![]() |
TEDAVİ İÇİN BREZİLYA’YA GİDİYOR
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/dennyhaber.jpg[/IMG]
Sivasspor’un tek eksik ve sakat futbolcusu Denneys bugün ülkesine dönecek. Yapılan idman sırasında sakatlanan Dennys iki haftadır takımla birlikte çalışmalara katılamazken, kulüp doktoru tarafından da tedavisi yapılıyordu. Sakatlığının bir türlü geçmemesi üzerine Teknik heyet bu futbolcunun yurt dışında tedavi edilmesini istedi. Brezilyalı yıldız futbolcu Dennys, bunun üzerine teknik heyet ve kulüp doktorlarıyla yaptığı görüşmelerin ardından ülkesine gidip burada tedavi olmak için izin aldı. Dennys, Ankara’ya götürülmezken, bugün ilimizden ayrılacak. Dennys istanbul’a gidecek buradan da uçakla Brezilya’ya gidecek. |
[COLOR="Red"][FONT="Georgia"][B]İnşallah çabucaktan iyileşirde artık onuda yeşil sahalarda izleriz...[/B][/FONT][/COLOR]
|
[b]İnşallah çok çabuk iyileşir...Çünkü çok değerli ve çok klas bir futbolcu...Türkiye liglerinde fırtına gibi eser...Tekrardan geçmiş olsun..[/b]
|
[B]artık iyileşselede futbolunu izleyebilsek...[/B]
|
inşallah hemen sakatlığını atlatırda sivasspor' a başarılar sağlar.
|
[QUOTE=gunay][B]artık iyileşselede futbolunu izleyebilsek...[/B][/QUOTE]
katılıyorum |
gecmis olsun o oynayacagi gunu sabirsizlikla bekliyorum ins. gorebiliz
-YIGIDO SAADET ZINCIRI- |
vallahi arkadaşlar ben sizden bişey anlamıyorum bu adamı ne zaman izledinizde klas kaliteli adam oldu ben bilmiyorum adamı daha izleyemedik bile oynasada bizde kurtulsak yok oynamıyorsa kapı açık bekletmenin bi anlamı yok bana göre ara transferde yerini hemen doldururuz jardel hazırda bekliyo
|
[QUOTE=serhankaburcuk][b]İnşallah çok çabuk iyileşir...Çünkü çok değerli ve çok class bir futbolcu...Türkiye liglerinde fırtına gibi eser...Tekrardan geçmiş olsun..[/b][/QUOTE]
serhan abime katılmamak işten bile degil.. |
[QUOTE=pascal_nouma]vallahi arkadaşlar ben sizden bişey anlamıyorum bu adamı ne zaman izledinizde klas kaliteli adam oldu ben bilmiyorum adamı daha izleyemedik bile oynasada bizde kurtulsak yok oynamıyorsa kapı açık bekletmenin bi anlamı yok bana göre ara transferde yerini hemen doldururuz jardel hazırda bekliyo[/QUOTE]
iyide kardesım netıcede bu futbolcular secılırken bellı krıterlere bakılıyor ben sivassporun kadrosunun yerınde ve duzgun hazırlandıgına ınanıyorum ama senin dedıgın gibi belki ara transferde degısır..yonetıme kalmıs bısey.. |
[QUOTE=twity_58]serhan abime katılmamak işten bile degil..[/QUOTE]
[b]Teşekkürler Kübra...[/b] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:25. |