![]() |
Bu nasıl yorumcu?
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=16674&token=4314][img]http://resimzade.com/Show.html?i=16674&token=4314[/img][/url]
Önceki akşam TV 8’de yayınlanan ve Faik Çetiner’in hazırlayıp sunduğu “ Bizim Stadyum” adlı spor proğramında ,yorumcu Selim Soydan’ın,Fenerbahçe’nin ofsayttan attığı 2. gole “ Ben onu bunu bilmem,Semih usta işi bir gol attı! Heyt be aslanım,ne güzel gol atıyor…” şeklindeki yorumlarına stüdyoda bulunanlarda şaşırdı.Proğramı izleyen çok sayıdaki Sivasspor taraftarı “Bu adam yorumcumu Fener amigosumu anlamadık! At gözlüğüyle maç izleyen adamların bu tür proğramlarda işi olmamalı” diyerek Soydan’a tepki gösterdi. Öte yandan, MHK eski Başkanı Bülent Yavuz ise Fenerbahçe’nin attığı 2. golün kesinlikle ofsayt olduğunu,ancak hakemin bu pozisyonu kaçırdığını söyledi. Sivas,Hürdoğan. |
Cevap: Bu nasıl yorumcu?
[B]evet benim de dikkatimi çekti böyle bir yorumcu olamaz...[/B]
|
para şike işte ..ner işte .
_____________________ |
[B]Yıllardır "körler sağırlar birbirlerini ağırlar" muhabbetlerini izlemedik mi?
Süper lig spor proğramları diye proğram yapılıyor, sözüm ona proğramların tamamı malum takımların "eksiği nedir, yanlışlık nerde yapıldı, kongrede kim kime destek veriyor, bu gol kesin ofsayt, bana göre şöyle-böyle,....." lagalugalarıyla geçiştirilmiyor mu? Oysa tartışılacak asıl konu Anadolu takımlarına yapılan nice haksızlıkların olduğudur, nice yapılan yanlışlıkların olduğudur. Ama maalesef... Bu büyüklük hegemonyası aşılmadığı müddetçe, "malum takımları tartışma" proğramlarının dışına çıkılan bir spor proğramı izlemek hayal ürünüdür.[/B] |
bunlar fenerin yalakaları.............
|
Artık bu tür yorumlarla çok daha sık karşılaşacağız, ne yazık ki.. Erman Hoca' nın Lig Tv' den kovulma nedenide tam bu işte..
Artık futbolun sadece iyi yönleri konuşulacakmış güya.. Defans hatalarından yenilen goller yerine mesela, elini kolunu sallayarak ceza sahasında topla yürüyüp golü atma ön plana çıkarılacakmış.. Ne zamana kadar; bu gibi söylemler fenerbahçeyi, galatasarayı yada beşiktaşı rahatsız edene kadar!.. |
onunn yaptıgı yorumları fenerbahçe taraftarı yaparr ....ben onu bunu biilmem hiçç bir yorumcu okumam hepsi yalan dolan o yorumcuyu okuyacagıma taraftarların yorumunu okurum daha iyi
|
o golün ofsayt oldugunu en önce ben yazmıştım kimse aldırış etmedi.eger o gol verilmese maç daha başka olacaktı en az beraberlik olurdu ancak bu ...... hakemler nedense anadolu takımları yapınca görüyorlar ist. takımları yapınca bi türlü göremiyorlar.gerçekten göremiyene lafım yokta yalandan ... olanlara yuh derim dahada bişey demiyorum.
|
Hakemlerin sezon başından beri bizim maçlarda aleyhimize yaptıkları hataları toplasak dağlar eder.Sivasspora bu yıl çoğunun içten sempati duymadıkları gerçek.Birkaç istisna hakem var tabii halen adil yönetim gösterebilen,işine saygısı olan. Dört kulübün taraftar sayıları, sözümona anketler , oranlar habire yayımlanıyor TVlerde gastelerde. Yani dört kulüp ve diğerleri havası veriliyor herzaman, bu besleniyor. Bu propagandadan hakemler de etkileniyor olmalı. Futbol pastasından en büyük payı büyük! kulüpler aldığına göre kararlar da o yönde oluyor.Haksızlığa uğramamızın altında bir bu var.
İkincisi, hem bizden hem de onlardan kaynaklanan bir başka gerçek. Sezon başından beri gelenden 3 , gidenden 4 yedikçe, düşenin dostu olmaz deyip ya açıktan yanlı yönetim gösterdiler yahut tartışmalı pozisyonlarda hep karşımızda yer aldılar.Daha önce federasyona,tvlere mesaj yollayalım, hakem hatalarını anlatalım diye bu forumda yazmıştım haftalar evvel. Ama Allah büyük.Bu zor günler de geçer.Sivas birlik beraberlikle bu badireyi atlatırsa , tekrar güçlenip bileklerini bükeriz. |
turkıyede yorumcular da trt 1 dekıler ve ntv spordakı rıdvan dılmen harıc herısı hıc bişey bıldıgı yok hepsi bos yalaka ve sallıyorlar anca
|
işte bizim çöküşümüz böyle adi karakterlı ınsanlar ve hakemler yuzunden
|
alayına isyan ölümüne SİVAS istanbul takımlarının hepsi kasımpaşa
|
Burda abartılacak bir durum gözlemleyemedim.
|
erman hocayı istememelerinin sebebi bu işte. ofsaytta olsa haksızlıkta olsa bana olmasında kime olursa olsun diyen amigo gazetecilere kaldık. erman hoca yine bu istanbul takımlarna mesfaliydi. bunlar başka yalakası olarak devam edecekler.
|
[B]evet benimde dikatimi cekti böyle yorumcu olmaz...xD[/B]
|
[B]BÖYLE ********LERİ İZLEMEYİN REYTİNGLERİ ARTMASIN[/B]
|
arkadaşlar selim soydan denen dangalak fenerbahçe yönetimlerinde de bulunmuş bir kişi ne bekliyorsunuz ki asıl dingillik onu yorumcu diye çıkaran kazmalarda. fenerli feneri destekleyecek tabi tarafsız yorum yapacak değil ya :mad::mad::mad:
|
[QUOTE=Salim58;605665][url=http://Önceki akşam TV 8’de yayınlanan ve Faik Çetiner’in hazırlayıp sunduğu “ Bizim Stadyum” adlı spor proğramında ,yorumcu Selim Soydan’ın,Fenerbahçe’nin ofsayttan attığı 2. gole “ Ben onu bunu bilmem,Semih usta işi bir gol attı! Heyt be aslanım,ne güzel gol atıyor…” şeklindeki yorumlarına stüdyoda bulunanlarda şaşırdı.Proğramı izleyen çok sayıdaki Sivasspor taraftarı “Bu adam yorumcumu Fener amigosumu anlamadık! At gözlüğüyle maç izleyen adamların bu tür proğramlarda işi olmamalı” diyerek Soydan’a tepki gösterdi. Öte yandan,
MHK eski Başkanı Bülent Yavuz ise Fenerbahçe’nin attığı 2. golün kesinlikle ofsayt olduğunu,ancak hakemin bu pozisyonu kaçırdığını söyledi. Sivas,Hürdoğan.[/QUOTE] ZATEN BAKMADIGIM SPOR PROGMLARIN DAN BIRIDIR............ Diger yandan Febe de yöneticilik yapmis birinden baska nasil yorum beklenirdi?? |
Arkadasim bizle paylastigin iyi oldu.
Ben TRT'deki Stadyum baktigimdan öbürlerini takip edemiyorum. En iyi Spor Programi bence Stadyum! |
bende rast gelmiştim zaplarken;
selim soydan denen zatın ne [B]mal[/B] olduğunu herkes biliyor üzerinde durmaya gerek yok... futbul sektöründen kimlerin rant sağladığını anlatmaya da gerek yok...fb,bjk,gs kafada oynayacakki digi kazansın gazete tv kazansın,federasyon kazansın |
[B]Bunlar Sebeklik Yapmayi Cok Seven Tipler :D[/B]
|
aziz abısının yalakası ne olacak
|
selim soydan bilmem bilenleriniz vardir.kendisi 67.ve 75 yillarin en iyi oyuncularindan birisiydi senelerce oynadi hemde cok iyi bir oyuncuydu ve sinama sanatcisi hülya kocyigidin kocasi ama yorumculugu ise yaramaz tam bir yalaka alisen zamanninda da fenerbahcede futbol sorumlusuydu .bos verelim yalakalari en büyük sivasspor ve tüm yigidolar insallah durumumuz düzelecek kimse kusku duymasin yigidom bu ligte kalacak evvel ALLAH
|
izledim ciddi değildi espiri yapmaya çaılştı keyiften ama tutum yanlıştı bundan sonraki yorumları ciddi değil diye dikkate alınmaz
|
[B]Yalakalık yapta nasıl yaparsan yap işte örnek [/B]
|
[IMG]http://www.teksas.org/kapaklar/giris-orta.jpg[/IMG]
[B]geçen fb-bursa maçını izlerken bende tv başında yuhh artık ömer üründül demiştim.Teksas gerekli çalışmayı yapmış,harika bir cevap vermiş.Anadolu takımlarının yanında olan çok az yazar var..Allah sayılarını artırsın...[/B] |
[B][COLOR="Red"]şimdi boş verin yorumcuyu gün bu gün
haydi sivassporum denizliyi 3 puanla geçip bu haftyı 13 sırada tamamlayacagız allahın izniyle bu maç tüm maçlardan önemli bu yüzden stadı doldurup sonuna kadar destek verelim[/COLOR][/B] |
FENERBAHCEDEN KOVULDUKLARI HALDE BOYLE TV DE ALENEN TARAF TUTAN INSANLARI ORAYA CIKARTANLARI AKIL HASTANESINE GONDERSEN 15 YIL DISARIYA CIKARTMAZLAR
|
[B]bu adam bunamis bunak iste ne diyeceksin kulanimi cekelim bu yastan sonra yakismaz moruklarla ugrasamam[/B]
|
TURKIYEDE ERMAN TOROGLU RIDVAN DILMEN HARICINDE HIC BIR KANALI SEYRETMEMEK LAZIM SEYREDIP ADAMLARI POPULER YAPIPTA REYTINGLERINI YUKSELTMEMEK LAZIM
|
oyun zaten o golden sonra koptu o gol sayılmasa belkı mactan bır puan bızım olacaktı yapılan haksızlıktır böyle yorumcularda azız yıldırımın yalakasıdır saglık olsun
|
[FONT="Comic Sans MS"][B]valla ben lig tv nin gösterdiği kameradan baktım ofsayt olmadığı açık ve netti doğru çizgi çektilerse[/B][/FONT]
|
:):):)zaten bu adam yorumcu falan değil fenerbahçeye tasmayla bağlı bir hayran
veya bu adam yorumcu değil soytarı züppenin biri :):):) |
bu ülkede 3 takım var medyanın bunlardan başka işi yok
|
2.Gol ofsayt falan değil,Lig tv'nin çizgi bile çekmesine rağmen bu pozisyona ofsayt diyen futboldan zerre kadar anlamaz.2 oyuncunun ayakları aynı hizada,eğer aynı hizada olursa ofsayt verilmez.Esas artık bizim at gözlüklerimizi çıkarmamız lazım.Bizim oyuncu orada ayağını eşek gibi uzatmış sonrada neymiş ofsaytmış.Helal olsun yardımcı hakeme mükemmel görmüş o pozisyonu...
|
[B][COLOR="DarkOrange"]sevgili yigido camiası-sevgili futbolcu kardeşler
bu maç hepsinden önemli sivassporumuz açısından denizli maçımız + ankaragücü + diyarbakır ve manisanın maçlarını göz önüne alınca tamtamına 12 puanlık bir maça çıkıyoruz,allahın izniyle mutlaka kazanmamız gerekiyor aksini düşünmek bile istemiyorum sonra bu maçı bile kazanamazsak kendi sahamızda daha neyi kazanacagız ve sonumuzda ne olur bilemiyorum allah yardımcımız olsun camia olarak[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:29. |