SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Hoca Doğru Kadroy'la Çık Maç'a !!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28825)

kiNgSiZe58 18.03.2010 16:28

Hoca Doğru Kadroy'la Çık Maç'a !!!!

Son Maçlarda kötü oynamamizin baş sebebi yanlış kardoyla oynamamız. Anlamiyorum Hoca Nabil Taider den ne anliyorsa. Adam sadece koşuyor birşey yaptiği yok. Top ayağına gelse kaptırmaya yer ariyor. Taideri oynatma hocaa. O oynarsa Sivasspor 1 adam eksik oynar. Onun yerine İbrahim D. Oynasın. Belki onda okadar kondisyon olmayabilir ama netiçede taktiksel daha etkili. RM tarafında Musa oynuyamaz. Orası Agbetunun yeri. Orda niye Musai Oynatiorsun hala anlamiyorum. İlerde Neden tek forvet oynuyorsun. Kamanan eskiden neden etkiliydi? Çift forvet oynadikları ıcın. Partneride Mehmetdi. Defansın Sağında problem var. Uğurun birşey yaptiği yok. Taider 2. Orda Murat Oynamalı. Taraftaın istedi sadece tek şey var oda GÜZEL FUTBOL İZLEMELERİ VE KAZANLMALARI. Eğer bu maçıda kayıp ederseniz taraftağı birdaha zor görürsünüz. Bazen düşünüyorum Bjk Carşı taraftarı gibimi olmamiz gerekiyor kazanmamiz icin. Hooliganlıkk

ahmetbaba 18.03.2010 16:31

Cevap: Hoca Doğru Kadro'la Çık Maç'a !!!!

erman,kamanan,agbetu,ibrahim dağaşan bunlar 90 dk oyunda olmalı

ercan58.a 18.03.2010 16:59

[B][COLOR="Blue"]yönetim ipin ucunu tamamen bırakmasa bu takım bu hallere düşmezdi adamlar dillerini yuttular kimseden çıt bile çıkmıyor
demekki hocayada kafana göre takıl dediler oda kafası varmı yokmu anlayamadık takılmaya çalışıyor
sonumuzu allah iyi ede inşallah[/COLOR][/B]

yigido yakup 18.03.2010 17:00

Hoca neolur su faruk u oynatma birde kosmayan mücadele etmeyen oyunculari hepsini bir arada sahaya sürme yeterli.

Erman Agbetu Musa Elrio Kamanan bunlardan 2den fazlasi ayni anda sahada olursa o zaman bizim mac kazanmamiz gercekten zor olur bursa trabzon maclari gibi ezik ezik ancak rakibi seyrederiz.

Sen bunlara dikkat edersen bizim takim her maci kazanabilir veya kazanacak kadar sahada olur .Burdada kimse seni tartismazdi.

Muhsin hoca bu sehirdeki herkes türkiye ligini senden cok iyi taniyor bu ligde efendilik ve teknikligin sökmedigi herkes biliyor sana olan sevgileri ve inanclari bitiyor sen hala kendi bildigin ve yanildigin yanlislarda devam ediyorsun

Tercih senin Muhsin hoca ya düzgün takim cikarir sivasliyi suan icin ilk önce sonuc sonra oyunla memnun edersin yada maclardan sonra herkese sergiledigin örnek efendi tablosuyla istifa eder gidersin.

ARTIK KELIMELERIN BITTGI YERDEYIZ:

58 MeRt EMiR 18.03.2010 17:04

erman kılıç,akeem agbetu,yanniick kamanan,elro van heerden bunlar mutlaka ilk11de oynamalı yoksa biz hiç kazanamayız muhsin zaten gitmedikçe kazanamayız adam hala nabille aubeyi oynatıyo böyle bi akıl varmı sol bekde oynayan isme bakın faruk ben böyle hocalığa tükürürüm yani

casus84 18.03.2010 17:11

[B] Akın
Abdurrahman - Murat - Sedat - Hayro
Musa Aydın - İbrahim D. - Erman - Agbetu
Mehmet Y. - Kamanan[/B]

ibrahim1949 18.03.2010 17:12

bizim takımın iskeletini bozan bülent uygun ve yönetim en başta hesap vermeliler.takım ruhu bozuldu mücadele eden apdurrahman,hayrettin ve mehmet yıldız dan başka oyuncu yok.bu takımın başına alex ferguson da gelse hiçbir şey yapamaz.süper ligde kalırsak ancak ve ancak şansımızla kalacağıız. ama futbol federasyonu ve siyasetciler kıvırmaya başladılar.diyarbakır ı küme düşürmeyecekler.siyaseti futbolun içine sokmaya başladılar.diyarbakırı küme düşürmezlerse sivaslılar hep birlikte dava açmamız gerekecek.uyanık olmalıyız.

samet_58 18.03.2010 18:08

arkadaslar hala mehmet yildiz dan birseyler bekliyorlar adam resmen ölü bence ilerde rahman ve kamanan oynamali.sivasspor ligde kalmak istiyorsa mehmet den vazgecmeliyiz bence...

taraf 18.03.2010 18:16

[QUOTE=samet_58;618224]arkadaslar hala mehmet yildiz dan birseyler bekliyorlar adam resmen ölü bence ilerde rahman ve kamanan oynamali.sivasspor ligde kalmak istiyorsa mehmet den vazgecmeliyiz bence...[/QUOTE]

ARKADAŞIM TESPİT DOGRU MEHMET İYİ FUTBOLCU TAMAM ENAZ MEHMET OYNAMASADA 2 KİŞİYİ BAŞINDA TUTUYOR FAKAT ESKİ GÜCÜNDE DEYİL TOP GELDİMMİ TOPU SÜRMESİ SAKLAMASI ESKİSİ GİBİ DEYİL YANİ MEHMETİN ZAMANA İHTİYACI VAR ALTARNATİF OLARAK RAHMAN DENENE BİLİR RAHMAN OLMAZSA AHMET OLUR AMA ARAYIŞ İÇİNDE OLMAK LAZIM TEK ADAMLA BİR TAKIM YÜRÜMEZ

sVs 18.03.2010 18:22

bu gün başkanın kardeşi ercan abi ile tanışma konuşma fırsatı buldum düşeriz dedim bu gidişle rahat ol dedi dedim bir şey soracam başkan rahatmı diye çok rahat düşmeyeceğiz diyo kim bilir vardır bildikleri EN BÜYÜK BAŞKAN

dadaşlar 18.03.2010 18:52

AUBEYİ BİZ BOŞUNA MI ALMIŞ OLDUK O ZAMAN NEYE YARAR YİNE AFANSDA SIKINTI ÇAKİYORUZ MUHSİN İSTİFA!!!!TÜRK FUTBOLUNU BİLMİO RAKİPLERİ İYİ ANALİZ ETTİREMİYO TAKIMI MOTİVE ETTİREMİYO TAKIMI YENİ BİR HAVAYA VE YENİ HOCA İHTİYACI VAR CEVAPLARININZI BEKLİOM...:confused:

Divriği58- 18.03.2010 19:06

her hafta 3 gol yiyoruz ve savunma 4 lüsü hala aynı Aubey cok hantal ve kötü yasin vasat uğur kavuk faruk a2 takımda bıle oynatmam ortasahada ibrahim dağaşan keita ve kadir üçlüsü oynamalı sağda musa sola erman ilerde tek forvet mehmet olmalı keita ibrahim ve kadir savunmaya yardımcı olacak baska yolu yok yoksa 3 yemeye devam ederiz savunmaya kımı koysan dağılıyo çünkü ...

bizim hoca bunun yerıne gıdıyoo ortasahaya defansif yönü olmayan elrio taider ilerdede kamanan gibi zayıf adamları koyuyor ... savunmamızda bılıca dilallo gibi adamlar olsa tamam ortasahaya koy dıycem de savunmamız madem zayıf o zaman ortasahada savunma gıbı oynamalı

venividivici58 18.03.2010 20:00

[QUOTE=58 MeRt EMiR;618219]erman kılıç,akeem agbetu,yanniick kamanan,elro van heerden bunlar mutlaka ilk11de oynamalı yoksa biz hiç kazanamayız muhsin zaten gitmedikçe kazanamayız adam hala nabille aubeyi oynatıyo böyle bi akıl varmı sol bekde oynayan isme bakın faruk ben böyle hocalığa tükürürüm yani[/QUOTE]

23 puanı kım topladı, gokten mı ındı bıze bu kadar puan, tukurdugun hoca toplamasın

kiNgSiZe58 18.03.2010 20:02

musa dan birşey beklemek yanlış olur. Tek Forvetlede iş yürümez. Çift forvet olması lazım

venividivici58 18.03.2010 20:12

[QUOTE=dadaşlar;618228]AUBEYİ BİZ BOŞUNA MI ALMIŞ OLDUK O ZAMAN NEYE YARAR YİNE AFANSDA SIKINTI ÇAKİYORUZ MUHSİN İSTİFA!!!!TÜRK FUTBOLUNU BİLMİO RAKİPLERİ İYİ ANALİZ ETTİREMİYO TAKIMI MOTİVE ETTİREMİYO TAKIMI YENİ BİR HAVAYA VE YENİ HOCA İHTİYACI VAR CEVAPLARININZI BEKLİOM...:confused:[/QUOTE]
[B]emınım butun teknık trektorler Sivas ı calıstırmak ıcın sıraya gırmıslerdır :)
bu saatten bızı kım ne yapsın gardasım [/B]

58VoLkAn58 18.03.2010 20:14

[COLOR="Red"][B][I]Hocam iyi bir teknik direktör olmak istiyorsan bütün oyuncularına şans tanımalısın.[/I][/B][/COLOR]

ayna26 18.03.2010 20:15

herkes kendince bir kadro kurmuş, hayali de olsa takımın başınaynış gibi yorumlarda bulunmuş.taraftarın hayali ve umutları bitmez.böyle yorumların çeşitlilik arz etmesi olumlu bir gelimedir.şimdi bende acizane bir kadro oluşturayım, belki GB maçını alırız ne dersiniz?
AKIN
HAYRETTİN SEDAT YASİN M.SÖZGELMEZ

AGBETU KEİTA ZİTA (V.HEEREN ELRİO) ERMAN (MUSA)

M.YILDIZ (AHMET) KAMANAN (RAHMAN)

58MUAMMER58 18.03.2010 20:18

HOCA, SANA RAKİPTEKİ, TEHLİKELİ ADAMLARI İŞARET EDİYORUZ,SEN BİLDİĞİNİ OKUYORSUN,DEDİĞİMİZ ADAMLAR YILDIZ OLUYOR,OYNAMAMASI GEREKEN ADAMLARI OYNATIYORSUN ,TAKIMI TAŞIYACAK ADAMLARI OYNATMIYORSUN,ARTIK SÖZÜN BİTTİĞİ NOKTADAYIZ,ALLAH RIZASI İÇİN DOĞRU KADRO ÇIKAR ,KAMANAN,AGBETU,ERMAN,ELRİO,ZİTA, BU ADAMLARI HİÇ DEĞİLSE DÖNÜŞÜMLÜ OYNAT,DEFANSIN ÖNÜNE İBRAHİM D,YADA MURAT S, KOY.FARUK,AUBEY ,OYNATMA MUTLAKA ÇİFT FORVET OYNAT KAYBEDCEK BİRŞEY YOK, ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN GENÇLERİ YENİN.

fedayi 18.03.2010 20:42

akın
abdurrahman -sedat -murat sözgelmez-hayrettin

agbetu- keita- bruno zitta (cihan) ERMAN (MUSA)

mehmet yıldız/45dk/oynayacak sonra (Elrio van )-kamanan (RAHMAN)

bence ilk 11 böyle olmalı elrio'yu orta saha değil forvet oynatmalı

cılgınsivas58 18.03.2010 20:42

erman yoksa atak yoktu bizde yine yok faruk sanki ermandan daha güzel oynuyo erman agbetu kadir.<< nabilden iyiidir harelde

cılgınsivas58 18.03.2010 20:44

erman nerde sorabilirmiyim biz ermanla atak yapıyoz ama erman yok oynatmamak içinmi aldınız buna zita dahil özledik zitayı yaa

H_Turan 18.03.2010 20:55

Pafı Çıkartsak İlk onbirden iyi oynar

01011984 18.03.2010 20:59

rahman rahman ahmet ahmet diyip duruyorsunuz nerde gördünüz kardesim onlarin oynadigi futbolu, birkez olsun oynadilarmida bos bos konusuyorsunuz?
demekki idmanlarda bi *** yaptiklari yokki formayi birkez olsun giyemediler,
mehmetdede is yok artik
cift forvet oynatmali kamanan ve ibrahim sahin ikilisi !!!

samet_58 18.03.2010 21:10

[QUOTE=01011984;618292]rahman rahman ahmet ahmet diyip duruyorsunuz nerde gördünüz kardesim onlarin oynadigi futbolu, birkez olsun oynadilarmida bos bos konusuyorsunuz?
demekki idmanlarda bi *** yaptiklari yokki formayi birkez olsun giyemediler,
mehmetdede is yok artik
cift forvet oynatmali kamanan ve ibrahim sahin ikilisi !!![/QUOTE]

kardesim senin sivassporu takip etmedigin belli etmis olsaydin rahman in oynamis oldugunu bilirdin ha rahmanin bir kac macina baktim almanya da yasadigim icin bence ne mehmet yildiz ne ibrahim sahin hic biri rahman etmez oynadikca sizde goreceksiniz ilerki haftalar da

01011984 18.03.2010 21:22

gecen hafta oynattida ne yapti,
kardesim sen videolari izlemeye devam et, öyle binlerce videolar var futbolculardan
idmana gittim gördüm birakin allah askina böyle kritik maclarda coluk cocukla ugrastirtmayin bizi

Metal Gear 18.03.2010 21:39

Benim halı sahaya çağırmayacağım adamalrı bu hoca ilk 11'de oynatıyor.Zoruma gidiyor arkadaş,zoruma!

fatihtuztas 18.03.2010 22:12

çok doğru taider ve lucien boş, erman da sürekli oynamalı.

oquzh4n58 18.03.2010 22:38

[QUOTE=kiNgSiZe58;618213]Son Maçlarda kötü oynamamizin baş sebebi yanlış kardoyla oynamamız. Anlamiyorum Hoca Nabil Taider den ne anliyorsa. Adam sadece koşuyor birşey yaptiği yok. Top ayağına gelse kaptırmaya yer ariyor. Taideri oynatma hocaa. O oynarsa Sivasspor 1 adam eksik oynar. Onun yerine İbrahim D. Oynasın. Belki onda okadar kondisyon olmayabilir ama netiçede taktiksel daha etkili. RM tarafında Musa oynuyamaz. Orası Agbetunun yeri. Orda niye Musai Oynatiorsun hala anlamiyorum. İlerde Neden tek forvet oynuyorsun. Kamanan eskiden neden etkiliydi? Çift forvet oynadikları ıcın. Partneride Mehmetdi. Defansın Sağında problem var. Uğurun birşey yaptiği yok. Taider 2. Orda Murat Oynamalı. Taraftaın istedi sadece tek şey var oda GÜZEL FUTBOL İZLEMELERİ VE KAZANLMALARI. Eğer bu maçıda kayıp ederseniz taraftağı birdaha zor görürsünüz. Bazen düşünüyorum Bjk Carşı taraftarı gibimi olmamiz gerekiyor kazanmamiz icin. Hooliganlıkk[/QUOTE]

yüreğine saglk ben bunu kac kez dıle getırdm bunları Göze alanmı war adam 10 numara gıyıyo dıye sahada oynuor futbol anlayısı bumudur

A.Turan Korkmaz 18.03.2010 23:10

Sivassporumuz neden bu durumda ? Bir kez daha kısaca değerlendirelim.
1) Futbolcular inanılmaz formsuz ,bunun baş sebebi daha Bülent hoca zamanından beri iyi antrenman yapmamaları, sezon başı ve devre arası kampların da da yeterli yükleme yapılmamış olması.Temel sıkıntımız bu. Futbolcularımızın kondisyonu zayıf, güçsüzler ve bu mahkum oynamalarına yolaçıyor.
2) Futbolcular istikrarsız ve isteksiz. Sol kanada bakalım.Hayrettin olayı malum, o meseleyi herkes yaşadı gördü, neyse sonunda Hayrettin formasını kaptırmıyor artık. Önünde halen kimin oynayacağı belirsiz. Önce genç Ferhatı denedi, tecrübe eksikliği sırıttı,olmadı. Erman geldi, oynayamadı,o gitti,Elrio da olmadı, son iki maçtır Faruk da istediğimiz gibi değil. Peki şimdi ne olacak?
Diğer mevkilerde de durum farklı değil. Defansta her maç farklı dörtlü oynadı, iki maç üstüste oynayan yok. Defansın önüne bakıyoruz, Dağaşanla Keita anlaşabilselerdi ah, ama olmadı orada da arayışlar... Sağda Musa eski günlerini arattı.İlerde ise Taideri hücumu yönetsin diye ldı ama onun hazırladığı bir gol hatırlayan var mı? İleri ikilide ne Kamanan, ne İ.Şahin ne de Mehmet Yıldız iyi oynamıyorlar.
Bütün bunları sayıp hocaya hak verecek değilim. Hoca şikayet edemez.Ben nasıl sorumluluğumdaki işleri kendi hayatımda yapıyorsam,o da şikayet etmeden takımın problemlerini çözüp başarılı olacaktı,ama sorunun parçası oldu çözümün değil.
Bu hafta benim doğru gördüğüm kadro:
Akın, defansta Abdurrahman(Uğur),Yasin(Murat),Sedat,Hayrettin, önlerinde Dağaşan ,Kadir, Cihan, ilerde (Elrio,Erman,Kamanan,Agbetudan biri) solda ,ortada Mehmet Yıldız, sağında (Rahman,Ahmet veya Musa) diyorum.
Burada esas mesele sistem,diziliş değil, hatlar arasında kopukluk olmaması. Mesela iyi bir Cihan,Kadir,Dağaşan arı gibi çalışır,topu ayağa oynar, defansla forvet arasında mekik dokur. Muhsin hocanın takımımızda okuyamadığı şey bu. Bizim takımın beyni defansın önünde.Evet orada Emre Belozoğlu gibi oyuncumuz yok ama işte o yükü elde olan oyunularımız çekmek zorunda. Bu sorun hallederse takım, artık dandun oynamaz, ileri topu şişirmez,modern futbolun gereklerini uygular. Muhsin hoca bir tercih yapmaı bana göre. Benim gördüğüm yeni yabancı transferler Aubey,Elrio,Keita ve Taider oynatılmamalı artık. Yanlışta ısrar etmemeli. Kimi oynatırsa oynatsın sonuçta biz takımı 90 dakka destekleriz mecburen ama yanlış kadrola yine farklı yenilgi alırsa artık bu takımın başında kalabileceğini sanmıyorum. Yerine eli sopalı bir yerli hoca gelir bizim eski kadroyu adam eder, sen,ben, bir de bizim oğlan deriz bu ligde kalırız. Durum budur.

ercan58.a 18.03.2010 23:23

[B][COLOR="Blue"]bu takımın çivisi çıkmış beyler daha ne hallere düşecekler görecegiz
yönetim yönetim diye gözümüzmü degdi adamlara ne oldu
sesleri solukları kesildi vatandaşların sonu hayrola inşallah[/COLOR][/B]

ercan58.a 18.03.2010 23:35

[B][COLOR="Blue"]paf takımı en dogru kadro hoca sana tiyo olsun

bu takımın çivisi çıkmış beyler daha ne hallere düşecekler görecegiz
yönetim yönetim diye gözümüzmü degdi adamlara ne oldu
sesleri solukları kesildi vatandaşların sonu hayrola inşallah[/COLOR][/B]

tekdoktirin 18.03.2010 23:38

erman,kamanan,agbetu,ibrahim dağaşan bunlar 90 dk oyunda olmalı

YİGİDOKENTLİ 19.03.2010 00:18

hoçaya burda birşey demek istemiyorum oyunculardan birşey bekliyorum ben özellikle kanaman ve mehmet yildiz bizi şaha kaldirir takimi ateşlerler baktim zaman ankaragücü manisaspor bunlar harika kadroya sahip ama birşey yapamiyorlar ligde bu sene ugursuzluk var inşallah güzel sonuçlarla ligde kalacagiz kimse canini sikmasin hoça kişilikli ve efendi bir insan başkan sonuna kadar arkadasindaysa bizde arkadasinda olmaliyiz inşallah takimi kemik ekime dünüştür maya tutarsa gecen seneki gibi kimse tutamaz mehmet yildiz ve kanaman bizi sirtlicak inşallah

myway 19.03.2010 00:49

rezillere oynuyoruz takımı ve hocayı artık değerlendirmeyin bile..ligde kalırsak zaten futbolumuzla kalmayacağız.. diyarbakır yarın küme düşürülcek ankara da zaten düşmüş.. ankaragücü bu futboluyla küme düşmez.. denizlinin 7 puan önündeyiz ankaraspor macımız da var 10 say.. yani kısacası düşecek son takım olmamak için manisa ve denizli rakiplerimiz.. bu 3 takımdan 1 ı dusecek.. manisa su an sivassporla beraber en kotu performansa sahıp takım.. denizli toparlandı bizden kat kat iyi oynuyorlar beşıktas macını ızleyenler görmüştür.. bu hafta denizlinın bursa deplasmanında puan cıkarabilceğini düşünüyorum.. demem o ki bosuna kadro falan yapıp degerlendirmeyin bile.. bu takım deplasmanda artık puan dahi alamaz. iç sahada da seyirci ittirirse ligde kalcaz durum bundan ibaret.. manisa ve denizli kaybettiğinde kendimizi galip sayabiliriz.. kimse oyunculara ve teknik kadroya hakaret etmesin kapasiteleri bu.. bu seneyi bu kadro yapısıyla tamamlamak zorundayız.. manisa ve denizli kazanmasın diye dua etmeye devam!!

teknik 19.03.2010 07:28

[QUOTE=casus84;618220][B] Akın
Abdurrahman - Murat - Sedat - Hayro
Musa Aydın - İbrahim D. - Erman - Agbetu
Mehmet Y. - Kamanan[/B][/QUOTE]

ORTASAHA BU KADRO DA YOLGEÇEN HANI OLUR.DEFANS MAHVALUR.

atrium58 19.03.2010 08:08

Cevap: Hoca Doğru Kadroy'la Çık Maç'a !!!!

Hocamız iyi olsaydı
-her maçın kadrosunu rakibi iyi etüd eder ona göre belirlerdi hemde rakibin trabzon ve fener gibi iki maçını izledikten sonra yani evinde ve deplasmanda.
-bu kadar zamanda süper ligi öğrenirdi takımın fizik gücü günden güne erimez sakatımız,formsuzumuz bu kadar çok olmazdı
-mevcut sistemi değiştirip eldeki hırslı agresif futbolcuların tamamının oynatayabileceği bir sistem belirlemeye çalışırdı mesela 4-3-2-1 gibi.
-maçın 1. dakkasından itibaren saldırmayıp kontrollü gerektiğinde kontratak futbol oynatabilerek en az 1 puanı garantileyip takıma yenilgi alışkanlığı kazandırmazdı.

kaptann58 19.03.2010 08:08

HOCA YETER ARTIK ŞU FARUK MUSA İNADINDAN VAZGEÇ BİRDE ŞU TAİDERMİ NE KARIN AĞRISI YETER ARTIK ALIN ŞU MAÇIDA BİRAZ RAHATLAYALAIM

vicente58 19.03.2010 21:54

yılmaz vuralı almaları lazım.Bizim takımın onun gibi hırslı,topçulara doping etkisi yapan bir hocaya ihtiyacı var.İnşallah alırlar.

onur_sivas 19.03.2010 22:19

Hocam herkesin bir görüşü var,sen faruk'u oynatma yeter..bu adam bizi küme düşürür,bülent hoca gerçeği gördü gönderdi,mayın gibi aman dikkat et..bir kadro da ben çıkarayım bari; Akın-Abdurrahman murat(aubey)sedat Hayrettin-agbetu İ.Dağaşan keita erman-İ.Şahin(kamanan)mehmet..kamananı sol çizgiye, agbetuyu sağ çizgiye yapıştır kessinler topları..desteğimiz sonuna kadar sizledir ,KORKMAYALIMMMMM..hata yapsakta saldıralımmm..

sofularlı34 19.03.2010 23:05

...................................................

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:50.