SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/ Eskişehirspor-Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29163)

Metal Gear 02.05.2010 22:15

TSL/ Eskişehirspor-Sivasspor

Maç Pazar günü saat 20:00'de.Yorumlara başlayabiliriz!

ercan58.a 02.05.2010 22:18

Cevap: TSL/ Eskişehirspor-Sivasspor

[B][COLOR="Blue"]beraberlige alıştık 1 puanda ordan alır 33 maçta 33 puan yaparız
kasımpaşa maçındaki .... hakem
ulan yunus yıldırım bir hakem ancak bu kadar yanlı ve namussuzca maç yönetir
beş para etmez bir gerçek namussuzsun sen[/COLOR][/B]

birolsvs58 02.05.2010 22:26

arkadaşlar lütfen başkana baskı yapalımda hazreti yasinle enaz 10 yıllık anlaşma imzalasın gelecegin dünya yıldızı olabilir kaçırmayalım

H_Turan 02.05.2010 22:34

Zor bir maç Yine dediğim gibi bu defansif hatalarla zaten 1-0 yenik başlıyorsun yada gol yiyorsun Kasımpaşayı evinde yenmen lazım ligde kalmamak için Eskişehirde kasımpaşadan daha zor bir takım ayrıca deplasmanda Nasıl oynadıklarını biliyoruz Kendi Evinde yenemiyorsun zora sokuyorsun Oda Amatörün yapmayacağı hata ile gol yiyerek

sivasdergi 02.05.2010 22:37

[B][COLOR="Indigo"]1 puan almamız lazım bence ne yapıp ne edip. Diyarbakır'ın sonuçlarına kulağımızı vererek stresle yaşıyoruz valla...[/COLOR][/B]

H_Turan 02.05.2010 22:55

Kasımpaşayı Evinde Yenemedikten sonra Ama Berabere kalsak Diyar yenilse Ligde kalırız Ama Eskişehirde hiç kolay değil Kasımpaşadan zor takım Üst sıralara çıkmak istiyecekler Yani kısacası bir puan altın değerinde olur İş Kasımpaşanın Diyar karşısındaki oynuna bağlı eğer Kasımpaşa bize oynadığı oynu oynamazsa işimiz zor Aslında Bu hafta Garantilesek bunları düşünmezdik Olmadı Defansın yüzünden Eskişehir Maçına Yasini oynatmasın

adıge26 02.05.2010 23:50

Kendi evimizde Sivasspora puan verecegimizi sanmıyorum takım eskişehirde taraftarın önünde bambaşka oynuyor.Düşecek 3 takım muhtemelen Diyarbakırspor olacak.

H_Turan 02.05.2010 23:51

[QUOTE=adıge26;628022]Kendi evimizde Sivasspora puan verecegimizi sanmıyorum takım eskişehirde taraftarın önünde bambaşka oynuyor.Düşecek 3 takım muhtemelen Diyarbakırspor olacak.[/QUOTE]

Normal Olanda Bu zaten kendi Evlerinde Yenmek Deplasmanda Paun almak

GokhanTurna 03.05.2010 00:00

Berabere biticek alışkanlık yaptı :) Eskişehir kardeş takımlarımızdan biri bana göre dostça bitcek bu maç ama inşallah kazanırız

oNuR 03.05.2010 00:26

[B]Sezon başında yaşadığımız son vuruş problemi Ertugral ile çözülmüştü.Çünkü hiç pozisyona giremiyorduk o yüzden atma veya kaçırma gibi problemimiz yoktu :) Ancak Mesut hocanın oyun sistemi ile koşan,atak yapan,rakibe basan bir futbol oynuyoruz.Birazda bitirici vuruşlarda iyi olsak herşey çok güzel olacak.

Rakibe karşı mahkum bir futbol oynamıyoruz.Eskişehirden de puanla döneceğimizi düşünüyorum.3 puanda sürpriz olmaz [/B]

myway 03.05.2010 00:29

[B]maçın saati ve günü cok kötü.. cumartesi olsa eskişehire gider gece de trenle dönerdik... yine berabere biter sanırım[/B]

Salim58 03.05.2010 07:35

[B]Galibiyet olmasa bile biz bu deplasmandan'da en kötü ihtimal beraberlik olur diye düşünüyorum.zaten abone olduk olsun yenemiyorsan yenilmeyeceksin futbol bu oluyor işte....

bu maça gitmeyi gerçekten çok istiyorum bakalım gidebilecekmiyiz.maçın günü ve saati hiç önemli değil önemli olan tek şey orada olmak inşallah oluruz.........[/B]

savaş2 03.05.2010 07:42

[QUOTE=birolsvs58;628006]arkadaşlar lütfen başkana baskı yapalımda hazreti yasinle enaz 10 yıllık anlaşma imzalasın gelecegin dünya yıldızı olabilir kaçırmayalım[/QUOTE]

1..yunus yıldırım en kötü hakemdır..........ben devamlı boyle bilirm
2 yasin de en kötü futbolcudur her macta buyük hatalar yapar
ama halen oynar neden bilmem

zaralı19 03.05.2010 07:53

[B]bu maçı alacağız bu haftada bizim hakkımızdı şansızdık sadece[/B]

kaptann58 03.05.2010 08:46

daha bir maç kazanamadık diyargibi bir takımdeğilde rakibimiz manisa olsaydı vay halimize hocaYI BAŞARILI BULMUYORUM DİYARBAKIR KAYBEDİYOR HOCANIN ŞANSI BURDA BU AMA TAKIMA HEYECAN GETİRDİ TABİKİ TARTIŞILMAZ

kaptann58 03.05.2010 08:49

BİZİM BU LİGDE HİÇ KARDEŞİMİZ FALN YOK BUNLARI KAFANIZDAN SİLİN KİMSEYEDE İHTİYACIMIZ YOK OYNAYIP KİM OLURSA OLSUN KAZANMAKTAN BAŞKA ÇARE YOK BAŞKA TAKIM BİZİ İLGİLENDİRMEZ ANADOLU KARDEŞLİĞİ YALAN ÖNEMLİ OLAN 3 PUAN GEÇEN YIL ANADOLU TAKIMLARINDAN ÇOK KAZIK YEDİK FUTBOLDA DUYGUSALLIĞA YER YOK

BOUN 03.05.2010 08:50

Aylardır galibiyet alamıyoruz, galibiyet sevincine hasret kaldık. Gerçi Allah'a şükür haftalardır yenilmiyoruz, bu da bizim için bir teselli ama neylersin ki gönül üç puan hasreti çekiyor. :)

Eskişehir çok zor deplasman ama geçen haftalarda Antep'ten, Kayseri'den, İnönü'den beraberlik çıkaran da yine bizim takımımızdı. Bu yüzden ben Yiğidolarımıza güveniyorum. İnşallah en azından bir puan ile döneriz.

Haydi Sivassporum bu hafta bitir işi, biz de yaklaşık 9 aydır süren bu eziyetten kurtulup işimize gücümüze bakalım! Haydi aslanlar, haydi!

Kokomo 03.05.2010 10:57

1 puan büyük başarıdır. Umarım alabiliriz.

eyupk 03.05.2010 11:29

Bu maçtan inşallah galibiyetle ayrılcağımızı düşünüyorum.

LosTie58 03.05.2010 12:17

[B]Çok iyi mücadele ediyoruz,eğer bu mücadeleyi gösterirsek Eskişehir'i deplasmanda yeneriz ama bize beraberlik yeter bu yüzden 1-1 ya da 2-2 gibi bir sonuç çıkar diye düşünüyorum ama umarım Yasin bu maçta oynamaz.[/B]

ayna26 03.05.2010 13:27

Maç zor gibi gözükebilir, ancak e.şehir k.paşanın yaptığını yapmayacaktır.Sivas burada daha istekli oynayacak.E.Şehiri yenerek bir sonraki A.gücü maçında 4 Eylülde düğüne devam edeceğiz, gecen hafta düğün yarıda kalmıştı.Skora gelince 0-1 ya da 0-2 Sivasın olur diyorum.sonuna kadar yiğodunun kazanacağını düşünüyorum.

kiNgSiZe58 03.05.2010 13:28

insallah arkadaslar. insallah .............

fedayi 03.05.2010 13:56

ne yapıp edip 3 puan bizim olacak olmalıda

"_tuqRuL" 03.05.2010 14:53

[B]Eskişehir deplasmanında puan getirmek biraz zor ama umudumuzu yitirmemek lazım.[/B]

yigido yakup 03.05.2010 20:28

1 puan alip ligi bitirecegimizi umuyorum insallah istikrar devam eder ve bu haftada beraberlik alarak diyarinda puan kaybetmesiyle ligi garantilemis oluruz.

sevda58 03.05.2010 22:15

[COLOR="Red"][B][FONT="Century Gothic"]Mesut Bakkal'la 5 macta beraberlikle ayrildik, kaldi son 2 mac, bir beraberlik birde 3 puan aliriz diye dusunuyorum,
eses macinda 3 puanla ayrilan takim biz olabiliriz, tabi ikiz kardesler petko ve yasin'in cok guzel hareketleri olmazsa[/FONT][/B][/COLOR]

erhan 10 03.05.2010 22:29

Yasin'e sezon başından beri yükLenmeyeLim diyoruz ama yeter artık.İyi futboLcu oLsa adam gibi oynar.Hız yok,teknik yok ne gerek böyLe defans.Kasımpaşa maçındaki goLde ayağına geLdi top ve o topu biLe uzakLaştıramadı onu geçtim.Adama bakıyo topa bakacağı yere.İyi oyuncu bunu yapmaz.Takımdan bahsetmiyorum takım iyi yasin kötü.Yasin'in yerine bu maç murat oynasın 3 puan biLe aLırız.

yusuf_yusuf 03.05.2010 22:55

inş kazanırız bu maçıda yolumuza devam ederız

V1CT0RY 03.05.2010 23:45

[B]Eskişehir Fb Maçında Ligi Kapatmış Havası Verdi...
Futbolla Alakaları Yoktu...
Olaki Bizim Maçtada Oyle Oynarlarsa Yeneriz...
Ama kasımpaşa Gibi 11 Defans Yaparlarsa Berabere Kalabiliriz...
Kendi Kalemize Havadan Gol Atarsak Yine Yenilebiliriz... :D :D[/B]

KIZILCAN 04.05.2010 00:41

Her zamanki gibi yenilmeyiz ama yenemeyizde.

cılgınsivas58 04.05.2010 15:20

beraberlik alışkanlığımız devam edck gibi gözüküyor beraberlik diyorum

A.Turan Korkmaz 04.05.2010 15:48

Eskişehir maçı 11imiz: Akın(Petko)-Abdurrahman-Murat-Sedat-Hayrettin-Dağaşan-Keita-Kadir-Cihan-Musa(Kamanan ikinci yarı)-Mehmet Yıldız olabilir. Musa,Kamanan ve Cihan en az birer devre oynamalıdır. Üçü de geniş alan ve kontratağı seven oyuncularımız. Eskişehir seyirci avantajı ile yüklenmek isteyip geride alan bırakacaktır, bundan yararlanırız. Beraberliğin bize yarıyor olması avantaj gibi görünse de Sivasspor aslında zoru sever. Murat ve Sedat şu topu yerden oynayın ,defanstan oyunu başlatın,paslaşın,topu şişirmeyin,rakibe ikram etmeyin koçum be... . Puan bekliyorum. Olmadı Ankaragücünden puan alırız burada ne yapalım. Hayırlısı.

BOUN 05.05.2010 09:51

Haydi Yiğidolar, haydi Mesut Hocam, zor ve acılı geçen bir sezonun ardından hiç olmazsa kapanışı şekerli yapalım, ağzımızda iyi bir tat bıraksın bu sezon! Daha fazla stres yaşamayalım, bitirin şu işi bu hafta!

ayna26 05.05.2010 12:01

Bu hafta bu iş bitecek, D.bakır yenilecek, sivas en az 1 puan alacak.E.şehir diri bir takım olmasına rağmen her maçta aynı motivasyonu gösteremiyorlar, bu hafta deplasmanda E.Şehirden puan ya da puanlarla dönerek yarım kalan düğüne kaldığımız yerden devam edeceğiz.goller kamanan ve cihandan gelecek, defansa dikkat çekmesi gerek T.Direktörün.hatasız bir maç olmalı ki skor avantajı bizim olsun.K.paşa maçında hatalı golü yemeseydik inanın maç bizim lehimize biterdi.gelecek sezonun çalışmlarına hızla başlanmalı ve şu an oluşan takım ruhu iyice pekiştirilmeli...

EsEs2626 05.05.2010 17:35

İki takımada başarılar . . .

Gözünüz Bando eses de kulagınız espanada olsun bu hafta Ali Ece bandonun gitaristi olacak

Gelen arkadaşlara şimdiden hayırlı yolculuklar

YİGİDOKENTLİ 05.05.2010 17:56

bu hafta maçi inşallah 0_1 alacagiz golu mehmet yildiz atacak kirmizi beyaz şampiyon sivasspor

TS58 05.05.2010 20:45

Kasımpaşa bakalım DİYARBAKIR'a karşı ne yapacak.

5 Takım istanbul'a fazla.

TS58 05.05.2010 20:59

2'Lİ AVANTAJA DİKKAT.

Mutlaka puan almalıyız.

MeXeS58 06.05.2010 11:56

[B]bu hafta bu iş biter biz en kotu beraberlık alırız dıyarbakır kasampaşa karşısında puan kaybeder iş biter[/B]

adalı 06.05.2010 12:10

bu maçı biz kesin alırız eskişehre gol bastı yapar işallah sivasspor

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:19.