SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bu maç verilmeyip hangisi verilecek? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28560)

SivasSpor.Com 10.02.2010 12:48

Bu maç verilmeyip hangisi verilecek?

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg[/IMG]

[B]Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi[/B]

Yayıncı kuruluşun bu haftasonundaki maç proğramında Diyarbakır-Sivasspor maçının olmadığını öğrendim. Bilindiği gibi,anlaşma gereği haftada 4 maç yayınlama hakkı bulunan yayıncı kuruluş,Fener,Galatasaray,Beşiktaş ve Trabzonspor’un maçlarını veriyor,eğer bu takımlar bir birleriyle oynarsada,üst sıralarda yer alan bir Anadolu takımının maçını yayınlıyor.
Bu hafta Galatasaray’ın maçı yok. Dolayısıyla bir maç naklen yayınlama hakkı daha doğuyor. Öğrendiğime göre,yayıncı kuruluş bu tercihini Denizlispor-Kayserispor maçından yana kullanmış. Artık Denizlispor camiasının bile “ Biz düştük” dediği bir haftada Denizli-Kayseri maçının verilecek olması doğrusu beni çok şaşırttı!
Oysa,lig tv. Genel Müdürü Şansal Büyüka,bu tür maçları izlemekten ve izletmekten keyif aldığını,Süper ligin marka değerinin yükseltilmesi için çaba gösterdiklerini her fırsatta dile getiriyor. Şimdi Şansal Büyüka ve Türkiye’deki futbol meraklılarına soruyorum; İki ayrı kanalda Diyarbakır-Sivas ve Denizli-Kayseri maçları yayınlansa siz hangi maç izlersiniz? İddia ediyorum,çok sayıda Denizlili ve Kayserili futbolseverde Diyarbakır-Sivas maçını tercih edecektir.
Diyarbakır-Sivas maçının önemini anlatmaya gerek yok. Her şey ortada. Futbol diliyle “ Tam 6 puanlık bir maç” Ya Denizli-Kayseri maçı? Bu maç sadece Kayserispor açısından önem taşıyor. Kayserispor,geçen sezon Sivasspor gibi ligin zirvesinde olsa o zaman hak veririm,ama 4. sırada.
Ben bir futbolsever olarak,aynı puandaki Diyarbakır ve Sivasspor maçının nasıl geçeceğini,hakemin nasıl yönetim göstereceğini,tribünlerin tavrını vs. çok merak ediyorum.
Bu konuda Sivasspor taraftarlarınada seslenmek istiyorum. Bu konudaki tepkilerinizi ve düşüncelerinizi email yoluyla yayıncı kuruluşa bildirin. Eğer,gereken tepki gösterilirse,yayıncı kuruluş bu maçı yayınlamak zorunda kalır. Tepki gösterilmezsede “ Biz söyledik,biz işittik” misali değişen hiçbir şey olmaz ve yayıncı kuruluşun dayatmayla verdiği maçı izlemek zorunda kalırız.

ercan58.a 10.02.2010 12:53

Cevap: Bu maç verilmeyip hangisi verilecek?

[B][COLOR="Blue"]evet televizyonun bu ve bunun gibi kritik bütün maçları şaibe olmaması açısından özellikle vermesi gerekmezmi
nasılki üst sıralardaki önemli maçlar veriliyorsa bu maçta önemli kesinlikle verilmesi gerekir[/COLOR][/B]

merkez_emre 10.02.2010 12:56

[QUOTE=SivasSpor.Com;607791][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg[/IMG]

Bu konuda Sivasspor taraftarlarınada seslenmek istiyorum. Bu konudaki tepkilerinizi ve düşüncelerinizi email yoluyla yayıncı kuruluşa bildirin. Eğer,gereken tepki gösterilirse,yayıncı kuruluş bu maçı yayınlamak zorunda kalır. Tepki gösterilmezsede “ Biz söyledik,biz işittik” misali değişen hiçbir şey olmaz ve yayıncı kuruluşun dayatmayla verdiği maçı izlemek zorunda kalırız.[/QUOTE]

:) abı tekrar soyleyım sanada Sivassporlulara ve bu sıtedekılerın %95 ıne herkes degıl koca sıtenın yüzde 5 i maıl atsın macı alıcaz de yıne kımse atmaz....trabzona atar tutarız hep ama helal olsun taraftarına bız sampıyonluga gıderken adamlar sıvasın degıl bızım macımızı verceksınız dıe bırakın maıl atmayı decoderlerı ıade etmeye basladılar hop noldu ?? basarılı oldular bır kac mac sıvas macı yerıne ts macı verıldı bakıldı olmuyor yayın sayısını 5 e cıkarttılar...

bizim taraftarımız (pardon Sivasspor sevenlerı) lafta taraftardır tasın altına el sok dedımı gerı cekılırler :) hanı derler ya 7 mılyonuz dıye bırakın bu ıslerı...dayanısmada kac kısı destek verıyorsa gercek sıvaslı o kadardır ;)

diyar2121 10.02.2010 13:18

[B]Sivasspor yönetimi futbolcularini ve tarftarlarini en iyi sekilde agirlamanin mutlulugunu yasiyacaz.......diyarbakir[/B]

Ali Selim 10.02.2010 13:25

Evet arkadaşlar üzerimize düşen görevi yapmak zorundayız geçen hafta oynanan denizlispor maçında olduğu gibi yine destek olalım ve tepkimizi gösterelim o zaman yayıncı kuruluş maçı vermez ise eleştirelim ama susup oturmaka olmaz bu işler tam destek hep destek haydi yiğidolar...

[URL=www.resimupload.com/ds177378428_08062009.html][IMG]http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_177378428.jpg[/IMG][/URL]

Divriği58- 10.02.2010 13:29

bence bu kararı eleştirmemek lazım Sivasspor gerçekden kötü top oynuyor Bu yıl bana zevk alarak keyifle izlediğinizi bi maç söyleyin varmı ? bi 3-1 lik anderlet macı ıyı macdı gerısınde ınanılmaz savunma hataları ruhsuz sahada dolasan oyuncular Eğer macların yayınlanmasını ıstıyorsak once takımımız adam gıbı top oynamalı denızlısporu bıle zor yendık akın son dakıkada cıkarmasa o topu berabere kalıyorduk takımın hali ortada

t.kilicer 10.02.2010 16:05

tamam takımımız kötü oynuyor ama bu sene böyle maçı verirse kanal iyi olur

BüYüK SiVaS 10.02.2010 16:41

bence e-mail bombasına tutalım lig tvyi bu maç bu haftanın en önemli maçı

babapiton 10.02.2010 17:33

Katılıyorum........................

58akif34 10.02.2010 17:33

yayıncı kuruluş alacagı reytınge bakıyor kayserı macını galatasaraylılarda izleyecek besıktaslılar da fenerlılerde ızleyecek onun için böyle bir karar almıstır ne yapalım bızde radyodan dınlerız macı

şampiyon71 11.02.2010 09:22

reytingse alsana bu maçta reytingin babası olsun.ne pperhiz ne lahan turşusu ..
denizli-kayseri maçı kimin neyine ey lig tv.....!!!!!!

kakikli 11.02.2010 11:38

[QUOTE=Divriği58-;607803]bence bu kararı eleştirmemek lazım Sivasspor gerçekden kötü top oynuyor Bu yıl bana zevk alarak keyifle izlediğinizi bi maç söyleyin varmı ? bi 3-1 lik anderlet macı ıyı macdı gerısınde ınanılmaz savunma hataları ruhsuz sahada dolasan oyuncular Eğer macların yayınlanmasını ıstıyorsak once takımımız adam gıbı top oynamalı denızlısporu bıle zor yendık akın son dakıkada cıkarmasa o topu berabere kalıyorduk takımın hali ortada[/QUOTE]

konu ile hiç alakası yok...
amaç naklen yayın yapılarak olabilecek sıkıntıların önüne geçebilmeyi sağlamak..

Rallim58 11.02.2010 12:16

[B]Haftanın en dikkat çeken, sonucu merak edilen müsabakalardan biri Diyarbakırspor-Sivasspor karşılaşmasıdır. Ne varki yayıncı kuruluş ve tff elele kolkola bu karşılaşmayı görmezlikten gelmektedir.

Oysa bu müsabakanın naklen verilmesi ile oynanan oyunun sahada olduğunu da belgelemiş olacaklar. Düşmemeye oynayan 4-5 takımın kendi aralarındaki bu kadar önemli kritik ve stratejik bir müsabaka verilmeyip, gazozuna oynanan karşılaşmayı veriyor olması ile, Denizlisporun kalecisi Özden'in gözyaşlarıyla doğru orantılı mıdır?.

Lig tv yönetim kadrosunun başındaki Sivas'lı?

Sayın Büyüka...!, yapılan bu yanlışlığın farkına varıp, yayın akışınızda değişiklik yaparak, senaristlerin senaryolarını bozunuz. Aksi halde bu vebalde hemşeri olarak bilinen sizinde dahliniz olduğu düşünülecektir.[/B]

MaXiMuM 12.02.2010 19:48

[QUOTE=Rallim58;608169][B]Haftanın en dikkat çeken, sonucu merak edilen müsabakalardan biri Diyarbakırspor-Sivasspor karşılaşmasıdır. Ne varki yayıncı kuruluş ve tff elele kolkola bu karşılaşmayı görmezlikten gelmektedir.

Oysa bu müsabakanın naklen verilmesi ile oynanan oyunun sahada olduğunu da belgelemiş olacaklar. Düşmemeye oynayan 4-5 takımın kendi aralarındaki bu kadar önemli kritik ve stratejik bir müsabaka verilmeyip, gazozuna oynanan karşılaşmayı veriyor olması ile, Denizlisporun kalecisi Özden'in gözyaşlarıyla doğru orantılı mıdır?.

Lig tv yönetim kadrosunun başındaki Sivas'lı?

Sayın Büyüka...!, yapılan bu yanlışlığın farkına varıp, yayın akışınızda değişiklik yaparak, senaristlerin senaryolarını bozunuz. Aksi halde bu vebalde hemşeri olarak bilinen sizinde dahliniz olduğu düşünülecektir.[/B][/QUOTE]

[B][I]Lig Tv yayın akışında ani değişiklik yaparak bu yanlışından döneceğini ümit ediyorum. Ama zor gibi...[/I][/B]

FurkaN 12.02.2010 21:02

[B]Yayıncı kuruluş geçen yıl şampiyonluğa oynarken zorla vermeye başlamıştı maçlarımızı bu yıl düşme hattındaki maçlarımızı son haftalara kadar asla vermez. Bunların politikaları belli İstanbul'a çalışıyorlar.[/B]

subasi29 12.02.2010 21:14

Vermezsse Vermesinle Ben Coktan Iptal Ettim Lig Tv yi Kapatirdim...
Bukadar Basit

GuVeN 12.02.2010 21:17

Valla mesajlar dıkkate alınmıyor,bızde mesaj atan herkez o zaman bu lıg tv mı kapatın dıyomuyuz? Sanmıyorum tek tuk kapatan olmustur ama toplu bı kapatma olmadan bunlara laf gecıremeyız.Maıl ettık ne oldu bı cvp bıle gelmedı.Bu arada Recep abı Şansal Buyuka Sıvaslı degıl,eşi veya annesı Sivaslı:)

Burack 12.02.2010 21:24

[QUOTE=GuVeN;608673]Valla mesajlar dıkkate alınmıyor,bızde mesaj atan herkez o zaman bu lıg tv mı kapatın dıyomuyuz? Sanmıyorum tek tuk kapatan olmustur ama toplu bı kapatma olmadan bunlara laf gecıremeyız.Maıl ettık ne oldu bı cvp bıle gelmedı.Bu arada Recep abı Şansal Buyuka Sıvaslı degıl,eşi veya annesı Sivaslı:)[/QUOTE]

Esi ve Annesi sivasli degil, kendisi sadece sivasta dogmus ve çocuklugunu sivasta geçirmis.

GuVeN 12.02.2010 21:44

[QUOTE=Burack;608675]Esi ve Annesi sivasli degil, kendisi sadece sivasta dogmus ve çocuklugunu sivasta geçirmis.[/QUOTE]

evet bende sımdı onun hayat hıkayesını okuyordum emın olamayınca bakmak ıstedım,cocuklugu sıvasda gecmıs sadece..

şarkışla 58 12.02.2010 21:51

Maçın yayınlanması önemli değil bizim nasıl futbol oynayacağımız önemli

metin_yilmaz 12.02.2010 22:27

[QUOTE=SivasSpor.Com;607791][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg[/IMG]

Yayıncı kuruluşun bu haftasonundaki maç proğramında Diyarbakır-Sivasspor maçının olmadığını öğrendim. Bilindiği gibi,anlaşma gereği haftada 4 maç yayınlama hakkı bulunan yayıncı kuruluş,Fener,Galatasaray,Beşiktaş ve Trabzonspor’un maçlarını veriyor,eğer bu takımlar bir birleriyle oynarsada,üst sıralarda yer alan bir Anadolu takımının maçını yayınlıyor.
Bu hafta Galatasaray’ın maçı yok. Dolayısıyla bir maç naklen yayınlama hakkı daha doğuyor. Öğrendiğime göre,yayıncı kuruluş bu tercihini Denizlispor-Kayserispor maçından yana kullanmış. Artık Denizlispor camiasının bile “ Biz düştük” dediği bir haftada Denizli-Kayseri maçının verilecek olması doğrusu beni çok şaşırttı!
Oysa,lig tv. Genel Müdürü Şansal Büyüka,bu tür maçları izlemekten ve izletmekten keyif aldığını,Süper ligin marka değerinin yükseltilmesi için çaba gösterdiklerini her fırsatta dile getiriyor. Şimdi Şansal Büyüka ve Türkiye’deki futbol meraklılarına soruyorum; İki ayrı kanalda Diyarbakır-Sivas ve Denizli-Kayseri maçları yayınlansa siz hangi maç izlersiniz? İddia ediyorum,çok sayıda Denizlili ve Kayserili futbolseverde Diyarbakır-Sivas maçını tercih edecektir.
Diyarbakır-Sivas maçının önemini anlatmaya gerek yok. Her şey ortada. Futbol diliyle “ Tam 6 puanlık bir maç” Ya Denizli-Kayseri maçı? Bu maç sadece Kayserispor açısından önem taşıyor. Kayserispor,geçen sezon Sivasspor gibi ligin zirvesinde olsa o zaman hak veririm,ama 4. sırada.
Ben bir futbolsever olarak,aynı puandaki Diyarbakır ve Sivasspor maçının nasıl geçeceğini,hakemin nasıl yönetim göstereceğini,tribünlerin tavrını vs. çok merak ediyorum.
Bu konuda Sivasspor taraftarlarınada seslenmek istiyorum. Bu konudaki tepkilerinizi ve düşüncelerinizi email yoluyla yayıncı kuruluşa bildirin. Eğer,gereken tepki gösterilirse,yayıncı kuruluş bu maçı yayınlamak zorunda kalır. Tepki gösterilmezsede “ Biz söyledik,biz işittik” misali değişen hiçbir şey olmaz ve yayıncı kuruluşun dayatmayla verdiği maçı izlemek zorunda kalırız.[/QUOTE]

konya spor diyarbakir spor karsilasmasini hatirlarsaniz macin neden naklen verilmedigini anlarsinizzzzzz

dv9000 13.02.2010 00:23

BU MACI NEDEN YAYINLASINLAR YAYINLAMAZLAR CUNKU HUKUMET VE TAYYIP ERDOGAN DESTEKLI ACILIM DENILEN NAMUSSUZLUGUN OZEL TAKIMI OLACAK HERHANGI BIRSEYI GOSTERMEMEK ICIN DIYARBAKIR BUNDAN SONRA 10 MACTA YENILSE KUME DUSURMEZLER BUNLAR ICIN KANUN CIKARTIRLAR

Metal Gear 13.02.2010 11:20

Hala Lig TV'ye para yedirenlere sormak lazım!

bekçi 13.02.2010 11:27

yazzınızı okudum size hak veriyorum lig tv'ye mesaj attım 2 defa başka elimden birşey gelmiyor .lig tv üyelimi iptal ettim zaten

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:46.