![]() |
Defansa İki Takviye
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//idman/1.muhsnertugral.jpg[/IMG]
Sivasspor’un çok kolay goller yiyerek yenilmesi Teknik Direktör Muhsin Ertuğral’ı yeni arayışlar içerisine soktu. Defansta oynayan futbolcuları sert şekilde uyaran Ertuğral’ın “Çok kolay ve çok fazla gol yiyoruz. Bu da bizim oyun düzenimizi tamamen bozuyor. Çok kritik haftalara girdik, bundan sonraki maçlarda aynı hataları istemiyorum” dediği öğrenildi. Teknik Direktör Muhsin Ertuğral’ın Güney Afrika’dan tanıdığı iki defans oyuncusuyla görüştüğü ve devre arasında takıma katacağı belirtildi. Sivas Hurdogan |
Cevap: Defansa İki Takviye
devre arasına kadar ne yaparsak kardır artık.defansı topladıktan sonrası iyi olacaktır bizi için. umarım gelenlerde boş cıkmazlar.yeterı kadar hayal kırıklıgı yasadı bu taraftar.
|
[B]Sezon öncesi hazırlık maçlarında takviye diye bas bas bagıran takımı göremeyenler bugunlerin hazırlayıcısı oldu.
Defansımızın tel tel döküldüğünü görmemek için kör olmaya bile gerek yok. Muhsin hocamız kendi alacağı oyuncular ile bizlere 2. yarı bam başka bir Sivasspor izlettirecek sadece böylesine değerli bir hocaya sahip cıkalım yeter. Afrika'dan alınacak başarıya aç oyuncular bizlere cok katkı yapacak...[/B] |
[B]Cok Güzel haber, insallah takima faydalari olur![/B]
|
MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR....
EY SİVASSPOR TİTRE VE KENDİNE DÖN... |
inş.Gelen futbolcular iyi olur
|
[B]DEFANSA AYNI TAKIMDAN 2 OYUNCU ALMAMIZ LAZIM Kİ BİRBİRLERİYLE UYUMLU OLSUN[/B]
|
bir takımın defansı bir yılda bu kadar bozulabilir mi?bir takım bir tek tek kişi üzerindemi gidiyordu.tek kişi ile bu iş oluyorsa futbolun takım oyunculuğu nerede kaldı.bilica gitti ise kaleci aynı.geçen yıl en az gol yiyen kalaci idi.bu yıl ne oldu.gelen topu içeriye alıyor.bir hastalığı varsa ya da gitmek istiyorsa zorla güzellik olmaz ki.petkovicin yaptığı hatalar artık amatör takım kalecileirnden daha kötü.sanki hata değilde kastı aşan bir örnek gibi.
yasin kötü ise.hayrettine ne oldu.diğerlerine ne oldu. bu takım bülent uygun döneminde bu şekilde oldu. o zaman insan soruyor yukarıya çıkaranda bülente yere çalanda bülentse neden?bu düşmanlık niye. amaçlanan nedir.neyi istedi de yapılmadı da bu takımı bu kadar bozdu. futbolcularda bu performans düşüklüğü neden.Araştırılması gerekir.hemde tarafsız bir gözlemci gurup tarafından. |
iki defans oyuncusu guzel ama gercekten yirtici atak ve teknik bir forvetede kesinlikle ihtiyac var
|
[QUOTE=konartr58;582120]bir takımın defansı bir yılda bu kadar bozulabilir mi?bir takım bir tek tek kişi üzerindemi gidiyordu.tek kişi ile bu iş oluyorsa futbolun takım oyunculuğu nerede kaldı.bilica gitti ise kaleci aynı.geçen yıl en az gol yiyen kalaci idi.bu yıl ne oldu.gelen topu içeriye alıyor.bir hastalığı varsa ya da gitmek istiyorsa zorla güzellik olmaz ki.petkovicin yaptığı hatalar artık amatör takım kalecileirnden daha kötü.sanki hata değilde kastı aşan bir örnek gibi.
yasin kötü ise.hayrettine ne oldu.diğerlerine ne oldu. bu takım bülent uygun döneminde bu şekilde oldu. o zaman insan soruyor yukarıya çıkaranda bülente yere çalanda bülentse neden?bu düşmanlık niye. amaçlanan nedir.neyi istedi de yapılmadı da bu takımı bu kadar bozdu. futbolcularda bu performans düşüklüğü neden.Araştırılması gerekir.hemde tarafsız bir gözlemci gurup tarafından.[/QUOTE] Bülo takimin kimyasi ile gereksiz yere oynadi. Takim bir anda bu kadar degistirilmemeli idi. Hadi Bilica para icin satildi onu anladik ama ya takimdan gönderilenlere ne demek lazim? Bülonun gönderdikleri: - Murat Erdogan - Kanfory Sylla - Hervé Tum - Pini Balili - Mohamed Ali - Mamadou Diallo - Fábio Bilica Bu oyunculara bir de Mehmet Yildizin sakatligini katarsan takima ne oldu sorusuna cevabi bulursun ;) |
ya hocam en iyisini sen bilirsin sana çok güveniyoruz ne olur bizleri mahçup çıkarma ve artık başımız dik gezmek istiyoruz
|
işallah gelen oyuncularla birlikte defans düzelir devrearasında umudum var güzel oyuncular gelcek ve muhsin hoca bu takımı düzeltck
|
insallah hayirli olur iki defans oyuncusu bize ilac gibi gelecektir.Ama sorun sadece defanstami?Orta saha gelen gecen hanina benziyor rakip takim hic zorlanmadan orta sahayi geciyor.Ya forvet oyuncularina ne diyeceksin hadi ibrahim sahin kosuyor mücadele veriyor gol atamasada ersan martine ne demeliyiz masallah allah bey vermis sirik kadar gelen bir kac top var ersan bey bunlarida kaleye sirti dönük olarak oynadindan gol pozusyonuna giremiyor bile.Bana göre ersan ile hic bir zaman ilk 11 de baslamamk lazim diye düsünüyorum.
|
[B]bu sene görünen kümede kalmaya oynayacağız...vay sivasım vay!!!!!!!!!!!!![/B]
|
2 defafans 1 forvet SarD bıde orta saganın orta gobenn sag tarafına bı adam daha lazm
|
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]insallah bu gelen 2 oyuncu iyi cikar, Hocamizin tanidigi vardir oralarda, bos cikacagini sanmiyorum..[/B][/FONT][/COLOR]
|
Sezon basinda ve Hazirlik döneminde takimi elestirriken bazilari cok karsi cikiyordu Türbülent elestirilmez diye adam takimin kimyasini bozdu buna yönetim seyirci kaldi taraftar gözlerini kapatti..
iste durumuz aciktda!!! Simdi seyirci kalan yönetim ve yeni gelmis teknik ekip ne yapsinlar??? Allah yardimcilari olsun insallah devre arasinda alinacaklar isabetli olurlar.. |
[QUOTE=konartr58;582120]bir takımın defansı bir yılda bu kadar bozulabilir mi?bir takım bir tek tek kişi üzerindemi gidiyordu.tek kişi ile bu iş oluyorsa futbolun takım oyunculuğu nerede kaldı.bilica gitti ise kaleci aynı.geçen yıl en az gol yiyen kalaci idi.bu yıl ne oldu.gelen topu içeriye alıyor.bir hastalığı varsa ya da gitmek istiyorsa zorla güzellik olmaz ki.petkovicin yaptığı hatalar artık amatör takım kalecileirnden daha kötü.sanki hata değilde kastı aşan bir örnek gibi.
yasin kötü ise.hayrettine ne oldu.diğerlerine ne oldu. bu takım bülent uygun döneminde bu şekilde oldu. o zaman insan soruyor yukarıya çıkaranda bülente yere çalanda bülentse neden?bu düşmanlık niye. amaçlanan nedir.neyi istedi de yapılmadı da bu takımı bu kadar bozdu. futbolcularda bu performans düşüklüğü neden.Araştırılması gerekir.hemde tarafsız bir gözlemci gurup tarafından.[/QUOTE] [B]Bunlar her ne kadar geçmişte kalsada katılmamak mümkün değil.[/B] |
danimarka liginde super kati defans anlayisina sahip oyuncular var dusunulebilir
|
[B]defansa gerçekten takviye gerekiyor hayırlısı diyelim...[/B]
|
zaten transef dönemini bekliyoz şimdiden futbolcu aramak güzel bilo gibi lig başlayınca getirip kaçmasınlar erken davranmakda yarar vardır hayırlısı artık
|
Bakalım alınacak oyuncular takıma uyum sağlayıp katkı yapacaklar mı?Alınan oyuncular mutlaka birbirini tamamlayacak,uyum sorunu yaşamayacak oyuncular olmalı..Eğer yeni alınması düşünülen defans oyuncuları takıma uyum sağlayamazsa şu ankinden daha da zor durumda kalırız...İnşallah gelecekler yerine oynayacakları oyuncuları aratmazlar...Bence defansa Sedat'la uyum içinde olacak,topu oyuna iyi sokan,kademeye çabuk giren bir oyuncu alınmalı...
|
İNANILMAZ BİRŞEY BİR TAKIM BU KADAR SEFİLLERİ NASIL OYNAR ÜNİVERSİTELERDE TEZ KONUSU OLDU YAZIK ÇOK ÜZÜCÜ...***:mad:
|
inşallah çok önemli iki defansı alırlar da kolay gol yeme alışkanlığımız sona erer.
|
devre arasında illaki takviye yapılacak artık bunu sağır sultan biliyor.önemli olan o zamana kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplamak.eğer bu ilk yarıyı en az 15. olarak bitiremezsek daha kim gelirse gelsin bu takım düzelmez
|
Sivassporun en büyük probleminin defans olduguna inanmiyorum ?? Sivassporun en büyük problemi ortasaha !!! gecen sezon ortasahayi ayakta tutan Mehmet yildiz Syla Thum Apdurahman, Sezer,Ibrahim ve defansta Bilica yaninda tatli sert futboluyla Sedat eslik ediyordu geriye kalanlarda ayak uydurmaya calisiyorlardi .. Diallo,Sylanin Gönderilmesini hala anlayamadim....????? Bu ikili kalmis olsaydi takim bu durumlara gelmezdi
|
EMİNİM MUHSİN HOCA DORUSUNU YAPACAKTIR DEFANSA ŞART YANİ GÖBE VE KALECİ KESİN ALINMASI LAZIM
|
Sivasspor bunuda basaracak! Benim düsünceme göre herkezin hata yapma haki vardir sivasspor bu hakini kulaniyor kurtaracak ve bizim yüzümüz gene gülecek! Köpekler aglamaya hazir olsun!!!:D
|
ACİLLLL Bİ ÇARE HOCA YOKSA SİVAS YAKIN SA SOS VERECEKTİR NE YAPILACAKSA ACIL ELDEN YAPILMALI ŞAKA YAPACAK ZAMAN YOK İŞ İŞTEN GECMEDEN SONRA ŞAKA GİBİ Bİ HALL ALIRIZ
|
gelecek oyuncular yasin gibi olmasında km gelirse gelsin
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;582102][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//idman/1.muhsnertugral.jpg[/IMG]
Sivasspor’un çok kolay goller yiyerek yenilmesi Teknik Direktör Muhsin Ertuğral’ı yeni arayışlar içerisine soktu. Defansta oynayan futbolcuları sert şekilde uyaran Ertuğral’ın “Çok kolay ve çok fazla gol yiyoruz. Bu da bizim oyun düzenimizi tamamen bozuyor. Çok kritik haftalara girdik, bundan sonraki maçlarda aynı hataları istemiyorum” dediği öğrenildi. Teknik Direktör Muhsin Ertuğral’ın Güney Afrika’dan tanıdığı iki defans oyuncusuyla görüştüğü ve devre arasında takıma katacağı belirtildi. Sivas Hurdogan[/QUOTE] Muhsin Hoca sana güveniyoruz inanmaktan baska caremiz yok lig arasi bu takima iyi takviyeler yap bizi tekrar eski sivas ruhuna kavustur sana ve takima basarilar diliyorum sehrimize hosgeldin. |
Defans takviye yapılamlı bence önce şu sedatı göderelim sonra iyi kalitede bir oyuncu alalım bence niye bilicayı sattık ki...
|
inşallah ıyı olur,sivas bu ulkenın renklerınden
|
[B][I]hocam sen işini gayet iyi bilirsin,defansada-orta sahayada-forvetede ve hatta kaleye bile takviye yap veya akına şans ver[/I][/B]
|
Hadi Sylla Tum gitti, Hadi Muhammed Ali yaşlıydı, hadi Balili artık eskisi gibi değildi, hadi Bilicayı tutamazdık, Ama değerli arkadaşlarım benim anlamadığım nokta bunlara birer kılıf uyduruldu gittiler. Ama Bu Murat Erdoğan ile Dialloyu (Kiralık) neden gönderdiler buna bir türlü kılıf bulamadılar. Ben her zaman için söyledim yinede söylüyorum. Şu takımın defansında Sadece ve sadece Diallo olsaydı eminimki ve size garanti verebilirimki [B]En az[/B] bakın en az diyorum 7 puanımız cepte idi... yani Ankaraspor maçı sonunda 17 puanımız vardı değerli arkadaşlarım. Bunun sorumlusunun kim olduğu gayet basit. Nilüfersporun değerli hocasıdır. Bizi başarıdan başarıya koşturan hocamızdır!!!!... Ve onu sonuna kadar destekleyen bizleriz!!!! Şimdi hocamız debelenip duruyor çırpınıyor bizim için. Şimdi dua edip şu sahamızda en az 2 galibiyet almamız gerekiyorki ara fazla açılmasın. Devre arasında da Yasin Ersen ve Kadir ( özellikle muacceliyet sırasına göre) den kurtulmamız ve onların yerine adam akıllı 2 defans birde yırtıcı golcü almamız gerekiyor (Nijerya U17 milli takımındaki Emanuel gibi). Yoksa mazallah ver elini Bank Asyaya giderizki orası burdanda cadı kazanı... Yani özetle arkadaşlar artık bizim Sayın Bülent Uygun zamanını unutup bir an önce toparlanmamız gerekiyor. Allah yardımcımız olsun ben sonumuzu şimdilik çok kötü görüyorum. Taki o silkniş o uyanış gerçekleşene kadar...
|
en az 5 6 oyuncu alınmalı 2 futbolcuyla takım kümee kalmaz
|
haklısın 58 kardeşim sonuna kadar haklısın ne hale düştük ya şuna bak
|
Keşke hala boşta olan baki mercimegi almış olsaydı bukadar hafta puan kaybımızda azalma olurdu
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:47. |