SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Teknik Direktör (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   UYAN SİVASLI UYAN SAHİP ÇIK BÜLENT UYGUNA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27448)

agumus_58 04.10.2009 23:46

UYAN SİVASLI UYAN SAHİP ÇIK BÜLENT UYGUNA

ARKADAŞLAR ARKADAŞLAR NEREDE SİVASLILIĞIMIZ NEREDE 7 MİLYONUMUZ NİYE KİMSE BİŞEYLER YAPMIYOR YA BİZİ BİZ YAPAN BENLİĞİMİZİ TEKRAR BİRLİKTELİĞİMİZİ ŞEHRİMİZE YAPTIKLARI O KADAR SAYISIZ GÜZELLİĞE SAHİP ÇIKAN HOCAMIZA BÜLENT UYGUNA BÖYLE Mİ SAHİP ÇIKIYORUZ YOK MU SİVAS DA KİMSE.
KİMSELER TOPLANMIYOR MU HOCAMIZI DURDURALIM DİYE DURDARAMAYACAKSANIZ SİVASI VE SİVASSPORUN KIYMETİNİ BİLMEYECEKSENİZ O ZAMAN SİVASLIYIM DEMEYİN!!!
NEREDE MİLLET UYANIN YA UYANIN NEREDESİNİZ NASIL SİVASLISINIZ NASIL SAHİP ÇIKIYORUZ TEKNİK DİREKTÖRLÜKTEN ÖTE AİLEYDİK BİZ ARTIK.
LÜTFENNNNN AMA LÜTFEN SAHİP ÇIKALIM SAHİP
TÜM TÜRKİYEYE GÖSTERELİM TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZE SAHİP ÇIKTIĞIMIZI BİRŞEYLERE DE BU SEFER TARAFTAR OLARAK BİZLER DEVRİM YAPALIM.HEP HOCAMIZ YAPTI BİR DEVRİMİ DE BİZ YAPALIM.
YAŞIM 22 ACABA VAR MIDIR?TÜRKİYE DE TEKNİK DİREKTÖRÜNE SAHİP ÇIKAN TAKIM....
SAHİP ÇIKALIM SAHİP........
DÖKÜLELİM SOKAKLARA ŞEHRİN DÖRT BİR YANINDAN GELELİM....
BİLİYORUZ Kİ İLKLER ZORDUR AMA BAŞARINCA DA ONUN DA ADI DEVRİM OLUR TÜRKİYEYE SİVASSPORA BUNU ÇOK GÖRMEYİN DESTEK OLALIM BİRLİK OLALALIM HOCAMIZI BIRAKMAYALIM.......

gangster yigdo 04.10.2009 23:47

Cevap: UYAN SİVASLI UYAN SAHİP ÇIK BÜLENT UYGUNA

yaa eger bizi duyuyorsa yönetim kurulu öncelikle protesto ediyorum bülent hocayi göndermeyin o gecen sene hayla edemiyecegimiz seyleri yapti belki simdi iyi gitmiyordur ama o yine sivasi adam eder sanki tek kötü giden sivas besiktasda kötü gidiyor ama baskai diyoo mustafa denizli bir yere gitmiyoo diye biz niye bunu yapamiyoruz asil suc yönetimde bilicai sen git 1.5 milyon satarsan yerine yasin herve tum+sylla sonrada baliliyi satarsan olur iste bunlar

58isa58 04.10.2009 23:49

kardeşm dogru söylyrsn yeter bunları eleştirmeylim hocamız elden gidiyor kıymetini bilelim lütfen birşeyler yapalım lütfen bence de...:confused::confused::confused::confused:

_DeReBeYi_ 04.10.2009 23:52

[B]Sahip cikmayanlar sivasli sivassporlu degilmi yani bak gozun sen bi profosyanel bi kulupsen bu tur istifalari olumlu karsilaman lazim simdiye kadar kimler geldi kimler gecti kimsenin arkasindan da kosmadik kosmayiz da giden gider kalan saglar bizim dir Duygusalligin zamani deil Sivas'a ve sivasspor' yapmis oldugun hizmeetlerden dolayi sana TESEKKURLER Ederiz Hakkimiz Helal olsun [/B]

mdeniz58 04.10.2009 23:54

[B]HİÇ KİMSE SİVASSPOR KULUBÜNDEN DAHA ÜSTÜN DEĞİLDİR.
EĞER BÜLENT UYGUN'UN GİTME ZAMANI GELMİŞSE GİTMELİDİR.
VE O AN BU ANDIR.....
LÜTFEN DUYGUSALLIĞI BIRAKIN....
BÜLENT UYGUN ELİNDEKİ GÜZEL BİR TAKIMLA BAŞARILI İŞLER YAPMIŞ FAKAT O KADRO BOZULUNCA LİG'İN DİBİNE DEMİR ATMIŞ BİR TAKIMI KURTARAMAMIŞTIR.....
YANİ KRİZ DURUMUNU YÖNETEMEMİŞTİR.
BUNDAN SONRA NE SİVASSPOR'A NEDE KENDİSİNE BİR FAYDASI OLACAKTIR.
LÜTFEN DUYGUSALLIĞI BIRAKIN VE PROFESYÖNEL BİR TAKIMIN PROFESYONEL TARAFTARI GİBİ DAVRANIN[/B]

58isa58 04.10.2009 23:59

siz mi profosyenelsiniz benim sizin gibilerle işim olmaz gidin yazınızı başka yerde yazın adamın yorumuna katılanlar yazsın...
duygusallıkmış sen sivassporu kaç senesinden beri takip etmeye başladın söyle bakim...
sen sivassporun kaç tane 3.ligi bırak 2.lig maçını izledin?
hadi ondan da geçtim anlatılanlara duygusallık diyorsan biraz kitap okuyun...
yazıklar olsun... zaten değil 7 milyon 100 milyon olsak yine bir yere gelemeyiz...

merkez_emre 05.10.2009 00:03

[QUOTE=mdeniz58;570025][B]HİÇ KİMSE SİVASSPOR KULUBÜNDEN DAHA ÜSTÜN DEĞİLDİR.
VE O AN BU ANDIR.....
BÜLENT UYGUN ELİNDEKİ GÜZEL BİR TAKIMLA BAŞARILI İŞLER YAPMIŞ FAKAT O KADRO BOZULUNCA LİG'İN DİBİNE DEMİR ATMIŞ BİR TAKIMI KURTARAMAMIŞTIR.....
LÜTFEN DUYGUSALLIĞI BIRAKIN VE PROFESYÖNEL BİR TAKIMIN PROFESYONEL TARAFTARI GİBİ DAVRANIN[/B][/QUOTE]

profesyonel bır taraftarlık mı ? once sen prof. bir yorum yaz sonra konusalım arkadasım...Taraftarin profesyonelı bırak amatöründe boyle bırsey olmaz...tamam hocamaz art arda yenılgıler almıs olabılır ama 2 senedır sampıyonluk pesınde olan bır hocaya bu yapılmaz !!!

alex ferguson u bılırsın adam man. unt. ı el geldıgınde sondan 2. sıradaydı ılk senesınde 11. lıge cıkarttı yetmedı obur sene 2. oldu diger senesınde aynı bızımkı gıbı art arda yenılgıler aldı basından sehır herkes ıstıfa dıye tutturu ama hem yonetım hemde taraftar arkasında durdu bız sana guvenıyoruz dedı...son kısım harıc aynı bızım hıkayemız gıbı ama sonunda noldu ? adam yaklasık 23 24 yıldır dunyanın belkıde en ıyı kulubunde cakılı kaldı ...

bilmem anlatabılırmuyum arkadasım ? he dıyeceksın man. bizden 100 gomlek ustun... hayır efendım manchester ı manchester yapan fergusondur o gelmeden sadece 1 2 sampıyonlkları vardı oda yaklasık 20 sene once...

KaanK 05.10.2009 00:05

[QUOTE=58isa58;570026]siz mi profosyenelsiniz benim sizin gibilerle işim olmaz gidin yazınızı başka yerde yazın adamın yorumuna katılanlar yazsın...
duygusallıkmış sen sivassporu kaç senesinden beri takip etmeye başladın söyle bakim...
sen sivassporun kaç tane 3.ligi bırak 2.lig maçını izledin?
hadi ondan da geçtim anlatılanlara duygusallık diyorsan biraz kitap okuyun...
yazıklar olsun... zaten değil 7 milyon 100 milyon olsak yine bir yere gelemeyiz...[/QUOTE]

Sivas taraftarı bu günde ayrılığa düşmüş, tek vücut değil ki dediğin gibi 100milyon olsa ne farkedecek

Champion58 05.10.2009 00:13

millett durum böyle oldu ama genede bu adamı bırakmamak lazım iyi yerde bitirmek lazım. Yalan yok bülentin son zamanarda hareketlerini begenmedim begenmiyorum ama kötünün iyiside bu adam en azından takımı biliyor iyice gene düzlüge çıkaran bu olur. Son olarak bize düşen gitmemesi için çagrı yapalım haa yok kafaya koydu illa ben gidicem diyo o zaman yolu açık olsun. Ama bu yaptıgıda büyük ayıp olur onuda diyim sen takımı getir bir yerlere sonra boz iyice bırak git iyi bee

yigido_furkan 05.10.2009 00:19

bırbırımıze düşmemiz yerıne artık çözüm yolları aranmalı ama böyle mektupla maılle olmaz artık bısey yapma zamanı ve bn kesınlıkle Bulent hocanın ayrılamasını yanlıs buluyorum ve ne gibi organızasyon yapılırsa sonuna kadar desteklerım

karakocyakup58 05.10.2009 00:19

bir sivasspor taraftarı olarak bülent hocanın sitesinde meil olarak gitmemesini önerdim siz artık sivasspor klasisiniz deddim sizde düşüncelerinizi linkten iletin

[url]http://www.bulentuygun.com.tr/Iletisim.aspx[/url]

58isa58 05.10.2009 00:21

ben attım gardaş oraya ama furkanın dediği gibi gerçekten yapılacaksa somut birşeyler ve güzel bir organizasyon olmalı...:confused:

gül5858 05.10.2009 00:25

[B]BU SAAT'TEN SONRA GERİYE DEĞİL İLERİ BAKMAK GEREKİYOR
BÜLENT BEYİN GİTMESİ TARAFTARI DEĞİLDİM SENE SONUNA KADAR
''BU SADECE SİVASSPOR CAMİYASININDA BAŞINA GELMEDİ HER CAMİYADA OLAN OLAYLAR VE BUNLARDA NORMALDİR BİZLERE DÜŞEN SİVASSPOR VE YÖNETİMİ BU SIKINTILI DÖNEMDE DESTEK OLMAK
[/B]

58isa58 05.10.2009 00:30

Yanlış düşünüyorsun arkadaşım eğer bu düşünceye sahipsen bilki seni de şuan bu düşüncene bu şekilde profosyenel bir şekilde yorum yapmaya iten bu konuma getiren de bülent hocadır. Hani dediklerine bişey demiyorum.Ama umut var hala...
Zamanında urfa balıklı göl de peygamberleri yaNınca hayvanların hepsi ormanlara kaçıyormuş ama karınca öyle bir çaba öyle bir gayretle küçücük bünyesiyle su taşıyormuş ki bunu gören diğer hayvanlar ya sende kaçsana zaten senin götürdüğün bu suyla da o yangın sönmez demişler... KARINCA İSE BEN YİNE GÖTÜREYİMDE ELİMDEN GELENİ YAPAYIM DEMİŞ
YANİ ARKADAŞIM UMUT AZ DA OLSA VAR:)

karen 05.10.2009 00:57

öncelikle sunu söleyim bülen uygun istifa etsin diyenler vardi bikac hafta önce bende yazdimci bülent hoca istifa etse nolacak.sivasspor barcelonanin veya chelsea nin hocasinimi getirecek diye yazmismistim.türkiyede bülent uygun kaliteli hocalardan birisiydi ama sivas onu kaybetti.ne cabuk unutunuz iki sezon üst üste yaptigi basarilari,yaziklar olsun,sanmayinki gelecek hoca bülent uygundan iyi bi hoca olacak,istifasini isteyenler yaksinlar bi taraflarina kina,erdiler muratlarina

kocakss58 05.10.2009 10:15

hayırlı uğurlu olsun.sonu belli olan birşeydı bu...kaç tane yazar yazmıştı,bundan sonra sivasa birşey veremez.en iyisi ayrılması diye.hemde bunu yaz döneminde yazdılar,konuştular...

Medusa 05.10.2009 10:23

Neden olmasın arkadaşlar? Taraftarı organize edip birşeyler yapabilirsiniz...Mesela Yiğidogençlik diye bi grup var onlar başlasın diğer gruplarıda toplasınlar...Bir ilki yapında herkes görsün Sivas'ın Teknikdirektörüne sahip çıktığını..Diğerleri gibi olmadığınızı gösterin!

Yadigar Barcin 05.10.2009 10:42

Saolsun büyük hizmetlerde bulundu Hoca, Sivasi ve Sivassporu Dünyada bir marka haline getirdi, Sivassporumuzun adini kimse bilmezken, simdi Dünya Kulüplerinde bilmeyen kalmadi..
Bu Istifasinin altinda baska seyler yatiyor, bizim elestrilerimizle ve yorumlarimizla alakasi yok gidisinin, Insallah Sivassporumuz icin hayirli olur, ama su bir gercekki, gelecek hocadan fazla beklemeyelim, bir Bülent Uygun karakterinde ve onun kadar hizmet edecek Insan bulamayiz!!!
Dedigim gibi bu gidisin altinda bilmedigimiz cok seyler yatiyor, bana göre Takimimiza bir günah Kecisi lazimdi, oda Bülent Uygun secildi, Yolu acik olsun, basarilarinin devamini diliyorum..

hanedan58 05.10.2009 10:54

[QUOTE=mdeniz58;570025][B]HİÇ KİMSE SİVASSPOR KULUBÜNDEN DAHA ÜSTÜN DEĞİLDİR.
VE O AN BU ANDIR.....
LÜTFEN DUYGUSALLIĞI BIRAKIN VE PROFESYÖNEL BİR TAKIMIN PROFESYONEL TARAFTARI GİBİ DAVRANIN[/B][/QUOTE]
[B][I]
profesyonel arkadşım profesyonel bir hoca alsana bülentin yerine aday isimlere baktın mı sivasspor bu isimlerle dağılır be bülent hocada bir inanmışlık vardı bir amaç bir kazanılan başarı vardı en azından bu yıl orta sıralarda bitirmek için elinden geleni yapacaktı yazık oldu en azından hocayı liğ bitene kadar tutup sonra göndermeleri lazımdı buda yönetimin bir hatası oyuncular yeni dedik 6 hafta puan alamadık bi 6 haftada hoca yeni deriz puan alamayız seneye bank asya (bu olmaz inşallah) ama biraz politik olmak lazı takımımızı yükseltmek için elimizden geleni yapacagımız yerde biz oyuncu yuhladık haca istifaları istedik medyanın gazına gelip takımı batırmaya [/I][/B]uğraştık elbirliği ile hepimizin elin sağlık

sadettin58 05.10.2009 11:31

BÜLENT HOCAMIZI TAKIMIN BAŞINDA GÖRMEKTEN GURUR DUYUYORUZ..
HOCAMIZI BİR KAÇ BASININ BİR KAÇ KENDİNİ BİLMEZE YEDİRMEYİZ..
HOCAM BİZE YAŞATMIŞ OLDUĞUN SEVİNÇLERDEN GURRUDAN BİZİ BİZ YAPAN DEĞERLERLE BULUŞTURDUĞUN İÇİN TEŞEKKÜRLER
HAKKIMIZ GECTİ İSEK SANA HELAL OLSUN SENİN BİZE HAKKIN GEÇTİ İSE HELAL ET...
SEN BİZİM HER ZAMAN BÜLENT HOCAMIZ OLACAKSIN

ready 05.10.2009 11:42

[COLOR="DarkRed"][B]klavye başına geçipde yok hocasına sahip olamayan sivaslı degildir yok hocayı istemeyen bi yerlerine kına yaksınlar falan bunlar çirkin sözler insanların anlamadıgı şu sivassporda kişiler gidici sivasspor kulübü kalıcıdır şimdi bülent uygunu savunan arkadaşlara bişeyler demek istiyorum hocaya biz mi dedik kendi işini yapma basınla polemiklere gir kendi takımını bırak başka takımların maçları hakkında yorum yap 5 yeriz altı yemeyiz gibi sözleri bizmi söylettik sonrada bu kadar lafa ragmen bazı arkadaşlar çıkacak hocaya sahip çıkmayan sivaslı degildir istifasını isteyen insanlara allah belanızı versin demek mikrop demek bu ne terbiyesizliktir..nasıl bülent hocayı sevenlere insanların yalaka deme hakkımız yoksa bu insanların da karşısındaki insanlara hakaret etme hakkı yoktur..herkes haddini bilecek [/B][/COLOR]

tuffi5819 05.10.2009 11:43

inan avrupada olsa bulent uygun sokaklara dokulurduk avrupada haydi turkiyedeki yigidolar biseyler yapin sivasli oldumuzu gosterelimm
HAYDIN GUN BIRLIK ZAMAN

58isa58 05.10.2009 11:51

Yok gardaşlar yok biz uyuyoruz hala dedigim gibi 7 milyon değil 100 milyon olsak yine birşey olmaz bizden...

tuffi5819 05.10.2009 12:00

BELCIKA TURKIYE MACINDA BIR PANKART YAPTIRACAZ INS
ASKER BULENT HOCAMIZ ICIN

kaya0758 05.10.2009 12:02

[B][I]hoca kalman senin için hayırlı olur ben gitmemen gerektiğine inanıyorum.ha yasin çakmak ı oynatacaksanda hiç durma ylun açık olsun......[/I][/B]

58isa58 05.10.2009 12:08

[QUOTE=tuffi5819;570199]BELCIKA TURKIYE MACINDA BIR PANKART YAPTIRACAZ INS
ASKER BULENT HOCAMIZ ICIN[/QUOTE]

Hadi bakalım gardaş Türkiyenin 4 bir yanından açmak lazım... aslında organize olmamız lazım...

samsa58 05.10.2009 12:12

"bizi yarı yolda bırakmak sana yakışmaz" sloganıyla kaldıgı yerın onunde toplanalım. burda yorum yapmayla hoca takımda tutulmaz.hemen icraata gecelım.

58isa58 05.10.2009 12:18

[QUOTE=samsa58;570212]"bizi yarı yolda bırakmak sana yakışmaz" sloganıyla kaldıgı yerın onunde toplanalım. burda yorum yapmayla hoca takımda tutulmaz.hemen icraata gecelım.[/QUOTE]

Bence de gardaş ama yapalım birşeyle yürüyüş yapalım kabul etmeyecekse de
Sivaslıya yakışır şekilde uğurlayalım...
TÜM TÜRKİYE DE GÖRSÜN O ZAMAN SİVASI SİVASLIYI

samsa58 05.10.2009 12:25

[QUOTE=58isa58;570220]Bence de gardaş ama yapalım birşeyle yürüyüş yapalım kabul etmeyecekse de
Sivaslıya yakışır şekilde uğurlayalım...
TÜM TÜRKİYE DE GÖRSÜN O ZAMAN SİVASI SİVASLIYI[/QUOTE]

bence bu laftan sonra bızı yarı yolda bırakmaz en azından sezon sonuna kadar kalır. sezon sonuna kadar da allah kerim tamamen eski günlermize doneriz bence

kanımaksa58 05.10.2009 12:42

[B]VALLA ARKADAŞLAR DEDİKLERİNİZİ BİRDE İCRAATA GEÇİRDİNMİ BÜLENT HOCANIN KABUL ETMEYECEĞİNİ SANMIYORUMM EH BE HOCA ŞUNLARA İNAT KALMALIYDINN SİVASSPOR SENLE VAR OLDU [/B]

fatihtuztas 05.10.2009 13:00

malesef çok geç artık.artık yolumuza bülent hocasız devam edeceğiz çok üzülüyorum valla..:::(((

zaralı19 05.10.2009 13:00

gelin şuan dünyada en çok duyuracağımız bir site var facebookda gösterelim
[url]http://www.facebook.com/group.php?gid=274798775095[/url]

SerkanToptas 05.10.2009 13:48

bu öncelikle yönetimin işi bülent uygunu ellerinde tutmalılar onu bırakmalılar herkez istifa dilekçesini veriyor diye kabul edilmemeli eminim arkadaşlar sivasta bir destek yürüyüşü düzenlense bülent hoca kararından vazgeçecektir

itaydas 05.10.2009 13:59

Sevgili Bülent Hocam;
Bende bir ağabeyin olarak, bu kadar emek verdikten sonra ve bizlere kendini sevdirdikten sonra gitmeni istemiyoruz. Sevgili Başkanım; Yönetim kurulunu acilen toplayınız ve güzel bir karar çıkarınız. Biz Asker Bülent'i seviyoruz. Sivasımız için sizler çok emek verdiniz. Lütfen bizleri bırakmayınız. Saygılar sunuyorum...

# Kamanan 05.10.2009 14:05

arkadşlar bi arkadaşım msnden yolladı bisim hakkımızda bi yazı yazmşlar herkes okumalı bnce [url]http://www.dribling.net/cok-uygunsuz-oldu/[/url]

yeniceri_can 05.10.2009 14:15

[B]her türlü hatayı yapmış olabilir sayın uygun.takımın bu hale gelmesindeki en büyük pay ondada olabilir.(para yedi dediniz oda olabilir) ama bu şelilde gitmesi kabullenilemez.hala arkasından atar oldunuz çekti gitti daha ne laf edersiniz.
ama bu adamın bu şekilde gitmesi çok yanlış oldu.biz arkandaydık be hocam bu takımın bu hale düşmesinde herkesin payı vardır.
Hocamıza sahip çıkanlardanım .ve çıkacağım.[/B]

burakplt 05.10.2009 14:50

bu takımı buraya getiren o.ne başkan ne de başka birisi 3 yıl önce şu kadrodaki oyuncuların çoğu önemsiz gibi gözüken oyunculardı.geldikleri nokta da tek pay BÜLENT UYGUN un dur.bunu herkes böyle bilsin

sevdamcihad 05.10.2009 15:16

[QUOTE=agumus_58;570019]ARKADAŞLAR ARKADAŞLAR NEREDE SİVASLILIĞIMIZ NEREDE 7 MİLYONUMUZ NİYE KİMSE BİŞEYLER YAPMIYOR YA BİZİ BİZ YAPAN BENLİĞİMİZİ TEKRAR BİRLİKTELİĞİMİZİ ŞEHRİMİZE YAPTIKLARI O KADAR SAYISIZ GÜZELLİĞE SAHİP ÇIKAN HOCAMIZA BÜLENT UYGUNA BÖYLE Mİ SAHİP ÇIKIYORUZ YOK MU SİVAS DA KİMSE.
KİMSELER TOPLANMIYOR MU HOCAMIZI DURDURALIM DİYE DURDARAMAYACAKSANIZ SİVASI VE SİVASSPORUN KIYMETİNİ BİLMEYECEKSENİZ O ZAMAN SİVASLIYIM DEMEYİN!!!
NEREDE MİLLET UYANIN YA UYANIN NEREDESİNİZ NASIL SİVASLISINIZ NASIL SAHİP ÇIKIYORUZ TEKNİK DİREKTÖRLÜKTEN ÖTE AİLEYDİK BİZ ARTIK.
LÜTFENNNNN AMA LÜTFEN SAHİP ÇIKALIM SAHİP
TÜM TÜRKİYEYE GÖSTERELİM TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZE SAHİP ÇIKTIĞIMIZI BİRŞEYLERE DE BU SEFER TARAFTAR OLARAK BİZLER DEVRİM YAPALIM.HEP HOCAMIZ YAPTI BİR DEVRİMİ DE BİZ YAPALIM.
YAŞIM 22 ACABA VAR MIDIR?TÜRKİYE DE TEKNİK DİREKTÖRÜNE SAHİP ÇIKAN TAKIM....
SAHİP ÇIKALIM SAHİP........
DÖKÜLELİM SOKAKLARA ŞEHRİN DÖRT BİR YANINDAN GELELİM....
BİLİYORUZ Kİ İLKLER ZORDUR AMA BAŞARINCA DA ONUN DA ADI DEVRİM OLUR TÜRKİYEYE SİVASSPORA BUNU ÇOK GÖRMEYİN DESTEK OLALIM BİRLİK OLALALIM HOCAMIZI BIRAKMAYALIM.......[/QUOTE]

*** AKACAK KAN DAMARDA DURMAZ.HER ŞEYİN BİR SONU VAR.SONSUZLUK YÜCE ALLAH'A MAHSUS..

BÜLENT UYGUN İÇİNDE SİVASSPOR CAMİASINDA BİR SON VARDI VE YAŞANDI BİTTİ..

GÜNAHIYLA SEVABIYLA CAMİAMIZA OLAN KATKISINDAN DOLAYI KENDİSİNE SONSUZ ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ..

HANİ HEP DİYORUZ YA " AHMET'LER MEHMET'LER BÜLENT'LER GELİP GEÇİCİ KALICI OLAN İSE SİVASSPOR VE TARAFTARI DİYE"..

FUTBOL OYUNUNDAKİ EN BÜYÜK GERÇEK GEÇMİŞE DEĞİL GELECEĞE BAKABİLMEK..

ALINAN KÖTÜ SONUÇLAR TABİKİ BERABERİNDE BİRTAKIM HAKLI ELEŞTİRİLERİDE GETİRECEK..

BÜLENT UYGUN'A BU BAĞLAMDA YAPILMIŞ VE HATTA HAPILACAK OLAN ELEŞTİRİLERİN TAMAMINI SAYGIYLA KARŞILIYORUM..

AMMA VELAKİN ŞİMDİ SAZI ELE ALALIM EĞRİ OTURUP DOĞRU KONUŞALIM..

BU TAKIM BÜLENT HOCA İLE BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞARKEN BİLE HOCAYI İSTEMEYEN ÇEKEMEYEN KISKANAN VS.VS. NE DERSENİZ DİYİN İŞTE..

BAZI ZEVATLAR VARDI.BEN BURADAN O EMBESİLLERE, KAN EMİCİ SÜLÜKLERE SESLENİYORUM.BU BENİM YÜREĞİMİN VE SİVASSPORA OLAN SEVDAMIN FERYADIDIR..

GÖ.....NÜZE KINA YAKIN ULAAAAAAAAAAAN YEDİNİZ BÜLENT UYGUN'U..

""" EYYYY DUYGULARIMIZI MANTIĞIMIZIN ÖNÜNE GEÇİREN ADAM..SANA SESLENİYORUM SANA!! SENİ DURUŞUNLA SEVDİK.NÜFUS CÜZDANINDA SİVAS YAZMASA BİLE YAZANLARIN BİR ÇOĞUNDAN DAHA FAZLA YİĞİDO OLUŞUNLA SEVDİK..SEN BİZİM ASKER BÜLENTİMİZDİN, SENİ BAYRAĞA, SANCAĞA, VATANA, MİLLETE SELAM DURUŞUNLA SEVDİK..KALPTEN KALBE YOL GİDER NE KALEMLE ÇİZİLİR NE SİLGİ İLE SİLİNİR İŞTE BİZ SENİ BÖYLE SEVDİK YOLUN AÇIK OLSUN BÜLENT HOCAM """***

*** CEVHER VAR İKEN PUL NEYE YARAR ***
*** ACZİNİ BİLMEYEN KUL NEYE YARAR ***
*** HERKES BİR YOL TUTTURMUŞ GİDER ***
*** MEVLAYA GİTMEYEN YOL NEYE YARAR ***

iHRAMCIZADE İSMAİL HAKKI TOPRAK ( K.S )

zereya 05.10.2009 15:19

[B][I]GİDEN GİDENE [/I][/B]

- Fakirlikten/İssizlikten - İNASANLAR GİTTİ

- Takipsizlikten - Dikimevi, DMMO gitti

- Ansızın - Muhsin Yazıcıoğlu gitti

- Kıymet Bilmemezlikten - Bülent Uygun Gitti

SAHİP ÇIKMAK LAZIM, ELDEKİLERE

BU GİDİŞLER BİTSİN , BİRAZDA SİVASA GELSİN HERSEY

Dağcı 05.10.2009 15:48

[QUOTE=zereya;570349][B][I]GİDEN GİDENE [/I][/B]

- Fakirlikten/İssizlikten - İNASANLAR GİTTİ
- Takipsizlikten - Dikimevi, DMMO gitti
- Ansızın - Muhsin Yazıcıoğlu gitti
- Kıymet Bilmemezlikten - Bülent Uygun Gitti

SAHİP ÇIKMAK LAZIM, ELDEKİLERE

BU GİDİŞLER BİTSİN , BİRAZDA SİVASA GELSİN HERSEY[/QUOTE]

[B]Bizim tek bildiğimiz sadece dedikodu yapmak. Şahsım da dahil. Meydana çıkıp ta kaç kere demoratik hakkımız olan bir gösteri yaptık? Kaç kere eylem yaptık? Kaç kere imza kampanyasına imza attık?

Anca konuşuyoruz. Şuan bile...[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:26.