SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   İki isim belirlendi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28889)

SivasSpor.Com 23.03.2010 17:07

İki isim belirlendi

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/sslogo.jpg[/IMG]

Sivasspor'da Muhsin Ertuğral'ın istifası üzerine teknik adam arayışları hız kazandı.

Şimdiye kadar 6 isim ile görüşen Sivasspor yönetiminin bu sayıyı iki düşürdüğü öğrenildi.

[B]BAKKAL VE KARAMAN İSİMLERİ
[/B] Sivasspor'da görev alması istenen iki isimde belirlendi.
Yönetimin Mesut Bakkal ve Hikmet Karaman ile görüştüğü ve bu iki teknik adamdan birisinin bir iki gün içerisinde Sivas'a gelerek sözleşme imzalayacağı öğrenildi. İki isimden birisinin kesin olarak teknik direktör olarak geleceği ve anlaşma sağlanacağı lig sonunda da duruma göre sözleşmesinin devam edip etmeyeceği kaydedildi.

Sivas`ın Sesi Gazetesi

Salim58 23.03.2010 17:10

Cevap: İki isim belirlendi

[B]bekliyoroz bakalım kim gelecek.

gelen takıma nasıl bir hava verecek.[/B]

58_babacan_58 23.03.2010 17:12

[B]HAYIRLISI NEYSE O OLSUN DİYORUM....![/B]

MMK 23.03.2010 17:19

KARAMAN KESİNLİKLE DEĞİL ÇÜNKÜ ANKARAGÜCÜNDEN AYRILIRKEN TAZMİNAT ALMIŞ VE ANKARAGÜCÜ SEZON SONUNA KADAR HİÇBİR TAKIM ÇALIŞTIRAMAZ MADDESİ KOYMUŞ.

yigido yakup 23.03.2010 17:19

mesut bakkal bizim bünyemize uygun bir hoca degil hikmet karaman olsun o olmazsa suan kisilik itibariyle bizim takimi atesleyebilecek birisi olabilir.bu isim su asamda hasan sas olabilir hasan da hep gerginlikten beslenen bulundugu ortami atesleyen bir yapiya sahip.

ha ben hasanin futbolculuk dönemindeki hareketlerini hep kötü karsiladim ama bugün itibariyle bize o sekilde sagi solu yikan hoca lazim baskalarina sirin gözükmek bize bisey kazandirmiyor beyefendi kisiligede kimse mac ve puan vermiyor hatta hatta heryerde o zaman eziliyorsun.

Burasi türkiye

85200258 23.03.2010 17:19

Kim gelirse gelisin futbolcular konusunda radikal önlemler (kadro dışı,para cezası,sözleşmesnin feshi gibi) alınmazsa başarının gelmesi imkansız. Cünkü biz maçları taktiksel olarak kaybetmiyoduk. Ruhsuzluktan kaybediyoduk. Muhsin hocanın son maçtaki yorumu herseyi anlatıyor zaten.. UTANIYORUM diyor adam. Hepimiz kücük yaslarda kulup veya mahalle aralarında top oynamışızdır. Hala halısahalarda maç yapıyoruz. zevk alıyorsun oynarken bazen maçın bitmesini dahi istemezsin, mahallede oynuyosan annenin hiç çagırmamasını istersin kulüpteysen idman biraz daha sürsün istersin. Ama böyle ruhsuz para için oynayınca bitsinde gidelim dersin tekmeye kafa sokmazsın. Bizimkiler biraz fazla kaşarlaşmış.. Şahsen en az 2-3 futbolcunun kadro dışı olmasını bekliyorum. Genç savaşan takım olalım yine yenilelim muhabbet yenilme degil. Bizim kaşarların ruhsuzlugu..

85200258 23.03.2010 17:21

[QUOTE=MMK;620266]KARAMAN KESİNLİKLE DEĞİL ÇÜNKÜ ANKARAGÜCÜNDEN AYRILIRKEN TAZMİNAT ALMIŞ VE ANKARAGÜCÜ SEZON SONUNA KADAR HİÇBİR TAKIM ÇALIŞTIRAMAZ MADDESİ KOYMUŞ.[/QUOTE]

adam görevinin başındayken yönetim idman saatini degisiyo hoca idmana gidiyor bir tane bile topcu yok bütün topculara idman yok denmis yönetim tarafından adamı kaçırmak için Melik Gökcek'in oglunun yaptıgı bi olay. Sen olsan o takımdan tazminat almaz mısın?

yigidomustafa58 23.03.2010 17:22

[B]ikisinden birisi gelecekse Hikmet Karaman'ın gelmedini isterim...[/B]

yigidomustafa58 23.03.2010 17:23

[QUOTE=yigidomustafa58;620271][B]ikisinden birisi gelecekse Hikmet Karaman'ın gelmedini isterim...[/B][/QUOTE]

[B][I]ikisinden birisi gelecekse Hikmet Karaman'ın gelmesini isterim...[/I][/B]

armn 23.03.2010 17:25

bu iki isim kaldı madem hikmet karaman olur inş mesut bakkaldan daha iyi en azından

risale69 23.03.2010 17:25

bülent korkmaz daha iyi olurdu, hırsıyla takımı ateşlerdi.

ekingölü 23.03.2010 17:31

bizim için ne hayırlı ise o olsun.

mucahitbaba58 23.03.2010 17:33

[B]hikmet karaman neyse belki iyi olur ama mesut bakkal iyi olsa manisayi birakmazdi bize adam gibi adam lazim aslinda tabiri caise tabiki onlarda adam yani :)[/B]

yigido yakup 23.03.2010 17:35

mesut bakkal ismi nerden cikti adamin ne basarisi varki kac senedir süper ligde hocalik yapiyor hep kalteli takimlari düsme potasinda oynatti baska bir yetenegi yok.
mesut bakkal in özelligi ligde kücük maclari kaybeder kaybettikten sonra sansizdik olmadi gibi aciklamalar ama büyük takimlara karsi iyi oynar 1 puan veya 3 puan aldiysa onun rüzgariyla 5-6 hafta gider yani mesut bakkal bizim hocamiz olmaz.

dün muhisn hocayi secerken kriter koymadigimizdan bu hallere düstük.

cenk5821 23.03.2010 17:47

ikisinden biriyse hikmet karaman!!!

yigidokaan 23.03.2010 17:55

bülent korkmaz gelse keşkeeee... bakü takımından ayrılmış!!!

FANATIK YIGIDO 23.03.2010 18:01

mesut bakkal gelecek se muhsin hocayi neden gonderdiniz mesut bakkalin muhsin hocadan bir farkiyok bence gelecekse hikmet karamangelsin enazindan takimi atesleyecek bir hoca ruhsuz cansiz futbolculari belki cannandirir gelsin hikmet karaman gelsin

58^SiVaS^58 23.03.2010 18:10

Biri bu [IMG]http://www.bestspor.com/haber/maxi_8276041995738.JPG[/IMG]
Mesut Bakkal

Digeri bu [IMG]http://www.ajansrize.net/resim/2009/11/hikmet-karaman.jpg[/IMG]
Hikmet Karaman

sivaslitaner58 23.03.2010 18:15

kim olursa olsun yeter ki ligde kalalim

EfSaNeSiN SiVaS 23.03.2010 18:18

mesut bakkal olursa işimiz çok zorlarşır adam hep bütün takımları düşmemeye oynatıyo mutlaka HİKMET KARAMAN OLMALI oda olmazsa ankarasporu çalıştıran JURGEN RÖBER OLABİLİR yada BÜLENT KORKMAZ

rallicifurkan 23.03.2010 18:29

ikiside yaramaz bülent korkmaz gelmeli

sevda58 23.03.2010 18:56

[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Bu iki isimden kim olur bilmiyorum, hayirlisi olsun...[/B][/FONT][/COLOR]

eyuphulagu 23.03.2010 19:24

Hatırlarmısınız ?Sivasspor Bülent Hoca gittikten sonra da hoca arayışına başlamıştı;herkes değişik alternatifler üzerinde duruyordu...Samet Aybaba,H. karaman,Ersun Yenal gibi bir çok hocanın adı geçereken bir de baktık ki başkan gitti Muhsin hoca ile anlaştı..Kamuoyu adeta şok olmuştu;nerden çıktı bu hoca diye..Benim görüşüm başkan yine herkesi şaşırtacak...Kamoyunda fazla adı geçmeyen yıpranmamış bir ismi seçeceğini adım gibi biliyorum..Hikmet Karaman şu anda Ankaragücü ile mahkemelik;1 tilyondan fazla parası verilmediği gerkeçesiyle mahkemeye vermiş eski kulübünü...Sivasspora bir şartla gelebilir;sivasspor ona Ankaragücünden alacağı paraya yakın bir miktarı verirse;sivasspor 2 ay için bu parayı verme riskini göze alır mı?bence çok zor..2. olarak M. Bakkal da bu yıl Manisa 'da maç kazanamıyor gerkeçesiyle aynı Muhsin hoca gibi taraftar tarafından protesto edilmiş ve yönetimle de ters düşmüştü;yönetim bu kadar yıpranmış bir hocayı da takımın başına getirir mi bilinmez..Bize şu anda kısa vadede maç kazandıracak ve kümede bırakacak bir hoca kim olabilir acaba?Yönetimin işi çok zor..Allah yardımcısı olsun..Eğer istenen hoca bulunamazsa takımın Muhsin Hocanın yardımcısı Talat hocaya teslim edilebileceğini düşünüyorum...Zaman geçiyor;bir an önce yeni hocayı takımın başına getirip G. Antep maçına hazırlamak gerekir diye düşünüyorum...

hasantuan 23.03.2010 20:08

ziya doğan neden yok bu listede

58VoLkAn58 23.03.2010 20:39

[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][B][I]İkiside tecrübeli hocalarımız.Bence Hikmet Karaman gelirse daha yararlı olur diye düşünüyorum.Nedeni ise Hikmet hoca çok disiplinli bir hoca olduğu için olabilir.Bu takıma disiplin şart.[/I][/B][/FONT][/COLOR]

cılgınsivas58 23.03.2010 20:42

bana göre mesut bakkalı getirecekler gibime geliyor ama hayırlsı bu sene ligde kalalımda kim getirirlerse getirsinler

Divriği58- 23.03.2010 20:42

...........................Bülent KORKMAZ GELSİN

cılgınsivas58 23.03.2010 20:43

arkadaşlar eski oyuncumuz ersen martinin sözü vardı ""<yiğido patlarsa lig sarsılır diye * yiğido patlamdan biz patladık sizce:confused::confused::confused:

cılgınsivas58 23.03.2010 20:46

[QUOTE=rallicifurkan;620295]ikiside yaramaz bülent korkmaz gelmeli[/QUOTE]

bülent korkmazda işe yaramaz gittiği bütün takımalrdan ya istifa etmiştir yada yönetim görevine son vermiştir onun için başarılı olmaz İŞALLAH GETİRMEZLER

58MUAMMER58 23.03.2010 20:49

İKİSİDE BİZE UYMAZ SORUNLU ADAMLAR ÇOKDA BAŞARILI DEĞİLLER,BENCE ŞU ANDA EN İYİSİ CEVAT GÜLER ,İSMAİL KARTAL, OLABİLİR, ODA OLMADI NE JKADAR DA NEFRET ETSEKDE BÜLENT HOCA GELEBİLİRSE GELİP PİSLİĞİNİ TEMİZLESİN.

efendigardaş 23.03.2010 21:37

[B][SIZE="6"]Bize en uygun hoca Nurullah SAĞLAM OLUR hem disiplinli hemde başarılı***...[/SIZE][/B]

fedayi 23.03.2010 21:43

hikmet karaman çok iyi olur bizim takımı ancak o toplar

fatihtuztas 23.03.2010 21:54

gönlümden geçen mesut bakkal, ama hikmet hocanın da bu tarz takımlarda başarılı olmuş bir isim, inşallah ligde kalırız da hiç bi sorun çıkmaz...

50sekiz 23.03.2010 21:59

[B]Gecenlerde birisi Antalya macinda Mesut Bakkal vardi not tutuyordu falan diyordu....[/B]

şarkışla 58 23.03.2010 22:02

Hikmet,Samet,Ziya,Mesut,Nurullah,Giray Hocalar ne farkeder hepsi tecrübeli hocalar

yener_sahin 23.03.2010 22:08

[B]Yeni hoca mesut bakkal hayırlı olsun düştük...[/B]

mayhos58 23.03.2010 22:27

Bravo yönetime yine mallık yaptı.
türkiyedeki en işe yaramaz hocayla anlaşılır mı bu ne iş bilmezlik.
merak ediyom bu adamın neyine hayran kaldılarda anlaştılar.
İşin özü: bu seneki transfer politikası ucuzluk.yav bu yönetim paraya kıyamıyor bank asyayı düşünüyorlar herhalde .sinirlenmemek elde değil.
Şu bir kesinki: bu senenin tek sorumlusu yönetimdir verdiği mesut bakkal terchiyle de bu nu onaylamıştır.bit pazarı müşterisi bunlar.
şimdiden geçmiş olsun........

mühendisburak58 23.03.2010 23:01

MESUT BAKKAL OLMUŞ HAYIRLI UĞURLU OLSUN.DÜŞÜRMEDİĞİ BİR SİVASSPOR KALMIŞTI ONUN ONUDA DÜŞÜRÜR HERHALDE.

Aydogan58 23.03.2010 23:32

SAYIN YÖNETIM ;;
"BURADAN BEN SIZE SESLENIYORUM,,

takimin basina: böyle sorunlu, pili bitmis, büyük takim yönetmemis ,basarili olmamis adini duyurmamis teknik adam sunacaginiza hic basimiza bela etmeyin,, bosu bosuna klübün paralarini harcamayin ,
ozaman Paff Takimin Hocasi gelsin BU IKI ISIMDEN DAHA IYIDIR.

BIZ AVRUPA LIGLERINDEN ; TECRUBELI VE BASARILI ANTRÖNÖR ISTIYORUZ

YETER ARTIK SU PARA CUVALIN AGAZINI HAYIRLISIYLA BIR DÜZGÜN ACINDA BIZLERI VE SIVAS-HALKINI KURTARIN ARTIK:

SAYIN MUHSIN HOCAMIZ SON MACINDA ARTIK DAYANAMADI; VE BEN ARTIK UTANIYORUM DEDI..........

BIZLER,, YANI SIVAS HALKI SEZON BASINDAN "HAZIRLIK MACLARI DAHIL" UTANMAKTAN KAHROLDUK.

58svsvs58 24.03.2010 01:39

MORİNHO GELSE NE YAZAR. GERİYE KALAN MAÇLARDA G.SARAYIMI YENECEN BEŞİKLTAŞIMI YENECEN.. ESKİŞEHİRİMİ GAZİANTEPİMİ KAYSERİYİMİ YENECEN. SİZİN HABERİNİZ YOK GALİBA. SİVASSPOR GELECEK YIL BANK ASYADA OYNAYACAK.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:19.