![]() |
TSL/İ.B.B-SİVASSPOR
[CENTER][IMG]http://i0907.hizliresim.com/2009/7/9/2405.png[/IMG] _ [IMG]http://www.sppor.com/img/logos/belediyespor.png[/IMG][/CENTER]
[B]TARİH:[/B] 26.09.2009 [B]SAAT:[/B] 20.00 [B]STAT:[/B] İSTANBUL ATATÜRK OLİMPİYAT STADI [B]TURKCELL SÜPER LİG 7.HAFTA KARŞILAŞMASI[/B] Ligde sıkıntılı günler geçiren Sivassporumuz İ.B.B deplasmanına çıkıyor.Taraftarının desteğine güvenen Sivasspor ligdeki ilk 3 puanı alma parolasıyla sahaya çıkıyor.İnanıyorumki haftalardır beklediğimiz 3 puan hasreti bu hafta son bulacak.Haydi Sivasspor.Seninleyiz! |
Cevap: TSL/İ.B.B-SİVASSPOR
İnşallah kazanan biz olacağız,mazereti bahanesi yok .. Haydi Sivas'ım başarılar ...
|
kazanacaz başka yolu yok.Galibiyet alırsak ucunda orjinal forma var :)
|
Dogru kadro kurarsa kazanabiliriz yoksa maalesef yine hüsran olacak.
Ya 2 0 kazaniriz yada 3 1 kaybederiz. |
[B]Artık galibiyetten başka bir skora tahammulümüz yok bu maç öyle yada böyle bizim olacak.[/B]
|
[QUOTE=sabanoh;565371]Dogru kadro kurarsa kazanabiliriz yoksa maalesef yine hüsran olacak.
Ya 2 0 kazaniriz yada 3 1 kaybederiz.[/QUOTE] bu yorumu nasıl yaptın anlamadım? |
allah kısmet ederse maçta olucaz ma aile inş yenerler
|
bu maçı kazanacaz ve cıkışa gececez buna inanıyorum yani inanamak istiyorum ersenden ve kamanandan goller bekl,iyorum ve musadanda ermandanda cihandanda patlama bekliyorum
ÖLÜMÜNE YİĞİDO..........................:D |
kazanmak zorundayız başka çare yok 2 - 0 (kamanan,zita)
|
[COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"][B]Insallah alacagiz bu maci, mecbur almamiz lazim, alalimki biraz olsun toparlaniriz...[/B][/FONT][/COLOR]
|
tabıkı kazanmalıyız inş ......................
|
Baska Caremiz Kalmadi ...........Hep Destek Tam Destek
|
[B]Ya 3 Puan Yada 3 Puan....Öbür Türlü Düşünemiyorum Bile[/B]
|
bu maçı almaktan başka ne yol ne çözün nede hedef var bu maçı mutlak almamız lazım mutlak alacağımızada artık inanmak istiyorum belediyede çok iyi takım ama biz daha iyi takımız daha iyi takım olma yolundaki ilk adımı bu maçla atalım allah yardımcımız olsun
|
allahın izni ile sivassporumuz bu maçı alacak ve üç puanı alan taraf olacak ancak hakemlere inanamıyıorum ve hakemler kurulu bunlara uyarı yapacağı halde bursa maçını mahveden hakemi haftanın en az hatalı hakemi kabul etmesi çok kötüüü dostumuz yok bizim inananın
|
[QUOTE=blade58;565374]bu yorumu nasıl yaptın anlamadım?[/QUOTE]
demek istemiski arkadas attigimizda bidaha atariz yedigimizde biliyorsun 3den asagi yemeyiz yani 3-1 ;) allah korusun |
[I]EGER DEFANSIN GAZABINA UGRAMASSAK YENERIZ AH O DEFANS AH O DEFANS[/I][B] ALIRIZ BU MAC 3-0 (DK 5 ZITA, 58 IBRAHIM SAHIN,90,HAYRETTIN...VEYA KAMANAN [/B]
|
Geçen sene Bu takımın yüzünden liderliği kaybettik bu senede bu takımın sayesinde çıkışa geçeceğiz.
|
[QUOTE=mysuskunx;565436]allahın izni ile sivassporumuz bu maçı alacak ve üç puanı alan taraf olacak ancak hakemlere inanamıyıorum ve hakemler kurulu bunlara uyarı yapacağı halde bursa maçını mahveden hakemi haftanın en az hatalı hakemi kabul etmesi çok kötüüü dostumuz yok bizim inananın[/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"]YIGIDOLAR O ZAMAN HEMEN BULENT UYGUN ISTIFA YADA ERSENI YUHALAMA YAPMAYALIM KENDI DOSTUMUZ OLALIM AILE GIBI SORUNLARIMIZI DISARIDAKI TAKIMLARA GORE YANSITMAYALIM HEP ESTEK AM DESTEK OLSUN LUTFENNN[/FONT] |
[QUOTE=mucahitbaba58;565464][FONT="Comic Sans MS"]YIGIDOLAR O ZAMAN HEMEN BULENT UYGUN ISTIFA YADA ERSENI YUHALAMA YAPMAYALIM KENDI DOSTUMUZ OLALIM AILE GIBI SORUNLARIMIZI DISARIDAKI TAKIMLARA GORE YANSITMAYALIM HEP ESTEK AM DESTEK OLSUN LUTFENNN[/FONT][/QUOTE]
Haklısın Diyarbakır maçından sonra hemen istifa dediler yazık Sanki bülent uygun gitse hemen her şey düzelecek Tamam hatalı olabilir düzelir elbet. |
:D ibbyle kalan hesabımızı kapatalım bari su maçta:D
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS!'^+%&/(()=?_?_ |
şimdi eğri oturup doğru konuşalım.
i.b.b lige iyi başladı 2 hafta önce evinde trabzona 6-1 gibi acı bir skorla yenildi. trabzon o maçta fırtına gibi oynadı ve 3.golden sonra maçı kopardı. geçen haftada kontrollü oynayan feneri elinden kaçırdı.maçın 12.dakikasında 2-0 öne geçme şansını kaybetti.1-0 yenildi fenere ş.saraçoğlunda. sonuç şu:trabzonspor gibi oynamalıyız yani istekli,coşkulu,rakibi oynatmayan,basan,ısıran bir futbol sergilemeliyiz. eğer defans yaparsak maçta bizi darmaduman eder istanbul belediye. ben bu maça beraberlik verdim.ama işin aslına gelirsen defansımız yine sedat-yasin ikilisine emanetse ve soldada hayrettin varsa biz şimdiden yenildik emin olabilirsiniz. ferhat bıkmaz gibi hannover 96 da oynayan bir oyuncumuz niye kenarda bekliyor anlamıyorum. |
[QUOTE=SiVaSSpOrLu 58;565469]:D ibbyle kalan hesabımızı kapatalım bari su maçta:D
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS!'^+%&/(()=?_?_[/QUOTE] INSALLAH büyük patlama yapariz gecen sezonun öcünü aliriz |
maçın sonucunun nolacağını sadece ALLAH bilir,ama İNŞALLAH kazanan biz oluruz.hakkımızda hayırlısı olur İNŞALLAH
|
Erman Kılıç bu maçta ortada oynasa nasıl olur acaba?
Bence daha verimli olur. |
[QUOTE=Metal Gear;565492]Erman Kılıç bu maçta ortada oynasa nasıl olur acaba?
Bence daha verimli olur.[/QUOTE] erman istanbul belediyedeyken sol orta sahada oynardı. iskender,efe,ekrem ekşioğlu kaliteli oyuncular. tabi bir de tum ve ibrahim akın faktörü var.onları iyi marke etmeliyiz. i.b.b iyi paslaşan bir takım erman bizim takımda nie başarısız oldu dersen pasa yönelik zayıf bir takımız bir erman da tek başına bir şey yapamaz. ama zita bir şeyler yapabilir. |
Bu maçı almalıyız...En son fırçadan sonra gaza gelmişlerdir umarım ..
|
gecen yılı unutmadık bu macı gecen yılın acısını cıkarmak ıcın kazanmamız sart.
artık galıbıyet zamanı geldı.ıstanbuldakı hemserılerımde takımımın yanında olursa ısımız daha kolay olacaktır emınım.. |
[B]kazanmak zorundayız başka çaremiz yok[/B]
|
eskiden çoğunluk muhakkak maç için bir sonuç yazardı.şimdi bakıyorumda hemen hemen herkes sadece temennide bulunmuş.demekki artık kimse güvenmiyor.açıkçası ben hiç güvenmiyorum.herve tum bizi nasıl dağıtacak görün bakın.aşırı farklı yenileceğiz.çünkü bu kadroyla yenmemiz hayal.
|
bu maçı alacağız başka yolu yok o morallde antalyayı yeneceğiz bukadar iddalıyım iki maç sonunda puanımız 7 olacak allahın izniyle
|
bu maçı alacağız 2-0 maç bizim olacak işallah tumu durdursak tabi
|
KAZANMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK AKSİNİ BİLE DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM KAYIP EDERSEK BİZİM İÇİN PEK HOŞ OLMAZ TAŞLAR YERİNDEN OYNAYABİLİR 2-0 KAZANIRIZ GOLLER ZİTA-KAMANAN
SAYGILARIMLA MURAT SARI |
işimiz baya bi zor.....................
|
İstanbul B.B.S - Sivasspor
İstanbul B.B.S - Sivasspor tarih : 26.09.2009 20:00:00 mekan : Atatürk Olimpiyat Stadyumu bilet fiyatları BATI NUMARALI (İSTANBUL B.B.S TARAFI): 20,00 TL DOĞU KAPALI TRİBÜN (SİVASSPOR TARAFI): 20,00 TL |
1-1 bitecek bence ama inş yeneriz
|
[B]Profesyonel oyuncular işlerini yapacaklar tabi ancak Tum bize gol atarsa çok üzülürm zaten gönderildi diye pişmanım birde bize gol atarsa kahrolurum...[/B]
|
[B]bu maçı almamız lazım başka yolu yok[/B]
|
Kötü gidişatın sonu bu maç olacak.1-2 alacağız bu maçı inşallah
|
bu maçı almamız zor görünüyor.
tamamen çıkacak kadroya bağlı. eğer yasin-sedat ikilisi varsa ilerde de ersen varsa yenildik emin olabilirsiniz. ama mbemba ve ferhat defans da ilerde de zita ve agbetu gibi oyuncularımız varsa yenebiliriz. 2 kere 2 =4 eder.ister çarp ister topla.bu kadar açık ve net söylüyorum. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:59. |