![]() |
10 futbolcunun sözleşmesi bitiyor
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/sslogo.jpg[/IMG]
Sivasspor’da aralarında Mehmet Yıldız, Sedat Bayrak ve Abdurrahman Dereli gibi önemli isimlerinde bulunduğu 10 futbolcunun sözleşmesi bu hafta bitiyor. Bu sezon sevenlerine korkulu rüyalar yaşatan Sivasspor’da hangi futbolcuların gönderileceği şimdiden merak konusu olurken, kiralık gelen Van Heerden’le birlikte kaleci Petkoviç, Faruk Bayar, Uğur Kavuk, İbrahim Şahin, Taider, Aubey ve Agbetu’nun gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. [B]31 Mayıs 2010’da Bitecek Olanlar:[/B] Abdurrahman Dereli Faruk Bayar Akın Vardar Hayrettin Yerlikaya Mehmet Yıldız Musa Aydın Murat Sözgelmez Petkoviç Sedat Bayrak Van Heerden (Kiralık Eski Takımına Dönüyor) [B]2011’de Bitecek Olanlar[/B]: Uğur Kavuk Rahman Soyudoğru İbrahim Dağaşan Kamanan [B]2012’de Bitecek Olanlar:[/B] Yasin Çakmak Bruno Zita Cihan Yılmaz Erman Kılıç Ferhat Bıkmaz Harun Toprak İbrahim Şahin Kadir Bekmezci Aubey Taider Suleymane Keita Agbetu [I][B]Hürdogan Gazetesi[/B][/I] |
Cevap: 10 futbolcunun sözleşmesi bitiyor
Göndeileceklerin yanı sıra sözleşmesi biten 10 futbolcudanda bir çoğu ile sözleşme yenilenmesi gerekir. Canı istedikleri zaman oynuyorlar istemedikleri zaman oynamıyorlar. Sivasspor taraftarları tabir caiz ise bu yıl onların yüzünden ölüp ölüp dirildiler, taki son haftaya kadar.
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;629466][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/sslogo.jpg[/IMG]
Sivasspor’da aralarında Mehmet Yıldız, Sedat Bayrak ve Abdurrahman Dereli gibi önemli isimlerinde bulunduğu 10 futbolcunun sözleşmesi bu hafta bitiyor. Bu sezon sevenlerine korkulu rüyalar yaşatan Sivasspor’da hangi futbolcuların gönderileceği şimdiden merak konusu olurken, kiralık gelen Van Heerden’le birlikte kaleci Petkoviç, Faruk Bayar, Uğur Kavuk, İbrahim Şahin, Taider, Aubey ve Agbetu’nun gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. [B]31 Mayıs 2010’da Bitecek Olanlar:[/B] Abdurrahman Dereli Faruk Bayar Akın Vardar Hayrettin Yerlikaya Mehmet Yıldız Musa Aydın Murat Sözgelmez Petkoviç Sedat Bayrak Van Heerden (Kiralık Eski Takımına Dönüyor) [B]2011’de Bitecek Olanlar[/B]: Uğur Kavuk Rahman Soyudoğru İbrahim Dağaşan Kamanan [B]2012’de Bitecek Olanlar:[/B] Yasin Çakmak Bruno Zita Cihan Yılmaz Erman Kılıç Ferhat Bıkmaz Harun Toprak İbrahim Şahin Kadir Bekmezci Aubey Taider Suleymane Keita Agbetu [I][B]Hürdogan Gazetesi[/B][/I][/QUOTE] bitecek futbolculardan ABDURRAHMAN MEHMET MURAT SÖZGELMEZ DIŞINDAKİLER gönderilsin |
Yasinin yerine birsine alsinlar yeter bu adami fener sivasa bilerek vermis adam topa degil fulbolcuyagiriyor !!
|
[B][COLOR="Red"]Abdurrahman Dereli
Akın Vardar Hayrettin Yerlikaya Mehmet Yıldız Sedat Bayrak Murat Sözgelmez[/COLOR][/B] [B][COLOR="DarkGreen"]SÖZLEŞME YENİLENMESİ GEREKEN FUTBOLCULAR,TAKIMIN İSKELETİNİ BOZMAYA HİÇ GEREK YOK[/COLOR][/B] |
[B][COLOR="Blue"]Abdurrahman Dereli-Akın Vardar-Mehmet Yıldız-Sedat Bayrak-Murat Sözgelmez
bunlar kalsın digerleri gitsin[/COLOR][/B] |
[QUOTE=58_babacan_58;629479][B][COLOR="Red"]Abdurrahman Dereli
Akın Vardar Hayrettin Yerlikaya Mehmet Yıldız Sedat Bayrak Murat Sözgelmez[/COLOR][/B] [B][COLOR="DarkGreen"]SÖZLEŞME YENİLENMESİ GEREKEN FUTBOLCULAR,TAKIMIN İSKELETİNİ BOZMAYA HİÇ GEREK YOK[/COLOR][/B][/QUOTE] [B]Aynen bence de. Bir de İbrahim Şahin kalmalı. [/B] |
mehmet , abdulrahman, musa, sedat,murat, akın,hayretten , sözleşme imzalatılması gerek bence çünkü bunlar takımı bilen oyuncular yeni gelenlerin takıma uyum saglayamama gibi durumları var en azından yedek kalabilirler sivassporda hemde iskeleti bozmaya gerek yok
|
AKIN KESİNLİKLE GÖNDERİLMEMELİ.
|
akın mehmet apo sedat ibrahim şahin ve agbetu kesinlikle kalmalı murat kesinlikle kalmalılar birde gönderilecekler arasında kesinlikle yasin petkoviç taider
|
[B]Abdurrahman Dereli
Faruk Bayar Akın Vardar Hayrettin Yerlikaya Mehmet Yıldız Musa Aydın Murat Sözgelmez Sedat Bayrak[/B] Sözleşmeleri mutlaka yenilenmesi gereken oyuncularımız bunlar olmalıdır. Faruk Bayar belki gönderilebilir ama diğerleri ile tekrar anlaşma sağlanırsa çok iyi olur kanımca. Tabi yönetimin tasarrufunda olan bir şey, hem sahaya hemde takımın bünyesine alışık isimler. Uğur Kavuk Yasin Çakmak Bruno Zita AubeyTaider in sözleşmeleri fesh edilmeli Dialloya da buyur gel kardeşim denmelidir. Hem bu vasıta ile 4 yabancı kontenjanımıza yer açılmış olur hemde takımdaki aksayan yerlerimize bu yabancılar ın gitmesi ile kaliteli yabancılar alınabilir. Örneğin ben Braga yı çok beğeniyorum. Hem Türkiyeye alışkın hemde mevkisine ihtiyacımız var. |
hayrettin- sedat -murat -akın kalması gerekenler m yıldız kafasından büyük takım safsatasını silecekse o da kalmalı.erman yasin musa nabil agubey ibo dagaşan kesin gitmesi gerekenler.cihan kadir belki kamanan ve petkoviç zaten kalıyor.diallo ibrahim ülüm gelecek ileri ortasaha ve defansa akıllı transferler gerekli.
|
BENCEDE HAYRETTIN SEDAT MURAT AKIN VE KESINLIKLE IBRAHIM SAHIN BU TAKIMDA TUTULMALIDIR !!!!!!!!!
|
kesin kalmalı dediğim hayrettinle mehmet yıldız belki sedat gerisi gidebilir çok bir şey farkettirecek oyuncular değiller bence apoyu beğenmiyorum ben defansı olmayan bir bek murat eh işte akın eh işte kalmaları iyi olur ama yüksek paralar beklemesinler
|
düşündügüm tek şey sivas büyük bi ders çıkarmış olması ve attıgı adımı emın adımlarla atması kabuss yaşamk istemıyoruz (fanatklık böyle bişe :)
|
Bu haberi daha önceden yapmıştım ben :):):) Hürdoğan gazetesi kopya çekmiş :):):)
[url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29174[/url] |
Faruk Bayar Uğur Kavuk Yasin Çakmak Aubey Taider bu oyunculardan gönderilmesinden yanayim bunlardan bizi fayda yok zarari var gerisi kalsin
|
Abdurrahman Dereli
Akın Vardar Hayrettin Yerlikaya Mehmet Yıldız Musa Aydın Sedat Bayrak yeter bunlar hatta yerlerine daha iyileri alincaksa mehmet haric onlarda gitsin |
[QUOTE=Harput0658;629523]Bu haberi daha önceden yapmıştım ben :):):) Hürdoğan gazetesi kopya çekmiş :):):)
[url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29174[/url][/QUOTE] hocam istersen hürdoğan a dava açalım, paraları kırışırız :D:D:D:D:D:D:D |
Sozlesmesi 2012 de bitecek younculara dikkat edin :) cogu oynamiyor ehu uhu hele yasin cakmagi seneye gormek istemiyorum,seytan gorsun yuzunu,
|
elrio van herden kesin kalmalı
|
Abdurrahman
Akin Hayrettin Mehmet Yildiz Murat Sözgelmez Musa Sedat bu oyuncularin sözlesmeleri uzatilmali. yasin ugur petkovic bu takimi bozdular |
[QUOTE=G Ü N E R;629556]hocam istersen hürdoğan a dava açalım, paraları kırışırız :D:D:D:D:D:D:D[/QUOTE]
:):):):) Yok açmayalım olur mu hiç. Hem ben öyle bi mutlu oldum demekki güzel Araştırma yapmışım. :):):):) |
2012 de sözleşmesi bitecek olanların sadece cihan hariç hepsi banka asya futbolcusu.
|
[QUOTE=58_babacan_58;629479][B][COLOR="Red"]Abdurrahman Dereli
Akın Vardar Hayrettin Yerlikaya Mehmet Yıldız Sedat Bayrak Murat Sözgelmez[/COLOR][/B] [B][COLOR="DarkGreen"]SÖZLEŞME YENİLENMESİ GEREKEN FUTBOLCULAR,TAKIMIN İSKELETİNİ BOZMAYA HİÇ GEREK YOK[/COLOR][/B][/QUOTE] cok yasa hemserim sanki dusuncelerime rehber olmussun bunlarin disinda kalabilecek bir tane daha topcu gorunmuyor agzina diline saglik |
[QUOTE=fedayi;629581]elrio van herden kesin kalmalı[/QUOTE]
Sonuna kadar katılıyorum ama millet anlamıyor laftan |
[QUOTE=turka58;629552]Abdurrahman Dereli
Akın Vardar Hayrettin Yerlikaya Mehmet Yıldız Musa Aydın Sedat Bayrak yeter bunlar hatta yerlerine daha iyileri alincaksa mehmet haric onlarda gitsin[/QUOTE] bak bu da cok iyi bir fikir kesinlikle destekliyorum |
lig tv de mehmetin sözleşmesi bitiyor gs peşinde diye haber yazmış umarım kaptan dğmenin başında kalır tabi petkoviç ve yasin artık kesin gitmeli
|
14 mayıs cuma abdurrahman sözleşme yeniledi
:D |
Şampiyonlar ligine kaldığı kadroyu büyük ölçüde dağıtarak büyük hata eden sivasspor, yeni sezonda ne yapacak??
|
Faruk Bayar Uğur Kavuk Yasin Çakmak Aubey Taider bu oyunculardan gönderilmesinden yanayim bunlardan bizi fayda yok zarari var gerisi kalsin diyerlerin sikinti yok takima 4 yabanci bunlari biri denizlispordaki yuola diyarbakirdan diallo kiralik saten bizim oyuncumuz birde diyabakirsporda oyunyan Aydın Bebbe veya Thierry Tazemeta birini alsak harika olur yerlilere gelince kayserispora kadro dişi birakilan emre Emreciksin antepspordan olcan aydin antalyasporda oynuyan ertul aslan sözleşmesi sonra eriyor memlekete getirsek bülent uygunla sorun yaşadigi için gitmişti mehmet yildiz galatasaray istiyormuş inşallah mehmet gitmez mehmet bizim tek silahimiz ligde
|
[COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]Türk Futbolcuların hepsi yeniler onlardan gitcek oldugunu sanmıyor ama yönetim bir Farukla yenilemez belki bir ihtimal Musa daha büyük kluplere gitmek isterse o sorun çıkartır.[/FONT][/COLOR]
|
[B]Bunların Hiç Biri Sivasspor Kulubu Yol Vermedikçe Gitmez...
Niyemi? Paraları Gunu Gunune Yatar Takım En Kotu Durumdayken Bile Dış Baskı Olmaz Mükemmel Tesisler ve Çalışma İmkanları Sonuç Olarak Huzur... Aklı Olan Gidermi?[/B] |
Öncelik kesinlikle mehmet yıldıza verilmeli.
Yoksa kuş kafesten uçacak.Sivasın mehmet yıldız ayarında oyuncu alması maddi anlamda bayağı zor.Güçlü kuvvetli, hırslı ve sorunsuz bir futbolcu. |
Arkadaşlar mehmet yıldızın gs ile anlaştığı haberleri ortalıkda dolanıyor kesin mi bu acaba ?
|
hürriyette böyle bir haber var
Mehmet Yıldız G.Saray'da Sarı kırmızılı yönetim, Sivas’ın golcüsü Mehmet Yıldız’ı renklerine katmak üzere. Sivasspor’la olan sözleşmesi 31 Mayıs’ta bitecek olan tecrübeli futbolcunun menajeri Olgun Peker’le dün bir araya gelen yöneticiler büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Galatasaray, Mehmet Yıldız’la geçen sezon da ilgilenmiş ancak Sivasspor’un yüksek bonservis ücreti istemesi nedeniyle geri adım atmıştı. 1 Haziran’da bonservisini eline alacak olan Mehmet’le önümüzdeki hafta içinde protokol imzalanacak |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:06. |