![]() |
Sivasspor Store İnternette
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/sivaslogo2.jpg[/IMG]
Sivassporumuzun tüm ürünlerinin satışının yapılacağı Sivasspor Sanal Satış Mağazası Sivasspor Store yakında hizmete giriyor. Sivasspor un ürünlerini almak isteyenler,Sivasspor ile ilgili ürün bulamıyoruz,orijinal ürün istiyoruz diyenler Sivasspor Store size çok yakın. Bir tık la Sivasspor un istediğiniz ürününe sahip olacaksınız [url]http://www.store.sivasspor.org.tr[/url] [B]sivasspor.org.tr[/B] |
Sivasspor Store İnternette
[CENTER][IMG]http://sivasspor.org.tr/images_up/duyuru.jpg[/IMG][/CENTER]
Sivasspor Store İnternette Sivassporumuzun tüm ürünlerinin satışının yapılacağı Sivasspor Sanal Satış Mağazası Sivasspor Store yakında hizmete giriyor Sivasspor un ürünlerini almak isteyenler,Sivasspor ile ilgili ürün bulamıyoruz,orijinal ürün istiyoruz diyenler Sivasspor Store size çok yakın. Bir tık la Sivasspor un istediğiniz ürününe sahip olacaksınız.. Klup resmi siteden bu açıklamayı yaptı...Bu konu ile ilgili fikri ve isteği olanlar bu başlıkda fikirlerini dile getirsinler... [url]http://www.store.sivasspor.org.tr[/url] şimdilik satıldığını öğrendiğim ürünler; A TAKIM,--->Formalar,Antrenman Grubu,Kamp Grubu TARAFTAR 12--->Tshirt 09 ŞapkaSaatKozmetikAtkı-Şal-Eldiven SİVASKIDS AKSESUAR ÖZEL ÜRÜNLER EV TEKSTİLİ |
Cevap: Sivasspor Store İnternette
Lig başladığında beri Sivas sporla ilgili en güzel haber bence
Gurbette olan artık ürün alırlar ürün alsınlarki Sivasımız kalkınsın |
Yetkili bir ağızdan aldığım habere göre uzun zamandır beklediğimiz şey inşallah bir aksilik olmazsa bu akşam başlıyor.Herkese hayırlı olsun.
|
[B]hayırlı olsun güzel birşey tabi[/B]
|
Siteye şimdi üye oldum.Heralde ilk üyesi de benim :D
|
Çok güzel bir haber. İşte bundan sonra gurbette olanlara iş düşüyor. Hem alıp mutlu olun, hemde kulübe yardım etmiş olun. Sivasspor'umuza hayırlı olsun.
AYK |
Sivas dışında yaşan hemşehrilerimiz için iyi bir haber.Geç bile kalınmıştı bu uygulamada
|
[COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"][B]simdi hangi linkten bu siteye giriyoruz?? [/B][/FONT][/COLOR]
|
[QUOTE=sevda58;561400][COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"][B]simdi hangi linkten bu siteye giriyoruz?? [/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
[url]http://www.store.sivasspor.org.tr[/url] |
[B]Ürünler insallah lisansli olur, yoksa bir ise yaramaz.....[/B]
|
[QUOTE=07reis58;561407][url]http://www.store.sivasspor.org.tr[/url][/QUOTE]
[B]tesekkur ettim de, ama neden resimleri cikmiyor, sadece fiyatlari cikiyor? urunler lisanslimi?[/B] |
1. ağızdan cevap veriyim yorumlara
1 ürünler lisanslı sivassporstorede satılan ürünler ile aynıdır 2 resimler şuan kulüpten bize iletiliyor biter bitmez koyacağız 3 site daha bitmedi resimleri görememeniz normal :) 4 siteyi akşam açmayı düşünüyoruz ancak tasarımı değişecek birkaç günde güncellemesi sürer bu arada alışverişinizi yapabilirsiniz yine |
bende üye oldum saolun açtığınız için
|
[QUOTE=Ufuk Karabey;561415]ürünler lisanslı sivassporstorede satılan ürünler ile aynıdır
[/QUOTE] [B]yine orijinal adidas ürünler yok desene...pes vallah...[/B] |
SİVASSTORE SİVASSPORA VE SİVASLILARA HAYIRLI OLSUN...GEÇ KALINMIŞ BİR OLAY SİVASSPOR ŞAMPİYONLUGA OYNARKEN AILMIŞ OLSAYDI ÇOK ÜRÜN SATACAGINDAN EMİNİM.ŞU ANDA MALUM DURUMUMUZ GEREGİ İSTENİLEN DURUMDA BİR ŞATIŞ OLMAZ...
BENDE ÜYE OLDUM.İNŞALLAH ALLAHIN İZNİYLE DENİZLİ MAÇI İLE BU KÖTÜ GİDİŞE DUR DİYECEGİZ....... |
[B]Tebrikler Sivasspor A.Ş.
Bir satış sitesi yapıp yayına sokmak için 4 yıl kısa bir süre :confused:[/B] |
bu haber super be helal olsun sonunda bizide dusunebildiler eee sımdi alisveris zamani haydin gidik lo
|
Nasil yani internetten satin aldigimiz formalar felan postaylami gelecek
peki yurt disinada gelecekmi,onuda bilelim |
[B]Hayırlısı Olsun...Ürün Çeşitliliği Lazım...[/B]
|
hayırlı ugurlu olsun,bizlerde artık üstümüze düşeni yapıp alcağız formalarımızı...
|
hayırlı uğurlu olsun hala fotoğraflar eksik, eski sezon formaları satılıyor :mad: ayrıca ürün çeşitliliği az, inşallah daha da güzelleşecek :)
|
Yeni sezon formaları yok ama. Mavi forma istiyorum ben. Mavi forma gelecek mi; bilen var mı?
|
[B]Bekledigimin gerisinde kaldi, store deki satilan ürünler orijinal ürünler maglesef yok...[/B]
|
bu sene sivasspordan eldığım en iyi hatta tek iyi haber..
|
bu cok güzel bir haber arkadaslar yanliz avrupadanda siparis verebiliyormuyuz bu konuda bilgi verebilirmisiniz tsk.
|
arkadaşlar bu site çok iyi olmuş istediğimiz zaman istediğimiz ürünü alabiliriz özellikle gurbetçi hemşerilerimiz için iyi olmuş bu siteyi kuranların ellerine sağlık yalnız ürün çeşitliliği artarsa daha iyi olur
|
[QUOTE=yener_sahin;561360][CENTER][IMG]http://sivasspor.org.tr/images_up/duyuru.jpg[/IMG][/CENTER]
Sivasspor Store İnternette... [/QUOTE] Bu sezon takımımızla ilgili alacağımız en iyi haber bu olmaz umarım..:) Yalnız ben burda başka bişeye çok şaşırdım; konu senin açtığın haliyle kalmış Yener.. Normalde aynı konunun, aynı başlıkla, yeniden açılması gerekiyordu..:) |
ARTIK YENI FORMALARI BEKLIYORUZ sitenın acılması buyuk bı asama sırada sıtenın renklendırılmesı ve urunlerın cesıtlendırılmesı gerekıyor. takımın sırf forması degıl ıdmanlarda gıydıgı esofmanlarında sortlarına tısortlerıne kadar orjınal adıdas urunlerıde satılmalı..
|
battaniye vardı.yorgan,yastık,kazak,cd onları koymamışlar mı?
|
Hayirli Ugurlu olsun Uzun Zamandir bekliyorduk bu habere cok sevindim ,Insaalah güzel ürünleri satisa korlar.
|
daha site tam bitmemiş arkadaşlar bütün ürünleride koyacaklardır
|
güzel olmusta arkadaslar galiba Yurtdisina göndermiyorlar.Eger yurtdisina gönderilmiyorsa hic isimize yaramaz.üstelikte avrupadan daha cok siparis alacaklari kesin,türkiyede yasayanlar zaten Sivasspor ürünlerini her yerden temin edebilirler.
|
[QUOTE=GurbetciYigidom;561552]güzel olmusta arkadaslar galiba Yurtdisina göndermiyorlar.Eger yurtdisina gönderilmiyorsa hic isimize yaramaz.üstelikte avrupadan daha cok siparis alacaklari kesin,türkiyede yasayanlar zaten Sivasspor ürünlerini her yerden temin edebilirler.[/QUOTE]
Abi orda hata var, yurtdisini en sona yazacaklarina,Yozgat tan sonra yazmislar siralama boyle: Yozgat, Yurt Disi, Zonguldak... Bu arada super bi haber bu Manisa maçini yenseydik bu kadar sevinmezdim. :D |
[B]Tebrikler süper birşey 5 milyon Sivaslı artık istediğini alabilecek....site henüz yapım açamasında zamanla güzelleşir bunu yaptılarya helal olsun....[/B]
|
butun urunlerı bulabılcegımız bı sıte olursa tadından yenmeyecek:)
|
antreman ürünleri diye storedeki ürünler konulmuş,onları kimse almaz ne polar polara benziyor nede eşofmanlar bir şeye benziyor.Murat spora kaldık yine..Umarım bunda da bir düzeltmeye giderler.tek olmayan ordaji şort onu da alalım bakalım heralde 2 sene daha sadece atkı alıp hediye edip duracaz...
|
ürün yelpazesi çok dar ...................
|
[B]Gerçekten muhteşem artık istediğimi alabileceğim......[/B]
|
azönce bende üye oldum ama henüz çok eksiği var.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:04. |