SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ersen Manisa İle Anlaştı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28084)

SivasSpor.Com 02.01.2010 12:53

Ersen Manisa İle Anlaştı

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/1.ersengool.jpg[/IMG]

Turkcell Süper Lig takımlarından Manisaspor'un, Sivasspor'dan ayrılan golcü oyuncu Ersen Martin'in ile 1,5 yıllık anlaşma sağladığı bildirildi.

Ersen Martin'in menajeri Nihat Doğancı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Biz Manisaspor ile 1,5 senelik sözleşme imzaladık, tranferi bitti'' dedi.

Ersen Martin'in Sivas'a uyum sağlayamadığını, kente alışamadığını ifade eden Doğancı, bu nedenle takımdan ayrıldığını söyledi. Ersen'in Sivasspor ile bir sıkıntısının olmadığını belirten Doğancı, Ersen'in ayrılma isteğini kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz'a ilettiğini, Otyakmaz'ın da bu isteği anlayışla karşıladığını ifade etti. Doğancı, devre arası tatilini Almanya'da geçiren Ersen'in, yeni takımı Manisaspor'un ikinci yarı hazırlık çalışmalarına katılmak üzere bugün Türkiye'ye geleceğini kaydetti.

[B]ERSEN MARTİN'İN SİVASSPOR KARNESİ[/B]

Sezon başında İspanya'nın Recreativo Huelva takımından Sivasspor'a transfer olan Ersen Martin'in Sivasspor serüveni kısa sürdü. Sivasspor ile 1 Temmuz 2009'da 2 yıllık sözleşme imzalayan Ersen, kırmızı-beyazlı ekipte 6 ay forma giydi.

Sivasspor forması altında 11'i ligde, 3'ü ise Avrupa kupalarında olmak üzere 14 resmi maçta görev alan Ersen, bu maçlarda 1 gol attı. Ersen, tek golünü Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Sivasspor'un 3-1 galip ayrıldığı Anderlecht maçında kaydetti.

[B]SivasSpor.Com Ailesi olarak Ersen Martin' e bundan sonraki hayatında başarılar dileriz.[/B]

babapiton 02.01.2010 12:57

Cevap: Ersen Manisa İle Anlaştı

Ben Manisaya geçmiş olsun diyorum sadece !!!

58 SiVaSSPoR FC 02.01.2010 13:00

manisalılara çok kel kalır anca saç baş yolcaklar biz büyük bir beladan kurtulduk şükürler olsun
uyum sağlayamamış ulan sen kimsinde sivas gibi sıcak insanların bulunduğu şehre uyum sağlayamıyosun BASGİT allahın leyleği ben 13 yasındayım senin yerine oynasam en fazla 3 gol atarım be

oNuR 02.01.2010 13:18

Her iki taraf içinde hayırlısı olsun

cılgın_turk 02.01.2010 13:23

yazık la manisaya acıdım şimdi :D:D:D

eyupk 02.01.2010 13:24

:))) manisaspora geçmiş olsun şimdiden

ercan58.a 02.01.2010 13:35

[B][COLOR="DarkOrange"]rakip takıma gittigi için sevinmemiz lazım
çünkü maçlarda oynamayarak bize çalışacak[/COLOR][/B]

sivaslitaner58 02.01.2010 13:38

giderse gitsin napalim hoscakal

karamik 02.01.2010 13:53

Ersen Martin gibi bir futbolcunun manisasporla anlaşması büyük başarıdır 2.ligten bir takımla anlaşır diye bekliyodum.

taraf 02.01.2010 13:54

hayırlı olsun her iki tarafada 10 gol atar 2 yarı hesaba göre

Borte Tarkan 02.01.2010 14:00

ersen martini tebrik ediyorum.
iyi takım bulmuş kendine.
güle güle.
gittiğin için teşşekürler.
manisaspora da geçmiş olsun.
çok marangoza ihtiyaçları olacak.

yasin__0658 02.01.2010 14:02

ellemeyin manisaya o belasını buldu:D:D:D:D:D

bonuce123 02.01.2010 14:04

[B]Ersen Artık Manisada 1 Tane Penaltı Golu Atar O Kadar[/B]

58_babacan_58 02.01.2010 14:16

[B]Bizde gol atamadı ama mesut bakkalın takımnda gol atacağına inanıyorum :D[/B]

58SARKISLALI58 02.01.2010 14:29

zaten bastan belliydi gardasim ersen in bili bitmis jarzda olmaz niye geitrdiler sivasspora huzulu geldi gitti buadama futbolcu diyen adama ben bisey diyemem manisaya yazik oldu resmen manisa kendi kendini patlatacak:D

noname87 02.01.2010 14:32

Bank Asyada Manisaya başarılar dilerim:D

effenberg 02.01.2010 14:33

M.Bakkal Süper Lig de tuttugum TDlerden biridir ama bu transferi bende yanilgiya düsürdü simdilik???

Bakalim II.yari biz Sivasspor taraftarimi hakli yoksa M.Bakkal mi hakli cikacak.

ahbey 02.01.2010 14:52

Herkes Ersen MARTİN'e yükleniyor.
Eğri oturup doğru konuşalım.
1- Takım kaç gol atabildi ki Ersen'in attığı bir gole laf ediyoruz.
2- Ersen oyundayken en azından kaleye top gönderebiliyorduk, top direkten dönüyor veya kalecide kalıyordu. Ersen oyundan çıktıktan sonra kaç gol atabildik de Ersen gol atamadı diyoruz.
3- Ersen ve diğer futbolculara top mu geliyordu? Sanki Kamanan 10 tane gol attı? Kamanan'da sadece 4 gol attı.
4- Ersen Martin boyu uzun bir futbolcu, ama bu futbolcuya kaç kere havadan top ortalandı?

Ersen Martin'e göre oyun sistemi kuramadık bu nedenle bu futbolcu gol atamadı.

Ersen MARTİN'e ve Manisa Spora başarılar diliyorum. (Tabi Sivasspor karşısında başarısızlık diliyorum:D)

AYDIN1985 02.01.2010 15:02

kac paraya gitti ersen martin? Insallah biraz para vermislerdir. la bu adam birde manisa da parlamaya baslamiyormu.

münihli_58 02.01.2010 15:03

Gider Manisa'da patlama yaparsa, (hic zannedmiyorum).........:)

yigido yakup 02.01.2010 15:21

allah hayirli ugurlu etsin bize hic alisamadi zaten sivas a hic gelmemistiki hayati bos yasayan insanlardan gece bir yerde gündüz bir yerde olan oyuncudan hicbir takima fayda gelmez.
ersen sivas sartlarinin oyuncusu degildi bizim takimin ruhuna aykiri bir tipti o gitti ve bu sekilde kurtulduk.

Shan58 02.01.2010 15:31

[QUOTE=ahbey;593966]Herkes Ersen MARTİN'e yükleniyor.
2- Ersen oyundayken en azından kaleye top gönderebiliyorduk, top direkten dönüyor veya kalecide kalıyordu. Ersen oyundan çıktıktan sonra kaç gol atabildik de Ersen gol atamadı diyoruz.
3- Ersen ve diğer futbolculara top mu geliyordu? Sanki Kamanan 10 tane gol attı? Kamanan'da sadece 4 gol attı.
4- Ersen Martin boyu uzun bir futbolcu, ama bu futbolcuya kaç kere havadan top ortalandı?

[/QUOTE]

Mehmet yıldız'da forvetti üstelik çoğu zaman tek forvet oynuyordu.
Mehmet yıldız golleri kafaylamı atıyordu ? iyi forvet herşekilde gol atar.
Sen kafama top gelecek bende kafa vurup atacağım diye beklersen 100 maçtada sıfır çekersin.
İyi forvet pozisyonunu kendi yaratır, uzaktan şutla atar, serbest vuruştan atar
çalım atar gol atar. kafama top gelsinde bende gol atıyım diye beklemez.

Ersen Martin'e göre sistem kurmak için bütün takımı değiştirmek gerekir.
Eğer Messi yada Ronaldo'yu transfer ettiysek eyvallah ama alt tarafı bi Ersen Martin onun için bırak takımı değişmeye takımın kramponlarını değişmeye bile değmeyecek kadar kötü ve sıradan bir oyuncu.

Sedat Bayrak bile 2 tane gol attı üstelik ta defanstan çıkıp.
Ersen Martin'in yerinde Seday Bayrak oynasa emin ol en az 6 tane gol atardı.
hem kafayla hemde ayakla.

Ersen geçen seneki takımında 23 maçta bir gol atmış. adamın ne kadar verimli olduğu ortada.

Transferi büyük bir hataydı. tek tesellimiz kurtulmuş olmamız ve bu yaşananların yönetime ders olmuş olması.
Önümüzdeki yıllarda bu hataları en azından tekrar etmeyeceklerine inanıyoruz.

yigido yakup 02.01.2010 15:46

[QUOTE=ahbey;593966]Herkes Ersen MARTİN'e yükleniyor.

Ersen MARTİN'e ve Manisa Spora başarılar diliyorum. (Tabi Sivasspor karşısında başarısızlık diliyorum:D)[/QUOTE]

yaww ben ersenin gol atamamasina bisey demiyorum ama o boyda adam hicmi kafa topu indiremez hicmi ikili mücadele kazanmaz hicmi bir aldigi tpou atak yönünde kullanir.adam biz hucum yaparken aldigi toplar oduna carpar gibi ersenden dönüyor sonunda takim hazirliksiz yakalaniyor ve goller yiyordu.hatali hep defans olarak kaliyordu .

efendigardaş 02.01.2010 17:46

ADAM MANİSADA YILDIZLAŞIP BİZEDE GOL ATARSA OZAMAN ÜZÜLMEYİN YOLU AÇIK OLSUN BAŞARILAR..***:rolleyes:

58isML58 02.01.2010 17:59

Istermisiniz Ersen Manisada patlama yapsin xd.....
Hic sanmiyorum ama hadi bakalim xd.......

kağanhan58 02.01.2010 18:06

geçmiş olsun manisa, bu adam ilk 11 de banko isim olursa vay halinize küme düşme korkusunu iyiden iyiye yaşamaya başlarsınız o zaman

SivaSTeaM58 02.01.2010 18:17

arkadaslar boylece manisanında küme düstügü belli oldu rahatladım biraz :)

Elbeyliliyiz 02.01.2010 18:26

Bol sanslar ersen göster kendini bu senin icin son sans olabilir. Sivassporumuza bulunmak istedigin icin sana tesekkürler ersen....

veysel 02.01.2010 19:49

hadi hayirli transfer oldu bizde tutmadi onlar hayrini görsün

carizma0658 02.01.2010 22:22

kendi düşen aglamaz yolu acık olsun

EyüphanAydın 02.01.2010 22:43

[B]Allah yardımcısı olsun,Manisaspor kümeye:rolleyes:[/B]

DivrigiliALI 03.01.2010 02:05

Ersen Martini`nin yasi ilerlemis ve formdan cikmis bir oyuncu.Sivasspor`ra yararli olmayacayini tahmin etmisdim.Ersen den kurturdugumus iyi oldu:rolleyes: Simdiden Manisaya gecmis olsun:D

YİGİDOKENTLİ 03.01.2010 03:40

ersen gitti biz gidene deyil artik gelenlere bakalim gardaşlarim bu haberi burda yayinlamak bile iyi deyil

yigidokentli58 03.01.2010 05:20

bizler ersenin yerine geleni haber ederim ersen konusu sıkmaya başladi:@

SEVDAMSIN58 03.01.2010 06:16

bu muthis bir takim transferde hicte iyi isler yapamayan kor bir mantaliteyle giden yonetimimiz varken bu bir sans anlasilan o ki ankaraspor dusmustu denizli gidici manisada ersen martin in sayesinde duserse bizede kurtulma sansi dogabilir ILK DEFA ISIMIZE YARADIN ERSEN MARTIN MARTI OLDUN OLALI BIR BALIK TUTTUN SIVASSPOR ICIN

serserilerin_prensi 03.01.2010 11:24

vahh manisa vahhh:D yaktınız kendinizi:D

stain 03.01.2010 11:27

oley oley oley

kurtulduk manda tipi futbol oynayan bu gazmadan

bülo yu kovduk şimdi sırada bülonun pislikleri var

defolup gitsinler isterse 50 gol atsın hiç önemli değil mal gibi adamlar bunları bedava aldık zaten

eyupkocak 03.01.2010 12:05

ohhhh çok şükür yaa.. manisaya acıdımmmm ama...

izmirliyiğido35 03.01.2010 12:50

-----------------------HAYIRLISI OLSUN--------------------------------

veysel 03.01.2010 14:56

OH IYIKIDE GITTI ZATEN BIRSEY YAPAMIYORDU

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:30.