SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sistem Oturmaya Başladı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27920)

SivasSpor.Com 10.12.2009 18:27

Sistem Oturmaya Başladı

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/1.svsidmann.jpg[/IMG]

Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral sistemin oturmaya başladığını söyledi

Turkcell Süper Lig΄ine iyi bir başlangıç yapamayan ve aldığı kötü sonuçlarla küme düşme hattında bulunan takımların arasında yerini alan Sivasspor’un Eskişehir müsabakasıyla iyi bir çıkış yakalayacağını dile getiren Teknik Direktör Muhsin Ertuğral “ Sivasspor için başarı günleri başlayacak. Kasımpaşa deplasmanında sistemin sinyalleri verilmeye başladı. Sistem oturduğu zaman herşey güzel olacak. Galibiyet serileri ile Sivasspor korkulu bölgeden kurtulacak “

Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, takımda yeni sistemin oturması için zaman gerektiğini ve bu zamanı da bulduklarını ve hataların ber taraf edilmesi noktasında çalışma yaptıklarını da dile getirerek” Kasımpaşa maçıyla puanla tanıştık. Eskişehirspor ile kendi evimizde oynayacağız.Mükemmel bir futbol sergileyerek taraftarlarımızında desteği ile 3 puanı alacağız.”dedi

Takımda sporcuların morallerinin düzeldiğini ve kendilerine güven geldiğini de sözlerine ekleyen Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral “ Sporcularımız bu maçın bilinci ile sahaya çıkacak ve kendilerine verilen görevleri layıkı ile yerine getirecekler. Buna gönülden inanıyorum. Biz takım olarak çok iyi olmaya başladık. Bizim taraftara ihtiyacımız var. Arkadaşlarımız hata yapsa da moral vermeleri çok önemli. Bu hafta taraftarımızın rakip takıma psikolojik baskı yaparak 3 puanı alacağımıza inanıyorum." dedi.

Yeni Ülke

Tek Büyük Sivas 10.12.2009 18:29

Cevap: Ertugral : Sistem Oturmaya Başladı

harika bir açıklama morallerim yerine geldi bu açıklamayla galibiyete olan inancım dhaada arttı sivasspor esese patlayacak gibime geliyo

Melisa 10.12.2009 18:37

Cevap: Sistem Oturmaya Başladı

[B][COLOR="Red"]Haklısınız hocamm....Aynen katılıyorummmm....:)[/COLOR][/B]

58_babacan_58 10.12.2009 18:38

[B]HADİ BAKALIM ES ESİ YENEREK SİSTEMİN OTURDUĞUNU KANITLAYIN TARAFTARA ...........[/B]

yigidomustafa58 10.12.2009 18:45

[B]ya kasımpaşa değince gülüyorduk şimdi kasımpaşa dan beter olduk nerdesin be Cvetkov...[/B]

Besyo_cu 10.12.2009 18:48

[B]Muhsin Hoca geldiğinden beri en azından hangi oyuncunun nerde oynadıgını anlamaya başladık ve gerçekten de pas yapmaya birşeyler yapmaya çalışan oyuncular görmeye başladık. bjk macında golu yiyene kadar cok güzel oynayan bir Sivasspor vardı. Maçı 90 dk izleyenlere görede Sivassporumuz iyi oynamış.

Eskişehir maçında rahat bir galibiyet alacağımıza inanıyorum.[/B]

50sekiz 10.12.2009 18:49

6 eksikli eskiseride yenemezlerse zaten söylecek söz kalmiyor

H_Turan 10.12.2009 18:50

[QUOTE=yigidomustafa58;587426][B]ya kasımpaşa değince gülüyorduk şimdi kasımpaşa dan beter olduk nerdesin be Cvetkov...[/B][/QUOTE]

Haklısın Kardeş ne günlerdi 4 tane atmıştı Cvetkov..

ruzgarpolice 10.12.2009 19:05

öncelikle bu takımın taraftarı olduğunu yada öyle zanneden bazı arkadaşlar şu aklınızdaki neyse onu bi belirtin ya adam geleli 7 hafta oldu bu takımı muhsın hoca kurmadı bu adam bianda bu kadar gereksiz futbolcu torbasından ancak en iyilerini sahaya çıkartmaya çalışıyor 3 hafdaır takımın oyununda gerçekten bir düzelme vede kazanma arzusu var .teknik direktörlükle alakası olmayan büloya 3 sene tahamül edenler. gerçekten başarıları olan vede teknik direktörlük için yeterli birikimi olan muhsin hocaya pervasızca saldırmaları gerçekten çok ayıp vede yiğidoluk ruhuyla bağdaşmayan yorumlar yapılıyor beyler biraz daha sakin vede takımını sahiplenene yorumlar yapalım biz hocamıza vede başkanımıza sahip çıkarsak onlarla başarılar yakalıyacağımıza inanalım saygılarımla....

kiNgSiZe58 10.12.2009 19:12

[B]Cok güzel bir aciklama, cok begendim, umarim 3 puan i yidigoya yakisir sekilde kazaniriz..[/B]

Kemalraik 10.12.2009 19:44

Iyi bari, zaten hepimiz biliyorduk sistemin zamanla çalışacağını.

djzorba0758 10.12.2009 19:56

istdegimiz konuma gelmek üzereyiz helal olsunuz sivasımıza seni aşagılarda degil zirvede görmeya aşıştrdın bizi yigidolar

carizma0658 10.12.2009 20:09

ee artık geç kalınmış bi durum oturmuş olan bir sistem zaten vardı yazıkkki ne durumlardayız kaımpaşamı bizim rakıbımız di yazıkkk o maca dahi sevınır olduk vay halımıze

Murat ARICI 10.12.2009 20:23

yenersek sistem otrumuş diyebilirim..görmeden inanmam abi..)

sivaslitaner58 10.12.2009 20:23

sivassporumuz zor gunler geciriyor ama kumeye dusmeyiz

Kibrisli 10.12.2009 20:59

Birisi hocaya taraftarın olmadığını seyircinin olduğunu söylesin... Takım şampiyonluğa bile giderken çekirdek yiyen taraftar düşme hattında Eskişehir maçında onlara psikolojik baskı nasıl yapacak??? :) Es Es taraftarı bizim stadda o baskıyı bizim oyunculara yapmasında...

fatihtuztas 10.12.2009 21:26

ben inanmıyorum bunlara,bu takımdan ne köy ne de kasaba olur hiç kusura bakmayın..:(

konartr58 10.12.2009 21:36

Tüm şehitlerimizin anısına saygı ile;

BU TOPRAK

Bir yavru doğacak şimdi
Karanlıkları bölen güneş gibi
Bulutları dolayacak eline
Haykıracak binlerce yıl gerisinden
Yıldırım gibi düşecek toprağa
Sesi dağlarda yankılanacak
Bu toprak benim

Yolumu kesseler de düşmanlarım
Pusu kursa da kardeş bellediklerim
Öldüğüm gün doğarım
Ben Türküm
Ne mutlu bana
Bir ölür bin doğarım
Bu toprak canım

Renk verdim gelinciğe
Koku verdim al güle
Düşürmedim bayrağım yere
Vatan sağ olsun diyerek
Ağıtlarımda türküleşirken sevdam
Can verdim, can üstüne
Bu toprak kanım

Canımla yoğurdu anam
Anadolu’m
Başındaki taçta
Sıralanmış yakut taşları
Çanakkale, Sakarya, Dumlupınar
Ölümden öte yol mu var
Bu toprak şanım İHK–10.12.2009 -Sivas

subasi29 10.12.2009 22:41

hadi bakalim bu hafta gorelim bakalim oturmusmu? oturmamis mi?

ercan58.a 10.12.2009 22:41

[B]hocaya güvenelim bu iş çözülür inşallah[/B]

shang 10.12.2009 23:00

hocamız geldiğinden beri bi şeyleri düzeltmeye çalışıyor 2.yarı ıcın daha umutluyum

Salim58 11.12.2009 06:51

[B]çok güzel bi açıklama tebrikler hocam.

önce dostluk kazansın sonra biz...[/B]

birdokuzaltiyed 11.12.2009 07:21

İyi söylüyorsun hocam ama gözümüze mi inanalım yoksa söylenenlere mi?
Acizane ne bir sistem var ne de güzel oyun. Bundan da önemlisi bir inançsızlık, teslimiyet ve acziyet var takımda ...
İnşallah dediğiniz gibi olur. Artık üzülmekten bıktık usandık...

hiko58 11.12.2009 08:38

kadere bakınız bir musibet yüzünden bir kansız yüzünden ne hallere düştük. her sene kasımpaşa düşme hattındaydı ve 6 puanımız garantiydi. şimdi kasımpaşadan 1 puan aldık diye seviniyoruz. yönetim hoca değişikliğini çok geç yaptı. hazırlık maçlarında neden uyanamadınız kardeşim. takım sürüm sürüm sürünüyordu. neden çare bulunmadı. neden. şimdi altlarda sürünüyoruz çabalıyoruz. herkes bu mücadelenin içinde. işimiz çok zor. eskişehir bizden iyi takım kurdu.biz sattık o aldı. biz bozduk onlşar toparlandı. bizde kendini bir halt sanan ucube vardı. onlarda adamın hası bir yiğido vardı. ekmek yediği yere ihanet etmeyen. işimiz zor. allah yardım etsin.

H_Turan 11.12.2009 09:18

[QUOTE=Salim58;587486][B]çok güzel bi açıklama tebrikler hocam.

önce dostluk kazansın sonra biz...[/B][/QUOTE]

Önce biz kazanalım Dostluk niye kazansın yoksa düşüyoruz:D

Salim58 11.12.2009 09:37

[QUOTE=H_Turan;587500]Önce biz kazanalım Dostluk niye kazansın yoksa düşüyoruz:D[/QUOTE]

düşmeyiz kardeşim bak gör ikinci yarı farklı bir sivasspor olacak ben bundan eminim..

ready 11.12.2009 09:41

[B]İkinci yarı gerekli bölgelere yapılacak olan transferlerle birlikte sivassporumuz yükselişe geçecektir[/B]

skyhan 11.12.2009 16:32

[QUOTE=hiko58;587494]kadere bakınız bir musibet yüzünden bir kansız yüzünden ne hallere düştük. her sene kasımpaşa düşme hattındaydı ve 6 puanımız garantiydi. şimdi kasımpaşadan 1 puan aldık diye seviniyoruz. yönetim hoca değişikliğini çok geç yaptı. hazırlık maçlarında neden uyanamadınız kardeşim. takım sürüm sürüm sürünüyordu. neden çare bulunmadı. neden. şimdi altlarda sürünüyoruz çabalıyoruz. herkes bu mücadelenin içinde. işimiz çok zor. eskişehir bizden iyi takım kurdu.biz sattık o aldı. biz bozduk onlşar toparlandı. bizde kendini bir halt sanan ucube vardı. onlarda adamın hası bir yiğido vardı. ekmek yediği yere ihanet etmeyen. işimiz zor. allah yardım etsin.[/QUOTE]

bülent uygun en azından klübeye yakışıyodu..ne değişti muhsin hocadan sonra sivasta aynı tas aynı hamam bende cok umutluydum ama !!ayrıca bülent hoca hakkında bilinmeyen cok şeyvarmış meğer .ismi bile güven veriyordu takıma ayrıca adam kacmadı ağlayarak gitti.gitsin diye küfür edenler şimdi neden gitti diye küfür ediyo..gercek sivaslı herkesin değerini bilir biliyoda zaten burda cep harclığına ona buna sallayanlara bakmayın sivas spor yine aynı duruma gelecek..ama o tenekeciler ona buna küfür etmeyi marifet sayan zavallılar zor duruyosunuz muhsin hocayada sallamamak icin.ewet sivas spor şampiyonlar liğine gitmiştir hocası bülent uygun başkanı mecnun odyakmazdır.siz istemesenizde tarih bunu böyle yazacaktır..büyük hocasın bülent uygun hakkını helal et.değerini bilemedik kusurumuza bakma!!!!

sevda58 11.12.2009 17:21

[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Hoca guzel aciklamalar yapmis, insallah sistem gercekten oturmustur, ve bunu eses macinda gormek istiyoruz...[/B][/FONT][/COLOR]

50sekiz 11.12.2009 17:51

Hocanin dedigi gibi sistem oturmus olsun yoksa biz biseyin üstüne oturacagiz :rolleyes:

ready 11.12.2009 19:34

[B]artık sistemin oturup oturmadıgını eskişehir maçında görecegiz sistem oturdumu yoksa aynı düzen devam mı ediyor maçda görecegiz[/B]

carizma0658 12.12.2009 11:26

bu sistem otursun bu hoca seneye sivasta olsun sivas aynen daglara dur dicektir

efendigardaş 12.12.2009 22:55

SİVAS BİR PATLAMA YAPACAK AMA BAKALIM HANGİ MAÇA DENK GELECEK BELKİDE ESKİŞEHİRE PATLAR ...***:)

FHiKKO58 13.12.2009 00:14

Cok zor bir mac olacak... ama Rabbim yardimcimiz olsun...

Beyaz Kirmizii Anadolu Yildizi...

sivaslihakan 13.12.2009 03:48

bu kadroyla sitemi degistirsen ne olurki defns ve kaleci degismedikten sonra hic bi cacik olmaz

fm58 13.12.2009 09:13

bi maglubiyet daha gelio bu takımdan bişey olmaz kimse kusura bakmasın.. nerde eski günler ahh ahh..

sivaslihakan 13.12.2009 12:04

insaallah yeneriz ama hic umudum yok eskiden her maci aliriz gözüylr bakiyortdum ne günlerdi ya simdi ise kimi yenebiliriz diye bakiyorum ama yenebilecemiz takim yok galiba artik bank asyada yeneriz

06esra58 16.12.2009 18:28

SİVASTA SİSTEM OTRCAK SİVAS ÇOK DAHA İYİ YERLERE GELECEK

06esra58 16.12.2009 18:29

VE SİVAS ÇOK GÜZEL GÜNLER YAŞICAK TABİ BİZLERDE ÇOK İSTİYORUZ ÇOK:)

subasi29 16.12.2009 21:49

[I]Bu Hocanin Ozu Sozu Bir ,Ne Diyorsa Yavas Yavs Gerceklesmeye Basladi...Bence Sistemi ikinci Yarida Cozecek[/I]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:55.