![]() |
Sağlam : Sivasspor'un Payı Büyük
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/bursasivas.jpg[/IMG]
Bursaspor'un hocası Ertugrul SAĞLAM şampiyonlukta Sivasspor'un payı olduğunu söyledi. Ertugrul SAĞLAM kazandıkları şampiyonlugu şu cümleler ile değerlendirdi ; Buna futbol devrimi diyebiliriz. Çünkü [B]bugün bizim geldiğimiz yerde Sivas'ın gösterdiği başarının da yeri olduğunu düşünüyorum.[/B] Bu başarılarla tarihi değiştirdik herkes için yeni bir ufuk açtık. Bir devrimdir bu Türk futbolu adına bir devrimdir.. Trabzon'un açtığı kapıdan artık bizde girdik. Diğer takımlar Sivas yapıyordu Bursa yapıyordu deyip düşünecek ve biz niye yapamıyoruz diyecek. |
Cevap: Sağlam : Sivasspor'un Payı Büyük
Sivassporumuz başladı Bursa tamamladı tebrikler Bursaspora... İnşallah sıra bizde
|
Sivasspor Bayrağı Üste taşıdı Bursada Tepeye taşıdı Olay budur Gerçek Sivassporlu Kıskanır Neden Biz tepeye ulaştıramadık Şampiyon olamadık diye
|
[B]Tebrikler Bursaspor Tebrikler Ertugrul Hoca...[/B]
|
[B][COLOR="Red"][CENTER]AYNEN ÖYLE BİZ BAŞLADIK SİZ BİTİRDİNİZ İŞİ,İNŞALLAH SIRA BİZDE....[/CENTER][/COLOR][/B]
|
Büyük hocaya böyle demeç vermek yakışır. Her geçen gün daha da büyüyorsun gözümüzde Ertuğrul Hoca. Şampiyonluk sana ve Bursaspor'a hayırlı olsun.
AYK |
Ertuğrul hoca büyüklüğünü gösterdi yine. Adam gibi adam olduğunu kanıtlamasına gerek olmadığı halde tekrar yaptı yapacağını. Şimdi Ertuğrul hocaya laf atanları görmek isterim ben sitede.
|
ertugrul saglam, saglam adamsın o kadar.
|
BURSASPOR U TEBRIK EDIYORUM ERTUGRUL HOCA GIBI INANCLI BIR HOCAYA NASIP OLMASI DA AYRI BIR SEVINC KAYNAGI TURK FUTBOLU ADINA
|
bizde yarim kalan isimizi birgun tamamlayacagiz elbette...
|
[B][/B][B]Basta Bursa Spor camiasini Kazanilan Sanpiyonlukdan dolayi kutluyorum[/B]...
Diger tarafdan da bu seon öncesi iki sezon üst üste liderlik heyacani yasayip sanpiyonluga Sivas Spor ile ulasamamanin buruklugunu yasiyorum. Basariyi sonuca götürememenin temelindeki, yetersizliklerimizin basinda ise hedefe ulasacak capsiz yöneticilerimizin kazanilan ivmenin önüne takos koyan capsiz kulüp politikasi yürütmesi sürekli hedeflerinin liderlik olmadigini söylemesi ve basariya olan inacsizliklari. ayrica yetenekli olsada mütavezilikden nasibini almamis bir hocanin varligi idi. Barasiyi sürekli tek basina emen etrafiyla paylasmayan camiayi hafife alan ve kendi tarafdariyla baslayip türkiyenin Spor camiasininda sinirlarina cikip,siyasi alanina girip buralarda bile gerilim yaratan bir capsiz hocanin Saniyorum Bursa Spor camiasindan ögrenecek seyleri olmali. Bizler belki Bursa Spora bu yolu actik fakat Bursa Spor bu isin nasil sonuclanmasi gerektigini herkese gösterdi.. dengeli mütevazi bir hoca.. basariyi tek basina emmeyen camiasi ile paylasan yapiya sahip olmasi takiminda ve tüm camiada bir inac olusturmustur.. Yönetim teknik heyetine ve kurdugu kaliteli takimina inanip bu inanci tüm Bursa halkinida katarak basarida önemli bir yöntem izlemistir. isler iyi giderken kendi camiasina icinde kriz ve stres yaratacak adimlar atmislar nede hocalari burnunu kendi isi disinda bir ise sokmus. kisaca Bursa Hocasi Ertugrul Saglam yine mütevazi davranip bizim capsizlarimiza ragmen Sivas Spor camiasinin basarisinin kendilerini sonuca götürmede bir güc olarak belirtmis. Umarim Bizim Yöneticilerimiz de Bursa Sporun ulastigi noktaya bakip artik .ligin bitimine dört,bes hafta kala lider konumda iken kimse bizden Sanpiyonluk beklemesin !! hedefimiz ilk on!!! Bizi Sampiyon yapmazlar gibi aciklama yapmazlar. kaldiki kurulan tuzaklar Türkiye liglerinde her asamada her takima karsi yürütülüyor. Futbol camiasi ile biraz ilgili olan herkes bunu bilir. YÖNETICILIK VASFI TUZAKLARI KALDIRMAK VE CAMIASININ IPI GÖÜSLEMESINI SAGLAMAKLA ANLAM KAZANIR- Dogru baslangic sonucu belirler.Yeni dönem icin Yönetimin izleyecegi politika gerek teknik Yönetimi olusturmada gerekse Takim olusturmadaki izlenen yol bir anlamda samimiyet testi olacak. umarim bu sürecte ifade edilen gecmisden dersler cikardik türünden yaplan aciklamada samimi olurlar. Umarim gelecek sezonda Ipi göüsleyen Sivas Sporumuz olur cünkü biz Anadolu takimlari icerisinde en fazla bunu hak etmis bir gerceklige sahibiz. |
simdi nedesem nasildesem ne anlasilir bilmem biz bu sampiyonluk citasini tepelere tasidikda bizde oyle bir yavsak hoca vardiki menfaatci cikarci v.s derken sivas imizinson iki macini tekrar tekrar izliyom hicbir hocanin yapmayacagi degisiklikler yapip takimin yenilmesini saglamis bilincli sekilde bende maci dvdye cekmistim her izlememde bir hata farkediyorum egerki elinizde macin goruntuleri varsa bakin anlarsiniz ve sonra bir takim sampiyonlar elemesine gidiyor bakin suna takimin iskeletini bozuyor sagdan soldan topcu getirip bizi buhale getirdi simdi nelersoylem bilmemki neyse ertugrul hocayi tebrik eder turk futbolununa sivas tan sonra ikinci kez cag actigi icin ins bizede sampiyonlugu yasatacak hoca gelir saygiyla
|
bizim yönetim ve bülent uygun hergün televisyonlarda gazetelerde "bizi şampiyon yapmazlar" dediler. ne oldu, futbolcularımızın inancı kırıldı ve şampiyon olamadık. birşeye gerçekten inanırsan Allah'ın da izniyle o gerçek olur. Helal olsun Bursa'ya. Onlar sadece inandılar ve başardılar.
|
helal olsun bülent erturul yigidin hakkini yemeden söylemişin bursasporun şampiyon olmasini senin için istedim sen gercekten kişilik ve harika bir insansin.
|
bizde sizin arkanızdan geliyoruz bizde birgün şampiyon olacağız belki yarın belki yarındanda yakın
|
Helal Olsun Ertuğrul Hocaya Sekiztaş Böyle bir hocayı gönderdiğine çok piman olması lazım
|
HAKLISIN ERTUĞRUL HOCAM MALESEF HERKES SENN GİBİ DÜRÜST OLAMADI SAYIN SAHTEKAR BÜLENT UYGUN HOCAMIZ MALESEF SON MAÇLARIMIZI SATMASAYDI GEÇEN YIL AYNI ŞAMPİYONLUĞU BİZ YAŞAYACAKTIK
|
adam gibi adam ertuğrul sağlama teşşekkür ediyoruz.
|
[QUOTE=kaptann58;630800]HAKLISIN ERTUĞRUL HOCAM MALESEF HERKES SENN GİBİ DÜRÜST OLAMADI SAYIN SAHTEKAR BÜLENT UYGUN HOCAMIZ MALESEF SON MAÇLARIMIZI SATMASAYDI GEÇEN YIL AYNI ŞAMPİYONLUĞU BİZ YAŞAYACAKTIK[/QUOTE]
O maçlarda Şaibeli sonraları takımı dağıtmasıda ve kaçmasıda şaibeyi büyütüyor |
Ertuğrul hoca insani ve ahlaki yönden çok iyi bir insan çıkıp ikide bir aptalca açıklamalar yapmıyor kimseyi takımına düşman etmiyor takımı herkesin sempatisini kazanıyor
|
Bursasporu cani gonulden tebrik ederim,ben kendim duymadim,eger hoca Sivasspor icin bunlari soylediyse en buyuk sampiyon o,demek ki azimle calisan gonulden inan bu isin olacagini ispat etti,ne yazikk ki halen anliyamadigim nedenlerden dolayi Sivasspor bunu nicin yapamadi ve neden bu sezonu zor kurtardi.Umarim gelecek sezon yeniden Sivasspor tarih yazar enazindan ilk uce girecek bir duruma gelir,simdiden basarilar dileri,Hollanda dan selamlar.
|
ertugrul saglam gercekten çok ii hoca tebrık edılecek biri bu acıklamaları yaptıktan sonra alnından öperim ama sivas gercekten ön ayaktr bursa neden sivas gibi olmayalım basın da çok dedi ama sivas seneye eski sivastan daha ii bi isvas olacaktr
|
adamsın be ertugrum hoca. kazanırken bile rakiplerinin sempatisini kazandırıyorsun ya olay budur işte. kazanırken bile gönülleri almak.
Helal olsun hocam. inş seni en üst mevkilerde görmek nasip olur. |
En Çok Utanması Gereken Bu şampiyonluktan Bülent uygundur başkası değildir Ertuğrul sağlam Efendiliği ile hakeymiştir
|
adam gibi adam ertugrul saglam
|
şu an kime sorsan bursa çok iyi çok sempatik kime sorsan sivas çok antipatik.sebebi bülent uygundur inşallah antepide şampiyon yapamaz satıcı adam.şimdilerde artık antep antipatik olur bu lafımı unutmayın demedi demeyin.
|
biz başlattık bu uyuyan yuruyuşü bizimde bitirmemiz lazımdı nasip işte...
|
[B]Allah razı olsun böyle düşünmeleri bizi mutlu etti gerçekten de...[/B]
|
Adam Gibi Adam Ertuğrul SAĞLAM Başarılar, Sivas'ı Unutmaması ve Hatırlatması Güzel...
|
Ben bursaspor'u cinim kadar sevmedizdim ta ki ertuğrul sağlam bursanın başına geçene kadar helal olsun valla ertuğrul hocaya. Yiğidi öldür hakkını ver derler ya aynen onu yapmış ama ertuğrul hoca yiğidoyu öldürmüş :)
Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam! |
Tesekkürler Ertugrul hoca, senin karakterine yakisan aciklama iste budur!!
Sampiyonlugun Hayirli, yolun daima acik olsun!! |
Insallah senye Sivassporumuzuda Sampiyon olarak görürüz
|
kendine yakışanı yapmış
sivası hatırlaması bize büyük mutluluk verdi başarılarını şampiyonlar liginde de görmek isteriz |
üzüm üzüm e baka baka kararır:D
|
AW: Sağlam : Sivasspor'un Payı Büyük
olay budur, şimdi bülent hoca antepide şampiyon yapar oda girer o kapıdan :D
|
[I][B]Delikanlı Adam SAĞLAM Adam
ERTUĞRUL SAĞLAM Seni her platformda destekliyorum [/B][/I] |
hayırlı olsunama keike geçen sene biz göğüsleseydik şampiyonluğu bu sene bursaya gidince içim yanmadı değil ama 3 takım dışına çıkması iyi oldu
|
[B][SIZE="6"]Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak bunun yolunu gerçekten SİVASSPOR açmıştır...[/SIZE][/B]
|
Ertüğrul hoca adm gibi adamdır.Ondan da bu beklenirdi zaten herkese hakkını teslim eder.Yolun açık olsun
|
helal olsun bursaspor'a! biz ipi elimizden kaçirdik. insallah ben yanilirim ama bize o sans daha yakaliyamayiz gibime geliyor.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:23. |