![]() |
Basit Goller Yedik
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/abdurrahman.jpg[/IMG]
Sivassporlu Abdurrahman Dereli, 4-2 yenildikleri Kayserispor maçı sonrası "Bugün gerçekten amatör takımın bile yemeyeceği golleri yedik" dedi.. Abdurrahman Dereli, maçın ardından yaptığı açıklamada, ''Bugün gerçekten amatör takımın bile yemeyeceği golleri yedik. 3 tane aynı yerden, aynı şekilde taçtan gol yiyoruz'' dedi. Oyuna çok iyi başladıklarını, ancak ilk dakikalarda yedikleri golle yenik duruma düştüklerini belirten Dereli, ikinci yarıda iyi oynayıp gol bulduklarını, ancak sahadan 4-2 yenik ayrıldıklarını ifade ederek, ''Sonuçta dediğim gibi bu kadar basit gol yiyorsan kazanma şansın hiç yok'' diye konuştu. Ankaraspor'un düşürülmesi nedeniyle gelecek haftayı maç yapmadan geçireceklerini hatırlatan Dereli, ellerinden gelen mücadeleyi yapıp Beşiktaş maçına en iyi biçimde hazırlanacaklarını belirterek, ''Artık bundan sonraki maçların hiçbirinin telafisi yok. Herkes de bunun bilincinde. Herkes, elinden gelenin en iyisini yapıp bundan sonra Sivasspor'u layık yere, puan ve 3 puanlara ulaştıracak'' dedi. |
Cevap: Basit Goller Yedik
[B]Taç kullanılmasının ardından asistlik ve gol oluyorsa, bu olayı aynı bölgeden 3 kez yaşıyorsanız konuşacak tek kelime kalmamıştır.[/B]
|
[QUOTE=Rallim58;580899][B]Taç kullanılmasının ardından asistlik ve gol oluyorsa, bu olayı aynı bölgeden 3 kez yaşıyorsanız konuşacak tek kelime kalmamıştır.[/B][/QUOTE]
[B]aynı yerden üç gol yemek herhalde ilk sivasporun maçında olur[/B] |
[B][COLOR="RoyalBlue"]TAÇ ATIŞINDAN EN FAZLA GOL YİYEN TAKIM'da olduk ya helal olsun. [/COLOR][/B]
. |
Basit kelimesi bile yediğimiz gollari tanımlamakda yetersiz kalıyor..
|
Ah Yasin Çakmak Ah
Ne kadar kıymetli bir oyuncuymuşsunda kimse farkına varamamış. Sivas'a kaybettirdiğin puan en az 15 verdiğin zarar en az 5 milyon. Sivas'ı yedin, lig'i yedin yakında korkum mecnun başkanında başını yiyeceksin. Şu takımı seven birisi varsa lütfen Yasin Çakmak, Hayrettin ve Ersen Martin'i artık kadroya almasın ve devre arasındada göndersin. Bu adamların yedirdikleri basit goller yüzünden her hafta mağlubiyet her hafta mağlubiyet. Gol atsa bile iki dakka sonra basit bir gol ve yine aynı sonuç. |
bizim sol kanat tren yolu gibiydi faruk ferhat hayrettin sol kanat oyuncuları olmasına rağmen aponun dönüşü iyi oldu dünkü maçta fena değildi pek akın olmadı o kanattan ofansif yöndende bindirmeleri oldu bayağı iyiydi dahada iyi olacagını düşünüyorum apo erman sedat mehmet yıldız gelirse iyi bir sezer iş yapar muhsin hocanın orta sahaya 2 sağlam takviye bide stoper almasıyla 2.yarı muhteşem olacagımıza inanıyorum.en çok zoruma giden şeyde şu kiraya verilen diallo izledikçe yanıyorum 10 tane yasin eder
|
Yasin denilen adam oynadigi sürece daha cok gol yeriz.......
Devre arasi hoca öncelikle O bölgeyi futbolcu transfer etmeli. |
[COLOR="Red"]Abdurrahman Dereli, maçın ardından yaptığı açıklamada, ''Bugün gerçekten amatör takımın bile yemeyeceği golleri yedik. 3 tane aynı yerden, aynı şekilde taçtan gol yiyoruz'' dedi.[/COLOR]
[B][I]kardeşim sana lafımız yoktur herkes kendini biliyor,malesef senin bu yılki takım arkadaşlarının çogu amatör bile degiller-golleride o yüzden yiyorsunuz[/I][/B] |
defans a çare bulunmazsa kesinlikle düşeriz kimse kusura bakmasın ....geri zekalı yasin iii hayrettin i ersen ii istemiyoruz bu takımda yoksa taraftar olarak şlimdiye kadar yapmadığımız şeyleri yaptırırsınız bize demedi demeyin....
|
yasin ve hayrettin süresiz kadro dışı
|
zaten bu sana adam akilli gol yemedikki... hep sacmasapan bos kalelere.. defans vok berbatt
|
bu savunmadan bi cacik olmazz.
devre arasi hepsini postalamak lazim. |
Yazık be bu taraftar daha size ne kadar destek olacak başka takımda olsaydınız ağzınınızı burnunuzu kırarlardı ama burası medeniyetin başkenti sivas ve sizde o forma için oynamak zorundasınız tıpkı musa ve kayseri maçındaki erman gibi.
|
Halı sahada sabah akşam maç yapalım.Taçtan bir tane gol olursa ben bu takımı bırtakırım.
|
yönetim işin ciddiyetinin farkında değil galiba...
hayrettine 100 milyar ceza versen daha mı iyi olacak, ersen martine 500 milyar ceza versen gol mü atacak, yasine ceza versen defans mı yapacak.... hayrettini kayseri maçında tekrar tekrar izleyin, rakip geliyor bizim hayrettin götünü dönüyor, adam basıyor çalımı, sonrası malum, ulan hiç mi futbol bilgin yok senin, kapasiten bu kadar mı, topa basacağın yerde, adamın ayağına dalacağın yerde kıçını dönüyorsun, bu kadar mısınız be.... sol kanat resmen otoban oldu... yasin desen varlığı yokluğu belli değil, adam emek vermiyor, savaşmıyor, sedatın yarısı kadar yüreği olsun, bu hallere düşmezdik... ersen derseniz bu adamın tek bir maç faydası olmadı takıma hoca da yönetim de hala bu adama şans veriyor, ulan küme düşürecek bu sığırlar bizi, siz hala neyin peşindesiniz... ceza meza istemiyoruz arkadaş, bu üç futbolcu bu kulübün kapısından bir kez daha girmemeli, adım atmamalı... süresiz kadro dışı bırakılmalı bunlar, veya sözleşmeleri feshedilmeli.... bakın diğer futbolcuların da moral motivasyonunu bozuyorlar, hiç olmadık anda bu öküzlerden birisi sayesinde gol yiyoruz, sonra diğer garibanlar uğraşsınlarda çıkarsınlar.... yazık ya..... abdurrahmanın, sedatın, musanın, kamananın, ibrahim dağaşanın emeklerine yazık... gollerden sonra bu yiğitlerin yüz ifadesi, o çaresizlik görüntüleri beni kahrediyor, üzülüyorum, bu takım için gerçekten savaşanların yaşadığı çersizliğe üzülüyorum, arkadaşlarının emeklerine ihanet edenlere üzülüyorum vallahi yazık billahi yazık.... ligde kalma adına son çaremiz son işimiz belli.... bir, hayrettin, ersen, yasin... üçü de kovulmalı.... iki, ilk yarıda en az 15 puana ulaşmalıyız.... üç, ligde kalmak istiyorsan evinde puan kaybetmeyeceksin arkadaş, iki hafta sonra oynayacağımız bjk maçı buna dahil.... dört, deplasmanlarda ölümüne savunma yapıp, bir puan koparmanın peşinde olacaksın... beş, devre arasında paraya kıyıp, borca girip, çok ama çok sağlam iki defans, bir orta saha, bir de forvet alacaksın.... altı ve son görev taraftara... bülent denen yaratığa sonsuz güvenerek, takımı katlettirerek hayatının hatasını yapan yönetime sonuna kadar destek olacaksın... başka çıkar yol yok... yönetim de yukarıda saydığımız önlemleri alacak... |
[B]Kalemizde gördüğümüz en çok gol oldu.
Geçen sezon sezon sonuna kadar sanırım 18 gol görmüştük sahamızda, şimdi ise ikiye katladık 32 nin üstünde yanlış değilsem çok üzücü buda.[/B] |
[B]LİGİN EN ÇOK GOL YİYEN TAKIMI BİZİZ BU KADAR SAÇMA GOLLER YİYOSAN SÖYLEYECEK PEK BİŞEY KALMIYOR ZATEN !!![/B]
|
Golu Yedik mi? is bitmistir..Birde Basitini Bahane Etmek Yanlis,
|
defans kötü de orta saha iyi mi?ya forvetler.dört gol yedi isen beşi atabileceksin ki kazanabilesin.
takım düzeni bozuldu.takımda oyun kurucu yok.ağır abi gitti.takım abisiz.pazar yerine gelmiş kalabalıklardan seçme bir takım görüntüsü veriyor.hocaya yazık.bu görüntünün vebali sayın bülent uygun ve onun üzerine öertünenlerdir. |
amatörce yazık boyle topp oynanmaz .................
|
[B]BILICA YI GERI ISTIYORUZ !! ISTERSE DEGERI SIMDI 4 MILLIONS OLSUN. BILICASIZ SIVAS OLMUYOR HER ATTAKTAN GOL YIYIORUZ MAALESEF[/B]
|
dereli bir sen kaldin bozulmayan eski cinar
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:15. |