![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/1.resi.jpg[/IMG]
Antalyaspor karşında 3-0 yenildiğimiz maçı değerlendirelim. [B]Maçın Yıldızı Kimdi ? Maçın en kötüsü kimdi ? Maçta göze çarpanlar ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Muhsin Ertugral'ın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz ?[/B] [B]Antalyaspor:[/B] Ömer xx, Erhan Güven xxx, Yalçın xxx, Batak xx, Orhan Ak xx (Dk. 58 Şenol xx), Sedat xx, Korhan xx, Jedinak xx, Tita xxx, Veysel xx (Dk. 66 Serge Djiehoua xx), Necati xxx (Dk. 79 Ali Zitouni x) [B]Sivasspor:[/B] Akın x, Musa x, Nabil Taider x (Dk. 46 İbrahim x), Cihan xx, Kadir x, Yasin x, Hayrettin xx, Aubey x, Souleymane Keita xx, Faruk x (Dk. 57 Agbetu x), Mehmet Yıldız x (Dk. 78 Ramazan x) [B] Goller:[/B] Dk. 25 Necati, Dk. 42 Veysel, Dk. 72 Djiehoua (Antalyaspor) Sarı Kartlar: Dk. 39 Orhan Ak, Dk. 90 Jedinak (Antalyaspor), Dk. 45 Hayrettin, Dk. 77 Musa Aydın (Sivasspor) [B]::MAÇTAN DAKİKALAR:: [/B] 22. dakikada Antalyaspor çok önemli bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Bu dakikada sol kanattan Tita, çalımlarla getirdiği topu kale çizgisinin hemen önünde boş durumdaki Necati'ye verdi. Necati Ateş, topu ayağında dolaştırarak, boş kaleye gönderemedi. 25. dakikada Sivasspor defans oyuncularının hatasında topa sahip olan Erhan, meşin yuvarlağı ceza sahasına ortaladı. Kale önünde topla buluşan Necati, şık bir kafa vuruşuyla Antalyaspor'u 1-0 öne geçirdi. 27. dakikada Sivasspor'dan Cihan'ın kullandığı serbest atışı, ceza sahasında Yasin kafayla kaleye gönderdi, ancak kaleci Ömer, yatarak solundan filelere giden topu yakaladı. 42. dakikada Korhan sağ kanatta aldığı topu ceza sahası uzak köşesine ortaladı. Tita'nın kafayla geriye çıkardığı topla hareketlenen Veysel, düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi: 2-0 48. dakikada Necati'nin ara pasıyla Korhan ceza sahasına hareketlendi. Kaleci Akın, Korhan'ın ayağından açtığı topu yatarak kontrol etti. 72. dakikada Sivasspor defansının kısa düşen geri pasında topla buluşan Korhan, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun vuruşunda top kaleciye çarparak ceza sahası uzak köşesine açıldı. Topla tekrar buluşan Korhan, topu uygun durumdaki Djiehoua'ya aktardı. Djiehoua, meşin yuvarlağı düzgün bir vuruşla filelerle buluşturdu: 3-0 Karşılaşmada başka gol olmayınca Antalyaspor, Sivasspor'u 3-0 yendi. |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
neyini degerlendirelim ben macin 11 ni gördükten sonra umutlu olmomaya calistim ama insan umutsuzda yasayamiyorki neyse
insallah bundada bir hayir vardir muhsin hocadan bu hafta kurtuluruz. |
neyini degerlendirecegiz afedersiniz b.k gibi mac bu takımda hemen bi revizyona gidilmeli birilerinin kellesi gitmeli ve takıma yeni bir hava kazandırılmalı
|
[B]YERTER BE YETER BIÇAK KEMİĞE DAYANDI,GELDİN GELELİ HİÇ BİŞR ŞEY KAZANDIRAMADIN BU TAKIMA YAZIKLAR OLSUN SENİN GİBİ TEKNİK ADAMADA,FUTBOLCULARADA,İSTİFA ET BAS GİT,[COLOR="Red"]BİZ HOCASIZDA OYNARIZ BU KADAR REZİL BİR OYUNU,[/COLOR]BU KADAR GOL ATMA ÖZÜRLÜ BİR TAKIM OLAMAZ YA MAHALLE TAKIMI KURUYOR SANKİ ADAM 90 DAKİKA BOYUNCA KALEYE İSABETLİ TEK ŞUT ATMADAN MAÇI BİTİRİYORUZ,YAPTIĞIMIZ İŞ SADECE RAKİPTEKİ TOPU KOVALAMAK BAŞKA HİÇ BİŞEY YOK,[COLOR="Red"]İSTİFA ET VE SİVASI TERKET HUHSİN HOCA.......[/COLOR][/B]
|
Yasin Çakmağın oynadığı her macta fark yedik denizli macında manisa macında yoktu yendik
|
[B]Değerlendirecek hiç birşey yok yönetim olaya müdahale edip ruhsuz 3 -4 oyuncunun sözleşmesi fes edilecek yada süresiz kadro dışı bırakılacak hocaya da Gençler maçını alamazsan istifa et denecek...[/B]
|
svs tebrik etmek lazim bence
|
[B]neyini değerlendireyim değerlendirecek birşey yokki.
hep aynı sonuç aynı tarife.[/B] |
hoca gitmeli degerlendirilecek maclar göremiyoruz
|
Bu sene ligden düşmek dünyanın en zor işi! Bu sene ligden düşene aptal derler!
Ankara düşürüldü, Diyarbakır taraftarı takımlarını düşürmek için ellerinden geleni yapıyor, Denizli'nin durumu zaten malum! Vaziyet öyle gözüküyor ki bu sene 33-34 puan alan ligde kalacak! Ama buna rağmen hala bu takım acziyet içinde, hala ezim ezim eziliyor! Artık ruhsuz, haysiyetsiz futbolculara ceza kesme zamanı! Yönetim yönetimse artık bu duruma bir dur desin! |
futbolcuların bazıları iyice yüz aldı sallandırın şunları yoksa taraftar bu işin içine girecek ki hiç hoş olmaz o yüzden yönetim uyumaaaaaaaaaaa kadro dışı lazım bazılarına artık dönülmez yerlere girdik...alllhtan rakipler de puan kaybediyor....
|
neyini değerlendirecez her haftaki olay kaç haftadır içimiz parçalanıyor 3 zorlu maç var önümüzde 1 puan dahi alamayız rezalet bi durumdayız bitmişler futbolcular oynamayın kardeşim hiç oynamayın diyarbakırın performansına göre düşüp düşmemeyi bekliyorz lanet olsun !
|
REZALETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
[COLOR="Black"]Gene Parçaladılar.Bu maçtan sonra şerefi olan herkes gibi Muhsin Hocanında istifa etmesi gerekiyor.Artık Afrikayamı gider nereye gide onu bilemem aldıgı topcularıda arkasından Kargoyla göndeririz.Hala Hoca değiştirmeyelim diyen arkadaslar varsa Allah onlarada Akıl fikir versin ne diyim dahaa.[/COLOR]
|
Maçın Yıldızı Kimdi ?
stada takıma destege gıden her bir taraftar Maçın en kötüsü kimdi ? bütün takım ve hocamız Maçta göze çarpanlar ?göze carpacak bır futbol oynamıyoruz.. Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?dinledıgım kadarıyla,futbolun gerektırdıgı hıc bır sey yapamamısız.. Muhsin Ertugral'ın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz ? ben kendısıne olan ınancımı bugun kaybettım..yonetım ne gerekıyorsa yapmalı..ruhsuz futbolcularada cezalar verılmelı.. |
Maçın Yıldızı Kimdi ? hepsi berbattı
Maçın en kötüsü kimdi ? sahada olan hepsi teknik heyette dahil Maçta göze çarpanlar ? antalya tebrik ederiz biz mahalle takımı gibiydik Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? diger maçlargibi oynamadık ve kaybettik Muhsin Ertugral'ın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz ? muhsin ertugralın varlıgıile yoklugu fark etmiyor futbolcularda ruhsuz aynı tas aynı hamam yazıklar olsun hepsine |
muhsin ertugral yanlıs kadro seçiyor ama ben futbolcularda ki ruhsuzlugu da anlamıyorum. Abi adamlar sanki futbolu yeni ögreniyolar. Bizle oynayan takım cosuyo. Bence olay yasin filan işi degil. Hadi yasini yolladık bu takım düzelecek mi? bu takımdan mehmet yıldız da dahil bütün takımı dagıtacan hacettepe gibi genç futbolculardan olusan bi kadro kuracaksın yabancıların hepsini yollayacaksın. Hocayı da yolluyup yerine genç kariyer hedefliyen bi hoca getireceksin düşüyorsan öyle düş.. ya da A2 takımyla oynasınlar abi zor bi iş mi? hepsini süresiz kadro dısı bıraksınlar. eminim su takımdan iyi futbol oynarlar
|
Hocanın faydalı olamadığı bir gerçek ama hocayı adam yerine koymayan ve oynamayan futbolcuların da kovulması lazım! Bu hafta hatta bugün yarın yönetimden radikal kararlar bekliyorum!
|
[B][COLOR="Red"]Maçın Yıldızı Kimdi ?
Maçın yıldızı takımı antalya deplasmanında yalnız bırakmayan taraftarlarımız. Maçın en kötüsü kimdi ? Sivassporlu futbolcular, yönetim ve muhsin ertuğral. Maçta göze çarpanlar ? Sivasspor büyük bir özveri ile bank asyaya oynuyor. Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Tam bir rezalet. Muhsin Ertugral'ın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz ? Hamleler için yanlış demiyorum saplantı diyorum...olmuyor işte mehmet yıldızla ,farukla, aubeyle, ibrahim şahinle...[/COLOR][/B] |
[COLOR="Black"]Hoca Büyük Şehir Maçından sonra ne dedi ben bu takımı 4 puandayken aldım Kardeşim şuan kaç puanız Ankaraspor maçını çık 17 puan topladın Yazıklar olsun hala başarılı oldugunu idda ediyosun Sen kimi kandırıyosun her hafta maç öncesi yiyecez ,ezecez ,savaşacaz eeeee ne oluyor sonunda gene dökülüyoruz sorun iletişim eksikliği senin hocalıgın Afrikada geçerli [COLOR="Red"]Lütfen İSTİFAAAAAA[/COLOR].[/COLOR]
|
[COLOR="Red"][B]MUHSİN HOCA GELDİ GELELİ BU TAKIMA TEK BİR KURDAN ÇÖPÜ BİLE KAANDIRAMADI..ACİLEN İSTİFASINI VERMESİ GEREKİR..[/B][/COLOR]
|
[FONT="Arial Black"][SIZE="7"]SİVASSPOR YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR EDERİM 2 YIL BOYUNCA BİZE YAŞATTIKLARI HEYACAN VE BAŞARIDAN DOLAYI.SİVASSPOR ARTIK BANK ASYADA MÜCADELE EDECEKTİR VE TARİHİN TOZLU SAYFALARI ARASINDAKİ YERİNİ ALACAKTIR.ARTIK LİGE ŞANSIMIZIN OLDUGUNU DÜŞÜNMÜYORUM.ÇOCUKLARIMIZA ANLATACAGIMIZ BİR ZAMANLAR SİVASSPOR VARDI DİYECEGİMİZ 2 SEZON OLDU.BİZE BUNLARI YAŞATAN HERKESE TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.[/SIZE][/FONT]
|
ARKADAŞLAR ŞUANDA YERİMDE DURAMIYORUM SİNİRİMDEN ULAN BU TAKIMDA HİÇ Mİ OYUNCU YOK NE BU NE YAPMAK İSTİYORLAR ODUN GİBİ BEKLİYORLAR RAKİP GÜÇLÜDE OLSA GÜÇSÜZDE OLSA 2-3 YEYİP GELİYORLAR HAFTAYA DAHA BAŞKA DAHA İYİ TAKIM OLACAZ DİYOLAR NERDE LAN İYİ TAKIM NERDE BU TAKIMIN DEFANSI NERDE ORTA SAHASI ADAMLAR NE ZAMAN GELSE GOL OLUYOR ATAMAZSALARDA KENDİ HATALARINDAN KAYNAKLANIYOR PEKİ BU OYUNCULAR NE YAPIYOR ULAN MEMELEKETTE OLSAM BİZZAT GİDİP TAKIMA BEN OYUNA GİRECEM BEN OYNUYCAM İŞTA OYUN ÖYLE DEĞİL BÖYLE OLUR DİYECEM AMA BENİM TAHAMMÜLÜM KALMADI ARTIK YÖNETİM MUTLAKA BİRŞEYLER YAPMALI YAPMAZ İSE SİVASA YAZIK EDERLER KENDİLERİNE YAZIK EDERLER HERKES HADDİNİ BİLECEK O BİLİNÇLE OYUNUNU OYNAYACAK DAHA ÇOK SÖYLEYECEK VAR AMA DAHA FAZLA YÜKLENMEYECEĞİM SİVASA YAZIK ETMEYİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
|
KİMSE GEÇEN SENELERDEKİ BAŞARININ ARKASINA SAKLANARAK KONUŞMAMALI EVET GÜZEL ŞEYLER YAŞATTILAR TEŞEKKÜR EDİYORUZ GURUR DUYUYORUZ AMA BAŞARI DEVAMLI OLURSA BİR ŞEY İFADE EDER EN AZINDAN ORTA SIRALARDA OLSANIZ NEYSE AMA SİZ GEÇEN SENE ŞAMPİYONLUGU KIL PAYI KAÇIRMIŞINIZ BU SENE İSE LİĞİN DİBİNE DEMİR ATMIŞINIZ BUNUN SAVUNULACAK HİÇBİR TARAFI YOK KARDEŞİM BİZE GÜZEL GÜNLER TATTIRDINIZ AMA ACISINIDA FAZLASIYLA ALDINIZ YETER ARTIK
|
Sivasspor için konuşulacak pek fazla bişey yok zaten...
Küme mücadelesi içinde tek rakibimiz kaldı denizlispor... sağolsun diyarbakır birkez daha hükmen mağlubiyet aldı...bu böylece küme düşmeyi garantiledi.. artık denizli de 7 puan geriden gelip bizi geçerse bu futbolcuların hiçbirini Sivas'a sokmamak lazım... Yönetim ise artık gerekeni yapmalı.Bir an önce Muhsin hocayı gönderip yeni hocayla birlikte aksayan bölgelere lig bitmeden gerekli takviyelerle anlaşma yapmalı....Bu sene transferler kamp başlamadan bitirmeliyiz...Yoksa seneye de aynı sıkıntıları yaşarız... |
T E B R İ K L E RRRRRR Y Ö N E T İ MM
|
futbolcular elini vicdanlarına koyup düşünmeli...
[B]musa aydın[/B]: sakaryaspor küme düştü sivasspora geldi...yıldız oldu... [B]ibrahim dağşan[/B]: bursasporda kaç kere ilk 16 yı girdi... [B]hayrettin[/B] : sivasspordan başka hangi takım seni ilk 11 de oynatır... [B]cihan[/B]: bank asyadan geldin süper lige...geçensene sivassporu rüyanda göremezdin... [B]faruk[/B]: sana yorum bile yapmak istemiyorum...amatör ligler bile fazla sana... [B]kadir pekmezci-ibrahim şahin[/B]: hacettepede ne yaptınızki sivasspora geldiniz...sizin için sivasporda oynamak hayattaki en büyük şansınızdır... |
bize mi kalmış maçı değerlendirmek arkadaşlar?????????????Muhsin bey nasıl olsa herşeyi biliyor.. Antalyaspor iyi takım, boşuna orada durmuyorlar.. vs vs..
Muhsin bey yine şanssızdık der çıkar ortaya.. |
DEGERLİ ARKADAŞLAR BİDE TÜDEMSAŞ BAŞKA BİR YERE TAŞINACAK GİBİ BİR DUYUM ALDIK DETAYLI OLARAK TAM BİLMİYORUZ AMA BİLEN VARSA YAZSIN ÖĞRENELİM ZATEN DİKİMEVİNİ GÖTÜRDÜLER VE DAHA PEK ÇOK ŞEY GİTTİ BÖYLE BİR ŞEY VARSA BUNA ASLA İZİN VERMEYELİM DEVLETTE DEVLETLİĞİNİ BİLSİN TEŞEKKÜRLER
|
TUH SIZIN SURATINIZA HEPINIZE YAZIKLAR OLSUN , ARKADASLAR TAKIMIMIZIN ICINDE 4 TANE TRABZONLU FUTBOLCU VAR BUNLARIN KESINLIKLE GÖNDERILMESI GEREK BU HAIN TRABZONLULAR EXTRA TOP OYNAMIYOR SIVAS KÜME DÜSSÜN DIYE , VE TAHMIN EDIYORUM BASKA FUTBOLCULARDA SATILMISLAR OYNAMAMAK ICIN , BU HAIN FUTBOLCUARA HAKKIMIZ HARAM OLSUNNNNNNNNNNN
|
İİ MACI DA DEGERLENDIRELIM EKSIK ÇOK TU TAKIM ÇOK YORGUN DU SAKATLAR VARDI YOKSA MAÇ KAYBEDERMİYİZ YA
|
HANGİ MAÇI
BAŞKAN YETER DE ŞUNLARA BIKTIK ARTIK YALNIZ SEN VARSIN BİR DE TARAFTAR SAHİP ÇIK HOCAYA VE FUTBOLCULARA GEREĞİNİ YAP BÜLENT GİDİNCE BEN SİVASLIYIM BİR YERE GİTMEM DEDİN HAKLISIN TABİ GİTMEZSİN AMA SİVASSPOR GİDİYOR. YA ELİMİZDEN TUT YADA SENDE BIRAK HİÇ DEĞİLSE SAHİPSİZ KALDIK DİYELİM ÖYLE AVUNALIM SENİNLE SENSİZ OLMUYOR SENDEN BİRŞEYLER BEKLİYORUZ BUNA SEN BİZİ ALIŞTIRDIN LÜTFEN ALLAH AŞKINA SAHİP ÇIK |
[QUOTE=yigido_sampiyon;616867]futbolcular elini vicdanlarına koyup düşünmeli...
[B]musa aydın[/B]: sakaryaspor küme düştü sivasspora geldi...yıldız oldu... [B]ibrahim dağşan[/B]: bursasporda kaç kere ilk 16 yı girdi... [B]hayrettin[/B] : sivasspordan başka hangi takım seni ilk 11 de oynatır... [B]cihan[/B]: bank asyadan geldin süper lige...geçensene sivassporu rüyanda göremezdin... [B]faruk[/B]: sana yorum bile yapmak istemiyorum...amatör ligler bile fazla sana... [B]kadir pekmezci-ibrahim şahin[/B]: hacettepede ne yaptınızki sivasspora geldiniz...sizin için sivasporda oynamak hayattaki en büyük şansınızdır...[/QUOTE] YASIN CAKMAK FENERDE NE IS YAPTIKI SIVASA GELDI DAHA BI SÜRÜ ................................................ insallah bu sene ligde kalirizda bütün futbolculari gndeririz hic birinizi istemiyoruz hic biriniz ise yaramazsiniz , muhsin hoca senide istemiyoruz hemen git takimin basindannnnnnnnnn |
[B][COLOR="Blue"]denizli kurtarır bizim ********ler takımı düşürürler
allah hepsinin belasını versin[/COLOR][/B] |
muhsin pırını pırtını topla s.e git :mad::mad:
|
[B]neyini değerlendireceğiz maçın? maç başlıyor 10-145 dakika sonra golleri yemeye başlıyoruz bundan sonra gelen rezillikleri mi değerlendirelim? yoksa muhsin hocanın saldım çayıra mevlam kayıra oyun anlayışını mı?[/B]
|
HOCA TAKIMA NE KATTIN ÇIK ANLAT ALDIĞIN FUTBOLCULAR BALON ÇIKTI.TAKIM ÜSTÜNDE OTORİTEN YOK.LAFIN GEÇMİYOR.SİVASSPOR SIRADAN BİR TAKIM DEĞİL GİYDİNİZ FORMA KUTSALIN KUTSALIDIR.YÖNETİM AYRI BİR OTORİTE BOŞLUĞU :mad::mad::mad::mad:
|
Yine şanslıyız. Hadi herkesin gözü aydın Diyarbakır küme düştü...
haberi verdigim linkten okuyabilirsiniz.. |
ulan siz ne bicim taraftarsiniz küfredip duruyorsunuz kadir pekmezciye laf atan arkadas, ulan sen adama ne laf ation, hoca adami kadroya almiyo, oynadigi maclari izle bak gör nasil oynuyormus sonra ibrahim s.'e laf atiyorsun hacettepede ne yaptinda sivasta yapacaksin adamin ligte 5 golu var, sivasta hangi futbolcu okadar gol atti, hoca hoca olsaydi bu tip futbolcularin degerini bilir morallerini bozup kadro disi birakmazdi, sen kimi övüyorsun kardesim mehmet yildizimi, bi onu biliyorsunuz zaten adamin havasi sönmüs be ayakta duramiyor, ama böyle taraftardan sebep o gibi futbolcular havalaniyor ve top oynamayi unutuyor, derhal yeni hoca lazim ve o formayi haketmeyenlerde kadro disi birakilmali, yaziklar olsun size be taraftar böylemi olur?
|
ben değerlendiriyorum.diyarbakırspor ligden düşmüştür.geriye ligdne 1 takım düşecek.oda sivas yada denizli.aramzıda 10 puan fark var denizli ile o farkı korumalıyız bence.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:31. |