![]() |
Biletler Satışta !
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/Taraftar1.JPG[/IMG]
Sivasspor ile Tarsus İdmanyurdu arasında oynanacak maçın biletleri satışa çıktı. Sivasspor ile TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Tarsus İdmanyurdu arasında, 23 Aralık Çarşamba günü saat 13.30'da Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak maçın biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Gişesi'nde satışa sunuldu. VİP ve maraton tribünü biletleri 5, kale arkası tribünü biletleri ise 2 TL'den satılıyor. (C) Grubu'nda Sivasspor ile Tarsus İdmanyurdu'nun yanı sıra Bursaspor, Denizlispor ve Giresunspor yer alıyor. |
Cevap: Biletler Satışta !
Günü de tam uymuş baan şükür.Maçtayım ömür varsa hem de VİP'te..:)
|
halit birlikte gidebiliriz...sabah 9'da toplantı var...öğlene biter..bitmesede kaçarım :D
|
[B]RAKİBİ KÜÇÜMSEYİPTE MAÇA GİTMEMEZLİK YAPMAYALIM BEYLER.GERÇİ HAFTA İÇİ AMA OLSUN YİNEDE DOLDURALIM TRİBÜNLERİ.........[/B]
|
[B]hafta içi olması biraz sıkıntı yaratsada.ben zamanı müsait olanların bu maçı izleyip. takımı destekleyeceklerinden eminim.
bilet fiyatları çok uygun ...[/B] |
yaw tmm da devamszlk saten cok oglecıyız bız :D nasıl gelcez allah verede yazılı olmayada kacak D:D: gelek
|
kupaya çok iyi başlamamız lazım taraftar stadı doldurmalı
SİVASSPORUM TARSUS İDMANYURDUNU İDMAN YAPARAK YENECEK GELİYORUZ DEDİYSEK GELİRİZZZZZZZZZ |
[COLOR="Purple"]:Dya inşaalah sivassın ankarada bir maçı daha olur da ben giderim bu ankarayla olan maçına gidemedim sivası destekleyemedim ama inşaalah bir gün giderim ALLAH nasib ederde giderim saten biletin önemi de yok benim için benimde maçım olduğu için gidemedim [/COLOR]
|
[B]Sivasta olupta sivassporumuzu yanlız bırakmak olurmu hiç ben liğ macları kadar olmasada stadyumun en az yarısının dolacağına inanıyorum biletlerde sudan ucuz[/B]
|
[B]Haydi hayırlısı olsun . Önceki senelerde yaptığımızı yapmamak dileğiyle.[/B]
|
gidemiyoz ama belki bir açık kapı bırakıyım.beleş nerdeyse bilet fiyatları.
|
kupa macını da çok desteklememız lazım ayrıca
|
[B]Tarsus İdmanyurdu :-===?=))) hiç tanımadığım bir takım ama yeneriz ya idman gibi geçecek bence bu maç...[/B]
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;590353][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/Taraftar1.JPG[/IMG]
Sivasspor ile Tarsus İdmanyurdu arasında oynanacak maçın biletleri satışa çıktı. Sivasspor ile TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Tarsus İdmanyurdu arasında, 23 Aralık Çarşamba günü saat 13.30'da Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak maçın biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Gişesi'nde satışa sunuldu. VİP ve maraton tribünü biletleri 5, kale arkası tribünü biletleri ise 2 TL'den satılıyor. (C) Grubu'nda Sivasspor ile Tarsus İdmanyurdu'nun yanı sıra Bursaspor, Denizlispor ve Giresunspor yer alıyor.[/QUOTE] bildiğim kadarıyla denizlispor degil denizli belediye spor |
resmen belles bilet veriyorlar daha ne yapsinlar stada gelmeniz icin...
ama dolmasindan hatta yüzde 51 dolmasindan bile ümidim yok |
[QUOTE=TRAPER;590512]bildiğim kadarıyla denizlispor degil denizli belediye spor[/QUOTE]
kardes takimin galatasaraysa rakibin denizli bld ;):D |
sivasım sen bu guruptan çıkarsın sana güven tam sivasım
|
Bilet Fiyatlari Yine Cok Guzel Gidin Destekleyin Takimimizi
|
[B]benden önceki mesajları okudum... herkes gidin gidin diyor... biride çıkıp dememişki biletimi aldım maçtayım... etmeyin tutmayın...
bahane için ne yer ne de zaman! bugün biletler aldım. yarın üniversite arkadaşlara satıp maçta olacağım![/B] |
[QUOTE=SenSetik;590356]halit birlikte gidebiliriz...sabah 9'da toplantı var...öğlene biter..bitmesede kaçarım :D[/QUOTE]
Abi ben sabah ilk 2 saat sonra boşum.Kaç gel:D |
mutlak 3puanla başlamalıyız rakibi küçümsemememiz lazım zaten düşebileceğimiz en uygun gruba düştük burdan mutlaka çıkmalıyız
|
herşey daha güzel olacak biliyorum. sivassporun önünde kimse duramayacak. kötü günler geride kaldı. daha huzurlu ve daha mutluyuz şimdi. adam gibi adam bir başkan adam gibi adam bir teknik direktörümüz var. nerede ne konuşulacağını bilen bir hoca. ve teknik bilgisi futbol bilgisi uluslararası bir hoca. sivasspor daha iyi olacak.
|
[QUOTE=oquzh4n58;590362]yaw tmm da devamszlk saten cok oglecıyız bız :D nasıl gelcez allah verede yazılı olmayada kacak D:D: gelek[/QUOTE]
[B]Senin yerine de izler desteklerim.:) Yeterki sizler derslerinizde başarılı olun... Derslerinizi ve okula devamsızlığınızı aksatmayın. Sizlerin öncelikli işi okul ve ders olmalı... Başarılar...[/B] |
[B]ben senin yerine çok bağırdım abi sıra sende...:)[/B]
|
[QUOTE=Salim58;590661][B]ben senin yerine çok bağırdım abi sıra sende...:)[/B][/QUOTE]
[B]Ayıpsın Salim baba, ama yardımcımın izine ayrılması beni düşündürüyor..... Bir formül bulup hallederiz:)[/B] |
yaw kardesm etmeyın tutmayın su macı aksam saatıne alınazmı saat 1 de km nasıl gelsın herkes ıısınde gucunde bura sıvas kac bın nufusu varda ben gelcektm ama 2tane yazılı kodu namsszlar gelemıcem off
|
sivas sporumuza destek olmalıyız ve hiç bir macında yanlız bırakmayalım
|
[B]Biletler Çok uygun gerçekten ama hafta içi Saat:13,30 da olması nedeniyle fazla kişinin geleceğini düşünmüyorum...genelde yaşlılar olacak yine [/B] :D:D:D:D
|
[B][COLOR="Magenta"]avrupaya bu sene en yakın oldugumuz kupa inşallah başarılı oluruz-lütfen tam destek[/COLOR][/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:51. |