![]() |
YURT DISINDAKI FUTBOLCU YIGIDOLAR
yurt disinda futbol oynayan yigidolar buraya lütfen yazin
|
[QUOTE=veysel]yurt disinda futbol oynayan yigidolar buraya lütfen yazin[/QUOTE]
[COLOR=BLUE]BENİM BİR TANE FUTBOLCU TANIDIĞIM VAR YİYENİMİZ VEYSEL SİTEMİZİN EN KÜÇÜK ÜYESİ..[/COLOR][b]AVUSTURYA'NIN 3.LİG TAKIMLARINDAN FAV AC WIEN TAKIMINIDA OYNUYOR..LİGE 3.SIRADALAR 4.NUMARALI FORMAYI GİYİYOR...[/b] |
ben Almanyanin Offenbach kentinde kaliyorum ve orda VFB OFFENBACH takiminda oynuyorum 17 yasindayim
|
Ben Berlinde kaliyorum ve burada Hilalspor Berlinde oynuyorum yas 16
|
osnbarück ün landesliga temsilcisi sf oesede de oynuyorum yas 20
|
Veysel yigido
Veysel yigido resmine gore cok gencsin, senin gibi yigidolar sivasspor'u dusundukce benim icim icime sigmiyor. Allah hepinize uzun omur versin. Sivasli yigidolar nerde top oynarsa oynasin iyi bilirimki her biri senin gibi sivas icin yurekleri atar.
HER BIR SIVAS'LI BENIM OZ AKRABAMDIR |
arkadaslar yanilmiyorsam B.dortmunda oynayan nuri sahin Sarkislali
|
Yok ya kim kedi Sarkislali oldugunu???
Ben kendim 15 yasindayim ve Almanyada Soest kentinde yasiyorum ve Ay Yildiz Gücü Soest da oynuyorum. Arminia Bielefeld ve LR Ahlen gibi Takimlara karsi oynadim!! |
BEN 27 YASINDAYIM HOLLANDADA AMATOR LIGDE OYNUYORUM.GONUL DAHA YUKSEKLERDE OYNAMAYI ISTERDI AMA NAPALIM.ZATEN SPOR OLSUN DIYE OYNUYORUM.
|
[QUOTE=Tuncay]Veysel yigido resmine gore cok gencsin, senin gibi yigidolar sivasspor'u dusundukce benim icim icime sigmiyor. Allah hepinize uzun omur versin. Sivasli yigidolar nerde top oynarsa oynasin iyi bilirimki her biri senin gibi sivas icin yurekleri atar.
HER BIR SIVAS'LI BENIM OZ AKRABAMDIR[/QUOTE] TESSEKÜRLER ABI _______________ << VIYANALI YIGIDO >> |
Ben Yakup Mutlu Offenbach Kickers Takimin Physiotherapistiyim Landesliga takimin yarisi nerdeyse türk hatta türkiyede Bursaspor,Malatyasporda oynayanlarda var
|
bravo...ama sizleri keşfetmek çok zor...bence site yonetime msj atın..belkide ileri dönük birşeyler olur..
|
YURT DIŞINDAN COK DEGERLI FUTBOLCULARIMIZ CIKIYO HEPSIDE HARIKA BAŞARILARININ DEVAMINI DILERIM.TURK FUTBOLU İÇİN HAYIRLI OLACAGINA INANIYORUM
|
Yurt dışında yaşayan YİĞİDO futbolcularımıza başarılar.Allah yolunuzu açık etsin.
|
Yurt dışındaki kardeşlerimizden herzaman hayırlı haberler bekliyoruz.
Hem Ülkemizin hemde memeleketimizin onlara ihtiyacı var. Tüm gurbetçi kardeşlerime başarılar dilerim |
Yurt dışındaki kardeşlerimizden herzaman hayırlı haberler bekliyoruz.
Hem Ülkemizin hemde memeleketimizin onlara ihtiyacı var. Tüm gurbetçi kardeşlerime başarılar dilerim . |
Herkese selam,
16 yasindayim, 1. takimim VfB Friedrichshafen (1994-1997), 2. takimim Psg Friedrichshafen(1997-1999), 3. takimim stuttgarter kickers(1999-2000),simdiki takimim VfL Brochenzell (2000 den berli),, Mevki: Forvet, ofansiv orta saha. Nummara:10 Saisonlar:1994 (?) 1995 (?) 1996 (?) 1997 (?) 1998 (25 mac 19 gol 7 assist) 1999 (17 mac 15 gol 11 assist) 2000 (24 mac 20 gol 9 assist) 2001 (23 mac 27 gol 13 assist) 2002 (16 mac 11 gol 2 assist) 2003 (34 mac lig:24 gol 17 assist ; kupa:14 gol 4 assist) 2004 (22 mac 18 gol 14 assist) 2005 (9 mac 14 gol 7 asisst) |
maşallah bayağı futbolcu var sitede.
daha çok çıkar sanıyorum. |
Ben Norvecin Rosenborg takiminin altyapisinda oynuyorum !!!!!
Ne mutlu Turkum diyene, ne mutlu Sivasli olana!!!!!! |
Ben de futbol oynuyordum basel de ama su an biraktim, Sivasspor da oynamayi çok isterdim ama geçti artik...yas oldu 17..
|
BVG
ben murat seyfi, 1989-sivas dogumluyum, su an almanyanin wuppertal sehrinde yasiyorum. bv gräfrath diye bir takimda oynuyorum. oynadigim mevki defans,sirt numaram 2, ve ayrica kaptanim.
|
[QUOTE=Fenerli89]ben murat seyfi, 1989-sivas dogumluyum, su an almanyanin wuppertal sehrinde yasiyorum. bv gräfrath diye bir takimda oynuyorum. oynadigim mevki defans,sirt numaram 2, ve ayrica kaptanim.[/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"] YALNIZ AVATARINDAN VE NCKİNDEN PROFESYONEL OLAMAYACAĞIN BELLİ...HEP AMATÖR KALIRSIN BU GİDİŞLE...[/FONT][/B] |
[QUOTE=DJMuRaT][B][FONT="Comic Sans MS"]
YALNIZ AVATARINDAN VE NCKİNDEN PROFESYONEL OLAMAYACAĞIN BELLİ...HEP AMATÖR KALIRSIN BU GİDİŞLE...[/FONT][/B][/QUOTE] insanı zorla tahrik ediyorlar gardaş |
EREN SEN DE COK ACELECİSİN CANIM BİRAZ SAKİN OL CANIM
|
[QUOTE=Etemtemizkan]EREN SEN DE COK ACELECİSİN CANIM BİRAZ SAKİN OL CANIM[/QUOTE]
tamam abi :) |
önemli
selamlar ben almanyanin gelsenkirchen sehirinde kaliyorum schalke 04 takimin sehri (schalke buranin bi semtidir)
burda tanidiginiz bütün türk futbolculari cikmisdir mesela hamit halil kardesler mesela ahmet dursun mesela nuri sahin mesela ünal alpugan .....ve daha bir cogu burasi bernim kaldigim sehir tam bir maden bölgesi ve bu bölgedeki türkün en cok kaldigi yer cok yetenikli cocuklar var burda yeteknli dedigsek cocuklar tam birer futbolcu rüstü abide burda kaliyor onlada ailecek tanisiyoruz ve eger istenirse rüstü abiyle konusurum ben harbiden cok yettenekli cocuklar bumlar ve cok ta futbolcu cikti burdan .......degerlendirmek iyi olurdu gercekten |
yurt disinda oynayan arkadaslara basarilar
|
[QUOTE=öner]yurt disinda oynayan arkadaslara basarilar[/QUOTE]
SAGOL ABI COK TESEKKÜR EDERIZ |
VEYSEL SENDE BÜYÜYÜNCE SÜPER BİR FUTBOLCU OLACAN İNŞALLAH BAŞARILAR CANIM....
|
[QUOTE=1967_Dernek_Ayhan]VEYSEL SENDE BÜYÜYÜNCE SÜPER BİR FUTBOLCU OLACAN İNŞALLAH BAŞARILAR CANIM....[/QUOTE]
insallah abi o günleride görecez |
BENİMDE ALMANYA DA KUZEN WAR ESSEN'DE OTURUYO.BAYADIR ORDA FUTBOL OYNUYO.ROT WEİS ESSEN DE OYNUYO.
|
[QUOTE=Fenerli89]ben murat seyfi, 1989-sivas dogumluyum, su an almanyanin wuppertal sehrinde yasiyorum. bv gräfrath diye bir takimda oynuyorum. oynadigim mevki defans,sirt numaram 2, ve ayrica kaptanim.[/QUOTE]
[B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Tahoma"]harikasin be yegenim bu kadar ilerletdin demek, zaten belliydi senin iyi bir futbolcu olacagin sana basarilar dilerim hayatinda... haaa bu arada: kiskananlar catlasinnn, kiskananlar catlasinnnnn :D bu lafim insani insan olarak kabul etmeyip, hangi takimi tutduguna bakarak ön yargiya varanlar icin...... [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
arkadaslar dortmuntta oynayan Nizamettin Caliskan amcamin oglu gercekten genc yeteneklerden biri henuz 17 yasinda Klismandan almanya millitakimi icin teklif almis
|
benimde alamanyada yiğenler varda hepsi ekmek düşmanı almış başınıı gidiyorlar 90 kilo olmuşlar valla sivas spora yaramazlar anca taraftar olarak yararlar
|
Bende Danimarkada 1.amatör küme de oynuyorum yas 19 sarkisladan
|
[B]veysel sen bizim her şeyimissin biraz daha büyü seni sivasspora alalım[/B]
|
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][B]veysel sen bizim her şeyimissin biraz daha büyü seni sivasspora alalım[/B][/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"]Walla Veysel in böyle bi yeteneği warsa hiç durmayalım...alalım Sivasspora [/FONT][/B] |
-->: YURT DISINDAKI FUTBOLCU YIGIDOLAR
[QUOTE=DJMuRaT][B][FONT="Comic Sans MS"]Walla Veysel in böyle bi yeteneği warsa hiç durmayalım...alalım Sivasspora [/FONT][/B][/QUOTE]
alalım aklı ermeden büyük takım diye tutturmadan sivas spora alalım |
[QUOTE=avare]arkadaslar dortmuntta oynayan Nizamettin Caliskan amcamin oglu gercekten genc yeteneklerden biri henuz 17 yasinda Klismandan almanya millitakimi icin teklif almis[/QUOTE]
kardes senin amcaoglun almanlari secti turk milli takimin secmedi!!!!!:confused: |
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][B]veysel sen bizim her şeyimissin biraz daha büyü seni sivasspora alalım[/B][/QUOTE]
yurdışındaki takımlar oynayan yiğidolarlara başarılar dilerim...................... Sivasspor.com1 |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:40. |