![]() |
Diyarbakır-Sivas Maçı Naklen Yayınlansın
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/lig_tv.jpg[/IMG]
Bu haftasonu ligin kalbi Diyarbakır’da atacak. 20’şer puanlı her iki takım arasında oynanacak olan maç büyük önem taşırken,böyle bir maçın yayıncı kuruluş tarafından naklen yayınlanıp yayınlanmayacağı da merak konusu. Anlaşma gereği haftada 4 maç yayınlayan lig tv. Galatasaray’ın haftayı maç yapmadan geçecek olması nedeniyle bu hafta 3 maçı naklen yayınlayacak. Sadece Diyarbakırlı ve Sivaslıların değil,Türkiye’deki bütün futbolseverlerinde sonucunu merak ettiği bu maçın,yayıncı kuruluş tarafından naklen yayınlanmasının TFF ve MHK’yi olası bir şaibeden kurtaracağı ifade ediliyor. Hürdoğan Gazetesi |
Cevap: Diyarbakır-Sivas Maçı Naklen Yayınlansın
umarim yayinlanir hem radyo denen illetten kurtulmus oluruz..hemde adam akilli takimizi izlemis oluruz.
|
hepimiz çok isteriz ama az önce yayın akışına baktım...
pazar günü haftanın en alakasız, en zevksiz maçı denizli-kayseri maçını yayınlayacaklarmış... |
Diyarbakır maçının yayınlanma isteği sırf maç izleyebilmek ıcın değil arkadaşlar!
ligin dibinin kaynadığı şu günlerde böyle önemli maçların şeffaf bi şekilde oynanabilmesine ön ayak olabilmek için!Bence bu maç yayınlansa çok iyi olacak ama sanmıyorum ki maç programına alsınlar.. |
bizim denizli macimizi bile vermediler bunu da vermezler büyük ihtimalle :mad:
|
bizim mac neden cumartasii gunu anlamadimm dogrusu
|
Bence alicaklar bizim maci yayina cunku cumartesi tek mac saat 14:00 de baska mac yok
|
[B]yayınlamazlar sanırım ama yayınlamalarını canı gönülden isteriz tabi[/B]
|
[QUOTE=ercan58.a;607157][B]yayınlamazlar sanırım ama yayınlamalarını canı gönülden isteriz tabi[/B][/QUOTE]
canı gönülden ıstemekle kalmayalım,bırer maıl atalım,zor bı ıhtımal olsada belkı dıkkate alırlar..ben sımdı yazıyorum mesajımı..erınmeden mesaj yagmuruna tutarsak en azından kısısel olarak ben en azından elımden gelenı yaptım dıyebılırız.. |
Sayın Üyemiz,
Mesajınız Ligtv.com.tr yetkililerine gönderilmiştir. |
[QUOTE=Felatun;607165]Bursaspor ya da Kayserispor'un maçı yayınlansın bence.
Futbol izleriz hiç olmazsa.[/QUOTE] tabı besıktasın maclarıda tatmın etmıyo sızı degıl mı? |
[QUOTE=GuVeN;607162]Sayın Üyemiz,
Mesajınız Ligtv.com.tr yetkililerine gönderilmiştir.[/QUOTE] Tamam bende yolladim kardessss insallah dikkate alirlarr |
buraya bir mesaj örnegi verebilirmisiniz ligtv ye göndermek icin tesekkür ederim :D
|
[I]Kimileri Bu Rezaleti Gormek istemiyorum diye sitemde bulunmus,Arkadas rezaletse buraya niye yaziyorsun izleme,siz nasil sivaslisiniz? [/I]
|
bende GS maclarinin yayinlanmasini istemiyorum :rolleyes:
size ne memleketimizin takimini takip etmek istiyoruz :D |
arkadaslar o ızlemek ıstemeyenler sıvaslı falan deıller dıkkate almayın,geregı yapıldı..
|
bana gerek kalmadi mesaj örnegi kendim gönderdim ama iyi bir tane hazirlanirsa kopyalayip diger arkadaslar gönderebilir ;)
|
[url]http://www.ligtv.com.tr/BizeUlasin.aspx[/url]
|
bu macin yayinlanmasi cok iyi olur ama hic sanmiyorum yayinlamazlar gecen yil sampiyonluga oynarken zor yayinladilar
|
bende yazdim,, arkadaslar herkes yazsin potansiyelimizi gostermeliyiz
|
Mac programina denizli-kayseri macini almislar alakasiz bir mac onu iptal edip bizimkini alsinlar daha onemli bizim macimizzzz
|
@kilicaslanism
biz yeterki görevimizi yapalim gerisi ligtv'ye kalmis ;) Nede olsa 1 dk. bile sürmüyor mesaj atmasi |
kayserılı ve denızlılere sorsalar onlarda kendı maclarının onemlı oldugunu soyleyecekler tabı ama herkez tuttugu renklerı bı yana bırakıp objektıf konusmak ısterse hakıkaten bızım bu haftakı macımız haftanın en onemlı maclarından bırı.
|
YA MANTIKEN YAYINLARLARMI SİZCE YANİ HA TAMAM KEŞKE AMA NERDE İŞALLAH
|
Bosuna ugrasmayin yayinlamazlar. Düsmemeye oynayan takimlarin maclarini en erken 16 ve 17. hafta yayinliyorlar.
Simdi bu maci yayinlasalar o zaman haftaya da Sivasspor - Manisaspor macini yayinlamalari gerekir. Bir sonraki hafta Manisaspor -Diyarbakirspor vs. Bence bosuna umutlanmayin. Aslinda avrupada oldugu gibi bütün maclari yayinlamalari gerekiyor ama malesef yayinlamiyorlar :mad: |
bende ligtv ye mesaj attım...inşaallah yayınlanır...
|
[B]final gibi bir maç olacak yayıncı kuruluş umarım bunu dikkate alır ve yayınlar.
yayınlamassa çok ayıp etmiş olur.:)[/B] |
KESINLIKLE KATILIYORUM COK IYI BIR FIKIR INSALLAH KABUL EDILIR VE YAYINLANIR
|
Arkadaşlar Gerçekçi olalım Bizim Maçı niye göstersin üst sıraları gösteriyor Sivassporda bu sene üst sıralarda olmadığı için göstermez ancak büyük takımlarla oynadığı maçı gösterir
|
[B]EWT LİG TV'E SESLENİYORUZ BU HAFTAKİ EN KRİTİK MAÇ BİZİM.BUNUN KÖR ADAM BİLE FARKINDADIR.BİZİM MAÇI YAYINLAMANIZI İSTİYORUZ...........[/B]
|
[B]Sivas'tan organizasyon yok mu ?[/B]
|
yayıncı kuruluşun böyle bir şeyi yapacağını hiç sanmıyorum yapmazlar daha öncede örneklerini gördük
|
[B][COLOR="Navy"]yayınlansın tabiiki dört gözle bekliyoruz umutluyuz sivassporumuzunda oradan puan veya puanlarla dönecegini düşünüyorum inşallah[/COLOR][/B]
|
pek yayınlayacaklarını sanmıyorum. federasyonun ve tff nin diyarbakırın düşmemesi için çalıştığını ve diyarbakırı koruduğunu herkes biliyor. burada sivassporun harcanması o kadarda onların umurunda olmaz. o yüzden rezilliklerin lig tv den gösterilmesini istemezler. bakın herkes diyorki denizli maçında olayları ateşleyen denizli kalecisidir diyor. o proveke etmiştir diyor. mehmet yıldız vurnadığı halde omuzuna elini koymasıyla kendini yere atarak oyunu bu hale getiriyor ne federasyondan ne tff den hiç bir şey yok. demekki korunan ve gözden çıkarılan takımlar var. sivassporun sahibi yok. sivassporun sahibi kendisidir. birde allahını kitabını bilen hakkaniyet ile yourm yapan izan sahibi kişilerdir.
|
Yayıncı kurluş adam olsa bu maçı yayınlar.Verilebilecek en güzel maç bu.Şaibeleri ortadan kaldırmak için maçın canlı verilmesi gerekir.Diyarbakır'ı şu an devlet bile düşmesin diye desteklerken Sivasspor'un o maçta vay haline..!!!!
O yüzden herkes mesaj atsın. Ben aynen şöyle dedim attığım mesajda '' Hem Digitürk,hem TFF ve hemde MHK üzerindeki şaibeleri nedeniyle bu maçı yüz akıyla yayınlaması lazım.Orda Sivasspor'un canını yakacaklar.Naklen yayın olursa herkes rahat olur.Siz yayıncı kuruluşta buna dahil'' Gördüklerimiz değil,göremediklerimiz neler var neler... |
Şampiyonluğa giderken bile yayınlanmayan maçlar. Bu durumda hiç yayınlanmaz.
|
>Mesaj : Iyi yayinlar,
>Cumartesi oynanacak olan Diyarbakir-Sivas maçinin kritik öneme sahip olmasi >nedeniyle hem bir Digitürk üyeniz olarak hemde vatandas olarak yayinlanmasini >talep ediyorum. Yayinlayacaginiz Kayseri Denizli maçinin çok çok üstünde bir >heyecana ve öneme sahip bir maç, hangi spor severe sorsaniz puan cetveline >bakarak Diyar-sivas maçinin yayinlanmasini isterler. >Denizli zaten düstü gibi bu maçtan kim heyecan duyar. >Lütfen taleplerimizi dikkate aliniz >Saygilarimizla, > >--------------------------------- Arkadaşlar benzer şekilde mail yağmuruna tutalım, Sevgi ve saygılarımla |
GAYSERSERİ'ler dururken bizim maçımızı yayınlamazlar. ı hate 'gayseri'.
Tabiat kanunudur; asla bir gayseriliye güvenme......... |
Yaa arkadaşlar siz gönderin..Onlar utansınlar.
|
değerli arkadaşlar mail atın-faks çekin mantıksız bir olay için diretmiyoruz düşmesi kesinleşen bir takımın maçı yerine daha önemli bir maç istiyoruz ben görevimi yaptım mail attım sizde lig.tv.com.tr adresinden iletişimi tıklayın ve mail atın en azından..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:30. |