SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Biletler Satışa Çıkıyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27810)

SivasSpor.Com 22.11.2009 02:18

Biletler Satışa Çıkıyor

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/biletsatis.jpg[/IMG]

Sivasspor-Beşiktaş maçının biletleri Pazartesi günü satışa çıkıyor. İşte bilet fiyatları...

Sivasspor’un Kurban Bayramının üçüncü günü Sivas 4 Eylül Stadyumunda yapacağı [B]Beşiktaş maçının biletleri kale arkası 5 TL, maraton 15 TL ve VİP’te 25 TL olarak belirlendi.[/B]

Beşiktaş maçıyla ilgili olarak bilet fiyatlarında artış yapmadıklarını dile getiren yöneticiler,” Sivasspor’a gönül veren herkesi bu müsabakaya davet ediyoruz. Kurban Bayramının üçüncü günü Sivasspor’un taraftar gücünü herkes görmeli. Biletler Pazartesi günü satışa çıkarılacak.”dediler

[B]BAYRAM HEDİYESİ BİLET[/B]

Sivaspor’un Beşiktaş ile 14. haftada yapacağı müsabakada bilet fiyatlarının çok ucuz tutulduğunu , özellikle kale arkasının 5 TL olarak belirlenmesinin Sivaslılara bayram hediyesi olarak nitelendirilmesi gerektiğini de sözlerine ekleyen yöneticiler “ Taraftarlarımızın bu müsabakada boş bir yer bırakmayacaklarına inanıyoruz “ dediler.

Yeni Ülke

oNuR 22.11.2009 05:07

Cevap: Biletler Satışa Çıkıyor

Fiyatlar aynı sayılır yine.Stadın dolacağı düşüncesindeyim.Takıma destek için değil beşiktaşı görmek için gelenler olacaktır.Onlarla beraber stadda dolar.

rsimsek 22.11.2009 08:36

YAV BIRAKIN BEŞİKTAŞI GÖRMEYE GELENLERİ FALAN. SEN GEL TAKIMINI İYİ Bİ ŞEKİLDE DESTEKLE YETER.BOŞVER ONU BUNU

ShabbatShalom 22.11.2009 09:08

[B]İnşallah Bu Maçta Dolar Stadyum. Kale Arkaları Dolarda Kesin. Gerisi Belli Olmaz[/B]

sivaslitaner58 22.11.2009 09:21

insallah cok taraftarimiz gelir takimi yanliz birakmayin

yukarıyıldızlı 22.11.2009 10:14

stadın tam olarak dolacağını zannetmiyorum ama yine bi 8000 civarı seyirci olur...

58_babacan_58 22.11.2009 10:17

[B]KESİNLİKLE DOLAR STADYUM RAKİP BEŞİKTAŞ OLUNCA AYRI BİR HAVA OLUYOR STADTA[/B]

SenSetik 22.11.2009 10:19

diğer illerin bilet fiyatlarına bakılırsa bedava...gelmeyene sadece [B]aşk olsun [/B]denir :)

kiNgSiZe58 22.11.2009 10:33

[B]Trabzon macinda Biletler Tükenmisdi hatirlarsaniz.. Besiktas macinda 3 günlükten bittler..[/B]

Metal Gear 22.11.2009 10:44

Biletler hemen biter.Ne de olsa kargalar maalesef..

ahbey 22.11.2009 15:30

Bu maçta nasip olursa Sivassporumuzu yalnız bırakmayacağız. Değil Beşiktaş Kasımpaşa da gelse, Real Madrid de gelse farketmiyor , sadece Sivassporumu bir kere daha izleyebilmek için staddayım... Yensekte yenilsekte hiç farketmez .. Sivassporu izlemek ayrı bir heyecan, ayrı bir zevk veriyor nedense :D

sevda58 22.11.2009 15:43

[QUOTE=oNuR;583196]Fiyatlar aynı sayılır yine.Stadın dolacağı düşüncesindeyim.Takıma destek için değil beşiktaşı görmek için gelenler olacaktır.Onlarla beraber stadda dolar.[/QUOTE]

:D:D:D:D:D:D:D

[FONT="Century Gothic"][B]sana katiliyorum, bir kisim gercek taraftar sivassporumuzu desteklemeye gelecektir, diger kisim ise bir turlu 3 buyutulmuslerden vazgecemeyen sivaslilar gelecektir..

umarim stad tamamen dolar, destek icin hicbirzaman gec degil...[/B][/FONT]

Kasim58 22.11.2009 16:52

Hepimiz biliyoruzki gidisatimiz gercekten icler acisi insallah ligde kaliriz diye düsünüyorum.Ama birde suvarki gecen seneden kalan bir hesap g antebe uygulanan tarifenin aynisi olmasi lazi bizi sampiyonluktan eden bu ikiliydi ne olur su kargalarin yolun tüylerini.

komşu 22.11.2009 17:33

inşallah ful dolasun stad.ama gelenler tabanca gıbı taraftar olarak dolsun.macın sonucuda sivasın lehine olsun .ve olacak da inşallah

GuVeN 22.11.2009 22:11

kaçmaz bu maç İzmir ekibi orda olacak,Salim Abi bulusuyormuyuz yine:)

Rallim58 23.11.2009 00:32

[B]Bize iki bayramı birden yaşatmaları dileklerimizle.

Bayramda futbol keyfi:)[/B]

gül5858 23.11.2009 00:47

[B]Fiyatlar daha önceki ile aynı Sivasspor ve Beşiktaş kapışacak dilerim galip gelen yiğidolar olur. [/B]

tekdoktirin 23.11.2009 01:43

BIRAKINDA DOLSUN YANİ BUMAÇTA RAHAT DOLAR BEN CE TAHMİNİM

Salim58 23.11.2009 08:19

[QUOTE=GuVeN;583329]kaçmaz bu maç İzmir ekibi orda olacak,Salim Abi bulusuyormuyuz yine:)[/QUOTE]

[B]inşallah buluşuruz.............[/B]

ercan58.a 23.11.2009 17:34

[B][I]fiatı ne olursa olsun biletin,stadı doldurup destek vererek beşiktaşı yenmemiz lazım-lütfen tam destek stadı dolduralım[/I][/B]

GuVeN 23.11.2009 19:22

bayrama denk gelmesı sebebıyle unıversıtelı besıktaslılar belkı daha az olabılırler,ıstanbuldan gelen cok olmazsa cok orgutlu olabıleceklerını sanmıyorum besıktaslıların,bize düşen 90 dk ses tellerımızı zorlayabılmek ama nerdeeee..

carizma0658 24.11.2009 14:34

ben sivas taraftarını kesinlıkle anlamıyorum kısmen harıç kişiler var ama genelde taraftarda asla destek yok neden milyonlarca sivaslı var diyoruz ama gören de yüzlerce biliyor yazıkk ne demek istedıgımı emınım anlayanlar vardır burda su gibi şakayıp yorum yazanlar başka sitelerde de sivası destekleyin görünen ŞU KİM YZIMA TEŞKKR ETTİ KAÇ YORUM YAZDIM NE KADAR STEDE BULUNDUM YAZIKKK ÇOK YAZIK SİVAS HERYERDE NASIL HARYERDE EVCILMISINIZ KARDEŞİM SÖZÜM HERKESE DEGIL ASLANLAR GİBİ DIŞARDADA SİVASI ADAM GİBİ DESTEKLEYENLER VAR VE O KİŞİLER BİR BİRİNİ ÇOK İİ BİLİIO BAŞINIZI KALDIRIN DA Bİ SEMAYA BAKIN NELER OLYUO NELER BİTIO

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:42.