SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   TRANSFERLER NETLİK KAZANIYOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28054)

PATRON 16.12.2009 14:16

Galatasarayın Genç Defans Oyuncusuyla Görüşülüyor

[IMG]http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_ok_EmreGungor01.jpg[/IMG]
Bu sezon Sivasspor’un defansta sıkıntı yaşamasının ardından yönetim defansa oyuncu arayışına koyuldu.Aldığımız duyumlara göre yönetim, sezonun ilk yarısının bitimi ile Galatasaray’ın başarılı genç defans oyuncu Emre Güngör’ü kırmızı beyaz renklere bağlamak için çalışmalara başlamış.

Bu duyumların ne kadar doğru olduğu önümüzdeki günlerde belli olacak.

SenSetik 16.12.2009 14:21

Cevap: Galatasarayın Genç Defans Oyuncusuyla Görüş

çok isabetli bir transfer olur...tabi gerçekleşme ihtimali ayrı bir mesele..

skep06 16.12.2009 14:47

Kesiciliği, adam markajı,hırsı artı yönleri ama çok sık sakatlanıyor ve topu oyuna sokma becerisi zayıf zaten Gs de onu bu yüzden gönderiyor.Gelmesi büyük bir kazanç değil

effenberg 16.12.2009 14:49

Tam yerin de bir transfer olur ama!!!!

Sakatlik durumu ne durumda???

Zaten GS da sakat oldugu icin kadroya giremedi........

Saglam bir Emre Sivasspor icin nokta transfer olur..

armn 16.12.2009 14:50

dün fanatiktede gördüm aynı haberi çok beğendiğim bir oyuncu ancak sakatlık sorunları var umarım takımımıza faydalı olur (transfer gerçekleşirse tabi)

DOGU_BEY 16.12.2009 14:50

[B]ne diyorsunuz siz bu adamın gelmesi büyük felaket olur adam müzmin sakat,durmadan sakatlanıyor onu 5 maç üst üste oynamış gördünüz mü? sivasspora gelirse 2 maç oynar sezon sonuna kadar yatar zaten bir defans adamı için boyu çok kısa ve ayrıca kesici özelliği ve sürati zayıf inşallah gelmez[/B]!

GokhanTurna 16.12.2009 14:55

Bence yarar sağlamaz Yasin ayarı bi futbolcu gelince görürsünüz. Böle oyuncuların iş yapması için yanında sağlam bi defans oyuncusu olmalı Bilica,Servet vs

ŞANLI SİVASSPOR 16.12.2009 15:05

inşallah gelir bu adamın yasinden iyi olduğu kesin bence katkı sağlar ama tek sorunu sakatlığı bence gelmeli onun yerine bjkden erhan güvende olabilir:D

noname87 16.12.2009 15:24

hem yasin ayarı hem sakat bir oyuncu bizden uzak gökhan zana yakın olsun:D

ercan58.a 16.12.2009 15:27

[B][COLOR="Magenta"]sivasspora faydası olacak kişlerin alınmasını hepimiz istiyoruz-hayırlısı olsun[/COLOR][/B]

eyuphulagu 16.12.2009 16:28

Emre sürekli sakatlık geçiren bir oyuncu...Adam kendi takımında doğru düzgün oynamıyor...G.S.a geldi geleli kaç maç oynadı acaba...Bize sakatlık sorunu olmayan sağlam oyuncular lazım...Ben hocanın yerinde olsam A2 takımından bir oyuncuyu bu mevkide denerim..Ya da Mbemba ya daha fazla şans tanırım...Çoğu kişi Yasin'i beğenmiyor ama Yasin şu anda evli bir oyuncu ve özel hayatı daha iyi durumda...Emre eşinden ayrılmış bir oyuncu;şu sıralar özel hayatında fırtınalı günler de yaşıyor...Sık sık sakatlanan bir oyuncu neden sakatlanır acaba....Bunu iyi düşünmek lazım..Umarım sivasspor şu anda sorunlar yaşayan bir oyuncuyu alıp takımda yeni sorunlara yol açmaz...

Salim58 16.12.2009 16:28

[B]hele bi alınsın hayırlı olsun deriz.:)

bence alınmaz..[/B]

58ÖREN58 16.12.2009 16:36

bildigim kadarıyla mere gungor halen sakat

yigidokentli58 16.12.2009 17:08

bize yaramaz bize sakat futolcu lazim diyil bize takim faydali olacak futbolcu lazim alper erdem olur bak o genç güzel yetenek

06esra58 16.12.2009 17:28

[COLOR="Magenta"][B]eğer bizim için iyi olacak futbolcuysa gelsin ama yok kötüyse gelmesin bile[/B][/COLOR]

58sivasli58 16.12.2009 18:21

bence iyi bir futbolcu emre güngör yanliz sivasa pek faydasi olmaz bize defansdan önmeli suan forvet

enesarslan 16.12.2009 18:31

aslında iyi bir futbolcu fakat sürekli sakat olması düşündürüyor :confused: :confused:

samet35 21.12.2009 01:08

emre gungor iyi bir defans oyuncusu. tıpkı yasin cakmak gibi. ikiside buyuk takımlarda sırıtmıyor. cunku yanlarındaki tecrubeli defans oyuncuları oyunuyor. fakat bi anadolu klubune gelince basarılı olamıyorlar. peki anadolu kluplerinde basarılı olabilmeleri için ne yapmak lazım ? tabiki yanına tecrubeli bi defans oyuncusu almak lazım. peki sivassporda varmı boyle tecrubeli kaliteli bir stoper? yok. peki ne yapmak lazım? sivasa bilica gibi tecrubeli bir defans oyuncusu almak lazım. yoksa emre gungor yasin cakmak ikilisi bomba bir stoper ikilisi olur. ne zaman nerde hata yapacaklar diye bekleriz....

mucahitbaba58 21.12.2009 01:36

cok sacma ust duzey oyuncu tecrubeli oyuncu almamiz lazim ha emre gungor ha yasin al birini vur otekine ise yarar adam olsa gs birakirmi birakin hevesi bize adam lazim

karen 21.12.2009 01:51

[QUOTE=effenberg;589126]Tam yerin de bir transfer olur ama!!!!

Sakatlik durumu ne durumda???

Zaten GS da sakat oldugu icin kadroya giremedi........

Saglam bir Emre Sivasspor icin nokta transfer olur..[/QUOTE]

ya arkadasslar ne nokta trasferi olacak ya bu adam galatasarayda ne yapmiski sivasa ne yapsin yasin geldide fenerden,ne faydasini gördük,bu adam hicbi ise yaramayan vasat bi futbolcu bunu unutmayin,defans oyuncusu bilika gibi kivrak ve kuvvetli olur bunun eti neki budu ne olsun.bu tip oyuncular bizde cok madem bilikayi satti baskan yerine de bilika gibi adam bulacak,bu oyuncunun yasinden bi farki yok,yasinin ikinci versiyonu olur anca,saygilar,

tekdoktirin 21.12.2009 02:55

BİZ DE BUNUNGİBİ TOPCU ÇOK GEREKYOK BİZE KALİTE LAZIM

buraks58 22.12.2009 05:46

Muhsin Hoca Umut Saçtı...

Arkadaşlar merhaba.
Teknik direktörümüz muhsin hoca dün yerel bir televizyonumuzun spor programına katıldı ve takımımızla ilgili çok güzel ve insanı rahatlatan açıklamalar yaptı.

Özellikle devre arasında [B]4 yabancı transferi düşündüğümüzü, bu alacağımız futbolculardan 3'ünün ülkelerinin A milli takımlarında oynadığını söyledi. [/B]programın sunucusunun sorusu üzerine hocamız; bu almayı planladığı 3 milli futbolcuyla ön görüşme yaptığını ancak iş bitmeden isim açıklamak istemediğini belirtti. taraftarımız hiç merak etmesin çok kaliteli benim bildiğim oyuncuları takıma katıcaz açıklamasını yaptı.

4 Yabancı transferi dışında yerli oyuncu 1-2 tane alabileceğimizi ancak takım içinde çok fazla oynama yapmakta istemediğini belirtti hocamız.gidecek oyuncularında listesi yönetimdeymiş. konuşmalardan tahminim 5-6 oyuncuyla yollar ayrılacak ve 4 yabancı transferi ve 1-2 yerli transferi ile ikinci yarıya giriş yapıcaz.

İkinci yarının başındaki trabzon deplasmanı, kupada bursa deplasmanı ve içerde fenerbahçe maçlarının sorulması üzerine hocamız; [B]zor maçları sevdiğini bu maçlarla takımın hangi seviyede olduğunu göreceğimizi ve çekinmediğini konuşmalarında belirtti.[/B]

Dünkü program sırasında hocamızın ne kadar doğru bir karar olduğunu bir kez daha anladım ve onu sivasa kazandıran yöneticilerimize bir kez daha teşekkür ettim. duruşuyla konuşmalarıyla kesinlikle mükemmel bir insan ve futbolu ne kadar iyi bildiğini de anlamak çok zor değil. İnşallah güzel günler tekrar sivassporumuzu bekliyor.ben şimdiden ikinci yarı ve transferler için sabırsızlanıyorum.
BAŞARILAR SİVASSPOR, ŞAMPİYON SİVASSPOR...

Rallim58 22.12.2009 08:12

Cevap: Muhsin Hoca Umut Saçtı...

[B]Proğramı izledim...

Samimi yaklaşımları ile takdir toplayan bir hocamız var.

Mütevazi kişiliği ile kendini Sivaslıya hayran bıraktıran Ertuğral hoca, Sivassporumuz için büyük bir şans olarak görüyorum.[/B]

furky.b 22.12.2009 11:28

Bulent gibi cok ve bos konusmiyor :D Butun insanlar Sivassporu Sevmemeye Baslamisdi , Hele dua edenler bile var sivasspor lige dussun diye..

buraks58 22.12.2009 12:01

arkadaşlar programın tekrarını izlemek isterseniz bu gece 11 haberlerinden sonra yine yayınlacakmış.dün programı kapatırken sunucu söylemişti.

EyüphanAydın 22.12.2009 12:03

[B]Daha yeni olmasına rağmen,İlk geldiğinde birazda tedirgin olsam sonradan hocamızın tavırları gerçekten ışık şaçtı.

Yeni hocamızla çok büyük işler yapıcaktırız[/B]

buraks58 24.12.2009 13:19

Siphiwe Tshabalala mı geliyor???

arkadaşlar dün ki sivas - tarsus maçında güney afrika milli takımında oynayan ve muhsin ertuğral hocamızın eski takımı kaizer chiefsteki oyuncusu Siphiwe Tshabalala(şabalala) ile ilgilendiğimiz ve transferin biteceği söyleniyordu. 25 yaşındaki şabalala sol açıkta gole dönük bi oyuncuymuş.

ayrıca sivas hakikat gazetesinde yer alan habere göre de 25 yaşındaki portekizli orta saha oyuncusu Filipe da Costa 'yla da anlaşılmak üzereymiş.

özellikle bir iki forum sitesinde şabalalanın çok kaliteli ve yetenekli bir futbolcu olduğuna dair yorumlar okudum.takımımız adına herşeyin hayırlısı olur inşallah.

58 SiVaSLıYıZ 24.12.2009 13:21

Cevap: Siphiwe Tshabalala mı geliyor???

inşallah ikiside gelir bence çok iyi iki oyuncu ikiside bu terabsfer döneminde çok dikkatli davranmalıyız

bucansanafeda 24.12.2009 13:39

tshabalala çok yetenekli bir futbolcu konfederasyon kupasında izledim onu çok iyi oynuyor gelirse faydası olur ama sol kanattada iyi oyuncularımız var

nightmare58 24.12.2009 13:40

[QUOTE=buraks58;591481]arkadaşlar dün ki sivas - tarsus maçında güney afrika milli takımında oynayan ve muhsin ertuğral hocamızın eski takımı kaizer chiefsteki oyuncusu Siphiwe Tshabalala(şabalala) ile ilgilendiğimiz ve transferin biteceği söyleniyordu. 25 yaşındaki şabalala sol açıkta gole dönük bi oyuncuymuş.

ayrıca sivas hakikat gazetesinde yer alan habere göre de 25 yaşındaki portekizli orta saha oyuncusu Filipe da Costa 'yla da anlaşılmak üzereymiş.

özellikle bir iki forum sitesinde şabalalanın çok kaliteli ve yetenekli bir futbolcu olduğuna dair yorumlar okudum.takımımız adına herşeyin hayırlısı olur inşallah.[/QUOTE]

Kardeş güney afrika milli takımında ne cevherler var(son konfederasyon kupasında görmüştüm) bir görsen eski mesajları bulabilsem de göstersem Siphiwe Tshabalala için neler yazdığımı çok süper oyuncu Nordin Wooter vardı bizde onun ayarında bir oyuncu çok kalite genç pres yapan top tekniği yüksek milli takımda oynayan bir oyuncu sonra bizim sol bek sırıtıyor Şuan maccabi haifada oynayan masilela var r.carlosun gençlik yıllarındaki gibi oynuyor bindirmeler falan süper yine milli takımda aslen afrikalı olmayan boot vardı galiba stoper mevkinde bize çok faydası olur valla zita gidecekmiş mbemba da yolcu saydığım oyunculara ek olarak bir de forvet alırsak süper olur

Murad_Kelleci58 24.12.2009 14:04

Siphiwe Tshabalala

Bakın arkadaşlar, bu transferle ilgili internet sayfalarında ingilizce içerikli bir yazı var.. Kısaca açıklaması, Muhsin Ertuğral'ın Khızer Chıefss'ten eski öğrencisi olan Siphiwe Tshabalala'nın Türkiye'ye Muhisn Ertuğral için gelebilceğini haber olarak geçmiş.. Ama kesin geliyor demiyor, gelebilir diyor haberin Türkçe karşılığında... Olmuş gibi lanse etmeyelim lütfen.. Olsun sonrasına balarakarız.. Hep aynı hatalara düşüyoruz.. Lütfen kesinleşen haberler için sayfa açalım...

Haberle ilgili sayfayı görmek için tıklayınız...

[url]http://www.footballfevr.com/2009/12/siphiwe-tshabalala-turkey/[/url]

GOSt 24.12.2009 14:09

VALLA İYİ OYUNCUYA BENZİYOR AMA ALINACAĞINDAN EMİN DEĞİLLİM BU OYUNCU SİVASI BEĞENMEZ SANKI KENDİ YAŞADIĞI YER ÇOOOK İYİY MİŞ GİBİ:confused::mad:

babapiton 24.12.2009 14:15

konfederosyon kupasında izledigim bi oyuncu muhsin hocanın geldigini duydugumdan beri shabalala yı getirsin die içimden düsünüyodum insallah olur

karakocyakup58 24.12.2009 16:17

evet anlasma yolundalarmıs..............

ozer10 24.12.2009 16:46

hayırlısı olsn takımımıza inş.

altuntas58 24.12.2009 16:50

[B]Futbolcular sivassporumuzla anlaşma yapmadan biz ne desek boş[/B]

enesarslan 24.12.2009 17:21

konfederasyon kupasında başarılı bir performans sergilemişti gerçekten, inşallah doğru haberdir :D

shang 24.12.2009 17:31

inş gelirlerde sol acıga ıhtıyacımız varmıki erman kapatmıyormu orayı bende daha cok gobege bıtırıcılıgı olan bır santrafora ve stopere ıhtıyacımız var dıye dusunuyorum

yigidokentli58 24.12.2009 17:36

inşallah gelir güzel bir futbolcu

sivastatlıbelam 24.12.2009 17:43

shabalala ne demek çıldırmış olmalıyız.

30 arda eder rahatlıkla.inşallah bi çılgınlık yapıp bize gelir.

mükemmel bir şey ya.chabalalayı izledim tek başına takımı sırtlayan isim.orta sahada oynuyodu yanılmıyosam müthiş hızlı üst üste 3-4 çalım atıyordu ve takımı atağa kaldırma gibi özellikleri vardı.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:52.