SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Moralsiz Sivas Yarın Başlıyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27764)

SivasSpor.Com 11.11.2009 01:03

Moralsiz Sivas Yarın Başlıyor

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/1.genel.jpg[/IMG]

Ligde zor günler yaşayan Sivasspor,yaklaşık 4 günlük aranın ardından Beşiktaş maçının hazırlıklarına yarın başlıyor.

Galatasaray ve arkasındanda Kayserispor maçlarından puan alamayarak tehlikeli bölgeden uzaklaşamayan Sivasspor, yaklaşık iki hafta sonra 4 Eylül Stadı’nda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına yarın Teknik Direktör Muhsin Ertuğral nezaretinde başlayacak.

[B]Tecrübeli hocanın,yenen basit gollerden sonra özellikle defasta oynayan futbolculara uyarı yapacağı belirtilirken, devre arasında bu mevkiiye çabuk ve tecrübeli futbolcuların transfer edileceği öğrenildi.[/B]

Önümüzdeki hafta ara verilen süper lig maçlarından sonra, Sivasspor fikstür gereği Ankaraspor'la oynaması gerektiği içinde bir hafta daha maç yapmayacak.

Öte yandan,Teknik Direktör Muhsin Ertuğral'ın verilen uzun arayı boş geçmemek için Kayseri Erciyes veya Sivas Belediyespor'la antrenman maçı yapmayı düşündüğü de belirtildi.

Sivas Hurdogan

sonkral58 11.11.2009 01:09

Cevap: Moralsiz Sivas Yarın Başlıyor

dörtgün mü izin yedigin her göle birgün izin güzel ne izini ya yenin hediyesi böyle devam adam yeni gelmiş takıma uyum saglayacagın yerede izin veryosun helel be düşersin ikici lige ver üç ay izin o zaman

50sekiz 11.11.2009 01:14

ilk yaridan ben ümüdi kestim. devre arasi adam akilli savunma oyunculari bulmalari lazim. bu defans oyunculari ile gazoz macini bile kazanamayiz.

yorumyapıyombenya 11.11.2009 01:34

Oyuncularımıza değil adam gibi adam Muhsin Ertugrala güvenıyorum Hocam kurtar bizi

tekdoktirin 11.11.2009 02:36

ARTIK UMUTLARIMIZ GİTTİK CE AZALI YOR ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN GİNEDE YANİ İKİ LİGİ DÜŞÜN MEK BİLE KÖTÜ

hiko58 11.11.2009 08:06

artık insan ne diyeceğini şaşırıyor. bazı kendini bilmez bülent uygun savunucular sivası ve sivassporu bu duruma düşürmesine rağmen hala o iğrenç adamı pışpışlayarak bizim eleştirilerimiz karşısında bizi tehdit etmeye ve hararetlerde bulunmaya başladılar. burası artık çekilmez oldu. aslında sivasta aynısı oldu. sivasın düşmanları el üstünde tutulmaya başladı. sivasspora kötülük edenler savunulmaya başlandı. aralarında nasıl bir ilişkinin olduğunu bilemiyorum ama çok sıkı olmamalılarki büloyu sivastan üstün görmek için çabalayanlar var. sivasa ve siavslıya ve sivasspora kötülük yapanların hepsinin allah belasını versin. sivasın gelişmesini engelleyen herkesin allah belasını versin. sivasın çıkarlarını kendi çokarlarına tercih edenlerin allah belalarını versin. u-marım sürüm sürüm sürünürler. ve bu siteden üyeliğimi yarın sonra erdireceğimide dostlarıma düyüurmak istiyorum. çünkü seviyenin düştüğü bazı siyasi düşüncelerin sivassporun önüne geçtiği düşünceindeyim. herkese mutluluklar diliyorum.

hiko58 11.11.2009 08:22

(((skyhan ))) bu nikli şahıstan ben ne zaman büloyu eleştirsem tehdit mesajları alıyorum. allah aşkına söyleyin bülonun sivasa yaptığı kötülükler sivasa revamı. hangi sivas seven bir kişi onun yaptığını kabul eder. bu kadar düşmanlık olurmu ekmek yediği adam olduğu yere. ulan karınını sivas doyurdu senin. acından ölüyordun. üçüncü lig futbolcusuyken süper ligde teknik direktör olarak türkiyeye tanıttı sivas seni.ahde vefa bumu olmalıydı. üç kuruş kazanacağım diye sivası bitirmenmi gerekiyordu. allah belanızı versin. onu savunanında onunda.

58_babacan_58 11.11.2009 09:06

[B]TOPARLAN ARTIK YİĞİDO KENDİNE GEL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B]

yorgun(58) 11.11.2009 09:41

çalşsınlar bakalım ama hazırlık maçlarında belliidi 2 tane isbetli pas yapamıyorlardı sonuç bizi sırasıyla şampiyonlar liginden uefa dan ve ligdede dibe çakılı hale getirdi .şimdi debelenip duruyoruz

effenberg 11.11.2009 09:45

Zaten takimin sorunu moral........
Futbolcularin kendilerine güvenleri hic kalmamis saha da.

Bir an önce bu sorun asilmali yoksa..........

EfSaNe SiVaS 11.11.2009 11:57

haydi haydi haydi allah aşkına bir an önce düzelin bu taraftar aşkına

subasi29 11.11.2009 12:13

Allah askina toparlanin hem kendınizı hem bızi yakmayin

ercan58.a 11.11.2009 12:32

[B]bu takıma moral degil toplu güzel bir temizlik lazım-allah yardımcımız olsun[/B]

konartr58 11.11.2009 19:11

takımın sorunu moral değil.takımın sorunu takım içerisinde su yüzüne çıkartılmamış çekişmelerdir.bülent uygun takımdan gitmiş olsada takımdan elini çekmemiştir.onun elini çekmeden takımdan birşey beklemeyin.
bülentin takımdan menejer olarak,hca olarak danışman olarak ne kadar para alındığının dürüstçe açıklanması gerekir.o zaman birileri bülentin gerçek yüzünü sivas sevgisini anlarlar.
bu hoca her şeye rağmen sivassporu düze çıkarır umarım.Allah kolaylık versin.

Murat ARICI 11.11.2009 19:23

BEN BU HOCANIN YAPACAĞI TRANSFERLERE İNANIYORUM MC CARTY İ SİVASTA GÖRÜRSENZ ŞAŞIRMAYIN..KEŞFETTİĞİ BÜYÜK YILDIZLAR VAR..2 NCİ YARIYA 16 PUANLA GİRSEK YETER

subasi29 11.11.2009 19:43

Bu Haftaki Boslukta Hazirlik Maclari Felan Yapariz Moraller Yerine Gelir Gelmesindede Haftaya Yine Bozarlar

Dark Force 11.11.2009 19:56

Defansa transfer olmadan bu iş yürümez.......

esentepeli58 11.11.2009 20:08

defanss bitirdi bizi hayretin kadro dışı süreriz

gül5858 11.11.2009 20:28

[B]Ben eminim ki!!
Elini taşın altına koyanlar bizden daha çok düşünceli, ve daha üzgün haldelerdir.
Eleştiriken yapılan hataları iyi tespit edip hataları eleştirirken yapılan güzel işleri başarıları da gölgelememeye dikkat etmek gerekir.

Sanırım biz galibiyete alıştık o yüzden bu tarz yorumlar yapıyoruz ve üzülüyoruz.

İnşallah bu sıkıntılı günler geride kalır.
'''MOREL KİMDE BIRAKTINIZKİ SİZDE OLSUN!!!!!
[/B]

TS58 11.11.2009 22:33

Muhsin ERTUĞRAL'dan da afedersiniz ama bi r b....k OLMAZ.

50sekiz 11.11.2009 23:38

[QUOTE=TS58;581759]Muhsin ERTUĞRAL'dan da afedersiniz ama bi r b....k OLMAZ.[/QUOTE]

hoca olarak iyi mi kötü mü henüz karar veremedim ama insan olarak iyi oldugu garanti.
sen olsan hangi hocayi getirdin gardas?

07reis58 11.11.2009 23:54

[B]hadi be Sivasspor um gel artık kendine kurtar bizi bu kaosdan :([/B]

OoSivassporoO 12.11.2009 11:17

yok abi yigido yukselecek ben eminim muhsin hocamada çok güveniyorum

ayna26 12.11.2009 12:35

[QUOTE=TS58;581759]Muhsin ERTUĞRAL'dan da afedersiniz ama bi r b....k OLMAZ.[/QUOTE]

bu hocadan bir b...k olmadığını söyleyen zatı muhterem söylermisin biz sivas sporlulara, kimden daha iyi b...k olur.

bu sözünün arkasında durman gerek ilerleyen dönemlerde takımın başarısı artınca bu hoca için eminim şunu söyleyeceksin. "Muhsin Hoca çok iyi.." diye.
o yüzde şunu anlamak gerek sabırlı olmak ve gelen kişilere yeteri kadar tahammül etmek.Geçen senenin hayrettini, sedatı el üstünde idi şimdi ise çok ağır şekilde eleştiriliyor.bence bu eleştiriyi yapanlarda bir gün yukarıda bahsettiğim şeyi yaşayacaklar.

effenberg 12.11.2009 12:44

Sana katilmiyorum Hocamiz adam gibi adam ister basarili olsun ister basarisiz.
En azinda konusmasini biliyor kültürlü bahnesi yok yerli Hocalar gibi degil.

Ben inaniyorum hocamiz ile bu sezon lig de kalacagiz..

Birde biri hakinda bir b...k yazmak icin cok beliriyici bir sebep olmali..

FIRAT40 12.11.2009 14:46

bundan sonra hangi takıma el atarsan inşallah başarısız olursun..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:13.