SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Gidecekler Belli Oldu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28012)

SivasSpor.Com 23.12.2009 07:41

Gidecekler Belli Oldu

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/1.mbembaimza.jpg[/IMG]

Ligin ikinci yarısında daha güçlü bir takım oluşturmak için harekete geçen Sivasspor yönetimi ve teknik heyeti,gönderilecek futbolcuları belirledi.

Sivasspor teknik heyetinin verdiği rapor doğrultusunda harekete geçen Sivasspor yönetimi,hocanında onayını alarak Burno Zita, Onur Tuncer, Ersen Martin ve Mbemba’nın kendilerine kulüp bulmaları istendi.
Mevcut takımla fazla oynamak istemeyen Teknik Direktör Muhsin Ertuğral’ın bu 4 futbolcuya yol verdiği ve diğer futbolcuların takımla birlikte olacağı öğrenildi.

[B] AGBETU KALIYOR[/B]

Özellikle son haftalarda oyuna girdikten sonra etkili futboluyla dikkat çeken Akeem Agbetu, hocanın gözüne girmeyi başardı.
Genç futbolcunun ligin ikinci yarısında dahada etkili futbol oynayacağı belirtildi.

Kaynak : Hürdoğan gazetesi...

mustafa_kavak58 23.12.2009 07:46

Cevap: Ersen, Mbemba, Zita ve Onur gönderiliyor

bence zitayi göndermek yanlis olur ilk oynadigi bursaspor macinda en iyilerdendi sonrasinda zaten hic ilk onbirde oynatilmadi oyuna girdiginde iyi pas lar atiyodu :confused::confused::confused:

muratugur58 23.12.2009 07:56

allah aşkına hoca bu yaptıgın dogruysa sende toptan anlamıyorsunersan ve mbemba anladıkta .zita ve onuru niye gönderiyorsun onlara gelene kadar daha çok gidecek var.sedat topçumu,ugur topçumu,yasin topçumu.bunlar bize 15 puan kaybettirdiler.bravo size hoca doğruysa bunlar.

stain 23.12.2009 08:05

[QUOTE=muratugur58;591094]allah aşkına hoca bu yaptıgın dogruysa sende toptan anlamıyorsunersan ve mbemba anladıkta .zita ve onuru niye gönderiyorsun onlara gelene kadar daha çok gidecek var.sedat topçumu,ugur topçumu,yasin topçumu.bunlar bize 15 puan kaybettirdiler.bravo size hoca doğruysa bunlar.[/QUOTE]

bu yorumundan sonra senin de ne kadar futboldan anladığını ortaya çıkıyor,

sedat dediğin adam bu takımın kahramanıdır, resmen onun sayesinde ayakta kalabildik, doğrudur bazen düşüş yaşadığı oldu ammaa kendisini en çabuk toplayıp takıma adapte eden sedattır, adam bütün benliğiyle sivasspor için savaşıyor...

onur'a gelince zaten bülönün torpiliyle oynuyordu, vasatın da altında kötü bir futbolcu, hatta ikinci lig seviyesinde bir futbolcu, menejeri bülö olduğu için yıllardır bu takımda kaldı, kendisine onlarca kez fırsat verildiği halde adam bir türlü yıldızını parlatamadı, dehlemenin zamanı gelmişti...

zita'ya gelince sırf son dakika taraftarın ağzına bal sürmek için transfer edildi, oynadığı bazı maçlarda iyi idi ama bazen de adamın oynadığı mevki ve futbolu anlamakta zorlandık...

mbemba desen, bülönün bu takıma soktuğu en büyük kazıktır, aslanlar gibi diallo'yu verip yerine bu mandayı aldı, sonra çektiğimiz acılar ortada...

muhsin hocamızın sonuna kadar arkasındayız, ona güveniyoruz, sivasspor için en yerinde, en iyi topçuları getirecektir, saygı duymayanlar da saygı duymayı öğrensinler... hocanın kendi tanıdığı, güvendiği futbolcuları alma ve onlarla oynama hakkı vardır!

Yusuf Çevik 23.12.2009 08:09

bak zita kalsaydı yasin oynamayı biliormu hoca faruk kım gönderdigi adamı geri almıs top tutamıor adam sedat saten gelen topa wuruo kıme gelırse nese mehmet yıldız gelsinde ii olurz inşallah yeni transferlerde alalım 10 numara lazım orta sahaya lazım

murat_n 23.12.2009 08:30

Biz ne kadar konuşsak ta en iyisini hocanın bileceği kanaatindeyim... Zitayı doğru dürüst 11 de göremedik zaten izlediğim maçlarda da fena sayılmazdı en azından top ayağına yakışıyordu. Transferine gelirsek son dakikada adı transfer olsun diye yapıldı.

Mbemba ve Ersenin gitmesine sonuna kadar katılıyorum.

Onur derseniz genç hırslı oyuncuydu. Fakat çok sakatlanması artı tecrübesizlikmi dersiniz yada beceriksizlik mi bilmem ama çok top kayıpları yapan bir futbolcuydu. Yerine gelecek kişi bundan çok iyi olacaksa onun da gitmesini normal karşılamak lazım.

İnşallah yerlerine alınacak kişiler çok kaliteli ve SivasSpor a yakışır kişiler olur.

izmirliyigido 23.12.2009 08:38

Bence doğru kararlar. İnşallah daha savaşçı ve teknik oyuncular gelir.

AYK

formen720 23.12.2009 09:13

sadece 4 kişimi gönderiliyo yasin, ugur, hayrettin,petkoviç, bunlarıda göndermeleri gerekir

noname87 23.12.2009 10:33

Zitanın gitmesine de ben de karşıyım ama diğerleri çoktan gitmeyi hak etti bir de mbemba Bülent Beyin hangi scoutu tarafından beğenildi anlamadım ya da başından beri scout diye birşey yok muydu

hanedan58 23.12.2009 10:43

[FONT="Comic Sans MS"]ZİTANIN GİTMESİ HATA OLUR BENCE ÇÜNKİ ORTA SAHA ÖZELLİKLİ BİR OYUNCU VE OYNADIĞI ZAMANLARDA DA GÖRDÜKKİ TAKIMA FAYDASI OLABİLİR İLERİYE ÇIKIŞLARI İYİ HIZLI BİR OYUNU BAKIN MUSA NIN YOKLUĞUNDA MURAT ORTA SAHA OYNADI PEKİ MURATIN YOKLUĞUNDA KİMİ GÖREVLENDİRECEK HOCA ZİTANINTOP TEKNİĞİ VE UZUN PASLARI ÇOK GÜZEL GİTMESİ GEREKENLER VARKEN NEDEN ZİTA GÖNDERİLİYOR ANLAMIŞ DEĞİLİM[/FONT]

hanedan58 23.12.2009 10:46

[FONT="Comic Sans MS"]Antremanlardamı bir eksikliği var zitanın neden gönderilmekte ve oynatılmamakta bu kadar ısrarcı hoca murat defans oyunculugundan ortasahaya gecti zita yedek kaldı taraftarlar dışarıdan daha iyi gözlüyor takımı bence 10 kişiden 8 zita kalsın der ortasahada bu kadar zaafımız varken zitanın gönderilmesine karşıyım ben zita yerine faruk un gönderilmesi daha doğru olur bence [/FONT]

hanedan58 23.12.2009 10:49

[FONT="Comic Sans MS"]Mbenba ya gelince hazırlık maçlarında iyi çok iyi savunma yaptı sol kanatta oynaı ve bence başarılı idi oyuncuyu daha doğru dürüst hiçbir maçta izlemedik biraz denense olmazmıydı genc ve fizik gücü yüksek bir oyuncu gelecege yatırım olarak kalabilir bence onun yerinede yazin gönderilebilir [/FONT]

oquzh4n58 23.12.2009 10:52

zita nıye geldı nıye gıdıyorkı ?

atrium58 23.12.2009 10:58

Zita dışında gönderilenlerin mantıklı bir açıklaması yapılabilir. Galiba hoca zitanın yerine tanıdığı birisini getirecek.

ercan58.a 23.12.2009 10:59

[B][COLOR="Red"]gönderilecek olan isimler gayet dogru[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]özellikle petkoviç-hayrettin-ibrahim dagaşan sıra bunlarada bir an önce gelir inşallah[/COLOR][/B]

carizma0658 23.12.2009 11:17

secim çok güzel ama inşallah gelenler ii olur sisvas için herşeyın hayrlısı

ercan58.a 23.12.2009 11:20

[B]sivassporumuza faydası olmayanların tümü defolsun bence,hocamız işini bilir[/B]

58_SEMİH_58 23.12.2009 11:29

[B]Hayırlı olsun.İnşallah hocamız daha iyilerini getirir.Tek temennimiz bu.!![/B]

halilxx58 23.12.2009 11:30

Onur Tuncer ve Bruno Zitaya yazik oldu..
digerlerinde hocaya katiliyorum..

samsa58 23.12.2009 11:32

zitanın gtme sebebi bence yabancı kontenjanı dolayısıyla gonderılıyor suanda takımda 5 yabancı var muhsin hocada pazartesi gecesı 5 yabancı alacaklarını acıkladı dolayısıyla 2 yabancı gonderılmelı. ben bu takımdan daha cok kısının gıdecegıne ınanıyorum ama ilk asamada bu kada gonderılıyor bence gecen sezon basında yaptıgımız hatayı yapmadıgımız goruluyor. cunkı gelecek oyuncular uyum sorununu asana kadar ılk devre oynayan takım sahada olabılır bu kadro korunmus durumda.hatalarından ders alan yonetıme ve muhsın hocaya tesekkur edıyorum.

EyüphanAydın 23.12.2009 11:43

[B]Bu oyuncuların Süper Ligde tekrar oynamasını zor görüyorum.Performansları gittikçe alt seviyeye düşüyor.

Bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dilerim[/B]

06fatih58 23.12.2009 11:48

Cevap: Gidecekler Belli Oldu

inşallah sivasa gelenlerin faydasını görürüz ve iyi yerlerde oluruz :)

eyupk 23.12.2009 11:49

doğru karar vermiş hocamız........

pover58 23.12.2009 11:50

hoca daha iyisini bilir ama zita nın yerine sezer ve musa gitmeli çünkü oynamıyorlar bülent in adamları sivasspora pek bişey vereceklerini sanmıyorum.özellikle sezer ve yasin gitmeli.

sevda58 23.12.2009 11:54

[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Hayirlisi diyelim, hocamiz bunlarin yerine daha iylerini dusunmusdur elbet.. bekleyip gorecegiz...[/B][/FONT][/COLOR]

yigidoğukan 23.12.2009 12:00

agbetunun kalması çok doğru gönderilenlerde güzel iyi günlere hızla koşuyoruz

58 FoRzA SiVaS 23.12.2009 12:16

hepsi doğru karar bravo muhsin hocam mbemba zaten oynamıyodu zita cok kuısa boylu ve güçsüz onur kiralık verilebilirdi ama ersen için diyecek tek kelime YAŞASIN DEFOLDU GİTTİ ERSEN MARTİN

58 FoRzA SiVaS 23.12.2009 12:19

[QUOTE=muratugur58;591094]allah aşkına hoca bu yaptıgın dogruysa sende toptan anlamıyorsunersan ve mbemba anladıkta .zita ve onuru niye gönderiyorsun onlara gelene kadar daha çok gidecek var.sedat topçumu,ugur topçumu,yasin topçumu.bunlar bize 15 puan kaybettirdiler.bravo size hoca doğruysa bunlar.[/QUOTE]

aslında senin futboldan anlamadığın burda çok net ortada sen bu site yerine ekşi sözlük sitesine git sedat topcumuymuş sedat sayesinde kazandık biz iki maçı onun sayesinde kazandık birtek uğurda haklısın yasinde cıkıs içinde

Shan58 23.12.2009 12:28

Listede Yasin ve Hayrettin'i göremedim.
Acaba takım bulamayacaklarını anladıkları için gitmeyi kabul etmedilermi.
İkinci lig'de bile oynayamaz Yasin Çakma ama zannediyorum sezon sonu onunda Bileti kesilir.

Hoca inşallah şu Yasin'în ve Hayrettin'in yerine birilerini bulurda onuda yollar.

yigido yakup 23.12.2009 12:29

gönderilenler konusunda hocaya tam hak veriyorum hoca yarinlari düsünerek ve maliye yapi birde yabanci sinirlamasini düsünere kadroya o sekilde düzen veriyor.
yasin gitsin diyenler yasin oynamasin derseniz saygi duyarim ama gitsin derseniz kabul edemem bilica gibi yöneten bir stoper olsaydida beraber oynasalardida siz yasini o zaman seyretseydiniz.
artik simdi yapilacak tek is var oda cok kaliteli 2-3 tane yabanci oyncu kadroya katabilmek.
kimse süphe etmesin bizim yerli sporcu kadromuz cok cok iyi biz yabanci ve lider oyuncu eksikliginden bu hale düstük liderlik yapmasi gerekenler digererinden önce dagildilar.

skep06 23.12.2009 13:04

Gönderilenlerden çok gelecekleri merak ediyorum.Ama ne olursa olsun gidenlerden daha kötü olacaklarını zannetmiyorum.Hayırlı olsun

yorumcuyuz 23.12.2009 13:39

dogru bir karar bu onur ne yapar ben anlamazdım zaten bülent oynıtıyordu 1 kişi eksik oynuyorduk... ersen martin desen boş cıktı... Mbemba tam bir bombaydı... zitayı tam olarak goremedık ama hayırlı olsun diyorum....pekii yasin nerde ? hayrettin nerde ? bunlarda gitmeli...!

Rammstein 23.12.2009 13:41

Mbemba ve Ersen Martin'ib gönderilmeleri bence çok olumlu bir karar. Bence ikiisde amatör topçular.

58SARKISLALI58 23.12.2009 14:15

ise yaramayan futbolcu cok yanlis secimler bikac kisi eklenmesi lazim 2yarida isimiz zor anlasilan

esentepeli58 23.12.2009 14:24

hoca galiba hayrettinle petkoviçi unutmus

oNuR 23.12.2009 14:26

Alınacak futbolculuklar doğrultusunda isimler gönderiliyor.Hocamızın söylediklerine göre alınacak futbolcular milli takımlarında banko oynayan adamlar ve tecrübeliler.İnanıyorumki iikinci yarı çok değişik bir Sivasspor izleyeceğiz

Sivaslibey 23.12.2009 14:34

[QUOTE=stain;591099]bu yorumundan sonra senin de ne kadar futboldan anladığını ortaya çıkıyor,

sedat dediğin adam bu takımın kahramanıdır, resmen onun sayesinde ayakta kalabildik, doğrudur bazen düşüş yaşadığı oldu ammaa kendisini en çabuk toplayıp takıma adapte eden sedattır, adam bütün benliğiyle sivasspor için savaşıyor...

onur'a gelince zaten bülönün torpiliyle oynuyordu, vasatın da altında kötü bir futbolcu, hatta ikinci lig seviyesinde bir futbolcu, menejeri bülö olduğu için yıllardır bu takımda kaldı, kendisine onlarca kez fırsat verildiği halde adam bir türlü yıldızını parlatamadı, dehlemenin zamanı gelmişti...

zita'ya gelince sırf son dakika taraftarın ağzına bal sürmek için transfer edildi, oynadığı bazı maçlarda iyi idi ama bazen de adamın oynadığı mevki ve futbolu anlamakta zorlandık...

mbemba desen, bülönün bu takıma soktuğu en büyük kazıktır, aslanlar gibi diallo'yu verip yerine bu mandayı aldı, sonra çektiğimiz acılar ortada...

muhsin hocamızın sonuna kadar arkasındayız, ona güveniyoruz, sivasspor için en yerinde, en iyi topçuları getirecektir, saygı duymayanlar da saygı duymayı öğrensinler... hocanın kendi tanıdığı, güvendiği futbolcuları alma ve onlarla oynama hakkı vardır![/QUOTE]

Aynen katiliyorum

Sadece sunu ilave etmek isterim. Arkadaslar Onur Tuncer'i ya kiraya vermek istiyorlar yada vaat eden bir futbolcu diye bakiyorlar ama ben anlamiyorum Onur'u halen siz çocuk olarakmi görüyorsunuz ne vaad ediyor. Adam gelmis 26 yasina ve hiç bir sey katmadi bu takima. Ayrica hiçmi hiç bir özelligi yok, takimda bile yeri yok bence.

Yasin bence'de gitmeli ama simdi degil, su an bize iyi bir yedek olur eger saglam bir stoper alinirsa. Sene sonunda baska takim talip olur ona eminim o zaman paraylan bilem satariz.

shang 23.12.2009 14:36

bu takımda defans hattına kızanlardan biriyim ama haftalar ilerledikce bir takımda orta saha olmayınca ilerde top tutan olmayınca ankaragücü maçındaki gibi 75 dk orta sahayı bile geçemiyorsun 75 dk top ceza sahamızda oynanıyor ve nitekimde 5 tane pozisyonu kessen bile 6.gelip mutlaka gol oluyor bence gitmesi gerekenler yerinde mbemba sivastamı varmı yokmu bilmiyorum bile ersenlede olmuyacaktı zitada ahım şahım bi futbolcu değil hemen hocaya futbol bilmiyor damgasını nasıl yapıştırıyorsunuz anlamak mümkün değil hoca olmadıgından afrikada antrenorluk yapmıstır ozaman arkadaslar biraz sabır

oquzh4n58 23.12.2009 14:40

yok walla zıtayın gıtmesnden menmun degıldım ama gıtsın dogru ısımler gonderılıyor muhsn cakıyor bu ısten

ahmetbaba 23.12.2009 14:59

zita gitmemeli,onur,mbemba,yasin,uğur,ersen martin,faruk gitmeli

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:20.