SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yiğido Zorlu Viraja Giriyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28458)

SivasSpor.Com 01.02.2010 17:27

Yiğido Zorlu Viraja Giriyor

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/zorlu-mac.jpg[/IMG]

Ligde zor günler geçiren Sivasspor'u, 20 gün içinde zorlu 3 karşılaşma bekliyor.

Ligde dün sahasında Fenerbahçe'ye 5-1 yenilerek kötü gidişini sürdüren Sivasspor, 20 gün içerisinde düşme potasındaki rakipleriyle 3 zorlu maça çıkacak. Ligin 20. haftasında 7 Şubat'ta Denizlispor ile iç sahada karşılaşacak olan Sivasspor, 21. haftada 13 Şubat'ta Diyarbakırspor ile dış sahada ve 22. haftada 20 Şubat'ta Manisaspor ile evinde karşılaşacak.
Ligde düşme potasından uzaklaşmayı hedefleyen kırmızı-beyazlılar, bu 3 maçtan istediği skorlarla ayrılarak ligde son haftalara rahat girmek istiyor.
Ligin ilk yarısında Diyarbakırspor'a 2-0 ve Manisaspor'a 3-1 yenilen Sivasspor, sadece Denizlispor ile 1-1 berabere kalarak bu 3 maçlık periyottan 1 puan çıkarabilmişti.

yiğidomustafa 01.02.2010 17:32

Cevap: Sivasspor'u zorlu 3 maç bekliyor

Ligin 20. haftasında 7 Şubat'ta Denizlispor ile iç sahada karşılaşacak olan Sivasspor, 21. haftada 13 Şubat'ta Diyarbakırspor ile dış sahada ve 22. haftada 20 Şubat'ta Manisaspor ile evinde karşılaşacak.

Ligde düşme potasından uzaklaşmayı hedefleyen kırmızı-beyazlılar, bu 3 maçtan istediği skorlarla ayrılarak ligde son haftalara rahat girmek istiyor.

Ligin ilk yarısında Diyarbakırspor'a 2-0 ve Manisaspor'a 3-1 yenilen Sivasspor, sadece Denizlispor ile 1-1 berabere kalarak bu 3 maçlık periyottan 1 puan çıkarabilmişti.

Bence de son haftalara rahat girmek zorunda...

58^SiVaS^58 01.02.2010 18:40

Bu maci almaliyiz ve inaniyorum aliriz artik mehmet yildizimiz da var nede olsa adi üstünde yildiz:D:D:D

58_babacan_58 01.02.2010 18:52

[B]ARTIK KAZANMA ZAMANI GALİBİYET SERİLERİMZ BU HAFTA BAŞLIYOR İNŞALLAH....[/B]

PARTNER58AHMET 01.02.2010 19:06

artuk kötü gidişata dur demenin zamanı geldide geçiyor arkadaşlar lütfen elimizdeki takıma sahip çıkalım ve desteklerimizi devam ettirelim
takıma destek verirsek moral yüksek olur ve halukarde maçı alır diye düşünüyorum 2005_2006 yılarında 4 büyüklerin korkulu rüyası olan takım neden bu gün can çekişsin lütfen tam destek hep destek verelimve takımımızı şahlandıralım allahın izniylen bu denizli maçındada sivasımıza içten yüreklilikle inanıyorum ve başarılar diliyorum bu maçı alacak başka yolu yok

ercan58.a 01.02.2010 19:11

[B][COLOR="Blue"]bir deli yani bülent uygun kuyuya bir taş attı bizim 40 akıllı bir araya geldi çıkartamıyorlar,çıkartanada aşkolsun veeeeeeeeeee
allah yardımcımız olsun inşallah[/COLOR][/B]

58delikanli58 01.02.2010 20:06

artik galibiyet almanin zamani geldi
malubiyetleri daha görmek istemiyoruz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shang 02.02.2010 12:26

Cevap: Yiğido zorlu viraja giriyor..

3maçta 7 puan alamazsak bu iş burda biter yırta yırta almamız lazım

VAVEYLA13 02.02.2010 12:27

BU MAÇLAI ALACAĞIZ VE ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ İNŞ. ŞUNU DA UNUTMAYALIM BU TAKIMLAR BİZDEN ÖNCE DE FENERLE KARŞILAŞACAKLAR. YANİ BİZ BU TAKIMLARI YENDİĞİMİZDE FENERDE YENMİŞ OLURSA 6 PUAN FARK ATABİLECEĞİZ 2 HAFTADA:):)

rsimsek 02.02.2010 12:37

bu üç maçtan 7 puan çıkarmamız lazım yoksa işler kötü.inşallah takımımız bu zorlu virajdan çıkmayı başarır

balmandol 02.02.2010 12:47

Alınmayacak maçlar ve puanlar değil bunlar...Artık yenemezsen,yenilmeyeceksin.
Veee 7 puanı rahat rahat alırız diyorum ben.Ama lütfen destek olalım.Biz bu takımla yola devam edeceğiz.Oyuncular bire bir bakınca çok kaliteliler ama takım uyumu yok sadece.Zaten onu bi yakalasak var yaaa bizi zor yenerler.
Haydi futbolcu arkadaşlar sizde inanın artık...

ercan58.a 02.02.2010 14:04

[B]dikkat bu viraj çok tehlikeli allah esirgesin arabayı devirmeyelim[/B]

hiko58 02.02.2010 14:33

benim bu gidişle ve bu futbolla hiç bir umudum kalmadı. futbolcular sivassporu beyinlerinde bitirmişler. ya hocaya karşı oldukları için yada güvenleri kaybolmuş. bişeyler var. eğer mehmet yıldız bişeyler yapıp takımı toparlayabilirse bişeyler olur. yok bana göre sivasspor bitmiştir diye düşünüyorum. hayrettini kadro dışı bırakıyorsunuz ve sonra affediyorsunuz. madem affedeceksiniz neden bu kadar ağır ceza veriyorsunuz ve bu futbolcudan nasıl verim alacaksınız. yönetimin de hatası olduğunu düşünüyorum. yazık oldu sivasspora. hem sivasspora hemde hocaya yazık oluyor. en başından alınacak önlemler alınmayıp sonradan yalandan birkaç çıkış yapılıyor. çok yanlışlar yapıldı çok. şampiyonluğa onayan takım dağıtılıp yerine abur cubur alınırken nerdeydi aklınız. bir sürü yanlışlar. şimdide kurtulmaya çalışıyoruz. bu cadı kazanından kurtulmak biraz zor ama hayırlısı artık.

tasuna 02.02.2010 14:56

sivasspor yedi milyon sivaslıyı temsil ediyor.Sayın hocam bursaspor maçından sonra yaptığınız degerlendirmeyi kendinize uygun goruyomusunuz sorarım

V1CT0RY 02.02.2010 15:09

[B]Denizli ve Manisayı Yenip Diyarbakırlada Berabere Kalacağımızı Düşünüyorum...İnşallah Böyle Olacak.İstediğimizi Alacağız..[/B]

effenberg 02.02.2010 15:13

[QUOTE=SivasSpor.Com;604724][.

Ligde dün sahasında Fenerbahçe'ye 5-1 yenilerek kötü gidişini sürdüren Sivasspor, 20 gün içerisinde düşme potasındaki rakipleriyle 3 zorlu maça çıkacak. Ligin 20. haftasında 7 Şubat'ta Denizlispor ile iç sahada karşılaşacak olan Sivasspor, 21. haftada 13 Şubat'ta Diyarbakırspor ile dış sahada ve 22. haftada 20 Şubat'ta Manisaspor ile evinde karşılaşacak.
[/QUOTE]

Bu 3 mac Sivassporun gelecegi demek cünkü bizim rakipler bu sezon bunlar diyebiliriz.
Bu 3 maclarin biri disarida ve ikisi iceriden bunlardan 7 puan almamiz lazim yoksa O zaman iste tehlike canlari calmaya baslar.

yukarıyıldızlı 02.02.2010 15:14

denizliyi yenemkten başka çaremiz yok yok yok diyardan da en az bir puan almalıyız 3 puan alırsak da çok ama çok iyi olur sonra da manisayı yine aynı şekilde yenmekten başka çare yok o zaman takıma biraz güven gelir ki bir parça da olsa uzaklaşırız alt sıralardan aksi durumları hiç düşünmek istemiyorum yoksa yolumuz bank asya dır malesef....bu hafta denizliden alacasğımız 3 puan bizi nerdeyse 3-4 sıra yükseltecek çünkü rakiplerimizin oynadıkları maçlarda puan çıkarmalrı çok zor gözüküyor ama belli de olmaz tabi biz kendi işimize bakıp denizliyi 1-0 da olsa yenmemiz...

xadox 02.02.2010 15:16

cok ama cok zor bir 3 hafta bizi bekliyor, denizli,diyarbakir, ve mainsada en az bizim kadar puanlara ihtiyaci olan takimlar, ve onlarin futbollarina baktikca bizden daha güzel takim futbolu oynadiklari ortada, insallah dediginiz gibi 3 macdan 7 puan toplaya biliriz......... allah yardimcimiz olsun

karamik 02.02.2010 15:19

Denizlispor Burada bizi 1-0 yener Diyarbakırda orada 2 tane atar bu defansla ve Lafontenden masal anlatan Hocayla yürümez Ben Denizli maçına beyaz Mendille gitmeyi düşünüyorum.

sewaz58 02.02.2010 16:03

Bu 3 maçı eğer ki layıkıyle atlatırsak arzu edilen 40 puan barajını yakalayabilir,ligde kalabiliriz...İnşallah başta önümüzdeki Denizli maçı olmak üzere bu 3 maçtan da galibiyetle ayrılırız,olmayacak şey değil hani...Ama şunu da bilmek lazım transfer dönemi bitti daha yapılacak tek şey altyapıdan tamamlayabilmek eksik mevkileri fakat bu takımın en az takviye kadar bir sisteme de ihtiyacı var ...

calipso 02.02.2010 16:22

3 maçta 7 puan + ankaraspordan 3 puan toplam 10 puan+17 puanımız var=27 puan..40 puana var 13 puan ebnim hiç aklım kesmiyor ama hayırlısı beklemeden başka çare, bu oyunculardan başka oyuncu yok, ama yine söylüyorum sivassporda kendi sivasspordan üztün gören kendini sivassporun bir parçası hissetmeyen ve sadece aldığı paraya bakan formasını ıslatmayıp haram yeremeye devam eden sandığımızdan çok topçu var.

SEVDAMSIN58 02.02.2010 16:34

BEN YINE COK NET SOYLEYEYIM EGER BU UC MACIN UCUNUDE ALAMAZSAK LIGDEN DUSERIZ DIGER TAKIMLARIN PERFORMANSLARI GAYET IYI FIZIK GUCU VAR SIVASSPOR HARIC TUM TAKIMLAR MAC KAYBETTIKLERINDE BILE COK IYI MAC CIKARIYORLAR SU AN UZULEREK SOYLUYORUMKI LIGIN EN KOTU TAKIMI BIZIZ EN BERBAT GORUNTU VEREN BIZIZ PUANLARA DEGILDE PERFORMANSLARA BAKARSAK EGER DENIZLININ KURTULMA SANSI VAR AMA BIZIM OYLE BIR UMUDUMUZ GORUNMUYOR INSALLAH YANILIRIM INSALLAH BENI YANILTIRLAR VE TAM TERSI OLUR

Meraküm 02.02.2010 16:37

Geçen sene ez az gol yiyen ve en çok puan toplayan ekipken bu sene En çok gol yiyen avaraj takımı olduk rakipler artık Sivas maçını avaraj maçı gibi bakıyorlar özellikle büyük kulüpler

esentepeli58 02.02.2010 17:04

bu 3 maçı kazanacaz başka yolu yok artık kazanalım

FANATIK YIGIDO 02.02.2010 18:54

oynayacagimiz bu 3macin herbiri 6puganlik maclar bu maclari final havasinda gormeliyiz eyer bu maclari hafife alirsak sonumuz olur.

subasi29 02.02.2010 21:02

bu virajlari yavas yavas donecegiz sonumuz hayrola

stain 02.02.2010 21:04

walla ben bıraktım fener maçında 20 tl verip 65.dakikada staddan boynu bükük ayrılmak nedir bir çok arkadaşımız bilir

ben tarftar olarak üzerime düşeni yaptım ne yaptım
-maç gittim bilet aldım
-her sezon ( süper lige çıktığından beri ) formaları aldım
-sivas soğuk memleket atkımı şapkamı aldım

ben taraftar olarak üzerime düşeni yaptım yaa yönetim yaptımı bunu ben bilemiyorum

fener sevgisine bu takımı ezdiren

fenere moral olsun diye antreman maçına çıkartan kendi moralsiz takımını , şehrini ezdiren bu ZİHNİYET VARKEN artık ben yokum

zaten bu takım şuan ligin en kötü futbol oynayan takımı kimseler kusura bakmasın ama denizli kesin düştü gibi ama iyi futbol oynuyor sivas onun üstünde ve onlarla adeta 17. sıra için savaşıyor

ANLATMAK İSTEDİĞİM KENDİ TAKIMINI EZDİREN MORALİNİ SIFIRA İNDİREN
TAKIMINA VE ŞEHRİNE SAHİP ÇIKMASI GEREKEN YÖNETİMİN TAKIMI EZDİRMESİ
BENİ BEZDİRDİ

şunu unutmamak gerekirkikendi malına sahip çıkmayanın malını kurtlar kapar

süper lige bakınca düşmesine kesin gözüyle bakılan takım sivasspor ve denizlispordur

diğer takımlara ben ihtimal vermiyorum şöyleki

ankaragücünü melih gökçek korur kollar
kasımpaşayı tayyip erdoğan
manisayı bülent arınç
diyarbakırı ise devlet koruyup kollayınca bizim

BİZİM SAHİPSİZ SİVASIMIZMI LİGDE KALACAK SANIRSINIZ

tabiki hayır biz düşeceğiz

YÖNETİME

SİZ KENDİ ŞEHRİNİZİ KENDİ TAKIMINIZI KORUYUP KOLLAMAZSANIZ SİZİ BAŞKALRAI KOLLAMAZ BUKADAR EMEKLE GELİNİLEN BU NOKTADAN SONRA SİVASSPOR LİGDEN DÜŞERSE BİR 50 YIL DAHA SÜPER LİGE ÇIKMAYI BEKLER

100. YILDAKİ HEDEFİMİZ İSE BANK ASYADAN SÜPER LİGE ÇIKMAK OLUR

BAŞKALARI ŞAMPİYONLUK HESABI YAPARKEN

O BiR SiVaS 58 02.02.2010 21:40

Cevap: Yiğido Zorlu Viraja Giriyor

bikere denizlisporu mutlaka ama mutlaka kazanmalıyız ondan sonra diyarı deplasmanı çok zor geçecek gibi düşünüyorum manisayıda mutlaka yenmelyiz en az 7 puan çıkarmalıyız ama bence buı takımları bakınca mutlaka 9 puan lazım

efendigardaş 02.02.2010 21:51

LİGDE KALMAMIZI BELİRLEYECEK MAÇLAR BUNLARDIR LÜTFEN TAKIMI YANLIZ BIRAKMAYIN...***FENERBAHÇE BENİM İÇİN BİTMİŞTİR ..,,

ercan58.a 02.02.2010 21:54

[B][COLOR="DarkOrchid"]bu çöküşün baş sorumlusu herhalde bülent efendi
futboldan en ufak anlamayan o
başarılı kadroyu hallaç pamugu gibi dagıtan o
lorantın sistemiyle başarılı olan ve o sistemin kadrosunu dagıtınca
poposunun üstüne oturan o
kendisiyle anlaşmaya yanaşmayan futbolcuları sattıran o
beş para etmez adamları daha başarılı olabilecekmiş gibi alan o
aslında beş para etmeyen o
şivassporu bu hallere düşüren kesinlikle tek sorumlu o

ama inanıyorum bu takım kesinlikle düşmeyecek dalga geçerek bu takımdan bahseden vatandaşlar hayal kırıklıgına ugrayaclar
allah bizim yardımcımız olsun inşallah[/COLOR][/B]

mucahitbaba58 02.02.2010 22:54

[B]bu viraji iyi gececegimizi dusunuyorum
ya su bi gercek basimizdaki hoca gercekten akilli ve zeki birisi bu konuda kimse suphe daji edemez basarilari ortada
eminim ama eminim hoca buralara mutlaka bir cozum ve planlari vardir ve ozellikle mehmetin geri dosnusu hocanin cok cok isine geldi ve sorunlarini (forvetteki ) ortadan kaldirdi hoca simdi tamamen defansi dusunecek gol yememeyi planlayacak ve insallah hersey inanin guzel olacak(takimin son superligteki son gunleri diye dusunenler var onlarada sunu belirtmek isterim madem size gore bitmis bir takim o zaman onun son maclarini destekleyin madem bitik bir takim)tabi ben ve benim gibi dusunenler icin asla superligden dusmeyecegiz [/B]

3 yıldız 02.02.2010 23:19

bizim için lig yeni başlıyor artık dönüşü olmayan yola girdik denizli ya bizide yanında götürecek yada biz onu bank asyaya uğurlayacağız.

yigido yakup 03.02.2010 00:39

bu zorlu 3 macin 2sini sivasta oynuyor olmamiz ve kaptanimizin geri dönmesi basli basina müthis bir avantajdir her ne olursa olsun denizli ve manisa macini kazanacagimiza inaniyorum.diyarbakirdan yenilmeden dönecegiz.

armn 03.02.2010 01:10

bu 3 haftayı kayıpsız atlatırsak herşey çok güzel olur artık son kozlarımızı oynamaya başladık zaman daralıyor son şansımız bunlar yönetim futbolcu taraftar hep birlikte kenetlenip bu zorlu maçlardan galip çıkmamız gerekiyor umarım öylede olur

şarkışla 58 03.02.2010 01:14

valla ümitlenmek istiyorum ama hiç ümidim kalmadı

yiğidomustafa 03.02.2010 13:57

Sivasspor'umuzun Zorlu Dönemeci

[B]Sivasspor, ligde Denizlispor ile hafta sonu sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Ligde Fenerbahçe'ye 5-1 yenilerek kötü gidişatını sürdüren Sivasspor, ligin 20. haftasında 7 Şubat Pazar günü iç sahada Denizlispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı. Teknik direktör Muhsin Ertuğral yönetiminde gerçekleşen antrenmana, sakatlığı süren Sedat Bayrak ve hafif sakatlığı bulunan İbrahim Şahin katılmadı.

Bir süredir ülkesinin milli takımında bulunan ve geçen hafta ülkesinden dönen Gabonlu orta saha oyuncusu Bruno Zita Mbanangoye'nin de yer aldığı antrenmanda, Fenerbahçe maçında ayaklarına aldıkları darbe sonucu hafif ağrıları bulunan Hayrettin Yerlikaya, Abdurrahman Dereli, Souleymane Keita ve Lucian Aubey takımdan ayrı olarak saha etrafında bir süre koştu. Bu 4 oyuncu daha sonra soyunma odasına gitti.

Kalecilerin bir süre takımdan ayrı çalıştığı idmanda, diğer oyuncular ise ısınma hareketlerinin ardından 2 gruba ayrılarak dar alanda pas ve top kapma çalışması yaptı.

Dar alanda çift kale maçla devam eden antrenmanı, Sivasspor Genel Koordinatörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Taşseten ile Kulüp Müdürü Cafer Kaplan ve Genel Menajer Mustafa Turgun da izledi.

Antrenmanda, futbolcuların birbirlerine yaptıkları espri ve şakalarla, Fenerbahçe karşısında alınan farklı yenilginin moral bozukluğunu üzerlerinden atmaya çalıştıkları gözlendi. Kırmızı-beyazlı ekip, öğleden sonra yapacağı antrenmanla Denizlispor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Ligde zor günler geçiren Sivasspor, önümüzdeki 3 haftada küme düşme potasındaki rakipleri Denizlispor, Diyarbakırspor ve Manisaspor ile 3 zorlu maça çıkacak. Kırmızı-beyazlı ekibin bu 3 maçtan alacağı puanlar ligdeki konumunu belirleyecek.

Yani arkadaşlar bizim son 3 maçımızı mutlak suretle yenmemiz gerekiyor.[/B]

yiğidomustafa 03.02.2010 15:04

[B]Valla Allah yardımcımız olsun ne diyebilirizki dimi arkadaslar...[/B]

joe cole 03.02.2010 15:26

[B] onumuzdekı 3 macta en az 7 puan cıkartmalıyız yoksa ısımız yaşşş:mad:[/B]

dv9000 04.02.2010 00:04

ARKADASLAR BIZ AVANTAJLIYIZ HEM SAHAMIZDA OYNAYACAGIZ HEMDE DENIZLI VE MANISA KUPA MACINDAN SONRA BIZE GELECEKLER HEM 1.CI MAC HEMDE ROVANSI BUNDAN IYISI DAHA NASIL OLSUN 3 GUNDE BIR MACYAPACAKLAR BUNDAN SONRASI FUTBOLCULARA KALIYOR DENIZLI MACINI ALIRSAK DIYARBAKIRDANDA PUAN ALIRIZ ONDAN SONRA DIYARBAKIR-DENIZLI-MANISA BIRBIRINE DUSER CUNKU DIYARBAKIR BIZIM YAPTIGIMIZ TAKILARLA 1 HAFTA SONRA MAC YAPIYOR

muhsin koçak 04.02.2010 00:41

[B]Bu periyodun en zorlu maçı Denizli ile oynayacağımız maç olacak.Denizli bu maçta berabere kalsa bile lige havlu atar,bu bilinçle varlarını yoklarını bu maçta ortaya koyacaklardır.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:23.