SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   İbrahim Şahin golle döndü (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28587)

SivasSpor.Com 15.02.2010 08:59

İbrahim Şahin golle döndü

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/ibrahimsahin.jpg[/IMG]

Sivasspor'un Diyarbakırspor karşısında beraberlik golünü atan forvet oyuncusu İbrahim Şahin, bu sezonki 4. golünü kaydetti.

Sivasspor'da uzun bir süre sakatlık geçiren ve takımdan ayrı kalan İbrahim Şahin Diyarbakırspor karşılaşmasında Teknik Direktör Muhsin Ertuğral tarafından görevlendirilerek forma giydi. Forvet hattında Kamanan ile birlikte iyi bir ikili oluşturan İbrahim Şahin sakatlık döneminden sonra çıktığı ilk resmi karşılaşmada yeşil sahalara golle döndü. İbrahim Şahin'in attığı golle takım büyük bir sevinç yaşadı. Şahin maçın ikinci yarısında oyundan alındı. Şahin'in sakatlığının yeniden nüksettiği bildirildi.

[B]Sivas`ın Sesi Gazetesi[/B]

Salim58 15.02.2010 09:11

Cevap: İbrahim Şahin golle döndü

[B]BU haftada İbrahimden gol ve goller gelebilir.[/B]

oNuR 15.02.2010 10:07

[B]Herşey ne güzel gidiyordu o son cümle olmadı![/B]

maiuslee 15.02.2010 10:21

[COLOR="Blue"]bence mehmet yıldız la ibrahim şahin yanyana oynamalılar.mehmet le iyi anlaşacagını düşünüyorum...kamanan sol açıkta agbtu da sağ açıkta..ben olsam böyle oynatırım :) [/COLOR]

mucahitbaba58 15.02.2010 10:35

[B]bu adamin kemikleri zayif galiba her macdan sonra sakat allah yardimcisi olsun[/B]

cenk5821 15.02.2010 10:40

bu adamda maça çıkıyor sonra sakatlanıyor. anlamadım ne sakatlıgı var inş hemen düzelir:(

hoLiGan Enes 15.02.2010 10:45

[B]allah yardımcısı olsun çook sakatlanıyor.[/B]

fatihtuztas 15.02.2010 11:12

Ya bu adam iyi forvet ah bir de sakatlıklar peşini bıraksa.

yorgun(58) 15.02.2010 11:42

20 haftada 3 maç 90 dk oynamadı nekadar iyi olursa olsun sürekli sakat bize oynayan istikrarlı forvet lazım. inş düzelir atlatır busakatlıgı

ŞaNLı SiVaSıM 15.02.2010 11:46

abi şu adamı sakatlığı geçmeden oynatmayın be ama adam bi 90 dakşka oynasın 3 maç arka arkaya gollerini sıralar mehmet ve ibrahim süper ikili olurlar
arkalarında elrio of offfff

sivaslibaris58 15.02.2010 12:02

evet sürekli sakat diyorsunuzda peki sucu neden teknik heyette aramiyorsunuz.Ibrahim bir sakatlik gecirdi evet.adam daha tam iylesmeden oynattilar.M.Yildiz olmayinca mecburiyetten Ibrahim oynadi takimda baska forvet yokki.tabi doktorlarin vurdugu inennin tesiri ikinci yarinin basinda gecti ve dogal olarak agrilari basladi.ama ne diyeyim bize ilk geldiginde pek istememistim Ibrahim sahn transferini,ama Ibrahimde mehmet gibi saglam topcu.

eyupk 15.02.2010 12:08

İbrahim Şahin iyi oyuncu, ah birde sakatlanmasa daha iyi olcak.

58isa58 15.02.2010 13:07

Mehmet yıldız gibi oynarken gözlerindeki o hırsı görebiliyrm takımımza faydalı olacaktır bu arada rahman ve harun nerede onlardan ses çıkmıyor...

SEVDAMSIN58 15.02.2010 13:09

[QUOTE=maiuslee;609605][COLOR="Blue"]bence mehmet yıldız la ibrahim şahin yanyana oynamalılar.mehmet le iyi anlaşacagını düşünüyorum...kamanan sol açıkta agbtu da sağ açıkta..ben olsam böyle oynatırım :) [/COLOR][/QUOTE]

GARDAS NETTIN SEN 4 TANE FORVET KOYDUN DEFANSA KIMI KOYACAKSIN OZAMAN KEVGIRE DONERIZ VALLAHA HELE YASINDE DEFANSTA OLURSA YANDIK VALLAHA

SEVDAMSIN58 15.02.2010 13:12

BEN IBRAHIM SAHININ ONCEKI TAKIMLARDADA OYNADIGINI BILIYORUM BIZIM TAKIMDAN BIRAN ONCE UZAKLASMASI EN BUYUK TEMENNIMDIR HACETTEPEDE SEZON SONUNDA BIR GUZEL KAFA GOLU ATTI BIZIM BULENT HOCAYI KENDINE ASIK ETTI GALIBA GUZEL SEYLER HAYAL EDIYOR OLABILIR AMA GUZEL SEYLER YAPAMIYOR INSALLAH SEZON SONUNDA BIRSAHA IBRAHIM SAHIN YASIN UGUR KAVUK ERMAN KILIC KADIR YASIN GIBI ISIMLERI BIRDAHA TAKIMIMIZDA GORMEYIZ VE DUYMAYIZ AMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

58_babacan_58 15.02.2010 13:48

[B]NEDEN BU KADAR ÇABUK SAKATLANIYOR İBRAHİM,KONDİSYON VEYA ANTREMAN EKSİĞİNDEN OLABİLİR......[/B]

Sivaslibey 15.02.2010 14:23

Bu adamda Sivas'a uyan bir yapi var nedense. Tam bir Sivas'liymis gibi hissediyorum ona baktikça. Hirsli ve istekli, baskalarinda olmayan zaafiyet. Bence su asamada yararli bir oyuncu bizim için. Kamanan'dan iyidir. Kamanan teknik oyuncu ama hiç bir futbol sevdasi yok adamin. Yeri kolay doldurulur ama Ibrahim tek oyuncudur Mehmet'in yoklugunda yerini dolduracak en azindan bir nevi o görevi yapabilecek, yani ilerde top tutacak ve defansi yipratacak.

kasko 15.02.2010 14:48

Bana göre sezon sonunda gönderilecek futbolcuların başında geliyor.Adam sahaya çıkar çıkmaz sakatlanıyor.Bu kadar da olmaz ki.Geldi geleli kaç defa sakatlık geçirdi.Bu adamın sahada sakatlanmadan oynadığını gören varsa dişimi kıracam:)

cılgınsivas58 15.02.2010 15:34

ibonun fiziği iyi değil ya her maçtan sonra sakatlanıyo ya

cılgınsivas58 15.02.2010 15:35

bülentin yaptığı en iyi 2.transfer 1.si erman bana göre

YİGİDOKENTLİ 15.02.2010 15:37

helal olsun manisaspor macindada gol bekliyorum ibrahimden .

yigido_sampiyon 15.02.2010 17:06

[COLOR="Red"][B]mehmet yıldızın düşüncesiz hareketleri yüzünden manisa maçına gol yollarında etkisiz çıkıyoruz...

[/B][/COLOR]

babapiton 15.02.2010 19:19

Adam koşarken bile sekiyo bi sakatlıgı var sürekli nüksediyo biraz istikrarlı olsa takıma yarar saglıyacak ama istikrar yok !!!

58akif34 15.02.2010 20:44

inşallah her hafta bır golu olur basladıgı gıbı devam eder mehmet yıldızın yoklugunde bızım yuzumuzu guldurur

[B]DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR[/B]

şarkışla 58 15.02.2010 21:09

İbrahimde mücadeleci bir futbolcu Mehmetle birlikte oynamak nasip olmadı

armn 15.02.2010 22:16

bi an önce tam sağlığına kavuşur inş takımın ihtiyacı olan bir oyuncu

efendigardaş 15.02.2010 22:25

İBRAHİM ŞAHİN ,, MEHMET YILDIZIN YANINDA İYİ OLUR ARKADA KAMANAN VE MUSA ÇOK GÜÇLÜ BİR İLERİ DÖRTLÜ MEYDANA GELİR ...*** TABİKİ HOCA DAHA İYİSİNİ BİLİR...***

58^SiVaS^58 15.02.2010 22:31

Arkadaslar ibrahimin abinin golü süper di yaw bi kafa atti

cılgınsivas58 16.02.2010 20:38

[QUOTE=SEVDAMSIN58;609652]BEN IBRAHIM SAHININ ONCEKI TAKIMLARDADA OYNADIGINI BILIYORUM BIZIM TAKIMDAN BIRAN ONCE UZAKLASMASI EN BUYUK TEMENNIMDIR HACETTEPEDE SEZON SONUNDA BIR GUZEL KAFA GOLU ATTI BIZIM BULENT HOCAYI KENDINE ASIK ETTI GALIBA GUZEL SEYLER HAYAL EDIYOR OLABILIR AMA GUZEL SEYLER YAPAMIYOR INSALLAH SEZON SONUNDA BIRSAHA IBRAHIM SAHIN YASIN UGUR KAVUK ERMAN KILIC KADIR YASIN GIBI ISIMLERI BIRDAHA TAKIMIMIZDA GORMEYIZ VE DUYMAYIZ AMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN[/QUOTE]

ömürlerini yollada ibo yu niye yolluyon ozaman bide ermanı yolla

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:29.