SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yiğido yeni hocasını buldu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28901)

SivasSpor.Com 23.03.2010 22:13

Yiğido yeni hocasını buldu

[IMG]http://www.ajansspor.com/resim/mesutbakkal_poz.jpg[/IMG]
Ligde kötü gidişatı Muhsin Ertuğral ile de gideremeyen Sivasspor bu sezonki üçüncü teknik direktörü ile anlaştı. Kırmızı beyazlılar Manisaspor'dan ayrılan Mesut Bakkal'ı takımın başına getirdi..

Sivasspor, takımının teknik direktörlüğü için Mesut Bakkal ile anlaştı.

Alınan bilgiye göre, Muhsin Ertuğral'ın görevi bırakmasının ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Sivasspor, Mesut Bakkal ile anlaşmaya vardı.

Bakkal'ın bugün kulüp tesislerinde sözleşme imzalayacağı bildirildi.

yukarıyıldızlı 23.03.2010 22:13

Mesut Bakkal Sivas'a geliyor

Düştük kesin diyorum ve başka bir şey demiyorum....yazık çok yazık insanların ekmek parasını gelip maça destek vermelerine yazık...yönetim düşmeyi kabullenmiş ...inşallah ben yanılırım inşallah diyorum ama yanılmayacam gibime geliyor ...bekle bizi bank asya...

Kibrisli 23.03.2010 22:15

Cevap: Yeni Hocamız

manisayı düşürüyor diye kovuldu, biz daha kötü durumdayız, en sevmediğim adamdı hikmet karaman ama şu anda bize o lazımdı...

fatihtuztas 23.03.2010 22:17

İYİ OLUR İNŞALLAH, BEN DE AÇIKÇASI ONUN GELMESİNİ İSTİYORDUM İNŞALLAH BAŞARILI OLUR...

zaralı19 23.03.2010 22:18

hayırlı uğurlu olsun inşallah güzelşeyler yapar

07reis58 23.03.2010 22:19

[B]tüm Sivasspor camiasına hayırlı olsun..bizi bu kötü durumdan inşallah kurtarır [/B]

ahmetbaba 23.03.2010 22:19

mesut bakkal hayırlı olur inşallah

sevda58 23.03.2010 22:25

[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Hayirli ugurlu olsun, insallah iyi olur bizide su durumdan kurtarir..[/B][/FONT][/COLOR]

burak58svs 23.03.2010 22:26

tüm camiaya hayırlı olsun ancak bu yönetim sivası düşürmek mi istiyo bu takım için en uygun adam hikmet karaman ztn taraftarın görüşü de bu yönde para konusunda mesut bakkal daha uygun gelmiş galiba

mayhos58 23.03.2010 22:27

İşin özü: bu seneki transfer politikası ucuzluk.yav bu yönetim paraya kıyamıyor bank asyayı düşünüyorlar herhalde .sinirlenmemek elde değil.

Şu bir kesinki: bu senenin tek sorumlusu yönetimdir verdiği mesut bakkal terchiyle de bu nu onaylamıştır.bit pazarı müşterisi bunlar.
şimdiden geçmiş olsun........

oquzh4n58 23.03.2010 22:27

bankasya lıgı hayırlı olsn dusurur bu adam bıızı:mad:

gner83 23.03.2010 22:28

yiğidolar
hikmet karaman gelemez ankaragücüyle yaşanan tazminata anlaşmazlık yüzünden mahkemelik gelecekler içinde en ii lerden biri mesut bakkal artık önümüze bakacaz antepten kesin puan lazım....

fedayi 23.03.2010 22:30

saçmalığa bak ya gene ayvayı yiyen biz olacaz hikmet karaman gelseydi keşke neyse hayırlı uğurlu olsun inşallah küme düşmeyiz

özsivasli1903 23.03.2010 22:31

hikmet karaman niye gelmiyor anlamis degilim adamin yaptiklari ortada...
bence yanlis tercih insallah yanilirim...

yerliturkuaz 23.03.2010 22:32

[B]Futboldan anlayan bir hoca Türkiye ligini iyi tanıyan bir hoca...

Kimse kusura bakmasın düşen iki takım belli Ankaraspor ve Denizlispor. Siaysetin el attığı bir lig şuan, Diyarbakırspor ligde kalacak. Şartlar ne olursa olsun. Bu bir gerçek oldu artık. Formalite icabı oynayacağız kalan maçlarımızı. Ne yapalım Süper lig maceramız güzeldi. Anadolu takımlarının uyanmasını sağladık. Şampiyon olabileceklerini gösterdik. Bursaspor'da bilindik eller devreye girmezse şampiyon olacak. İnşallah olurda....

Bülent Uygun sana diyecek hiçbir kelime bulmuyorum. Sivas'lının herşeyi olan bu takımı ne hallere soktuğunu tüm Türkiye gördü. Seni Allah'a havale ediyorum....[/B]

gner83 23.03.2010 22:32

hikmet karaman a.gücüyle mahkemelik gelirse pürüz çıkar yeniden sözleşmeyi fesetmek zorunda kalırız

basayev58 23.03.2010 22:33

Ben Sivas'lı bir Hoca olmasından yanaydım. Ama Mesut Bakkal karakterli ve iyi bir hoca. Umarım takımımız için hayırlısı olur. Önyargılı olmanın anlamı yok. Denizli taraftarı Mesut Bakkal gitti diye küme düşme potasına girdik diyor,Manisalılar MEsut Bakkal yüzünden küme düşme potasına girdik diyor. Hocanın bize ne dedirteceğini zaman gösterir. Onun için biz bekleyelim ve son sözü ilk baştan söylemeyelim. Her zaman DESTEK...

fedayi 23.03.2010 22:34

mesut bakkal işi beceremesse bunun hesabını bakalım kim verecek yönetimde kendini bank asyaya hazırlıyor heralde ucuz işe yaramayan adamları getiriyorlar

ekonomist 23.03.2010 22:34

Vallaha yiğodolar spordan bu sene öyle soğudum ki hiş sormayın,anlaşılan yönetimde bank asyayı kabüllenmiş,daha haftalar var kümede kalmak için en yi hocaları bul getir,inşallah kümede kalırız diyorum,hoca inşaallah başarılı olur,amin.

OsMaN1674 23.03.2010 22:40

Bende Mesut Bakkalın gelmesini istiyordum iyi oldu.Ayrıca arkadaşlar Hikmet Karaman gelemezdi ankaragücüyle mahkemelik adam bu sene başka takım çalıştırırsa tazminat ödeyecek o yüzden gelemedi

yener_sahin 23.03.2010 22:43

[B]Yönetim mayısda toplu kongre kararı aldı.Başkan dahil toplu istifa gelebilir.Her şeye hazırlıklı olun...Giderse başkanımız kendimizi 3. ligde buluruz.Bakalım kaç sivassporlu kalacağız o zaman...[/B]

50sekiz 23.03.2010 22:44

[B]Ersen Martini Manisaya transfer eden Mesut Bakkal ;)
Bence Hikmet Karaman aranan hoca idi ama yönetim paraya kiyamamistir.[/B]

ekonomist 23.03.2010 22:44

yiğodalar mesut bakkal ın takımları genellikle nasıl bir oyun anlayışıyla oynuyorlar,atak sa bizim defans malum o yüzden soruyorum

50sekiz 23.03.2010 22:45

[QUOTE=yener_sahin;620448][B]Yönetim mayısa toplu kongre kararı aldı.Başkan dahil toplu istifa gelebilir.Her şeye hazırlıklı olun...Giderse başkanımız kendimizi 3. ligde buluruz.Bakalım kaç sivassporlu kalacağız o zaman...[/B][/QUOTE]

Hic sasirmadim. Zaten basarisizlikta kimse kalmaz.
Doga kanunu gibi bisey ;)

58MUAMMER58 23.03.2010 22:45

BANA HAYIRLI OLSUN DEMEK DÜŞER TUTTUĞUM BİR HOCA DEĞİL,MANİSA YI ALT SIRADA BIRAKTI KOVULDU,AMA SİVASTA ŞÖYLE BİRŞEY VAR,DÜŞEN TAKIMLARDAN ,GELEN OYUNCULAR SİVASTA BAŞARILI OLUYOR İNŞALLAH BUDA ÖYLE OLUR,BUNDAN DAHA KÖTÜ OYNATMAYACAĞINA EMİNİM,GEÇ OLDU 5,6 HAFTA ÖNCE GELSE İYİ OLURDU,İNŞALLAH BU TAKIMI LİGDE TUTARDA SENEYEDE ÇALIŞIRIZ.

50sekiz 23.03.2010 22:46

[QUOTE=ekonomist;620450]yiğodalar mesut bakkal ın takımları genellikle nasıl bir oyun anlayışıyla oynuyorlar,atak sa bizim defans malum o yüzden soruyorum[/QUOTE]

göze hos gelen atak futbol oynatiyor.
ilk zamanlarda ersun yanalin yardimcisiydi mesut bakkal sonra ayrildilar

85200258 23.03.2010 22:49

Muhsin hoca düşmanlarına bir sorum var mesut bakkal Türkiyeyi tanıyor diyorsunuz. Türkiyede bana bunca yılda bi başarısını anlatabilecek olan var mı?

вαЯon™ 23.03.2010 22:57

[B]... Mesut hoca hayırlı olsun...........[/B]

ekonomist 23.03.2010 23:01

artık hayırlı uğurlu olsun demek düşer madem kesinleşti transfer,aslında bizim defans çok kötü,adam gibi defans yapsak buralarda olmazdık,hoca inşallah takıma güven getirir ve bizi ligde bırakır,hayırlı gecelr yiğidolar.

50sekiz 23.03.2010 23:08

[B]Mesut Bakkal (19 Mart 1964 Kırıkkale), teknik direktör.

1978'de Kırıkkale΄de futbola başladı. Kırıkkalespor oynarken 18 yaşında ümit milli takıma çağrıldı.1982-1994 yılları arasında profesyonel olarak Denizlispor΄da oynadı. 1995-1997 arasında antrenör, Denizlispor altyapı 1997 yılından bu yana Denizlispor, Ankaragücü, Gençlerbirliği ve milli takımda antrenörlük yaptı.

Ziya Doğan'ın ayrılmasından sonra 30 Ağustos 2005'te Gençlerbirliği Spor Kulübü ile anlaşmıştır. Mesut Bakkal direktörlüğünde Gençlerbirliği Spor Kulübü Turkcell Süper Lig'inde oynadığı 30 maçtan 14 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 mağlubiyet alarak 2005-2006 sezonunda ligi 6. sırada bitirmiştir. 2007-2008 sezonunda Gaziantepspor'a gelen Mesut Bakkal 15. haftada teknik direktörlükten istifa etmiştir. 19. Haftada ise 2006-2007 sezonunun sonunda ayrıldığı Gençlerbirliği Spor Kulübü ile tekrar anlaşmıştır. ve tekrar g. birliği teknik direktörlüğünden istifa edip Denizlispor ile anlaşmıştır.Denizli tarafından sözleşmesi [/B]feshedildikten sonra 2009-2010 sezonunda Manisaspor ile anlaşmış, fakat takımın kötü gidişi nedeniyle 2009-2010 sezonunun 17. haftasında Manisaspor ile yollarını ayırmıştır.

H_Turan 23.03.2010 23:19

En İsyemediğim Hocayı Getirdiler Gelen Gideni Aratır

yigidoss 23.03.2010 23:23

Elveda Türkcell Süper Lig :mad:

mnt3 23.03.2010 23:25

mesut bakkal ın gelmesi iyi oldu,her ne kadar takımımız iyi durumda olmasa da ligde kalacağımıza inanıyorum,mesut bakkal ile gelecek sezon ise başarılı oluruz bence

noname87 23.03.2010 23:25

Valla hocadan çok şey beklemeyin çıkıp o oynamayacak şu 8 hafta bir ışık bile görsem yeterli benim için

olumune58 23.03.2010 23:27

ligde tutsunda yeter inşalah başarılı olur.....

GuVeN 24.03.2010 01:13

Cevap: Mesut Bakkal yarin Sivas'a geliyor

Başka hocamı yokdu! İnsanda umut falan bırakmadılar,yönetimi kınıyorum,yeter artık ya!

Aydogan58 24.03.2010 02:57

SAYIN YÖNETIM ;;
"BURADAN BIZLER SIZLERE SESLENIYORUZ,,

takimin basina: MESUT BAKKAL gibi böyle sorunlu, gitigi yerde tutunamamis, basarisizlik yüzünden SivasSpor klübünden dahada düsük klüblerde görev almis vede sonradan tekme tokat kovulmus teknik adam sunacaginiza hic basimiza bela etmeyin,, bosu bosuna klübün paralarini harcamayin ,
ozaman bizim Paff Takimin Hocasini getirin BU MESUT BAKKALdan DAHA IYIDIR.

BIZLER ARTIK TECRUBELI VE BASARILI ANTRÖNÖR ISTIYORUZ....

YETER ARTIK SU PARA CUVALIN AGAZINI BIR DÜZGÜN ACINDA BIZLERI VE SIVAS-HALKINI KURTARIN ARTIK:

SAYIN MUHSIN HOCAMIZ SON MACINDA ARTIK DAYANAMADI; VE BEN ARTIK UTANIYORUM DEDI..........

BIZLER,, YANI SIVAS HALKI SEZON BASINDAN "HAZIRLIK MACLARI DAHIL" UTANMAKTAN KAHROLDUK.

MILLET SIMDIYE KADAR OYUNCULARDAN BASLAYIP "ISTIFFA DIYE BAGIRMAYA"
BERABERINDE HEM SORUMLUSU OLAN TÜRBÜLENTI HEMDE SUCSUZ OLAN MUHSIN BEYI DE KENTEN GÖNDERDILER.

BU VERMIS OLDUGUNUZ KARARLADA,,UMARIM COK YAKINDADA HEPIMIZ YÖNETIM ISTIFFA DIYE BAGIRMAYA ARTIK STADI DOLDURURUZ

aslanefe58 24.03.2010 03:08

çalıştırdığı takımlar büyüklere hep iyi oynar. yani zor rakibe oynatmasını bilen bi hoca. sert birazda acımasız bi tarzı var. orta sahada topum kaptırdın mı bas indir acıma anlayışında...
fikstürümüz gözönünde bulundurulursa iyi olabilir. tabii bizim yumoşlar o futbolu nasıl oynar bilmem..yine de biraz yürekli olabilirlerse daha çok hafta var aslında..
allahtan şöyle şans mans peşpeşe iki maç alsak bi hava gelir takıma ama hadi hayırlısı bakalım...

hiko58 24.03.2010 06:58

hiç aklımızın ucundan dahi geçmeyen bir hoca. sanırım yönetimde süperligden umudunu kesmiş. bank asyaya giderken fazla para harcamak istemiyor. eyy bülent uygun koskoca sivassporu bu hallere düşürdün ya dilerim allahtan sürüm sürüm sürünesin.

yigido yakup 24.03.2010 06:59

Bizde basarili olabilirmi veya bize arti ne katabilir uzun vadede pe bisey verecegini kimse düsünemiyor belki kisa vadede önümüzdeki galatasaray macinda bir artisi olur olaki bir galatasaray galibiyeti veya iyi oyunla alinan bir puan bizim takimi kendine getirebilir ondan sonrada pek asiri yanlislik yapmazsa ligde tutabilir ama enbüyük sorun ilk haftalari bos gecerse isimiz zor.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:52.