![]() |
Diyarbakırspor kümeye düşüyor
bir takım bir sezonda 2 tane hükmen yenik sayılırsa ligden düşürülür .........
|
Cevap: Diyar %99 düştü
federasyon gereğini yapacaktır. ligde kaldık yaşasın
|
[B]federasyon henüz hükmen yenik saymadı maçı.. işin içine siyaset girer allem olur kallem olur maç kaldığı yerden bile devam edebilir.. Burası Türkiye malesef :([/B]
|
Bunada açılım karışır erken sevinmeyin ne yapar ederler bu kekoları ligte bırakırlar devlet şımarttı avantaj var ellerinde onlarda kullanıyorlar
|
Kaldı ki öyle bile olsa kardeşim, bu futbolla Denizli bile bizi yakalar ve potaya biz ineriz...
|
aynen katılıyorum açılım işin içine girerse hiç bişey olmaz:(
|
%99 değil, %100 küme düştü.. federasyon gereğini yapacaktır.. Yapmazsa zaten o federasyonda küme düşecektir..
Yönetmelikte bir sezon içinde iki resmi maçta hükmen yenik sayılan takım otomatikman bulunduğu ligden bri alta lige düşürülür.. ibaresi yer almaktadır.. Bundan sonra federasyon iki maçın skorunu onaylayıp, Diyabakır'ı ligden ihraç etmelidir.. Aksi durumda tüm kamuoyu karşısında vabel altında kalacaktır.. |
Bu federasyon ve hükümet varken diyar zor düşer ;) biz düşeriz onlar yine düşmez tövbeler olsun :confused:
|
Kesinlikle küme düşmesi lazım bu takımın,aşırı rezillik var bunların yüzünden iki haftadır,ne bu böyle ya hepsi provakatör hepsi rezil doğruca bank asyaya gitmeleri gerekli hatta orası bile fazla bu leşler için.
|
Federasyon inşallah bu takımı küme düşürürür..Ama hükümet bu işe ne der bilmiyorum..Kurallar üstüste 2 maç hükmen mağlup olan takımı küme düşürüyor..Bakalım delikanlı federasyon ne yapacak?Kendi düşen ağlamaz...D. bakır taraftarı kendi ipini kendi çekti..işin ilginç yanı bu 2 maçın sonucu hem şampiyonluk hem de küme düşme mücadelesini yakından ilgilendiriyor...Sivasspor tarftarı artık daha soğukkanlı olmalı;çünkü statta yapılacak olası taşkınlıklarda bize d. bakırdan daha ağır ceza verirler...
|
Diyarbakır ile ilgili verilen her karar anormaldir arkadaşlar.Diyarbakırda oynanan bursa maçındaki olaylardan ötürü diyarbakıra verilen cezalar sizce yeterli miydi?
O yüzden prosedürü bir kenara bırakalım.Diyarbakır için normal kurallar işlemiyor.İstisnai bir durum var.Bu yüzden diyarbakır yine maçlarını oynayacaktır... |
hükmen yenik sayılmadı ne ligden düşmesi Bursa maçı tekrar oynanıyor. Federasyon kıyak geçer Diyara merak etmeyin.
Bursaya haksızlık yaptılar şampiyonluga oynuyorlar diye maçı vermedi Federasyon. Daha önce aynı olay Ts maçında biz yaşamıştık bize vermişlerdi maçı |
Eğer için içine siyaset girerse ve Diyarbakırı düşürmezlerse o zaman Bu hükümet Sivas'ta küme düşer.. her ortamda bu konuda birlik olmalıyız beyler..
|
[QUOTE=GokhanTurna;616902]hükmen yenik sayılmadı ne ligden düşmesi Bursa maçı tekrar oynanıyor. Federasyon kıyak geçer Diyara merak etmeyin.
Bursaya haksızlık yaptılar şampiyonluga oynuyorlar diye maçı vermedi Federasyon. Daha önce aynı olay Ts maçında biz yaşamıştık bize vermişlerdi maçı[/QUOTE] uçma hocm,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, |
Arkadaşlar konu biraz karışık. Kural tam olarak öyle diyor mu bilmiyorum.
Şurada bir yazı var : [url]http://www.hayhay.net/iki-kez-hukmen-yenilen-takim-kume-duser-mi/[/url] |
sivas olarak diyar'ın federasyon'ca küme düşürülmesinden medet ummak ezikliktir, etik değildir... hiç saygım kalmadı sivasspor'a...
|
[QUOTE=rido51;616907]sivas olarak diyar'ın federasyon'ca küme düşürülmesinden medet ummak ezikliktir, etik değildir... hiç saygım kalmadı sivasspor'a...[/QUOTE]
Zaten yoktuki diyecem neyse. Tüm mesajlarına baktım inceledim yorumlarını. Az çok çözdüm seni. Bak şurada konuyla ilgili haber var ne diyor : [url]http://www.hayhay.net/iki-kez-hukmen-yenilen-takim-kume-duser-mi/[/url] |
[B]FEDERASYON KORKMA GEREKEN NEYSE ONU YAP...[/B]
|
[QUOTE=sivasdergi;616906]Arkadaşlar konu biraz karışık. Kural tam olarak öyle diyor mu bilmiyorum.
Şurada bir yazı var : [url]http://www.hayhay.net/iki-kez-hukmen-yenilen-takim-kume-duser-mi/[/url][/QUOTE] NtvSpor dedi..................................................................... |
arkadaşlar bence olacak olay belli,bursaspor maçı 3-0 bursa lehıne tescıl edılecek,fakat ıst beledıye macı.87.dk dan baslayarak 1-0 lık skordan devam etırılecektır.o yuzden bosuna kımse heveslenmesın. bellıkı dıyarbakır kollanıyo..o yuzden en kolay boyle kurtarabılırler dıyarbakırı..
|
egerki düşürmezlerse çok yanlış yaparlar diyarbakır taraftarı hak etmiyor bu ligi hatta 2. ligi
|
KARŞINIZDA Kİ D.BAKIR DEVLETİN TAKIMI SİYASETİN MERKEZİ 3-5 OY HESABI YAPAN HÜKÜMETİN POLİTİK SİLAHI.:mad::mad:LİGE KALMASI GEREKEN EN SON TAKIM İSTEDİKLERİNİ YAPIYORLAR KİMSE SES ÇIKARMIYOR.SÜPER LİGE FAZLA BU TAKIM.
|
[B]YÖNETMELİKLER NE DİYOR?
Madde 20 – güvenlik nedeniyle müsabakalarin tamamlanamamasi "(4) bu maddede belirtilen sebeplerle aynı sezonda ikinci kez müsabakanın tamamlanamamasına sebebiyet veren takımlar, bulunduğu sezonda müsabakalardan çıkarılarak, bir alt lige düşürülür ve bu takımla müsabakası olan takımlar müsabaka yapmaksızın hükmen galip sayılırlar[/B] bu olmasa bile diyarbakırın aldcağı diğer cezalarla ligde kalması çok zor |
[QUOTE=rido51;616907]sivas olarak diyar'ın federasyon'ca küme düşürülmesinden medet ummak ezikliktir, etik değildir... hiç saygım kalmadı sivasspor'a...[/QUOTE]
Her işin bir kuralı var.. Oyunu kuralına göre oynamalısın.. Oynayamıyorsan, bavullarını toplamalısın.. Hak ediyorlarsa cezaları ki, hakediyorlar,, o zaman bunu federasyonun alması gereken kararın bize olumlu değilde nötr ( hiç etki etmemiş olsa idi de yine aynısını yazrdım..) eziklik demek bu konu ya objektif bakmamkla olur ancak) |
eğer düşürmezlerse şike vardır
|
Burda hiç kimse Sivas ligde kalabilsin diye diyarın küme düşürülmesini istemiyor konuyu çarpıtma,diyar kendi rezillikleri ve pislikleri yüzünden düşürülmeli bu ligden. |
[QUOTE=ahmet_200655305;616882]bir takım bir sezonda 2 tane hükmen yenik sayılırsa ligden düşürülür .........[/QUOTE]
YÖNETMELİKLER NE DİYOR? Madde 20 – güvenlik nedeniyle müsabakalarin tamamlanamamasi "(4) bu maddede belirtilen sebeplerle aynı sezonda ikinci kez müsabakanın tamamlanamamasına sebebiyet veren takımlar, bulunduğu sezonda müsabakalardan çıkarılarak, bir alt lige düşürülür ve bu takımla müsabakası olan takımlar müsabaka yapmaksızın hükmen galip sayılırlar |
Diyara formul bulunur merak etmeyin düşürmezler.
|
bakın Allahı var takım güzel takım bizim takıma göre daha istekli zaten futbolcuları kalitesiz değil hırsları var ama işte gelin görün ki takıma taraftar sahip çıkmalı çıkmayınca böyle oluyo ben inanıyorum ki aynı futbolcular başka bir takımda bir arada oynasın rahatlıkla orta sıralarda yer alır. bence en kötü taraftar diyarbakır taraftarı adamlar seyircisiz maçta daha fazla puan aldılar en iyi taraftar da beşiktaş taraftarı (bu arada beşiktaşlı değilim)
|
diyarbakır iki maçta da hükmen yenik sayılır. küme düşer. türkiye'nin gözü önündeki bi olayda kuralları mutlaka uygularlar. aksini hükümet dahi yapamaz. ama yazık oldu o futbolculara. adamlar bizimkilerden kat kat yürekli oynuyordu. yokluklara rağmen. ben asıl denizli bize yetişir mi diye düşünüyorum ki böyle giderse gayet mümkün gibi...
|
diyarbakir düsse ne care denizli gelyior asagidan biz böyle oldukca bizi normal mücadele eden her takim yaklar ve gecer
|
ne diyon gardaş sen ne yapmalı o zaman kurallar ne diyorsa buraya yazanlar onu istiyor.bizim lafımızla ne diyar düşer nede başka bir takım. |
arkadaşlar lafla gemi yürümez varsayalım fedarasyon diyarbakırı küme düşürmedi peki bizm takım düzelirmi biz bundan sonra ne yapacaz takımımızı nasıl düzeltecez takımımız başarıyı yakalayacakmı vede bu çook önemli bu hocayla yola devam edecez mi buna bakmak lazım lütfen takımımızla ilgili sorunları düşünüp bunlara beraber bir çözüm aramalıyız artık bu gidişe DUR demeliyiz
|
[QUOTE=GokhanTurna;616902]hükmen yenik sayılmadı ne ligden düşmesi Bursa maçı tekrar oynanıyor. Federasyon kıyak geçer Diyara merak etmeyin.
Bursaya haksızlık yaptılar şampiyonluga oynuyorlar diye maçı vermedi Federasyon. Daha önce aynı olay Ts maçında biz yaşamıştık bize vermişlerdi maçı[/QUOTE] bursa maçı hükmen 3-0 bursanın lin yollarım ama siliyolar ondan yazmıyım. bu da ikincidir. He baktınız hükümet ligde kalmaları için cezayı farklı şekle mi soktu. O zaman sizde o partiyi tutuyom bu partiyi tutuyom yapmadan tepki oylarınızı sandıkta göstereceksiniz hükümete. Zaten TBMM'de Sivasın haklarını savunamayanlar piknik yapmaya gitmiş. Sizde oturup aglayarak protesoto ederseniz daha cok aglarsınız. Tepkiyi sandıkta koyalım. Karardan önce lobi yapalım bak gör ceza geliyo mu gelmiyo mu? |
Sivas millet vekillerinden bahsediyodum yazmayı unutmusum :) piknik yapanlar. :)
|
inşallah fedrasyon yürekli işler yapar bu takımın mutlaka düşmesi gerekiyo sivassporlu olduğum için demiyorum her maçları olay bunlarla oynayanların can güvenlikleri yok
|
Dusurulsun Tabiki Bir Takiim Cirkeflikle Biryerlere Gelmeye Calsiiyor,Buna Goz Yumanda Cirkefin Babasidir....Ankaraspora Acimayan cbir cirpida dusuren federasyon dusursunde gostersin bakalim kendini
|
Bu saatten sonra Diyar'ın düşmemesi mucizedir.Açılım falan fayda etmez.Son saniyede 3-0 hükmen yenilen Trabzon örneği var önümüzde!
|
[B]bu ne rezillik D,Bakırda terör estiriyorlar,İstanbulda terör estiriyorlar,sorsan bunlar gerçek D,Bakır taraftarı değil derler bunlar kim peki.?
bence yarından tezi yok hemen düşürmeleri lazım yoksa bundan sonraki maçlar daha kötü olur.[/B] |
kesinlikle diyarın düşürülmesi lazım ....bunun için herkes bir şeyler yapmalı aksi takdirde adamlar kafalarına göre hareket ediyorlar aa ben bu federasyondan şüpheliyim normal şartlarda diyar her iki maçta da kesinlikle hükmen yenik sayılmalı....
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:41. |