![]() |
TSL/Beşiktaş - Sivasspor
[CENTER][IMG]http://www.galataman.com/pictures/ftlogo/Sivasspor.png[/IMG] _ [IMG]http://www.galataman.com/pictures/ftlogo/Besiktas.png[/IMG][/CENTER]
Sivassporumuz için kritik bi maç. Eğer bu maçtan puan alırsak biraz olsun rahatlıcak camiamız. Beşiktaştan puan alacağımıza yürekten inanıyoruz. İnönünde oynadığımız maçlarda mağlubiyet almadık, oynadığımız 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldık. Mesut hocayla kalan maçlarda mağlubiyet görmemek dileğiyle. [B]Haydi [COLOR="red"]Yigidom[/COLOR] Göster Gücünü![/B] [B]Not:[/B] İlginç bi istatistik ilk maçı alan takım ikinci maçta hep yenildi veya ilk maç berabere bitiyse ikinciside berabere bitti. İlk maçı Beşiktaş aldı geleneği bozmayız inşallah bu maçta :) [B]Stat:[/B] İnönü Stadı [B]Tarih:[/B] 24.04.2010 [B]Yayın:[/B] Lig TV [B]Saat:[/B] 19.00 [B]Bilet Fiyatı:[/B] ? [COLOR="red"][B]Sakat ve Cezalılar: [/B][/COLOR] [B]Sivasspor:[/B] ? [B]Beşiktaş:[/B] Fabian Ernst,İbrahim Toraman [COLOR="blue"][B]İki Takım Arasında Oynanan Maçlarda Alınan Sonuçlar:[/B][/COLOR] 2005/2006 TSL [B]Sivasspor[/B] 1 - 3 Beşiktaş 2005/2006 TSL Beşiktaş 0 - 1 [B]Sivasspor[/B] 2006/2007 TSL Beşiktaş 0 - 1 [B]Sivasspor[/B] 2006/2007 TSL [B]Sivasspor[/B] 0 - 1 Beşiktaş 2007/2008 TSL Beşiktaş 1 - 2 [B]Sivasspor[/B] 2007/2008 TSL [B]Sivasspor [/B] 1 - 2 Beşiktaş 2008/2009 TSL Beşiktaş 1 - 1 [B]Sivasspor[/B] 2008/2009 TSL [B]Sivasspor[/B] 1 - 1 Beşiktaş 2009/2010 TSL [B]Sivasspor[/B] 0 - 1 Beşiktaş [COLOR="blue"][B]Kalan Maçlarımız:[/B][/COLOR] [B]Sivasspor[/B] - Kasımpaşa Eskişehirspor - [B]Sivasspor[/B] [B]Sivasspor[/B] - Ankaragücü |
Cevap: TSL/Beşiktaş - Sivasspor
Ibrahim Toraman ve Fabian Ernst, Bu Macta Cezalilar Oynayamicaklar, Cok Iyi Oldu, Besiktasin Orta Sahanin Dinamosu; Ernst yok..
Savunmanin Dinamosu Hemserimiz Ibrahim Toramanda yok.. Bu Bizim Icin Avantajdir.. Holosko & Bobo'yu Durdurabilirsek.. Yakin Markaj yapilirsa.. Bu Maci Alabiliriz.. |
Beşiktaşta başka cezalı veya sakat varsa yazarsanız sevinirim arkadaşlar. Buarada bu maç için tahminim beraberlik yenilceğimizi düşünmüyorum önemli olan Holoskoyu ve Boboyu tutmak.
|
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Bjk deplasmanlarinda genellikle yenilmemisiz hic.. mac beraberlik gibi, yenilecegimizi dusunmuyorum.. ernst ve toraman da yok.. [/B][/FONT][/COLOR]
|
ben de büyük olasılık golsüz berabere biter diye düşünüyorum;2. bir ihtimal de beşiktaşın hedefsiz kalması ve motivasyon kaybının bozukluğuna bağlı olarak bunu iyi değerlendirip 3 puan çıkartabilr miyiz diyede düşnmüyor değiim.
|
ben besiktas macini cok rahat kazanacagimizi düsnüyorum.besiktas icin olmazsa olmaz 1 oyuncu varsa oda ibrahim toraman oda cezali duruma düstü besiktasin elimizden kurtulma sansi yok.
|
[B]30 ve 31. hafta sonrasi küme düsmeme baraji matematiksel olarak 37 Puan.
36 Puanla ancak avaraj sayesinde kümede kalinir.[/B] |
[QUOTE=yigido yakup;626033]ben besiktas macini cok rahat kazanacagimizi düsnüyorum.besiktas icin olmazsa olmaz 1 oyuncu varsa oda ibrahim toraman oda cezali duruma düstü besiktasin elimizden kurtulma sansi yok.[/QUOTE]
Cok objektif yorum olmus :D Takim en son ne zaman kazandi haberin var mi? Takim en son deplasmanda ne zaman kazandi haberin var mi? Anlasilan son 3 haftadaki beraberlikler milleti gaze getirmis.:rolleyes: |
[B]Maç Keşke Pazar Olsaydı...
Neyse Nasip Olursa Bi Şekilde Gideriz :D :D :D Maça Gelirsek Beşiktaşı Son 5 Maçtır İzliyorum...Oyun Olarak Berbatlar...adece 3 Hafta Önce Eskişehir Maçının 2.Yarısında İyi Oynadılar Ofsayttan Gelen Golle Yneildiler... Toramanın Olmaması Avantaj.Sanki Düşmanıymışız Gibi Extra Motiveyle Oynuyor Bize Karşı... Ernst te Libero ve Orta Saha Arasındaki Köprü ve Kombinezon Açısından Olmaması Avantaj... En Kötü Beraberlik Alacagımız Kanaatındeyım... Mesut Hoca ve Futbolcularımıza Güveniyorum... Galip Gelirsekte Şaşırmayın... İnönü Totemine Sarılıyorum :D :D :D İstanbulda ki Sivaslı Arkadaşlara Hemşehrilere Sesleniyorum.Allah Aşkına 1600 Kişilik Yeri Hınca Hınc Doldurun.... Ligden Düşme Baraşı 32 İyi Avantaj (İkilide Kotuyuz) 33 olur...1 Maç ALırsak Ligde Kalırız... Hayırlısı Olsun[/B] |
insallah yeneriz ama 1 puanada ragziyim
|
[B]FB,den sonra bir darbede bizim vurmamız gerek.1.0.olsun bizim olsun....[/B]
|
zaten fp den yorgun dönüyor.. beşiktaş yenme ihtimali %75
|
yorumlara bakıyorumda 3 beraberlikle havaya girmiş herkes.. karşımızdaki bjk ve maç inönüde uyanın...beraberlik bence iyi bir sonuç olur.. + 2 galibiyetle ligde kalmayı garantileriz
|
[QUOTE=calipso;626044]yorumlara bakıyorumda 3 beraberlikle havaya girmiş herkes.. karşımızdaki bjk ve maç inönüde uyanın...beraberlik bence iyi bir sonuç olur.. + 2 galibiyetle ligde kalmayı garantileriz[/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"]kardeş maç inönüde diyorsun ama inönüne yenilgimiz yok 3 galibiyet 1 beraberliğimiz var neden yine olmasın senin gibi böyle düşünenler yüzünden bu takım bu hallerde ya[/FONT][/I][/B] |
LİGDE KALMA BARAJI 34 PUANA İNDİ BİZİM AZAMİ 4 PUAN EDAHA ALMAMIZ GEREKİYOR.BU YILI BİR DAHA HATIRLAMAK BİLE İSTEMİYORUM,BU HAFTADAN SONRA GELECEK YILIN PLANLAMASINI ÇOK İYİ YAPMAK LAZIMKİ BİR DAHA BU DURDUMLARA DÜŞMEYELİM.BİRAN ÖNCE AMAÇ 4 PUAN ALMAK SONRADA İYİ BİR KADRO VE BİZİ BU YIL PSRİŞAN EDEN TAKIMLARDAN HESABINI SORMAK.BU NEDENLE BEŞİKTAŞ MAÇI KİLİT ÖNEMDE GEVŞEMEK YOK İLLA PUAN PUAN SONRADA SAHAMIZDA ALINACAK BİR GALİBİYETLE BU SENEYE NOKTAYI KOYMUŞ OLURUZ.EĞRİ OTURUP DOĞRU KONUŞMAK GEREKİRSE BİZİM GAYRETİMİZDEN ÇOK RAKİPLERİMİZİN GAYRETSİZLİĞİ SAYESİNDE LİGDE KALABİLDİK.ŞU İŞE YARAMAYAN NEKADAR YABANCI OYUNCU VARSA YOLLAR AYRILMALI EĞER MESUT HOCA İLE DEVAM EDİLECEKSE İSTEDİĞİ TAKVİYELER YAPILMALIKİ BİR DAHA BU KABUSU YAŞAMAYALIM. BEN BUNDAN SONRA TAKIMIMIZIN BU DURUMA DÜŞECEĞİNİ SANMIYORUM.BU YILIDA akıldan çıkarmamak lazım.BJK.DEN İNŞALLAH PUAN ALACAĞIMIZI TAHMİN EDİYORUM YETERKİ SABIRLI OYNAYALIM.BU YIL LİGTE KALMAK ŞAMPİYONLUK KADAR ÖNENLİ,ÇÜNKİ SİVASSPOR SİVASIN HERŞEYİ YOKSA ADIMIZI ANAN OLMAYACAK ESKİDEN BİZE BAĞLI OLAN ILLER HER BAKIMDAN BİZİ FERSAH FERSAH GEÇTİ ELEMİZDE TEK MARKA DEĞERİ SİVASSPOR VAR KIYMETİNİ BİLELİM İYİBİR KADRO İLE REKLAMIMIZI YAPARAK MEMLEKETE İŞ VE AŞ GELMESİNİ SAĞLAMAK LAZIM BUNUN İÇİNDE SON DÖRT HAFTADA TAKIMIMIZA 4 ELLE SARILIP STADI HINCA HINÇ DOLDURUP YENİ VE İYİ BİR BAŞLANGIÇ İÇİN HAYDİ HAYIRLISI.
|
deplasmanda maçı olduğu için 1 puan için oynayacağız inşallah 1 puanı alırız
|
son maçlarda takım birbirine alışmaya başladı Mesut hocada sağolsun eskileri gibi takımı korkat oynatmıyor musa mehmet kamanan birbiriyle uyumlular kamanan da şansızlığını inşallah bu maçta yener gol de atar keita cihan kadir de iyi oyuncular defansta yasin oynadığı sürece soru işareti keşke hoca bir maç lucieni de denese
|
[QUOTE=GokhanTurna;626025]Beşiktaşta başka cezalı veya sakat varsa yazarsanız sevinirim arkadaşlar. Buarada bu maç için tahminim beraberlik yenilceğimizi düşünmüyorum önemli olan Holoskoyu ve Boboyu tutmak.[/QUOTE]
Günümüz Futbolunda Adam Markajı Önemli değil Önemli olan alan savunmasıdır o adamları tutarsın başkası atar o üzden alan savunması ve takım savunmasını iyi yaparsan maçı alırsın Her zaman maçı son dakikalarda kurtaramazsın Sivasın Aynı hataları devam ediyor defansif o yüzden işimiz zor |
sivassporun bu maçtanda puan çıkaracağına inanıyorum
|
BJK in zaten yeteri kadar sakat Futbolculari var simdi birde en iyi 2 Futbolcusu cezali kesinlikle M.Denizli kodro kurmakta zorlanacaktir..
Benim asil korkum Fener-BJK macinda cok büyük hakem hatalari ile BJK maci kayip etti simdi bizim macimizda verilecek hakem cok önemli sayet bu kez de BJK a sirin görünmek icin bir hakem verilirse isimiz zor ama ortaya calacak bir hakem ile kesinlikle BJK dan puan(lar) aliriz. |
çok iyi düşünmüşsünüz ama bjk nin ibo ve ernst tan başka orta saha ve defans mevkileride var yinede ben sivasın kazanacagına inaniorum.
|
deplasmanda 2 tane galibiyetimiz var 1hükmen yenmemiz zor bjk şampiyonlar ligi için oynayabilir beraberlik diyorum yenilebiliriz yenmek zor
|
beşiktaşı yenebilmemiz zor.ama ben sivasdan umutluyum.beraberlik olacak gibi.defans açık vermezse kayseri maçında bir ara dönen tüm topları almıştık oyunu o şekle sokarsak süper olur.tribünler boş oılursa işimiz hafifleşir...
|
Yine milleti havalara girmiş görüyorum !
Ne zaman havalansak havamızı indiriyorlar ! O yüzden gücümüzü iyi tartıp ona göre mücadele etmeliyiz. 1 puan bile inanılmaz iyi olacaktır bizler için. Beşiktaş ile oynanıyor sonuçta. |
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]abi iyi diyorsun da, gecen sene bize gs, bjk fb vizz geliyordu o zaman rakip buyuk degilde, simdi mi buyuk oldu? tamam belki bu sene iyi durumda degiliz, ama sonucta rakip ne buyuk ne kucuk, rakip rakiptir.. [/B][/FONT][/COLOR]
|
beyler beşiktaşı durdurmak prob değil. Bizimkilerin motivasyonu iyi olması lazım. Yenilmeyecek takım değil beşiktaş. BJK zaten baskılı oynamayı tercih edecek .Sivas kontra yapmalı ama acemice değil. Mesut hoca taktik çalıştırmalı. Benim görüşüm bu arkadaşlar...
|
[B]İnönü bize deplasman değil en kötü 1 puanımızı alır döneriz.
Şampiyonluğa ve Şampiyonlar Ligine havlu atmış moralsiz bjk'nin maça çok asılacağını sanmıyorum.[/B] |
İstatistiklere göre 1-0 kazanacaz gözüküyor..
|
zor maç 1 puan mı diyorsunuz yiğidolar yeterli olur, 3 puan mı o zaman da mükemmel olur:)
|
[QUOTE=50sekiz;626035]Cok objektif yorum olmus :D
Takim en son ne zaman kazandi haberin var mi? Takim en son deplasmanda ne zaman kazandi haberin var mi? Anlasilan son 3 haftadaki beraberlikler milleti gaze getirmis.:rolleyes:[/QUOTE] Senin SİVASSPOR un İnönüde bjk ye hiç yenilmediğinden haberin varmı arkadaşım:mad:.Biz tarafız taraftarız tabi SİVASSPOR kazanacak diyeceğiz:mad:Ne yani yenilmeye mi gidiyoruz diyeceğiz:mad: |
[QUOTE=şarkışla 58;626155]Senin SİVASSPOR un İnönüde bjk ye hiç yenilmediğinden haberin varmı arkadaşım:mad:.Biz tarafız taraftarız tabi SİVASSPOR kazanacak diyeceğiz:mad:Ne yani yenilmeye mi gidiyoruz diyeceğiz:mad:[/QUOTE]
Arkadaşa sivasın yenilmediğin haberin yok demişsin ama senin de o zaman ki sivasla şimdiki sivasın bir olmadığından haberin yok sanırım. Bjk defansı bu ligdeki en iyi defans. Mustafa denizli berbat bir futbol oynatıyor ama savunmayı çok iyi yapıyor. Ben iyi savunma yapiyim belki bi tane atarım diyor. Fb bile kendi evinde bilmem kaç bin seyircisi önünde zor yendi bjk yi. Yine alex kurtardı adamları. Fb kendi evinde bu defansa zorla 1 tane atmışsa sen deplasmanda yemeden kaç tane atacaksın ki maçı alıcaksın? Beraberlik bile bu deplasman için çok iyi. Bu geçmişi de bırakın artık.Hadi o zamanki takımla şimdiki takım aynı olsa yine kafaya oynansa tamam dicek de alakası yok. Sivas yeniden doğdu artık. |
İnşallah en azından berabere kalırız.Mutlaka puan ve puanlar almalıyız.Gerçek şuki bjk yi yenebilecek güçteyiz.Yeterki gerçek ruhumuz sahaya geri gelsin.
|
berabera biter
umarım yeneriz |
Eğer 3 puan alırsak bu maçtan ligde kesin kalırız.Bu düşünceyle oynamalıyız.
|
yetiszara nikli arkadaş o arkandaki bizans bayrağına üzüldümm...sivasspor mutlaka puan çıkaracaktır
|
[QUOTE=yetiszara;626188]Eğer 3 puan alırsak bu maçtan ligde kesin kalırız.Bu düşünceyle oynamalıyız.[/QUOTE]
Sen önce arkandaki o gs bayrağını kaldır, kendi memleketinin takımının bayrağını asş sonra gel burada konuş. YUH sana. |
Eğer Sivasspor Sivasspor gibi oynar ve gereken ruhu sahaya yansıtırsa,Ernst ve Toraman'ın yokluğunda ve yine eksikleri olan bir Beşiktaş'ın karşısından puanla ayrılacağımıza inanıyorum.
|
bu maçdan puan alacağımızdan eminim ligde saten kalacağızda
|
0-4 BİTER.
ARKADAŞLAR ALKOLLÜ MAÇ İZLEMEK İSTEYENLER KADIKÖY SAHİLDE İÇİP GİDELİM. RENGİMİZ BELLİ OLACAKTIR. SAAT 14:00 KAYALIKLAR. |
Sahadan boynu bükük ayrılmayacağımız kesin..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:16. |