![]() |
Bursaspor`a gözdağı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/aamuhsinn.jpg[/IMG]
Haftaya Manisaspor galibiyeti ile moralli başlayan Sivasspor, Bursaspor ile oynayacağı maça iddialı hazırlanıyor. Teknik Direktör Muhsin Ertuğral, "Bizi kupa maçındaki sonuca bakarak değerlendirmesinler" dedi. Manisaspor maçında aldığı galibiyet ile haftayı 13'üncü sırada tamamlayan ve rahat bir nefes alan Sivasspor, Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Tesislerde Teknik Direktör Muhsin Ertuğral yönetiminde yapılan çalışmaya Manisa maçında sakatlanan Abdurrahman katılmazken, 2 hafta önce sakatlanan Yasin ise takımdan ayrı olarak çalıştı. Sakatlığı düzelen Sedat Bayrak takımla birlikte çalışmalara başladı. Taktik ağırlıklı olarak gerçekleştirilen antrenmanın son bölümünde ise koşu çalışması yapıldı. Soğuk bir havada gerçekleştirilen çalışmayı İkinci Başkan Erdal Sarılar, Basın Sözcüsü Fikret Ünsal ve Genel Koordinatör Faruk Taşseten ile az sayıda taraftar takip etti. Bursa maçında Yasin ve Abdurrahman'ın forma giyemeyeceği, Sedat'ın ise oynama ihtimalinin bulunduğu bildirildi. Manisaspor maçında aldıkları galibiyet ile moral bulduklarını belirten Teknik Direktör Muhsin Ertuğral, kendi rakipleri olarak nitelendirdikleri Denizli, Diyarbakır ve Manisa maçlarından istedikleri puanları aldıklarını, Diyarbakır maçını da kazanabileceklerini hatırlatarak, "Aldığımız sonuçlar moral olarak bizi olumlu yönde etkiledi. Ligin ilk yarısında bazı sıkıntılarımız vardı ama bunları geride bıraktık. Ligde her maç zor. Şimdi önümüzde Bursaspor maçı var. Onlar da Fenerbahçe maçında önemli bir galibiyet aldılar. Ancak asla bizi kupada 4-0 kazandıkları maçı göz önünde bulundurarak değerlendirmesinler. Bu kez karşılarında farklı bir Sivasspor olacak. Çıkıp iyi bir sonuç almak için mücadele edeceğiz. Hedefimiz puanlarımızı artırarak ligde daha da üst sıralara çıkmak olacak." diye konuştu. |
Cevap: Bursaspor`a gözdağı
[B]Sivasta 3-1 yenildiğimiz maçta Bursasporu nasıl perişan ettiğimizi hatırlayacaktır sanırım taraftarlarımız.Şans o gün yanımızda değildi.Türkiye kupası hariç tüm maçlarımızda Bursaspora oyun olarak üstünlüğümüz var,inanıyorum hafta sonuda tarih tekerrür edecek.[/B]
|
sana güvenimiz sonsuz hocam.bu kez de biz 4 sıfır kazanalım..
|
puan alalım yeter bursadan alacagımız bir beraberlik bizi bu ligte daha iyi yerlere getirir hele bi galibiyet bizi uçururne olursa olsun biz bu ligde kalacagız
inadına sivassssssssssssssssss inadına yiğidoooooooooooooooooooooo |
sana güveniyoruz hiocam ve arkandayiz.
bursadan en az 1 puanla dönmemiz lagzim |
Bencede en az 1 puan almamız şart,Manısa ve Dıyarbakır'ın bırbırıyle oynayacagı bır haftada puan yada puanlar bızım ıcın cok ama cok onemlı.
|
v[COLOR="Black"][/COLOR]vallahi hocam trabzon maçınada öyle dedinizde sonuç 3<1 :confused:
|
T.Direktör sayın M.Ertuğrala saygı ve sevgilerimi yolluyorum, çalışmaları için teşekkurler.Hocamızın şimdiye kadar maç öncesi vermiş olduğu demeçlerden farklı olarak ifade ettiği şu cümlelerden:
"Ancak asla bizi kupada 4-0 kazandıkları maçı göz önünde bulundurarak değerlendirmesinler. Bu kez karşılarında farklı bir Sivasspor olacak. Çıkıp iyi bir sonuç almak için mücadele edeceğiz. Hedefimiz puanlarımızı artırarak ligde daha da üst sıralara çıkmak olacak. diye konuştu." bu haftaki Bursa maçının almak için inanç ve motivayonun üst seviyede olduğu ve bu maçın diğerlerinden kolay olacağı yönünde izlenim verdi.Benim içimden geçen skor maçı 2-1 alacağımız yönünde.her yorumumda diyorum ki F.Bahçe ile oynayan takımlar F.B.ye aşırı motive olup, beklenmedik sonuçlar alıyor, bir sonraki maçta da sivasa karşı oynadıklarında aynı durumu yansıtamıyorlar,bunun örnekleri çok.bu hafta FB yi kadıköyde yenen Bursa ile oynayacağız, bize karşı o maçın rehaveti ile oynayacaklar, seyircisiz olmaları ayrı bir dezavantaj onlar için.hayırlısı bakalım ne olacak... |
bu hafta puan alırsak süper olacak manisayla diyarbakir maçı var içlerinden biri veya 2 si mutlaka puan kaybedecek ve bizde puan kazanırsak aradaki farkı açmış oluruz umarım kazanırız ama en kötü 1 puanda yeter ;)
|
Korkunun ecele faydası yok;çıkıp oynayacağız..Bursasporun ligde şampiyon olup olmaması bizi hiç ilgilendirmiyor...2 takım içinde çok zor maç olacak;tatsız tuzsuz bir maç olacak...Böyle maçlar genellikle antreman hacasında geçer;kimin kazanacağı da hiç belli olmaz...Yenemiyorsan yenilmeyeceksin...
|
[QUOTE=eyuphulagu;612289]Korkunun ecele faydası yok;çıkıp oynayacağız..Bursasporun ligde şampiyon olup olmaması bizi hiç ilgilendirmiyor...2 takım içinde çok zor maç olacak;tatsız tuzsuz bir maç olacak...Böyle maçlar genellikle antreman hacasında geçer;kimin kazanacağı da hiç belli olmaz...Yenemiyorsan yenilmeyeceksin...[/QUOTE]
iyi akşamlar herkese öncelikle..ben koyu bir BURSASPOR taraftarıyım formunuzu yaklaşık iki yıldan bu yana takip ederim...yukarıdaki arkadaşın yazdığına takılı kaldım..aslında BURSASPOR hiç kimseden bedawaya maç falan istediği yok.. ama arkadaş öyle bir yazmışki BURSASPOR UN şampiyonluğu bizi ilgilendirmez falan diye...bu cümleden yola çıkarak bu arkadaşa werebileceğim tek cewap biz geçen yıl koskoca bursa halkı tek yürek tek vücut SİVASSPORA destek werdik şampiyonluk mücadelenizde.....hatta rakiplerinizi bile tek tek yendi BURSASPOR...hatırlayın...sizin puan kaybettiğiniz hafta bjk ye istanbulda çelme taktı BURSA...özetle söylemek istediğim tek şey .her zamanda bunu söylerim biz ANADULUYUZ....bu anadolunun sivası bursası manisası falan yok..içinde bizans takımı olmayan her şeye destek veririm...lütfen bu düşüncedeki arkadaşlar buna dikkat etsin...bursadan saygı ve sewgiler.... |
BURSAYA GOZDAGI DEYIL YIGIDO YUMRUGUNU VURACAGIZ SAHADA
|
hani gozdagi vermisya!! gozumuzun dagi nasil birsey :confused:
|
İNşallah en az bir puanla bu haftayı kapatırz allah yardımcısı olsun sivassporumuzun..
|
Bizim takımda potansiyel var ama bunu bir türlü yansıtamadığımızı düşünüyorum cihan keita erman el-rio önünde mehmet yıldızla kamanan bu ligde zirveye oynar aslında geçen seneki hücum hattında bir tum vardı defansta bilica bu kadro geçen sene olsa şampiyonduk bence
|
[QUOTE=migroArmis;612300]iyi akşamlar herkese öncelikle..ben koyu bir BURSASPOR taraftarıyım formunuzu yaklaşık iki yıldan bu yana takip ederim...yukarıdaki arkadaşın yazdığına takılı kaldım..aslında BURSASPOR hiç kimseden bedawaya maç falan istediği yok.. ama arkadaş öyle bir yazmışki BURSASPOR UN şampiyonluğu bizi ilgilendirmez falan diye...bu cümleden yola çıkarak bu arkadaşa werebileceğim tek cewap biz geçen yıl koskoca bursa halkı tek yürek tek vücut SİVASSPORA destek werdik şampiyonluk mücadelenizde.....hatta rakiplerinizi bile tek tek yendi BURSASPOR...hatırlayın...sizin puan kaybettiğiniz hafta bjk ye istanbulda çelme taktı BURSA...özetle söylemek istediğim tek şey .her zamanda bunu söylerim biz ANADULUYUZ....bu anadolunun sivası bursası manisası falan yok..içinde bizans takımı olmayan her şeye destek veririm...lütfen bu düşüncedeki arkadaşlar buna dikkat etsin...bursadan saygı ve sewgiler....[/QUOTE]
bursalı arkadaş forumumuza hoşgeldin.ben bu sezon bursaspor un şampiyon olmasını istiyorum ama sivasspor küme düşmemeye oynuyor.bu maçtan mutlaka puan almalıyız.dostça ve centilmence bir maç olsun,hak eden hak ettiği maçı alsın,lig sonunda umarım bursaspor şampiyon olur.ama takıldığım bir nokta birkaç hafta önce ertuğrul sağlam ın ankaragücü maçında bazı as oyuncularını dinlendirip yedeklerini oynatmasıydı,ankaragücü o maçtan 1 puan aldı,şampiyonlukta iddialı bursaspor un bence böyle lüksleri olmamalı,ankaragücünün ligde kalmaya çalıştığını ve ankaragücü ile çekişen takımlar olduğunu(!!!)düşünmesi gerekirdi,hoş olmadı yani yedek takviyeli olarak maça çıkmak.bu hafta da sivasspor karşısına 4-5 tane yedeğiyle çıksın o zaman,sivasspor maçına çıkmaz ama,her neyse,iki takıma da başarılar. |
[QUOTE=migroArmis;612300]iyi akşamlar herkese öncelikle..ben koyu bir BURSASPOR taraftarıyım formunuzu yaklaşık iki yıldan bu yana takip ederim...yukarıdaki arkadaşın yazdığına takılı kaldım..aslında BURSASPOR hiç kimseden bedawaya maç falan istediği yok.. ama arkadaş öyle bir yazmışki BURSASPOR UN şampiyonluğu bizi ilgilendirmez falan diye...bu cümleden yola çıkarak bu arkadaşa werebileceğim tek cewap biz geçen yıl koskoca bursa halkı tek yürek tek vücut SİVASSPORA destek werdik şampiyonluk mücadelenizde.....hatta rakiplerinizi bile tek tek yendi BURSASPOR...hatırlayın...sizin puan kaybettiğiniz hafta bjk ye istanbulda çelme taktı BURSA...özetle söylemek istediğim tek şey .her zamanda bunu söylerim biz ANADULUYUZ....bu anadolunun sivası bursası manisası falan yok..içinde bizans takımı olmayan her şeye destek veririm...lütfen bu düşüncedeki arkadaşlar buna dikkat etsin...bursadan saygı ve sewgiler....[/QUOTE]
Merhaba Bursasporlu arkadaşımız, Öncelikle hoşgeldin sitemize. Geçen sene sizin durumunuzda olduğumuz için sizi en iyi biz anlarız. Sivassporu destekleyenlerin %90 Bursasporun yada Kayserisporun bu sene şampiyon olmasını istediğine eminim. Sanırım arkadaşımız "eyuphulagu" anadoludan şampiyon çıkmasını engelleme pahasına olsa bile Ligde kalmamız için sizi yenmemizi istemiş. Sizin bizden maç istediğinizi felan ima ettiğini sanmıyorum. Çünkü bizler gerçekten sizin yada kayserisporun şampiyon olmasını istiyoruz. "eyuphulagu" iseönce kendi canımızı kurtaralım sonra Bursayı düşünelim demiştir. Bunda art niyet yoktur bence. Ben de tabiki Sizden puan almamızı istiyorum, ama yenilsekte çok da üzülmem açıkcası. |
hiçbir maç kolay değil bizim için artık bu maçtan alacağımız 1 puan bizim için çok şey ifade eder galibiyet ise çok çok çok şey ifade eder...takım her gün iyiye gidiyor çekemeyenlere inar birlik olup takımımıza her zaman destek olacağız biz inadına sivas inadına sivasspor....
|
SEDAT IN OYNAYACAK OLMASI COK GUZEL BIR HABERDIR
|
[B]Kral Çıplak[/B]
Vallahi hocam biri çıkıp "KRAL ÇIPLAK" demesi lazım. O ben olayım. Ben oynanan futboldan hiç memnun değilim. Hiç sistemimiz yok, hiç topa fazla sahip olamıyoruz, hiç kademeye giremiyoruz, hiç gol pozisyonuna giremiyoruz, hiç bol bol şut çekemiyoruz kısacası takım hiç güven vermiyor. Şimdi bunlar tüm çıplaklığı ile ortada iken Fenerbahçe'yi eze eze yenen, sahada basmadık yer bırakmayan onlarca şut çeken bir Bursaspor'a hangi tarafımızla gözdağı veriyoruz? İnşallah yanılan ben olurum, ama durumumuz beni çok üzüyor. Yine de uzaklardan kalbimiz sizinle, inşallah istediğimiz sonucu alırız ve puanla döneriz. Başarılar hocam.. AYK |
hadi bakalım hayırlısı...galibiyetimizle sonuçlanacak inşlhh...
|
sedat bayrak inşallah oynar eğer oynarsa gol yemeyiz
bursa bu sefer biz kazanacaz İNTİKAM VAKTİ GELDİ |
Bu haftaki maçta Bursa var önümüzdeki engel.Onlar şampiyon olsunlar tıpkı geçen yıl bizim ki gibi "Gönüllerin Şampiyonu"...Vizyona yeni bir film çıkacak pazar günü tüm spor programlarında gösterime girecek.Filmin adı "Timsahın Gözyaşları" baş aktör ise yiğido.Film eleştirmenleri de maalesef Kerem Öncel ve Zeki Çöl olacak, rolümüzün hakkını veremeyecekler..
.haydı be yiğido kim tutar seni. |
--------------------------------------------------------------------------------
[B][I]Sivasta 3-1 yenildiğimiz maçta Bursasporu nasıl perişan ettiğimizi hatırlayacaktır sanırım taraftarlarımız.Şans o gün yanımızda değildi.Türkiye kupası hariç tüm maçlarımızda Bursaspora oyun olarak üstünlüğümüz var,inanıyorum hafta sonuda tarih tekerrür edecek.[/I][/B] |
[U][I][B]SiVaSlIySaN ÖvÜn DeGiLsEN İtAaT Et[/B][/I][/U]
|
[B]ABDURRAHMANIN FORMA GİYEMEMESİNE ÜZÜLDÜM AÇIKÇASI İNŞALLAH 1 PUANDA OLSA ALMAK İSTİYORUZ..........[/B]
|
bazı arkadaşlara aynen katılıyorum bursa yönünden kolay maç olmayacak. sivasspor bu maça çok iyi bilenecek ve en az beraberlik olur diye düşünüyorum. sivassporun galibiyeti ise sürpriz olmayacaktır. sivassporu daha şanslı görüyorum.
|
bursa bizi ii tanır önceki senelerden sivasın adını duyunca köşe bucak kacanlardan ve bu hafta bi hatırlatma yapmak lazım abi kim bilsinler
|
[B]Önemli olan puan veya puanlar almak .sana ve takıma güveniyoruz hocam..[/B]
|
bu macta puan kaybedersek aldigimiz nefesi geri vermis oluruz,mutlak galibiyet yada en azindan bir berbaerlik ilerleyen haftalarda cok isimize yarar.
|
hocam lutfen hatalardan ders cıkaralım uzaklara gitmeye gerek manisa macında musa degişikliğinden sonra pozisyonlar bulduk o ana kadar kaleye gidemedik dogru duzgun elrio orta alanda musa sag kanatta takım daha iyi oyu oynuyor lutfen inat etmeyelim bazı oyuncular uzerinde musa cok iyi arkaya kacabilen bir oyuncu ayrıca mehmet ve ibrahimi de aynı anda gor mek istiyoruz bursa macında bol sanslar ve iyi oyunlar temenni ediyorum
|
bir sivaslı ve sivassporlu olarak sana katılıyorum. geçen yıllarda bizim yaptığımızı şimdi siz yapıyorsunuz. üst sıralarda anadolu takımlarını görmek beni memnun ediyor. inş. seneye bizde eski formumuzu kazanırızda üst sıralarda 3 büyütülmüşler değilde sivas bursa kayseri gibi anadolunun takımları yer alır. size şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum ve destekliyorum. ancak şunu da söylemem lazım bu hafta bize puan daha gertekli inş. puan alırız. seneye birlikte şampiyonluk mücadelesi veririz. |
[QUOTE=mnt3;612311]bursalı arkadaş forumumuza hoşgeldin.ben bu sezon bursaspor un şampiyon olmasını istiyorum ama sivasspor küme düşmemeye oynuyor.bu maçtan mutlaka puan almalıyız.dostça ve centilmence bir maç olsun,hak eden hak ettiği maçı alsın,lig sonunda umarım bursaspor şampiyon olur.ama takıldığım bir nokta birkaç hafta önce ertuğrul sağlam ın ankaragücü maçında bazı as oyuncularını dinlendirip yedeklerini oynatmasıydı,ankaragücü o maçtan 1 puan aldı,şampiyonlukta iddialı bursaspor un bence böyle lüksleri olmamalı,ankaragücünün ligde kalmaya çalıştığını ve ankaragücü ile çekişen takımlar olduğunu(!!!)düşünmesi gerekirdi,hoş olmadı yani yedek takviyeli olarak maça çıkmak.bu hafta da sivasspor karşısına 4-5 tane yedeğiyle çıksın o zaman,sivasspor maçına çıkmaz ama,her neyse,iki takıma da başarılar.[/QUOTE]
buradaki arkadaşların iyi dilekleri inan bizleri mutlu ediyor...yanlız ankaragücü maçındaki görüşüne katılmıyorum ..nedenide şudur..senin düşündüğün şey sanırım bizim ankaragücüyle kardeş takım olmamızdan kaynaklanan durumdan ötürü..bursasporun maça asılmadığını ve bundanda ankaragücünün düşmemeye oynayan diğer takımlar arasında haksız bi kazanç sağlaması...bence bu böyle değil kardeşim ..eğer böyle olsaydı bursaspor geçen sene ankaragücü şimdikinden daha kötü bir yerdeyken bursaspor ankaragücünü yenmişti...kaldıki bizim taraftar bağlamında dostluğumuz wardır..takımla ilgili bi olayın olduğunu sanmıyorum..şunuda belirtmek isterimki geçen yorumumda unuttum..bursa atatürk stadında BURSASPOR... kardeş takımımız ANKARAGÜCÜ....bi zamanların azılı düşmanı şimdilerde dost ESKİŞEHİRSPOR....haricinde bir tek takımın bayrağı açılmıştır stadımızda ..oda geçen sene siz şampiyonluğa giderken SİVASSPOR bayrağı...önümüzde çok güzel bi fikstür war bunu değerlendirirsek lig çok güzel bitecek sivası yenmeyi hem istiyor hem istemiyorum...bu gün gördüm 13. sırada sivas..yanılmıyorum herhalde ..iki takım içinde hayırlısı olsun ..kim kazanırsa kazansın biz kazanmış olacağız saygılar... |
[QUOTE=VAVEYLA13;612541]bir sivaslı ve sivassporlu olarak sana katılıyorum. geçen yıllarda bizim yaptığımızı şimdi siz yapıyorsunuz. üst sıralarda anadolu takımlarını görmek beni memnun ediyor. inş. seneye bizde eski formumuzu kazanırızda üst sıralarda 3 büyütülmüşler değilde sivas bursa kayseri gibi anadolunun takımları yer alır. size şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum ve destekliyorum. ancak şunu da söylemem lazım bu hafta bize puan daha gertekli inş. puan alırız. seneye birlikte şampiyonluk mücadelesi veririz.[/QUOTE]
bu güzel dileklerin için bursa halkı adına siz yiğidolara teşekkür ediyorum...her ne olursa olsun anadoludan olsun dün siz bu gün biz yarın hem siz hem biz:))) |
Bizim için çok ama çok zor bir karşılaşma,Saha ve seyırcısız oynama durumu bi nebze olsun bize yarayacak olsada maçın favorisi Bursasapor.
Umarım Ertğral hoca takımı bu karsılasmaya iyi hazırlar ve en azından bir puanla sahadan ayrılmaları nasip olur.Keşke düşme tehlikemiz olmasaydıda Bursa karsısında alınacak bı mağlubiyet bizi çok üzmeyecek olsaydı ama malesef onlar kadar bizimde puan yada puanlara çok ihtiyacımız var.İnşallah takımım bu macı kazanır. Bursaspor 'a bizden sonraki maçlarında yürekten başarılar dilerim. Şu durumda şampiyonluğunu istediğim ve desteklediğim tek takım Bursaspor. |
HOCA BU BURSAYI SIVAS ANCAK ORTASAHADA PİRESLE ÇOKERTİR SİZDE ZATEN BUNU YAPACAKSINIZ VE EMİNİM YENECEİZ
|
İyide Bursa' lı kardeşim alıntı yaptığın arkadaşın size karşı kötü bi yorumu yok ki,bedavaya maç falan istediğinizide ima etmemiş,burdaki çoğu taraftar Bursa ve Ankaragücüne cok fazla deger verır.Sızın bıze verdıgınız destek bızım tarafımızdan da sıze verılıyor,sıteyı ne zamandan takıp edıyorsunuz bılmem ama bıraz zaman gecırırsenız sızde cok ıyı anlarsınız.Ayrıca tek tük çıkan kötü yazılarada cok aldırıs etmenıze anlam veremedım acıkcası,Bu kadar guzel mesajın arasında! Sıtemız butun taraftar gruplarına acık oldugundan her renkden taraftar aramızda mevcuttur, o yuzden tek tük cıkacak olumsuz yazılardan cok cogunlugun dostca mesajlarına kulak asmanız daha olumlu olacaktır. bizler sizleri seviyoruz,buda böyle bilinsin:)Forza Anadolu(bir ikisi hariç) |
[QUOTE=carizma0658;612478]bursa bizi ii tanır önceki senelerden sivasın adını duyunca köşe bucak kacanlardan ve bu hafta bi hatırlatma yapmak lazım abi kim bilsinler[/QUOTE]
ne alakası var şimdi konunun bununla,sinir oluyorum şu ırkçı muhabbetlere,anlıyorsan teknik bir iki şey yaz toprağım. kimsenin kimseden kaçtığı korktuğu yok.herkes kendi işine baksın.geçen sene biz zirvedeyken bize destek verenlere bizde bu sene destek vermeyeceksek,yazıklar olsun bizim yiğidoluğumuza. maça gelecek olursak,çok zor bi maç olacak ama ligin sonları yaklaştıkça süprizlerde artıyor,ben bu maçtan 1 puan alabileceğimize eminim. iki takımada başarılar dilerim ama biz kazanalım bu hafta:) |
cumartesi alınabilecek bir 3 puan bize nefes aldıracak. sahaya bunun farkında olarak çıkarlarsa bu maçta bursaspora süpriz yapabiliriz. ilerleyen haftalarda çok zor günler bekliyo alt sıraları,şimdiden ne kadar uzaklaşırsak o kadar rahat nefes alacağız.takımımıza başarılar dilerim.
|
yeneceğimize yürekten inanıyorum
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:01. |