığı maaşı az buldu o yüzden takımı salladı.
ya da sivassporun transfer,bilet,yayın vs tüm gelirleri birileri tarafından indıragandi yapıldı ve taraftar hariç herkes bunu biliyor ve bunun yankısı olabilir tüm yaşananlar.

fatihtuztas 15.09.2009 17:04

mecnun başkan en doğrusunu yapmış.

sewaz58 15.09.2009 17:14

Her ne kadar geç verilmiş bir tepki olsa da işe yaramasını ummaktan başka yapacak birşeyimiz yok ... Hayırlısı,bekleyip göreceğiz artık ...

gül5858 15.09.2009 17:15

[B]Hem dünyanın parasını veriyoz hemde dibe gidiyoz .....

Üstüne üstlük bir yalvarmadığımız kalmış'tı futbolculara şimdi onuda yapıyoz...

En masum bu gidişatta Başkanımız Mecnun Odyakmaz...
Sivasspor'un savunacak bir noktası varsa yazalım arkadaşlar tabiki desteğiz ama eleştirmekte en doğal hakkımız..

Kendimize başkasının gözüyle bakıp açık kapıları farketmemiz gerekiyor...
Nerden geliyor bu rüzgar deyip kapamak gerekiyor o kapıları ve kapıları açık bırakanları cezasız bırakmamalı Sivasspor...[/B]

effenberg 15.09.2009 17:32

[QUOTE=SivasSpor.Com;561704][ :

[B]Sizi Tanıyamıyorum[/B]

“[B]Artık sizi sahada tanıyamıyorum. Benim takımım bu değil. Bir an önce kendinize gelmeniz gerekiyor. Sahada Sivasspor’un adına yakışır bir futbol sergilemenizi istiyorum. Denizlispor karşılaşmasında gerçek takımımı sahada görmek istiyorum. Bize güvenen insanları mahcup etmeyin. Çıkın aslanlar gibi mücadelenizi edin. Bu takım her şeyin en iyisine layık[/B].”[/QUOTE]

Evet Baskana ve bir yöneticiye yakisir bir aciklama Ü.Fikret gibi degil.
Belki bu aciklamayi Avurpa maclarin dan sonra aciklamis olsaydi belki Lige bu kadar kötü bir baslangic yapmazdik.

shang 15.09.2009 18:23

mecnun başkan gir artık devreye kulaklar çekilsin biraz bu hırssız mücadelesiz futbol hiç hoş değil çocuk oyuncağı gibi yenilen goller

Yiğido 58 MERT 15.09.2009 18:45

çok gecikti ama gec olsun güç olmasın BASKAN BU TAKIMI DÜZELT
yarın galibiyet bekliyoruz:D:D:D

atila58 15.09.2009 19:21

başkanı,teknik direktörü suçlayarak bir yere varmamız mümkün degildir. yeni kurulan takımda birlik beraberlik ve dayanışmayı kaynaştırmayı başarmamız bunun içinde takımımıza destek vermemiz gerekir. ben başkanımıza ve teknik heyetimize güveniyorum bu kötü günleri atlatacagımıza canı gönülden inanıyorum.iyi gününde yanında olduğumuz sivassporumuzu bu günlerindede yanlız bıtakmıyalım.

izmiriyigidosu 15.09.2009 19:55

başkanım el atmadığınız suçtu zaten biraz ağırlığınızı koyunda artık maçalrımızı alalım özledim eskiş sivası ne oldu bize böyle sokakta ne diyeceğimi şaşırıyorum

KAOS 15.09.2009 20:48

Ben gene aksilik yapacağım...
Bu haberin kaynağı nedir?
Yani haberi yazan bu fırça sırasında orada mıymış?
Ya da bir başkası mı aktarmış?
Bence ya içi yanan ve bu fırçayı kendisi atamadığı için başkanın ağzında güyya topçulara attıran biri masa başında yazmış...
Ya da laf olsun torba dolsun bir haber...
Ama itiraf edeyim tam nabza şerbet bir haber...

yigidomurat 15.09.2009 23:45

geç oldu ama güç olmaz İNŞALLAH.valla bu taraftar seni tanır seni bilir başkanım.sen o bülente razı olmasan bi saniye katlanmayız ona da,yapcak bişey yok.biz SİVASLIYIZ anadolu çocuğuyuz.büyüklerimiz bi işe karar verdimi istemesekte ona razı olmasını biliriz.bülent bu takımın başında kalacak diyosan başkan bizede eyvallah demek düşer.(ha ben kendi namıma kalmasından yana değilim,zerre kadar da sevmiyorum bülenti)ama öte yandan bizim buralara gelmemizdeki en büyük paya sahip olan kişi mecnun başkandır,gerisini tanımam hepside benim için figürandan öte geçmez.biz önce ALLAHa sonra sana güvendik başkan.ALLAH aşkına yüzümüzü kara çıkarma.

57 Mehmet 16.09.2009 02:37

[QUOTE=Turan 59;561715]Bizim bu duruma düşmemizin tek sebebi Bülent UYGUN'dur.Çünkü bu adamın antrenörlük bilgisi yoktur.Ben bunu her yerde ve her platformda söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim.Ben bunu bundan 1.5 ay önce Sivas'ta antremanda söylediğimde ; beni linç etmedikleri kalmıştı.Diyeceksinizki takımın iki senedir üst üste aldığı başarılı sonuçlar ne oalacak,o kadro ile sıradan bir antrenör de aynı başarıyı yakalardı.[/QUOTE]

peki werner lorantan takimi bülent uygun aldiginda hoca hakkinda bunlari düsünüyormuydun??
madem herseyi cok iyi biliyorsun bülent hoca gidince yerine kimi düsünüyorsun???
son sorumdan takimimizin basinda bülent hoca var diye takimizin maglubiyetine seviniyormusun???

atrium58 16.09.2009 04:01

Geç bile kalınmış bir tepki. Aynı tepkiden bir miktar Bülent Uygunada verilirse daha anlamlı olur diye düşünüyorum.

ready 16.09.2009 11:55

[COLOR="DarkRed"][B]zamanında bişeyler ters gidiyor dedigimiz zaman nerdeyse insanlar hain ilan ediyorda yok gönüllerin şampiyonu bülent hoca sen bizim herşeyimizsin bizi şampiyon yapmak istemiyorlar diyen bir yönetici yedek kulubesini tekmeleyen bir teknik adam ve bunun gibi bir sürü herkes şabkasını önüne alıp düşünmeli [/B][/COLOR]

yigido34583458 16.09.2009 11:56

vallaha bende tanıyamıyorum takımı önceki sivastan eser yok

pover58 16.09.2009 12:01

ah başkanım ah geç kaldın nerden dönersek kardır sana güvenimiz sonsuz başkanım biran önce radikal kararlar almalısınız bu gidiş bize hiç yakışmıyor dogrusu kaldıramıyoruz bu durumu.

sivastatlıbelam 16.09.2009 14:05

ya bu haber ne dünn ne önceki günün haberi.

manisa yenilgisi sonrası otobüsde fırçayı basmış başkan.
hocam bu ruhsuzlar fırçadan ne anlar utanmaz yüzüne tükürmüşler çok şükür yağmur yağdı demiş.

inşallah bu maç toparlanma maçımız olur ama bu düzen ve oyun anlayışı içinde bu maçı kazansak bile diğer oynayacağımız 12 maçın en 8 ini kaybederiz.

benim hiç umudum yok,hayali sukuta uğramamak için sizde umutlarınızı yüksek tutmayın dostlarım.

acı ama gerçek denizlispor kolay rakip değil bu takıma!!!evet bu takıma!!!

yigidokaan 16.09.2009 16:43

helal olsun mecnun başkan!!!
;););)

ozbss07 16.09.2009 19:58

mecnun başkan transfer sezonu bitti yeni akıllandınız

ozbss07 16.09.2009 19:58

ama yinede mecnun başkana çok güveniyorum

sivaslitaner58 16.09.2009 21:21

baskanimiz sert konusmus ama hakli soylemistir

hoLiGan Enes 17.09.2009 02:54

[B]başkanımızında idmanda futbolcularla birlikte olması çok iyi olacaktır bence[/B]

hoLiGan Enes 17.09.2009 02:55

[QUOTE=ozbss07;562313]mecnun başkan transfer sezonu bitti yeni akıllandınız[/QUOTE]

[B]
ne alakası var......adam onumu vurguluyo..[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:44.