SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Teknik Direktör (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   BULENT UYGUN BUCA DA ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29341)

bassguitar 27.05.2010 16:05

BULENT UYGUN BUCA DA !

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Bucaspor'da, teknik direktör Bülent Uygun ile anlaşma sağlandığı, yarın sözleşme imzalanacağı bildirildi.

Kulüp Basın Sözcüsü Şeref Üstündağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Uygun ile el sıkıştıklarını ve yarın sözleşme imzalayacaklarını bildirdi.

Sözleşmenin 1 1 yıllık olacağı öğrenildi.

Bank Asya 1. Lig'de doğrudan Süper Lig'e yükselen Bucaspor'da teknik direktör Özcan Kızıltan ile yolların ayrılmasının ardından, yeni teknik direktör arayışları devam ediyordu.

AA

bassguitar 27.05.2010 16:14

Cevap: BULENT UYGUN BUCA DA !

hayirli ugurlu olsun.......................................................

GokhanTurna 27.05.2010 16:15

Bucaspora başarılar dilerim... Sivasspor dışında bütün yetkileri vercek tek takım vardı oda Bucaspordu.. Tahmin ettiğim gibi anlaştılar...

Salim58 27.05.2010 16:16

[B]Hayırlı olsun izmirde yalnız değilsin artık Bülen hocam.

Buca derbisinde görüşmek üzere....[/B]

yigido yakup 27.05.2010 16:17

hayirli ugurlu olsun insallah bu takimda kalici ve basarili olur gönlümüz bülent hoca ile.

007furkan1994 27.05.2010 16:19

HAYIRLI OLSUN AYRILIŞI SİVASTAN KÖTÜ OLSADA BÜLENT İLE YAŞADIKLARIMIZ BAŞKA

ceyhun58 27.05.2010 16:20

hayırlı uğurlu olsun sivasspora çok emeği var sivasın tanıtılmasında sivassporun iki sezondur şampiyonluğa oynamasında katkısı unutulmaz takımlar inişli çıkışlar yapabilir bülent uygun unda bu dönemde düşüşü olmuştur bunu normal karşılamamız lazım lütfen bülent uygun hakkında kötü söz kullanmayalım ALLAH yolunu açık etsin bizim gibi yiğidolara bu yakışır

karakocyakup58 27.05.2010 16:36

sanmıyorum bucada... yapamaz...........

burakkova 27.05.2010 16:37

arkadaşlar yeter artık ya.. sıkıldım ben bu bülent uygun haberlerinden.. sivasspor kadar adamın haberini yapıyorsunuz sitede.. moderatörlerden ricam kaldırsınlar artık bu konuları.. gına geldi..

Metal Gear 27.05.2010 16:37

Site Bülent Uygun konusu doldu iyice..

burakkova 27.05.2010 16:38

yani.. yeter artık.. modlar kaldırsın şu konuları..

atrium58 27.05.2010 16:40

Musa, Sedat ve Apo nun yeni talipleri olacak demekki..

Turan 59 27.05.2010 16:53

Lig başlayana kadar bir kaç takıma daha imza atar.

özsivasli1903 27.05.2010 17:01

bülent uyguna basarilar buca daysa eger buca show yapar bu ligde...
bülenti sevmeyenler neden sevmiyorsunuz anlamis degilim...
nankör olmayin adam sivasi hic laf etti mi orda burda konustumu basklari gibi...
adam gibi adam bülent hocam...bakin bursaya ertugrulu nasil destekliyolar...
bizim gibi istifaaaa diye bagirmiyorlar en azindan... bülente gicikligi olanlar kesin 3 büyütülmüs kücük takimin taraftraridir bence...

yorumcuyuz 27.05.2010 17:37

artık yeter ya bülent orda burda surda..! bize ne ?

YİGİDOKENTLİ 27.05.2010 17:43

bizim oyuncularinda kafasina giriyor sivassporda kalmak istemeyenlere bir an evel kApiyi göstermek lazim gitsinler bülent abilerinin yanlarina bülent çok yanliş yapiyor.

winner58 27.05.2010 17:49

ne kadar çok bülo sevdalısı bir site yönetimi var bee hayırdır arkadaşlar ne işş

emre41 27.05.2010 17:55

Sevimsiz şey......
nereye gidersen git;adamın biri nette şu yorumu yapmış bayıldım:

"Bülent Uygun transferiyle Bucaspor sezonun en antipatik takımı olma yolunda en büyük adımı atmış bulunuyor... "

[COLOR="Black"]HAKSIZ MI?[/COLOR]

emre41 27.05.2010 17:59

[QUOTE=özsivasli1903;632998]bülent uyguna basarilar buca daysa eger buca show yapar bu ligde...
bülenti sevmeyenler neden sevmiyorsunuz anlamis degilim...
nankör olmayin adam sivasi hic laf etti mi orda burda konustumu basklari gibi...
adam gibi adam bülent hocam...bakin bursaya ertugrulu nasil destekliyolar...
bizim gibi istifaaaa diye bagirmiyorlar en azindan... bülente gicikligi olanlar kesin 3 büyütülmüs kücük takimin taraftraridir bence...[/QUOTE]

eRTUĞRUL KİMSEYE MA Ç SATMADI, KİMSEYİ KÜÇÜMSEMEDİ AMA SİZİN BAŞINIZA TAÇ ETTİĞİNİZ ADAM HEM ŞEHRİ KÜÇÜMSEDİ HEM DE GEREKSİZ YERE TAKIMI ANTİPATİK YAPTI VE NİHAYETİNDE KENDİNİ KURTARMAK ADINA BİZİ SATTI GİTTİ.

SORUYU TERS SORACAK OLURSAK SİZ BU ADAM DA NE BULUYORSUNUZ ONU ANLAMADIM?

VEFANIN DA SINIRI VAR YAV.

ADAM GİBİ DERKEN BAŞKANIM?

BAHSETTİĞİN TAKIMLARIN TARAFTARI UYGUN DENEN HERİF İDİ, MAALESEF.

BUCA ŞOV YAPAR BU LİGDE......... HIIIIIIIIII

emre41 27.05.2010 18:01

BU ARADA KAÇ SAATLİĞİNE ANLAŞMIŞ. YA DA REKOR KIRIP HAFTALIK MI İMZALAMIŞ.
HUHHUAHUAHUAUA:):):D:D:D:D

YA BÜLO SEN NE ŞEKER ŞEYSİN ÖLE YA....

SEN DE OLMASAN KİMLE EĞLENECEKTİK...

üçyıldız58 27.05.2010 18:09

avrupadan kapı açtı olmadı milli takım için birkaç kişiye yalakalık yaptı olmadı
sonra hedefi olan bir takım olursa çalışırım dedi gaziantepe boş mukaveleye imza atarım dedi
kulup başkanları yurt dışındayken sözleşmeyi yitelemeye çalıştı olmadı
baktıkı kanal kanal gezecek hedef küçültü bucasporla anlaştı
kendini kaf dağının arkasında görmesen elinde bir sihirli değnek varmış gibi davranmasan takımı dağıtmasan
seni seven taraftarına beş milyonluk adam demesen
sana bütün yetkileri veren yönetimini kaprislerinle bıktırmasan sende bu hallere düşmeseydin iyi olmazmıydı bülent efendi
buca son şansın bülent uygun başarılı olmanı istiyorum yoksa seni aldığımız 2.lig.veya 3. lig batağına tekrar düşersin umarım başarılı olursun

cılgınsivas58 27.05.2010 18:29

burdada anlaşamaz bana göre burdanda istifa eder

sivaslımuho 27.05.2010 18:33

şimdide o takımı batırır ama yınede hayırlı ugurlu olsun insallah onlarıda sıvas gıbı yapmaz :mad::mad:

GokhanTurna 27.05.2010 18:45

[QUOTE=winner58;633007]ne kadar çok bülo sevdalısı bir site yönetimi var bee hayırdır arkadaşlar ne işş[/QUOTE]

Site yönetimi ile ne alakası var Bülentin... Yönetim olarak Bülenti seven yok doğru düzgün.. Uygunsuz bi konu olmadığı için kaldırılmıyor. İsmail Kartal olsun, Muhsin Ertuğral olsun, Lorant olsun vs açın hepsi eksi teknikdirektörlerimiz

mustafatas58 27.05.2010 19:27

sıkıntı geldı artık bulodan.antep anladı erken farkedıp sutladı.bucayada gecmıs olsun dıyorum.sıvasspor maclarında mesut hocadan top oynama dersı alırda morınyo havalarından cıkar ınsallah.

YİGİDOKENTLİ 27.05.2010 19:59

gitmek önemli deyil bülent efendi delikanli olmak önemli bizi yari yolla birakip gittin biz seni bülent yaptik sen bizi hala yipratmaya çalişiyorsun oyuncularimizin kafasina giriyorsun yazik sana inşallah başali olursun bize uzak ALLAH a yakin ol bülent.

sivas-58 27.05.2010 20:02

Şimdi yiğidi öldür ama hakkını yeme,ilk başka çok güzel iş yaptı,sonradan cıvıttı başka mesele.Bu adam hangi takıma giderse gitsin güzel iş yapacaktır bundan eminim.

FurkaN 27.05.2010 20:15

[B]Bülent Uygun'un Sivasspor'da en başarılı olduğu dönemlerde bile onu eleştiren biriydim. Çünkü bir insan işinde başarılı olabilir ama asla kişilik yoksa sadece adı başarılı kalır, isminin önüne asla "adam gibi adam" sıfatı gelmez. Bülent Uygun'a hiçbir zaman Sivas basını dokunamadı, çıktı üstüne vazife olmayan her işte şovmenlik yaptı, Sivas'ı her zaman medyada kendine malzeme yaptı biz ise sen ne büyük hocasın her derdimize devasın dedik. Ama hangi yaraya melhem oldu? Hiçbirine... Biz burada İstanbul Belediye ve Antep maçlarından sonra eleştiri yayınlarken ve yönetimi göreve çağırıyoruz derken üyelerimiz bize kızmıştı. Ama gelin görün ki zaman bizi haklı çıkardı.

Gittikten sonra Sivaslılara "nankör" diyen birini çok sonra tanımış olsa da Sivasspor taraftarı, Bülent Uygun'a en güzel cevabı Bucaspor başında Sivas'a geldiğinde onu hiçbir şekilde kaale almayarak, önemsemeyerek verecektir.

Buradan gittikten sonra bunca iyiliğe rağmen arkamızdan konuşan biri iki gün sonra Gaziantep ve daha sonra Bucaspor hakkında ne diyecek acaba?[/B]

H_Turan 27.05.2010 20:25

Yeter görmek İstemiyorum Bülent haberlerini sitede birde Bülent yalakaları dolu onca olaydan sonra

H_Turan 27.05.2010 20:27

[QUOTE=winner58;633007]ne kadar çok bülo sevdalısı bir site yönetimi var bee hayırdır arkadaşlar ne işş[/QUOTE]

Aynen Öyle Bank asyaya Düşecektik kaçtı gitti hala yalakalar dolu Dua etsinlerki Mesut hoca geldi yoksa bank asyada olurduk

MaXiMuM 27.05.2010 20:33

Bir inasnın sevende olur, bir o kadar da sevmeyen de. Ama kimse unutmasın ki Bülent Uygun bu memlekete hayalinde bile göremeyeceği büyük başarılar yaşatmıştır.. Her ne kadar yanlış işler yaptıysa da yine de kötü konuşmamak lazım. Her insan hayatında yanlış işler yapar. Hangimiz dört dörtlük yanlışsız hayatımızı devam ettirebiliyoruz ? Ben bülent uygun haberlerinden sıkılan arkadaşlara sesleniyorum .. Bu bülent Uygun düşmanlığının altında [B]8taş[/B] veya
[B]6saray[/B] sempatizanlığından dolayı olmasın ? Ne dersiniz?

H_Turan 27.05.2010 20:37

[QUOTE=MaXiMuM;633078]Bir inasnın sevende olur, bir o kadar da sevmeyen de. Ama kimse unutmasın ki Bülent Uygun bu memlekete hayalinde bile göremeyeceği büyük başarılar yaşatmıştır.. Her ne kadar yanlış işler yaptıysa da yine de kötü konuşmamak lazım. Her insan hayatında yanlış işler yapar. Hangimiz dört dörtlük yanlışsız hayatımızı devam ettirebiliyoruz ? Ben bülent uygun haberlerinden sıkılan arkadaşlara sesleniyorum .. Bu bülent Uygun düşmanlığının altında [B]8taş[/B] veya
[B]6saray[/B] sempatizanlığından dolayı olmasın ? Ne dersiniz?[/QUOTE]

kardeş İnkar Etmiyorumki İyi Şeylerine Ama Yaptığı her şeyi kendinden bildi hala bazı kişiler bülentten biliyor ama o zamanki oyuncuların katkısıydı bunu gördük sonsenesinde Mehmet Yıldız sakatlanınca oyun planın nasıl düştüğünü Ayrıca Konuşmaları ile tüm Türkiyeyi Antipatik etti çok bilmişlik yaptı Gazianteple anlaşınca ilk iş gözünü bizim oyunculara dikmişti ama Gaziantep erken uyandı vaziyeti iyide ettiler Bucaya gelince İlk yarıyı zor tamamlar Ayrıca Atalarımızn Bu sözüne hayranım Taş yerinde Ağırır Bu arada Başarılı Efendilik konusunda Örnek kişilik Ertuğrul sağlamdır Tüm Türkiyenin taktirini kazanmıştır Her gittiği takımı düzeltmiş ayrıca ilk Anadoludan Şampiyon Çıkartmıştır

85200258 27.05.2010 21:02

şu bülent uygun haberlerini artık yayınlamasak... Abi bizene.. Adam koydu kaçtı sonra onu mu takip edecem? sanki adam morinho:) yok antepe gitti yok reale gitti ziya dogan kalasını takip ederim bülenti yine etmem :)

noname87 27.05.2010 21:17

Layığını bulmuş 10.hafta kovulur ordan da bank asya güvenç kurtar ziya doğan tayfası arasına girer

bonuce123 27.05.2010 21:29

[B]Hayırsız olsun . . . bülentin sevenıde var sevmeyınıde ben sevmeyenler arasındayım [/B]

yigidoss 27.05.2010 21:46

Antepteki uzun çalışma döneminden sonra Buca da anlar onun ne mal olduğunu

şarkışla 58 27.05.2010 23:01

Ben daha önce Bülent Hoca hakkında konu açılsa bile yazmayacağımı söylemiştim sözümü tutuyorum bu konuyu protesto ediyorum:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

adrenalinn 27.05.2010 23:07

Bülent UYGUNA en çok hangi konudan dolayı kızgınsınız arkadaşlar...

85200258 28.05.2010 00:29

kardeş sen sanırım bursaspor taraftarısın. sana su kadar diyim. mesela ilk örnek ertugrul un efendi ve mütevazi kişiliginin tam zıttı bi karakteri var. bunun yüzünden kamu oyunda fenerbahçe antipatisi gibi Sivasspor antipatisi oluşturdu. 2. siz mesela sampiyon oldunuz Ertugrul ne diyor büyük takımın oyuncularına talibiz diyor. Bülent ne yaptı embembayı zitayı agbetuyu yıldız gibi getirdi. eldeki olan kaliteli topcuları yok pahasına yolladı. zoraki yolladı hatta... Takımın bu sene bütün Türkiyeye rezil olmasının yönetimle beraber en önemli sebebidir. Daha devam ediyim adına topcuların menajerliginide yaptıgından dolayı "komisyoncu bülent" diyenler var :) Günahnı almıyım yani öyle diyolar. Ama bu iddayı destekleyen birkaç olayda var mesela bu adamın Sivasa getirip 5 dk bile oynatmadan yolladıgı topcuların haddi hesabı yok.. Ve en önemli sebep bizi en zor anımızda koyup kaçtı ve daha sonra çıkıp Sivas halkı nankör dedi. Nankörlük ettik dogru söylüyor.. İsmi cismi unutulmus 1980 li yılların topcusunu hiçbir mejarlik tecrübesi olmadan süper lig takımı emanet ettik. İsmi yeniden piyasada anılır oldu bugun antep-buca bu adamla görüsüyorsa adam yerine koyuyorsa Sivasspor sayesindedir. Daha birçok şey sıralayabilirim bizim çakma morinho için :)

hiko58 28.05.2010 07:18

bucaspor dikkat etsin herşeyini kayıtsız şartsız temsil etmesinler. bizim başımıza gelenler onlarında başına gelir. kendi yükünü tutar o bülo. sivasa geldiğinde acından ölüyordu yalvara yalvara iş buldu giderken 4 çekerle ve evleri hazır olarak gitti. sever yemeyi.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:19.